کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاریخ واقعی قتل عمر
۰:۱۴, ۲۸/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۱ ۱۹:۵۳ توسط hesam110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
ابتدا آغاز ماه ربیع الاول را به همه دوستان تبریک میگم.
می خواستم یه مسئله ای رو عنوان کنم ولی خواهشا دوستان تعصب را کنار بگذارند.
به نظر شما واقعا تاریخ قتل عمر به دست ابو لولو (نهم ربیع الاول)واقعا چندر وز قبل از هفته وحدت (12-17 ربیع الاول) است. یا باز هم مسئله ی دیگری در کاره تا مسلمون با هم متحد نشن.
این فقط عقیده شخصی من نیست.
***بنا بر بیشتر منابع تاریخی اهل سنت عمر در ۲۶ ذیحجه ترور شد و سه روز بعد (۲۹ ذیحجه) درگذشت و این مراسم در واقع با ۷۰ روز تاخیر برگزار می‌شود. ولی بنابر بیشتر منابع شیعه در نهم ربیع الاول به به قتل رسیده‌است به گفته آیت‌الله سید حسن مصطفوی، ۹ ربیع‌الاول در واقع سالروز قتل عمر سعد، قاتل حسین بن علی، به فرمان مختار ثقفی است که توسط عوام با خلیفه دوم اشتباه گرفته شده‌است.***
این از ویکی پدیا بود (می دونم 100% صهیونیستیه ولی امام علی می فرمایند ببینید چه میگوید نه که میگوید)آدرس
عمر بن سعد در روز نهم ربیع الاول به دست مختار ثقفی کشته میشود.(از اد المعاد اثر علامه مجلسی ص 344)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز سید علی ، faateme-313 ، am_po ، عبدالرحمن ، یاســین
۰:۲۴, ۲۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
علت این که این روز از اقول بیشتر مورد توجه هست ،تقارن اون با روز آغاز امامت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف هست.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shahabm ، am_po ، میلاد مسلمی ، عبدالرحمن
۹:۴۱, ۲۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
من یکم بیشتر جویا شدم دیدم واقعا تاریخ مرگ عمربن سعد هم نهم ربیع الاوله شاید به خاطر اون باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، عبدالرحمن
۱:۱۴, ۲۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲۸/دی/۹۱ ۹:۴۱)shahabm نوشته است:  
ابتدا آغاز ماه ربیع الاول را به همه دوستان تبریک میگم.

من یکم بیشتر جویا شدم .....

سلام بزرگوار

به شما و همه بزرگواران اين ايام را تبريك

يكم بيشتر تر جويا بشيد حتماً به نتايج بهتري خواهيد رسيد .

منتها از ويكي پديا زياد انتظار واقعيت نداشته باشيد . چون ويكي پديا فقط براي درست كردن مسئله تبهر داره تا جواب دادن مسئله

در ضمن احترام اهلبيت عليهم السلام را بيشتر نگهداريد كه ان شاءالله زمان بي كسي به فريادتان خواهند رسيد .

موفق باشيد
يا علي عليه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faateme-313 ، am_po ، دل خسته ، میلاد مسلمی
۱:۵۶, ۲۹/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۱ ۱۸:۱۰ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #5
آواتار
اتفاقا باز هم جویا شدم ام نه از ویکی پدیا این بار از اد المعاد اثر علامه مجلسی ص 344
مضمونش چنینه که عمر بن سعد در روز نهم ربیع الاول به دست مختار ثقفی کشته میشود.
در باره ویکی پدیا هم که گفتم خودم می دونم از کجا آب می خوره
در باره اهل بیت هم من چاکر و مخلص همشون هستم اگه منظورتون اون قسمتیه که درباره شهادت امام حسین (علیه السلام) من مطلب رو از ویکی پدیا نقل کردم بهش دست نزدم چون وقتی ویرایشش کرد کلا به هم ریخت ویه چیز داغونی شد به همین خاطر مجبور شدم همینجوری بذارمش
بعد هم منابع دیگه هم همین رو میگن ولی به شما حق می دم نسبت به ویکی پدیا حساسیت نشون بدین من باید از منابع دیگه ای می گفتم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: am_po ، دل خسته
۱۶:۴۲, ۲۹/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۱ ۱۸:۱۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #6
آواتار
(۲۹/دی/۹۱ ۱:۵۶)shahabm نوشته است:  اتفاقا باز هم جویا شدم ام نه از ویکی پدیا این بار از اد المعاد اثر علامه مجلسی ص 344
مضمونش چنینه که عمر بن سعد در روز نهم ربیع الاول به دست مختار ثقفی کشته میشود.
در باره ویکی پدیا هم که گفتم خودم می دونم از کجا آب می خوره
در باره اهل بیت هم من چاکر و مخلص همشون هستم اگه منظورتون اون قسمتیه که درباره شهادت امام حسین (علیه السلام) من مطلب رو از ویکی پدیا نقل کردم بهش دست نزدم چون وقتی ویرایشش کرد کلا به هم ریخت ویه چیز داغونی شد به همین خاطر مجبور شدم همینجوری بذارمش
بعد هم منابع دیگه هم همین رو میگن ولی به شما حق می دم نسبت به ویکی پدیا حساسیت نشون بدین من باید از منابع دیگه ای می گفتم

سلام بر چاكران و مخلصان اهلبيت عليهم السلام

ابتدا خدا خيرتان بده كه جوياي حقيقت هستيد .

اگر حقير عرض كردم بيشتر جويا شويد.، نه فقط براي اين واقعه بلكه براي واقعه اي ديگري در همين روز بود . يا ديگر ايام سال

بعد با عرض پوزش بنده منظورم از احترام گذاشتن به اهلبيت عليهم السلام اون قسمتي نبود كه ويكي پديا قرار داده كسي هم انتظاري از اونا نداره كه بيان حرف حق بزنن . بلكه منظورم اون قسمتهاي نگارش شده حضرتعالي بود
(
(می دونم 100% صهیونیستیه ولی امام علی می فرمایند ببینید چه میگوید نه که میگوید
) و
امضا تون .

بازم عذر مي خواهم اگر ناراحتتون كردم

موفق باشيد
يا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، shahabm
۱۸:۱۳, ۲۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام

علمائی که به قطع و یقین نظر مبارکشان بر قول نهم ربیع الاول بعنوان روز قتل عمر مستقر گردیده است:
1. شیخ صدوق از علمای قرن چهارم طبق روایتی از حضرت امام صادق علیه‌السلام روایت می‌نماید.
2. محمّد بن طبری از علمای قرن پنجم در «دلائل الامامه».
3. هاشم بن محمّد از علمای قرن پنجم در «مصباح الأنوار».
4. سید رضی الدین علی بن طاووس (فرزند سید بن طاووس مشهور) از علمای قرن هفتم در «زوائد الفوائد».
5. حسن بن سلیمان حلّی از علمای قرن نهم در «المحتضر».
6. علامه مجلسی از علمای قرن دوازدهم در «بحار الانوار».
7. سید نعمه الله جزایری از علمای قرن دوازدهم در «الأنوار النعمانیّه».
8. شیخ حسین نوری طبرسی از علمای قرن چهاردهم در «مستدرک الوسائل».
9. مرحوم شیخ عباس قمی از علمای قرن چهاردهم در «مفاتیح الجنان» و بعضی دیگر از علمای متأخرین

پی نوشت:
و نیز مرحوم شیخ انصاری گر چه در بعضی از تقریرات درسشان تمایل به قول مخالف یعنی اواخر ذی الحجه را ابراز کرده اند، لکن در کتاب طهارت مرحوم شیخ انصاری، ج 2، ص 328 با استناد به حدیث احمد بن اسحاق قمی در بیان غسل های مستحب، به قول مشهور نزد شیعه اشاره فرموده و غسل در روز نهم ربیع الاول را از جمله غسل های مستحبی بیان نموده است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، میلاد مسلمی ، shahabm ، aboutorab ، سید ابراهیم ، mahdy30na
۱۶:۴۰, ۱۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۲ ۱۶:۵۲ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #8
آواتار
مشهور علمای اهل سنت معتقدند عمر در روز 26 ذی الحجه کشته شد.

در کتب اهل سنت:
1. تاریخ ‏الیعقوبى ، ج‏2 ، ص 159
2. الإمامة و السیاسه ابن قتیبه دینوری ، ج‏1 ، ص 39
3. أنساب‏ الأشراف بلاذری ، ج‏10 ، ص417
4. الطبقات ‏الکبرى ابن سعد ، ج‏3 ، ص338
5. تاریخ‏ الطبری ، ج‏4 ، ص191
6. مروج‏ الذهب مسعودی ، ج‏2 ، ص 149
7. المصنّف ابن ابی شیبه ، ج8 ، ص41
8. موطّأ مالک بن أنس ، ج2 ، ص824

و همچنین از علمای شیعه:

1. عُدَدُالقویه علّامه حلّی:
« در روز 26 ذی الحجّه سال سال 26 هجری عمر بن خطّاب مجروح گردید. »

2. سرائر ابن ادریس حلّی:
« عمر بن الخطّاب در در روز بیست و ششم ذی حجّه سال 23 هجری مجروح گردید و در بیست و نهم همان ماه در گذشت... امّا تاریخ این واقعه گاهی بر بعضی از علمای ما مشتبه شده، و چنین پندارند که این حادثه در نهم ربیع الأوّل بوده است، و این قول به اجماع مورخین و ارباب سِیَر مردود است. شیخ ما شیخ مفید، در کتاب « التّواریخ » این نکته را بر وجه تحقیق نگاشته و با ما در این باب هم رأی است. »

3. مسارّ الشیعه ، ص42 ، شیخ مفید (رحمة الله علیه):
« در روز بیست و ششم ذی الحجّه سال 23 هجری عمربن الخطّاب مجروح گردید. و در بیست و هفتم همان ماه در گذشت. »

4. اقبال الأعمال ، ص861 ، شیخ طوسی (رحمة الله علیه)

5. تتمة المنتهی ، ص6 ، شیخ عباس قمی

5. توضیح المقاصد ، ص545 ، شیخ بهایی:
« در روز بیست و ششم ماه ذی‌الحجة، ابولؤلؤ، عمر بن خطاب را ترور کرد و در بیست و نهم ذی‌الحجه سال 23، عمر کشته شد. »

6. وقایع الأیّام ، ص133 ، محدّث قمی:
« در روز بیست و نهم ماه ذی الحجه، سنه23، عمر بن خطاب وفات کرد، و صهیب رومی بر وی نماز گذاشت. »

7. مصباح کفعمی ، ص515
مرحوم شیخ ابراهیم کفعمی در کتاب مصباح در ذیل اعمال ماه ربیع الاول می‌نویسد:
نویسنده کتاب مسارّالشیعة روایت می‌کند که: «هرکس در روز نهم ربیع الأوّل، چیزی انفاق نماید، آمرزیده می‌شود. همچنین در این روز، إطعام برادران ایمانی، عطر زدن، و توسعه در نفقه، پوشیدن لباس نو، شکر و عبادت الهی مستحبّ است. روز نهم ربیع، روز بر طرف شدن غم هاست، و روایت شده است که این روز، روزِ روزه گرفتن نمی‌باشد. اکثر مردم شیعه این گونه می‌پندارند که در این روز، عمر بن خطّاب به قتل رسیده است، در حالی که این سخن، صحیح نیست».

8. بحارالأنوار علامه مجلسی ، ج31، ص118 و 119
و در بحار آمده:
ابن ادریس حلّی (صاحب سرائر) درباره تاریخ نهم ربیع می گوید: « مَنْ زَعَمَ أَنَّ عُمَرَ قُتِلَ فِیهِ فَقَدْ أَخْطَأَ بِإِجْمَاعِ أَهْلِ التَّوَارِیخِ وَ السِّیَرِ » (هر کس بپندارد عمر در نهم ربیع کشته شده به اجماع صاحبان کتب تاریخ و سیره در اشتباه است.) ایشان معتقد به این هستند که سید بن طاووس هم در کتاب زوائدالفوائد چنین اعتقادی دارد.

و جناب مجلسی نهایتاً می فرماید:
« الإجماعُ حاصلٌ مِن الشیعةِ و أهلِ السنّةِ على ذلک »
شیعه و سنی بر آن (ذی الحجه) اتفاق نظر دارند.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، m.hossein ، mahdy30na ، سید ابراهیم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان