|
حذف نشدن اتفاقی متن تایپ شده، بطور خودکار یا دستی
|
|
۱۳:۲۲, ۲۹/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۲ ۱۹:۵۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
چند وقت پیش در تاپیک "اشکالات و باگها"، از آقا مهدی درخواست راهکاری برای حذف نشدن اتفاقی متن تایپ شده کردم، و ایشون گفتن میشه با نصب Add-on این مشکل رو برطرف کرد. تازه به این ارسال اضافه شده: Textarea Cache 0.8.10 در قابهای نوشتار، در منوی راست-کلیک، یه گزینه به نام Open TextArea Cache window اضافه میشه که دسترسی به نوشتههای پیشین رو فراهم میکنه. به نظر من کار کردن باهاش خیلی راحتتر از Lazarus هست. اطلاعات بیشتر در ارسال 6 موجود هست. Lazarus 2.3 برای Firefox در قابهای نوشتار، در منوی راست-کلیک، یه گرینه به نام Recover Text اضافه میشه که وقتی درونش برید، تعدادی از نوشتههای آخر قابل دسترسه. ارسالهای دوم و سوم هم توضیحات تکمیلی همین نسخه هست. Lazarus 3.2 برای Chrome یک دکمه به کنار تمام قابهای نوشتار اضافه میشه و دسترسی به چند نوشتهی آخر رو فراهم میکنه. طرز کارش با نسخهی بالایی فرق داره، و اگه مثل نسخهی 3.2 فایرفاکس باشه، از 2.3 سختتر هست(توضیحات بیشتر در ارسال 5، بعد از نقل قول دوم). چندین وقته که میخوام وجود این راهکار رو برای دوستان دیگهای که مثل من ازش خبر نداشتند بگم، همش یادم میره. احساس میکنم (حداقل قسمتی از) مسئولیت تایپ دوبارهی کسانی که زودتر میتونستم بهشون بگم و نگفتم گردنمه. امیدوارم که دوستان حلال بفرمایند. |
|||
|
|
۱۲:۵۵, ۱/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۲ ۲۰:۱۹ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
در زمان نصب هر برنامه، یک بار مرور کردن قسمت تنظیمات، تقریباً واجب هست. به نظرم میاد توضیح چندتاشون ممکنه مفید باشه.
این توضیحات مربوط به نسخهی 2.3 مربوط به فایرفاکس هست. برای رفتن به تنظیمات این Add-on: یک Tab جدید باز کنید و از منوی Tools گزینه Add-ons رو بزنید و جلوی Lazarus دکمه Options رو بزنید. اگر اون پیغام Donate که در زمان بازیابی نوشتههای بزرگ نمایش داده میشه اذیتکننده هست، میشه با برداشتن تیک Show restore notification از قسمت General از دستش راحت شد. در قسمت Security تنظیمات مهمی هست. Save Passwords که واضح هست. از آنجا که ما نمیخوایم شماره کارت اعتباریمون هم ذخیره بشه، باید بذاریم تیک Replace credit card numbers سرجاش بمونه. این برنامه، هر ردیف 13 تا 16 رقمی از اعداد رو شماره کارت اعتباری محسوب میکنه، و بجاشون شمارههای بیمعنا ذخیره میکنه. با Remove saved forms after میشه مشخص کرد متنها تا چه مدت نگهداری بشن. همچنین با زدن Search Lazarus از قسمت Database، میشه به متنهایی دسترسی پیدا کرد که صفحه مربوط به اونها موجود نیست. در پنجرهای که باز میشه، معمولاً نمیشه با تایپ کردن یک عبارت فارسی در قسمت Search اون رو پیدا کرد، و باید خودمون توی لیست بگردیم. |
|||
|
|
۹:۰۳, ۱۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
لازمه یه نکتهی دیگه اضافه کنم که آیکن این برنامه یک آنخ هست، که حتماً میدونید جزء نمادهای آیینهای شرکآمیز هست، و امروزه هم توسط فمنیستها استفاده میشه.
مدتی بود که اعصابم رو خورد کرده بود، و حتی بخاطرش داشتم دنبال یه جایگزین براش میگشتم، که دیدم خیلی راحت میشه با برداشتن تیکهای مربوط به نمایش آیکنها در Options در قسمت General ، از دست آیکنهایی که کنار منوی Lazarus در منوی راستکلیک و یا در Add-on bar نمایش داده میشه خلاص شد. |
|||
|
|
۱۸:۰۷, ۱۳/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۲ ۱۸:۱۳ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام ، برای دوستانی که دوست ندارند از این افزونه ها استفاده کنند ، یا این که از مرورگری غیر از فایرفاکس استفاده می کنند ، روشی دستی که خودم هم استفاده می کنم رو می خواستم آموزش بدم... ![]() بعد تایپ کردن متن و هنگامی که قصد دارین دکمه ی ارسال رو بفشارین ، توصیه ی من اینه که اقدامات زیر را مبذول! بدارید! ![]() گام اول... دکمه ی Crtl رو از روی کیبورد فشرده و نگه داشته سپس دکمه ی A را می زنیم ، در این حالت کل متن شما بصورت انتخاب شده قرار می گیرد... گام دوم... سپس همان دکمه ی Crtl رو فشار داده و نگه داشته و از روی کیبورد دکمه ی C رو فشار دهید... در این حالت نوشته های شما به حافظه ی موقت کامپیوتر شما منتقل می شود... گام سوم... دکمه ی ارسال را با آسودگی خاطر بفشارید! ![]() نکته: در صورت قطعی اینترنت ، یا مشکل و خرابی در تالار ، ناراحت نباشید ، چون شما قبلا یک پشتیبان از نوشته ی خود تهیه کرده اید... گام چهارم در صورت این که متن شما در طی سانحه ای از دست رفت ، در محل ادیتور تالار و محل تایپ مطلب ، دکمه ی Crtl را فشرده نگه داشته و دکمه ی V را بفشارید... مطلب شما بازیابی شد... نکته : در صورت این که برق کامپیوتر شما رفت ، متن شما به هیچ وجه قابل بازیابی نخواهد بود... پ.ن: شاید مطالبی که نوشتم برای بعضی دوستان خنده دار باشد ، ولی توجه داشته باشید که از همه قشر و صنف و ... در این تالار کاربر وجود دارد ، پس همه ی کاربران رو مثل خودتان Professional فرض نفرمایید!![]() امیدوارم مفید واقع گردد... یا حق...
|
|||
|
|
۰:۴۲, ۱۷/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۲ ۶:۰۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۳/شهریور/۹۲ ۱۸:۰۷)Prestige نوشته است:سلام دست شما درد نکنه بابت ذکر مطلب. به فرمایشات شما اضافه کنم که در استفاده از این روش مراقب باشید، چون من هم قبلاً زمانی که از همین روش استفاده میکردم، یه بار که یه متن بزرگ نوشته بودم، وقتی اومدم Ctrl+A بزنم دستم به W هم خورد و Ctrl+W رو کشف کردم!(دانشمندانی که برای کشفشون قیمتی رو پرداختن رو درک میکنم ). عمل شگفتانگیزی که این میانبر انجام میده اینه که صفحهی حاضر رو میبنده! بهتر بود نمیگفتم تا خودتون کارکردش رو امتحان کنین و صفحه بسته شه مجبور بشین دوباره بازش کنین!![]() ![]() البته هنوز هم میتونین امتحان کنین! اگه من بودم امتحان میکردم ببینم واقعاً این کار رو میکنه یا نه!![]() ![]() ![]() اون زمان رفتم سایت Mozilla براشون نوشتم از میانبرها حذفش کنن، ولی مثل اینکه این میانبر به جورایی مثل همون Ctrl+A و Ctrl+C و ... استاندارد شده، آخه دیدهام مرورگرهای دیگه هم برای همین کار استفادهاش کنن. بنابراین احتمالاً حذف نخواهد شد، مگه اینکه راهی برای سفارشیسازی میانبرها بذارن. البته در مورد اشکال در ارتباط با سرور، اگه اون صفحه رو نبندیم و Back هم نزنیم میتونیم بعداً دوباره Refresh کنیم، و مرورگر اطلاعات رو دوباره به سرور میفرسته(ممکنه قبلش بپرسه که دوباره بفرستم یا نه). (۱۳/شهریور/۹۲ ۱۸:۰۷)Prestige نوشته است: یا این که از مرورگری غیر از فایرفاکس استفاده می کنندهمهاش یادم میرفت بگم، خوب شد شما اشاره فرمودید: برای کسانی که از Chrome استفاده میکنن بگم که برای Chrome هم ارائه شده و میتونن از اینجا بگیرن. البته فکر کنم این نسخه 3.2 هست و طرز کارش با این از جهاتی خیلی فرق میکنه. برای فایرفاکس هم نسخهی 3.2 وجود داره، ولی بخاطر ناسازگاری با فایرفاکس 22 توی سایت Mozilla گذاشته نشده، و من هم که از سایت خودش گرفتم دیدم اشکالات زیادی داره و استفادهاش هم خیلی سختتر هست(مال Chrome رو نمیدونم). روش استفادهاش به کل فرق میکنه. تنها نکتهی مثبتش اینه که اگه یه نفر بخواد میتونه با نسخهی 3.2 اطلاعات فرمهاش رو روی مرورگرهای مختلف و کامپیوترهای مختلف بطور هماهنگ داشته باشه(تازه استفاده از سایت ذخیرهکنندهی اطلاعات هم پولی هست). جا داره بگم همین نسخهی 2.3 مربوط به فایرفاکس که اینجا آوردهام هم اشکالاتی داره، و بطور ثابت از هارد درایو استفاده میکنه. مثلاً امروز طی 9 ساعت و 20 دقیقه، حدود 19450 مگابایت خونده بود و 400 مگابایت نوشته بود! از توی Task Manager دیدم فایرفاکس چند گیگابایت اطلاعات از هارددرایو من خونده، بعد برای اینکه ببینم نکنه ویروس باشه، از توی Process Monitor بررسی کردم و دیدم همهاش داره یه فایل SQL Lite مربوط به Lazarus رو میخونه! خلاصه یه خورده دیوونه است، و دوست دارم اگه راه بهتری پیدا کنم بجاش استفاده کنم، ولی از گوگل هم بدم میاد و دوست ندارم قبل از اینکه مجبور شم با محصولاتش کار کنم، از این رو فعلاً باهاش کنار میام!
|
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۲۳/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۲ ۱۵:۱۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
این ارسال، توضیحات مربوط به Textarea Cache 0.8.10 هست.
این Add-on هم همون کار Lazarus رو انجام میده، ولی با روشی متفاوت، که از جهاتی سادهتر هست. Lazarus اشکالاتی داره، از جمله اونهایی که آخر ارسال قبل نوشتهام. چند وقته دارم امتحان میکنم ببینم آیا بجای Lazarus معرفیاش بکنم یا نه، و تا حالا که خیلی خوب بوده. تنها کاستیای که من دیدم اینه که بر خلاف Lazarus نوشتههای قابهای یکخطی(مثل پنجرهی گزارش) رو ذخیره نمیکنه، که اصلاً مورد مهمی نیست. برای بازیابی نوشتهها، باید در منوی راست-کلیک در قابهای نوشتار، گزینهی Open TextArea Cache window رو بزنیم، و از فهرست بالای پنجره، نوشتهی مورد نظر رو انتخاب کنیم و Close and Paste رو بزنیم. البته از این جهت که نوشته رو paste میکنه از Lazarus سادهتره، چون اون در زمان بازیابی یه نوشته، تمام نوشتهی حاضر درون قاب رو پاک میکنه. TextArea Cache پیش از شروع به استفاده نیاز به مقداری تنظیمات داره، که درون قسمت Options این Add-on به این صورت که لازم هست ارائه نشده، و از قسمت تنظیمات Firefox باید انجام بشه. یک Tab جدید باز کنید و بنویسید کد قالب بندی شده: about:configبعد بنویسید tacache تا فهرست تنظیمات، از مواردی که مربوط به این Add-on نیست پاک بشه. extensions.tacache.maxTextSaved حداکثر تعداد نوشتههایی که ذخیره خواهند شد. طبق توصیهی سازندهی برنامه، از تعیین این مشخصه با احتیاط استفاده کنید. بنابراین از وارد کردن مقادیر خیلی زیاد خودداری کنید. فکر میکنم حدود 1000 مناسب باشه و بیشتر از اون زیاد محسوب بشه. extensions.tacache.restartClearInMin مقدارش رو 1- کنید تا نوشتهها در دفعات بعدی که Firefox اجرا میشه همچنان نگه داشته بشن. extensions.tacache.clearCache اینجا دو کار میشه انجام داد: 1. اگر میخواین نوشتهها تا زمانی که تعدادشون برسه به حداکثر(که در بالا تنظیم کردیم) نگه داشته بشن، مقدارش رو 1 کنید. 2. اگر میخواین نوشتهها تا یه مدت معین زمانی نگه داشته بشن، مقدارش رو 2 کنید. بعد extensions.tacache.clearTimeSpan رو هم برابر با تعداد روزهای مورد نظر کنید. مثلاً 30 برای 30 روز مناسب مینماید. من حالت دوم رو توصیه میکنم. extensions.tacache.clearWithSanitize بطور پیشفرض، زمانی که در پنجرهی Clear Recent History ، اطلاعات شخصی(private data) پاک بشه، نوشتههای ذخیره شده هم پاک خواهد شد. اگر نمیخواین اینطور بشه، مقدارش رو برابر با false کنید. extensions.tacache.statusButton میتونید مقدارش رو false کنید تا icon برنامه در Add-on bar نمایش داده نشه. البته این مشخصه از درون قسمت Options این Add-on هم قابل تنظیم هست. بعد از تعیین کردن این مقادیر، تغییر دادن قسمت Old Data در Options تنظیمات اینها رو به هم خواهد زد. فکر میکنم بهتر باشه از هر دو این Add-on ها، یعنی TextArea Cache یا Lazarus ، بطور همزمان استفاده نشه، تا خیالمون راحت باشه که در کنار هم دچار مشکل نمیشن. التبه نیاز به حذف هم نیست، میشه اون یکی رو غیرفعال کرد، تا در صورت لزوم به بازیابی نوشتههایی که پیش از نصب این یکی توسط اون یکی ذخیره شدهاند، دوباره فعالش کرد و بازیابی رو انجام داد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مشکل با "بروزآوری خودکار" | Behnam-Az | 2 | 2,526 |
۱۸/اردیبهشت/۹۲ ۱۸:۲۳ آخرین ارسال: Behnam-Az |
|

احساس میکنم (حداقل قسمتی از) مسئولیت تایپ دوبارهی کسانی که زودتر میتونستم بهشون بگم و نگفتم گردنمه. امیدوارم که دوستان حلال بفرمایند.

در این تالار کاربر وجود دارد ، پس همه ی کاربران رو مثل خودتان Professional فرض نفرمایید!

البته هنوز هم میتونین امتحان کنین! اگه من بودم امتحان میکردم ببینم واقعاً این کار رو میکنه یا نه!