کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 1.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ذکر یک موضوع مهم درباره پاپ بندیکت شانزدهم
۲:۱۷, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

با درود خدمت دوستان

ذکر یک موضوع مهم درباره پاپ بندیکت شانزدهم

[تصویر: 19188_263693807095259_1506665369_n.jpg] پاپ بندیک شانزدهم رهبر شیطان پرستان جهان نه مسیحیان

دوستان عزیز اگر تاج پاپ را برعکس کنید تصویر جغد علامت بت مقدس شیطان پرستان گفته میشوند جغد از جمله مقدسترین پرندگان شیطان پرستان هست و به دلیل بیداری در شب و چرخش 360 درجه گردن از جمله هوشیارترین پرندگان هست دوستان عزیز در کلوپ بوهیمیان در امریکا در مستند الکس جونز دیدید که چگونه بت بزرگی به شکل جغد وجود داشته و در کنار این جغد شیطان پرستان تعظیم میکردند و یک انسان زنده را در اتش سوزاندند و تقدیم ابلیس کردند همچنین در ادامه با سوزاندن چندین صلیب در اتش به مسیح توهین کردند و بعد از مراسم قربانی به خیل کثیر روسپیان حاضر در باغ بوهیمیان گرویده و مشغول همجنس بازی و زنا شدند و حالا تصویر همان جغد بر روی کلاه پاپ هست و از انجا که شیطان پرستان همیشه از نماد های معکوس و بر عکس استفاده میکنند در اینجا هم تصویر جغد برعکس و موزیانه طراحی شده است نکته دیگر عکس بز روی صلیب مقدس هست که ما را یاد بز بوفمت یا همان ابلیس در ستاره پنج پر میاندازد که به شکل واضح وسط صلیب وجود دارد همچنین جناب پاپ در جوانی در ارتش هیتلر و حزب نازی خدمت میکرده و متهم به کشتن یهودیان بیگناه بوده این شخص که خود یک فراماسون هست از سوی ایلومیناتی انتخاب شده تا در زمان ظهور دجال تاج پادشاهی را بر سر دجال بزارد توضیحات بسیار زیاد هست و نیاز به 100 صفحه نگارش دارد تا بنده بتوانم این ابلیس مجسم را به شما معرفی کنم

[تصویر: 19188_263693807095259_1506665369_n%20-%20Copy.jpg]
این گفتار ضد مسیحی نیست و فقط به کسانی که قصد سواستفاده از پیامبر این دین بزرگ را دارند هشدار میدهد که ما بیداریم و با تمام قدرت مسیحیان عزیز را هم بیدار میکنیم تا مسیح را از ضد مسیح تشخیص دهند

گفته شده توسط خاندانهای ایلومیناتی (روچیلد . راکفلر و....):شیطان زنده و فعال هست و ما مردم منتخب او هستیم و او را میپرستیم

وب سایت رازهای شیطان پرستان
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، جویای حقیقت ، دل خسته ، heaven
۲:۴۰, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #2

من قبل از اینکه متن رو بخونم چند دقیقه ای به عکس خیره شده بودم هرچی فکر کردم همه چی به ذهنم رسید الا جغد!

حداکثر تصویر یه لولو هستش :دی

این مطلب هم از جمله مغالطه هایی هست که به اسم دشمن شناسی به خورد ما میدن!

و چه بسا باعث اخلاف افکنی بین مسیحیان و مسلمانان هم بشه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، وحید110 ، Maysam-1st ، میلاد.م ، vahrakan ، سجاد313 ، heaven
۱۲:۵۱, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #3

تازه به فرض که این نماد جغد باشه ، مگه نمیگید جغد نماد شیطان پرسی و یهودیان مخفی و... است؟

خب این جغد رو به صورت واژگون روی کلاهش استفاده کرده! دقیقا بر اساس نمادگرایی درست در میاد. یعنی نماد کفر رو وارنه و واژگون استفاده کرده و این اتفاقا خیلی هم درست هستش...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Maysam-1st ، vahrakan ، سجاد313
۲۲:۰۶, ۱۳/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۱ ۲۲:۰۶ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #4

نقل قول: از انجا که شیطان پرستان همیشه از نماد های معکوس و بر عکس استفاده میکنن

هی من میخوام دیگه هیچی نگم نمیشه :دی این جمله رو تازه توجه کردم

سواد دشمن شناسی نویسنده بسیار بسیار پایین بوده

شیطان گرایان فقط نمادهای مقدس رو اونم به قصد تمسخر وارونه میکنن. مثلا صلیب وارونه و...
وگرنه اکثر نمادهاشون وارونه نیست اتفاقا!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، دل خسته
۲۳:۲۸, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام علیکم
من این مطلب رو واسه همین بحث ها به اینجا اوردم ...تازه منبعش رو هم گذاشتم اون پایین مطلب ....در هر صورت از ایراداتی که گرفتید ممنونمBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Havbb 110
۱۵:۴۶, ۱۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
نقل قول: و چه بسا باعث اخلاف افکنی بین مسیحیان و مسلمانان هم بشه...

اختلاف ؟ اینطور نقد ها توهین به شعور افراده ، یچیزی فراتر از اختلافه. تمسخر آمیزه.

از وهرکان و پاسخ دهندگان قدردانی میکنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۲۳:۵۹, ۱۸/دی/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۵ ۲۱:۴۵ توسط alijanak.)
شماره ارسال: #7

لغت jesuits لغت اصلي واتيكانه به زبان انگلیسی (اگه جویای یافتن حقایقید)
الیوم این جغد در کاخ سفید و بوهیمن گروو یقینی وجود داره
ولی در مورد پاپ و نظام واتیکان عرض می کنم که دشمن اصلی در چارت دشمنان بین المللی ایلومیناتی واتیکان معرفی شده که ورای بانک های جهانی و وال استریت و کلیه مجامع مخفی و پولیسین ها و مدیاها و ریلیجن ها و مجامع آموزش جهانی به ماموریتش ادامه میده

[b]البته طبق دیدگاه نیمه بیمار آنتی ماسون های غربی

[b]پیشاپیش دوباره ذکر می کنم که این عکسها فقط فتوشاپ های آنتی ماسون های غربیه که میخوان صد در صد یه سیستمی در هم پیچیده رو تصور و تصویر کنن و صد در صد نیست برادران ولایت مدار عزیز و آنچه که صد در صده طاغوته که در مقابل الله مقاومت به خرج می دهد و در ورود به این تیپ مباحث باید به مراکز مطالعاتی مومن و موثق داخلی رجوع کنن دانش جویان عزیز و با ایشان مسائل را در میان بگذارن اگر طالب تکمیل پژوهشها و بالا بردن آگاهی خود و اجتماع هستن

والله اعلم

[تصویر: 01-cover.jpg]

[img]http://[/img]

[تصویر: 25523.jpg]

[تصویر: The_Jesuits_Rule_sm.gif]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، vahrakan
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان