کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال ِ بزرگ !!
۱۲:۲۷, ۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
راستش من نمیدونم تا حالا سر ِ این قضیه که میخوام مطرح کنم چقدر اینجا بحث شده و چقدر بهش پرداخته شده ... ولی واقعا" واسه ی من سوالی شده که میتونه در حل کردن ِ خیلی از نکته ها کمکم کنه ...

بدون ِ توضیح ِ اضافه میپرسم ...
از کجا میشه فهمید قرآن کلام ِ آفریننده ی این جهان هست ؟

البته این نکته رو هم اضافه کنم که شاید دید ِ من با خیلی از دوستان نسبت به خدا متفاوت باشه ، ولی تفاوت ِ چندانی نداره در این بحث ...

2باره می پرسم ، چطور ، به چه دلیل گفته میشه که این حرفها از طرف خالق ِ این جهان هست ؟

خواهشا" از این برهان های دبیرستانی استفاده نکنید ! خیلی سطحی توضیح میدن ...

منطقی ، عقلی و عادلانه بحث میتونه پیش بره .
خیلی براهین وجود داره در باره ی خدا و بی خدایی ، من کاری به اینها ندارم .
فقط و فقط سوالم اینه که آیا قرآن از طرف آفریدگار ِ این جهان هست یا نه ؟

از نظر علمی ، تاریخی ، عقلی ...
فکر کنم درک کنید که چرا احادیث و روایات در این باره زیاد مورد ِ استفاده نیستن ... ولی مسلما" از خود ِقرآن میشه استدلال کرد .

امیدوارم بحث به انحراف کشیده نشه ! اینطوری استهلاک و خستگی میره بالا و نتیجه ی دلخواه به دست نمیاد .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، مجید املشی ، ایرانی ، Reza71 ، فرهاد55 ، medad.sefid ، dinpajoohan ، saloomeh ، آیات ، آشفته ، مفقود الاثر ، faraz_223 ، arnh ، saba

آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۰۹, ۲۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #141

سلام علی آقای گرامی
متنی رو که در مورد مناظره حضرت امام رضا فرموده بودید به شکل گذرا مطالعه کردم. این مناظره شامل بحثهای مختلفی هست. کدام قسمتش مد نظر شماست؟
نقل قول:فکر نمیکنم ، مطمئنا" جوابی به صورت مستقیم به من داده نشده ... اگه بدونم قرار نیست جواب بدید بگید من یه تاپیک ِ دیگه بزنم ، با یه موضوع جدید ...
واقعیتش به نظر من هم بحث خیلی شاخه شاخه شده. به نظرم خوب هست منتظر بحث جدید آقا ابراهیم (در مورد اثبات نبوت) باشیم.

جناب مسعود موسوی، ممنون میشم توی یه تاپیک مفصل در مورد "ندیده خریدن" برامون بگید. واقعیتش من دقیق متوجه نشدم که به چه صورت هست. یعنی مثلاً اگر بخوایم ندیده بخریم، از کجا بفهمیم چی رو بخریم؟

نقل قول:اینکه بخواهیم قرآن را فقط از جنبه اعجازهای علمی آن بررسی کنیم من به شدت مخالفم.
اینکه بخواهیم ببینیم علم چه چیزی را اثبات می کند، بعد بیاییم در آیات قرآن تایید برای آن پیدا کنیم این امر به شدت مذموم است.
آقا ابراهیم، ممنون میشم در این مورد توضیح بفرمایید که این روش به چه دلیل مذموم است؟ (یه تاپیک جدا بزنید خیلی بهتره)

ممنون
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، faraz_223
۲۰:۳۰, ۲۳/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۱ ۰:۴۰ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #142

(۲۱/بهمن/۹۱ ۲۰:۰۷)سید ابراهیم نوشته است:  شما گویا اصلا ارسال های این تاپیک را ملاحظه نمی فرمایید.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23...#pid176655
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23...#pid176695
یا علی مدد
جناب ابراهیم، مایه ی خنده ی ما رو فراهم می کنی. شما به جای این که به عنوان ناظر تاپیک جلوی انحراف بحثو بگیری میای تاپیکو می بندی که کاربرای بتونن با خیال راحت بحث منحرف رو پیش بگیرن؟ سوال منو هم که پاک کردی...

ضمنا
(۲۱/بهمن/۹۱ ۲۰:۰۶)namekarbary نوشته است:  من هر چی نگاه کردم اثباتی از ایشون در رابطه با این قضیه ندیدم.
۲۲:۱۴, ۲۳/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۱ ۲۲:۱۶ توسط joseffist.)
شماره ارسال: #143
آواتار
(۲۳/بهمن/۹۱ ۱۹:۰۹)فرهاد55 نوشته است:  سلام علی آقای گرامی
متنی رو که در مورد مناظره حضرت امام رضا فرموده بودید به شکل گذرا مطالعه کردم. این مناظره شامل بحثهای مختلفی هست. کدام قسمتش مد نظر شماست؟

دوباره بصورت دقیق بخونی , شاید بفهمی . خودت نمیتونی جوابتو پیدا کنی ! اصلا میدونی سوالت چی بوده !!!

(۲۳/بهمن/۹۱ ۱۹:۰۹)فرهاد55 نوشته است:  واقعیتش به نظر من هم بحث خیلی شاخه شاخه شده. به نظرم خوب هست منتظر بحث جدید آقا ابراهیم (در مورد اثبات نبوت) باشیم.
اثبات نبوت به چه درد شما میخوره ؟ اگه مخالف نبوت هستی پس چرا شما عکسشو اثبات نمیکنی ؟

(۲۳/بهمن/۹۱ ۱۹:۰۹)فرهاد55 نوشته است:  جناب مسعود موسوی، ممنون میشم توی یه تاپیک مفصل در مورد "ندیده خریدن" برامون بگید. واقعیتش من دقیق متوجه نشدم که به چه صورت هست. یعنی مثلاً اگر بخوایم ندیده بخریم، از کجا بفهمیم چی رو بخریم؟

یعنی شما که دنباله رو مکتب شیطانی دافا هستی آیا همه چیو دیدی ؟ استاد رو دیدی ؟ پس چطوری روحی که درون یه بت وجود داره میپرستی ؟ به این میگن ندیده خریدن Dodgy شما نقطه دان تین ( که استاد میگه بالای آلت تناسلیه )که داری تزکیه اش میکنی رو دیدی ؟ غیر اینه که تزکیه شما از همون نقطه شروع میشه ؟

از دوستان عذر میخوام اما لازمه بدونین که , کاربر فرهاد55 که اینهمه در مورد اسلام و نبوت شک داره , خودش دنباله رو چه مکتب شیطانیه !

روح استاد که ازت محافظت میکنه رو دیدی ؟ ندیدی ؟ پس ندیده خریدی Big Grin

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، faraz_223
۱۰:۲۱, ۲۴/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۱ ۱۰:۳۵ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #144
آواتار
(۲۳/بهمن/۹۱ ۱۳:۰۰)سید ابراهیم نوشته است:  ببین دوست گرامی برای اینکه هر بحثی به نتیجه بخواد برسه باید و باید چارت و قالب آن رعایت شود. مسلما در این تاپیک دوستان مخالف و موافق به بیراهه رفتن و مطلب را به انحراف کشاندند. و این باید از طرف شما مدیریت شود. شما نباید بگذارید دوستان نظرات پرت بدهند...

باورت می شود من هنوز دقیقا نمی دونم شما در این تاپیک به دنبال اثبات چه حقیقتی هستی، از بس که موضوعات در این جا منحرف شده است. Dodgy

من هیچ قدرت و اختیار ِ اجرایی در این تالار ندارم که بخوام جلوی انحراف بحث رو بگیرم ... تنها کاری که میتونم انجام بدن این هست که سوالم رو بپرسم ، و تکرار کنم ... و وقتی که میبینم جوابی نمیده کسی ، خب ترجیح میدم 2باره بپرسم !!
من دنبال ِ اثبات ِ چیزی نیستم ، خواستم اگه میتونید شما چیزی رو اثبات کنید .......

(۲۳/بهمن/۹۱ ۱۳:۰۲)masoudmoosavy نوشته است:  سلام
اگر ممکنه لینکی رو درباره این شگفتیهای کاخ های بابل بزارید برام جالبه
شما اگر به قرآن اعتقادی نداشته باشید ممکنه عیبی هم پیدا کنید ولی ما اگر عیبی ببینیم عیب رو در خودمون جستجو میکنیم نه در قرآن چون اونو کلام خدا میدونیم ولی خودمون رو پر از عیب
در ضمن فهم افراد در سنین مختلف فرق می کنه نمیشه چیزی رو که من متوجه نمیشم دلیل بر عیب بودن اون فکر بدونم
دنیا پر از چیزهایی که ما نمیفهمیم ولی حقیقت دارن

یعنی چی!!! ما این همه جواب دادیم!!! تا کی جواب بدیم مگه برای یک سئوال چندتا جواب باید داد!!!
تاپیک جدید برای چی بزنید!!! شما در توحید یا خدا هنوز مشکل دارید!! قرآن رو هم که کلام خدا نمیدونید و فکر می کنید حتما موجودات فضایی این حرفها رو زدن!! حتما بعدش می خواید درباره امامت یا چیزهای دیگه سئوال کنید با اینکه توحیدتون هنوز کامل نیست!!! پس ما باید روی فضا بحث کنیم و در فضا هم که هیچوقت بهم نمی رسیم.

AngelDodgyHuh

لینک در مورد ماخهای بابل ؟!!!!!!!!!!!!!! Mat
اگه نشنیدی بگم که جز ِ عجایب ِ 7گانست .

شما جواب دادی به من ؟!!
دقیقا" چه جوابی ؟ به چه سوالی ؟!!!

شما همون کسی نیستی که بنده رو به گمراهی و کوری متهم کردی و آخر سر هم تهدید کردی ؟! Mat

(۲۳/بهمن/۹۱ ۱۶:۳۱)دل خسته نوشته است:  سلام
اهرام مصر و ... نشان دهنده قدرت مهندسی هستند ، که غیر ممکن نیستند ، بلکه عجیب هستند.این نشون دهنده اعجاز نیست ، بلکه نشان دهنده تکنولوژی هست.
اما قرآن نماینده قدرت تفکر ، کلام و پیش گویی هست.هر کسی می تونه ادعا کنه کلامی در این صطح بگه ، اما هیچ کس این کار رو نکرده و نمی کنه.مثلا حافظ استاد شعر هست ، اما به راحتی میشه نقطه ضعف های اشعارش رو پیدا کرد.شعر مشابهه شعر حافظ هم داریم ، در همون رده.
به کلام دیگه ، یک کار علمی و تکنیکال ، با تفکر تحلیل میشه ، اما معجزه رو نمیشه با علم تحلیل کرد.

یعنی بهتره بگم از قوانین طبیعی الله جل جلاله پیروی نمی کنه.

دوست ِ عزیز ، 4000 سال ِ پیش هست ، نه الان !! حرف از تکنولوژی در اون زمان چیز ِ عادی نیست...

همین نسخه ای رو که شما پیچیدی واسه ی قرآن و خیلی چیزهای دیگه هم میشه استفاده کرد .... مثلا" یه مطلبی گفته شده که واسه ی زمان ِ خودش عجیب هست ، ولی الان دیگه یه چیز ِ عادی به حساب میاد ...

قرآن معجزست ، ولی هم تحلیل میشه و هم تفسیر و هم تبیین ! کاملا" هم از قوانین ِ طبیعت پیروی میکنه ، نه طبیعت از قوانین ِ قرآن !

نقل قول:اثبات نبوت به چه درد شما میخوره ؟ اگه مخالف نبوت هستی پس چرا شما عکسشو اثبات نمیکنی ؟

رد کردن ِ نبوت میتونه مثل اثبات ِ وجود ِ جهان ِ دیگه به طوری که توی کتب دینی هست باشه ، یا مثل اینکه بخوایم ثابت کنیم بعد از مرگ چیزی وجود نداره !!!
واقعا" نمیشه اثبات کرد ... هر دلیلی و هر چیزی رو هم موافق و هم مخالف میتونن استفاده کنن !
بعد اینجا به دنبال ِ اثبات ِ عکسش نیستیم ( با اینکه میشه روی همین قضیه هم کلی مانور داد و بنده هم خیلی آمادگی دارم ! ) . اینجا دنبال ِ اثبات ِ اصل قضیه هستیم .
۱۱:۲۴, ۲۴/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۱ ۱۱:۳۲ توسط آشفته.)
شماره ارسال: #145
آواتار
(۲۱/بهمن/۹۱ ۱۴:۳۹)joseffist نوشته است:  یعنی حکمی که آیت الله مکارم میدهند را قبول میکنید ؟

یعنی حکمی را که ایت الله مکارم میدهند را کورکورانه قبول نمیکنید ! میروید درس فقه و اصول و غیره را میخوانید و از نظرات تمام مکاتب آگاه میشوید و دست آخر لطف کرده و حکم شرعی را قبول میکنید ؟

جسارتا عرض کنم که فرمایشات شما متناقض است . وقتی مرجع حکم دهد باید حتما قبول کرد! وگرنه مثل قضیه
جنگ صفین عده ای نادان خودشان حکم میدهند و مرجعشان مولا علی را مجبور به حکمیت میکنند .

بهرحال نه کورکورانه و بلکه با آگاهی از صحت کامل دستور ولی امر مسلمین , باید فرمایش را پذیرفت . به این سادگی نمیشه به مردم گفت کورکورانه تقلید میکنند .Wink

سلام دوست من
بالاخره آیا اینکه کورکورانه دستوری را نپذیریم خوب است یا بد؟؟
من میگویم باید آگاهی داشت و چشم بسته هر حرفی را قبول نکرد. همانطور که حضرت آیت الله مکارم شیرازی هم فرموده اند که در مبانی و اصول دین تقلید جایز نیست.
حالا شما ابتدا این حرف من را به سخره گرفته اید
و در انتها فرموده اید که به هرحال نه کورکورانه و بلکه با آگاهی از صحت، باید فرمانش را پذیرفت
احساس نمیکنید در حرفتان تناقض عجیبی نهفته است؟؟
عجبــــ...

(۲۱/بهمن/۹۱ ۱۵:۵۴)علی 110 نوشته است:  

بله
بنده، علی 110 حقانیت اسلام را با تحقیق و تفکر در یافته ام و دینم و اعتقاداتم ابا اجدادی و تقلیدی نیست
یعنی هر کس اصول دینش تقلیدی باشد!!!!!!! مصداق این آیه شریفه است:

قالُوا بَلْ نَتَّبِعُ ما أَلْفَيْنا عَلَيْهِ آباءَنا أَ وَ لَوْ كانَ آباؤُهُمْ لا يَعْقِلُونَ شَيْئاً وَ لا يَهْتَدُونَ (170-بقره)
گويند: نه، ما به همان راهى مى‏رويم كه پدرانمان مى‏رفتند. حتى اگر پدرانشان بيخرد و گمراه بوده‏اند. (170)

و این استدلال محکوم است و پذیرفته نیست و فاقد ارزش است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اصول دین تقلیدی ارزشی ندارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! باید شخص به این شناخت رسیده باشد در مورد حقانیت اصول اعتقادی اش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

احسنت علی آقا احسنت
برای شناخت دین چه راهی را پیش گرفته بودید؟؟

(۲۳/بهمن/۹۱ ۱۲:۳۵)blue.blood نوشته است:  الان من یه سوالی واسم پیش اومد ِ اینجا .....

کسی که سوال ِ اصلی رو پرسید و این تاپیک رو ایجاد کرد مگه من نیست ؟! پس چرا کسی به سوال ِ من جواب نمیده ؟!!!!!

دوست عزیز عرض کردم سید ابراهیم تصمیم دارد در تاپیکی به بررسی حقانیت ادعای حضرت محمد و اسلام بپردازد
که این ریشه سوال شما بود
اگر صلاح میدانید صبر کنیم و در همان تاپیک به سوال بزرگ شما بپردازیم.
برخی از دوستان هم بحث جدیدی راه انداخته اند در باب تقلید و تحلیل در اسلام
که این هم در نوع خود سوال بزرگیست
اگر پست ها را خوانده باشید، بنده با اجازه گرفتن از شما و سید ابراهیم بحث را به انحراف کشیدم!!
اگر الان هم مشکلی دارید بفرمایید.
و گرنه منتظر تاپیک سید ابراهیم عزیز می مانیم؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، faraz_223
۱۱:۵۰, ۲۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #146
آواتار
(۲۴/بهمن/۹۱ ۱۱:۲۴)آشفته نوشته است:  سلام دوست من
بالاخره آیا اینکه کورکورانه دستوری را نپذیریم خوب است یا بد؟؟
من میگویم باید آگاهی داشت و چشم بسته هر حرفی را قبول نکرد. همانطور که حضرت آیت الله مکارم شیرازی هم فرموده اند که در مبانی و اصول دین تقلید جایز نیست.
حالا شما ابتدا این حرف من را به سخره گرفته اید
و در انتها فرموده اید که به هرحال نه کورکورانه و بلکه با آگاهی از صحت، باید فرمانش را پذیرفت
احساس نمیکنید در حرفتان تناقض عجیبی نهفته است؟؟
عجبــــ...

سلام دوست من

خیر ! اتفاقا من از پست شما تناقض عجیب پیدا کردم . حالا شما میای حرف خودمو به خودم میزنی Huh

بهتر نیست کمی از خودت ابتکار نشون بدی و بی جهت حرفای دیگران رو تکرار نکنی ؟

شما در پست خودتون دیگران رو به کورکورانه تقلید کردن متهم میکنید .و در عین حال خودتون هیچ دلیلی ندارید که حرفتون اثبات کنید !

من پرسیدم آیا شما حکم شرعی را میپذیرید یا خودتون میرید درس فقه میخونید و بعد با حق انتخاب حکم رو میپذیرید ؟

قطعا شما مجتهد نیستید ( لااقل من رساله شما رو در بازار کتاب ندیدم Big Grin) پس موظف هستید حکم شرعی آیت الله مکارم

را بپذیرید ! اما اینکار پذیرفتن کورکورانه نیست . بنابراین به اصول دین باید رسید . و در فروع باید تقلید کرد حتی کورکورانه .

ضمنا یه لطفی بکنید و دیگه هرچی من میگم رو تکرار نکیند . نکنه میخواهید نوشته منو به سخره بگیرید ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آشفته ، faraz_223
۱۲:۳۴, ۲۴/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۱ ۱۲:۳۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #147

(۲۳/بهمن/۹۱ ۱۲:۴۴)blue.blood نوشته است:  من هم همین چیزا رو دیدم و البته خیلی چیزای دیگه رو که میگم قرآن یه کتاب ِ عادی نیست و از یه علمی به وجود اومده که مال ِ 1400 سالِ پیش نیست ... ولی من چیزهای دیگه ای رو هم میبینم که فکر میکنم شما از دیدنشون غافل هستی، چیزهایی که توی ِ یکی از پستهای قبلیم اشاره کردم ....
مثلا" شما اهرام مصر رو در نظر بگیر ، از نوع ِ ساخت و نقشه کشی و مهندسی و نوع مصالح طوری هست که از 4000سال ِ پیش تا حالا باعث شگفتی ِ بشر شده ... یا کاخهای بابِل ، کاخهای چند طبقه ای که آب از پایین به بالا میرفته ، به علاوه ی شگفتی های دیگه اش . اینها هم علاوه بر اینکه برای زمان ِ خودشون بسیار عالی و شگفت انگیز بودن ، بلکه 1400 سال نه ، 4000 سال بعد هم باعث شگفتی مردم ِ تمام دنیا شدن ... حالا خیلی دور از ذهن هست کسی که اون بناها رو پیاده کرد بگه من خدا هستم ؟!
فکر می‌کنم اینکه شما اینها رو قابل مقایسه می‌بینید، بخاطر توضیح ناقص آیات هست.
من سعی می‌کنم در یک تاپیک، تعدادی از واضح‌ترین معجزات را بصورت دقیق توضیح بدهم.

(۲۳/بهمن/۹۱ ۱۲:۴۴)blue.blood نوشته است:  در ضمن ، شما دوستان که از اعجاز قرآن میگید باید بتونید تحمل کنید که از ایراد قرآن هم گفته بشه ...
اگر قبل از اینکه کاملاً مطمئن بشیم بگیم ایراد داره، گناه بزرگی هست.

اینکه به نظر کسی بیاد قرآن ایراد داره، با اینکه بتونه مطمئن بشه متفاوت هست.
در شرایطی هم که به نظر کسی بیاد، باید به عنوان یک شبهه مطرح کنه.

بسیاری از آیاتی که به مسائل علمی اشاره می‌کنند، در زمان دانشمندان گذشته درک نمی‌شدند، و دانشمندان مسلمان(مثل ابوریحان بیرونی) که علمشان با اینها تفاوت داشت، برای آنها تفسیر علمی قائل نبودند.
برای اثبات حقانیت آیه‌ای از قرآن، داشتن مقداری از علوم لازم هست،
ولی برای رد آن باید بتونیم مطمئن بشیم همه‌ی علوم رو میدونیم،
مگر اینکه از نظر منطقی چیزی رو رد کنیم.

مثل تثلیث مسیحیت که از نظر منطقی غیر ممکن هست.
نمیشه که پدر و پسر و روح القدس سه فرد مجزا باشند،
هر سه خدا باشند،
و خدا فقط یکی باشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: joseffist ، قلب ، faraz_223
۱۳:۳۱, ۲۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #148
آواتار
لطفا به آدرسهای زیر مراجعه فرمائید:

http://akshayemazhabi.blogfa.com

http://kfsobhan.mihanblog.com

http://miraclesofthequran.blogfa.com/

http://www.mahmelha2.blogfa.com

http://imanarian.blogfa.com/

http://mojezateghoran.blogfa.com/

http://www.hupaa.com/20000000000002868/

http://www.rasekhoon.net

http://islam-pdf.persiangig.com/

http://mohandesiequran.blogfa.com

http://kharamid.blogfa.com/
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: joseffist ، blue.blood ، faraz_223
۲۰:۰۱, ۲۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #149
آواتار
(۲۴/بهمن/۹۱ ۱۱:۵۰)joseffist نوشته است:  سلام دوست من

خیر ! اتفاقا من از پست شما تناقض عجیب پیدا کردم . حالا شما میای حرف خودمو به خودم میزنی Huh

بهتر نیست کمی از خودت ابتکار نشون بدی و بی جهت حرفای دیگران رو تکرار نکنی ؟

شما در پست خودتون دیگران رو به کورکورانه تقلید کردن متهم میکنید .و در عین حال خودتون هیچ دلیلی ندارید که حرفتون اثبات کنید !

من پرسیدم آیا شما حکم شرعی را میپذیرید یا خودتون میرید درس فقه میخونید و بعد با حق انتخاب حکم رو میپذیرید ؟

قطعا شما مجتهد نیستید ( لااقل من رساله شما رو در بازار کتاب ندیدم Big Grin) پس موظف هستید حکم شرعی آیت الله مکارم

را بپذیرید ! اما اینکار پذیرفتن کورکورانه نیست . بنابراین به اصول دین باید رسید . و در فروع باید تقلید کرد حتی کورکورانه .

ضمنا یه لطفی بکنید و دیگه هرچی من میگم رو تکرار نکیند . نکنه میخواهید نوشته منو به سخره بگیرید ؟

سخره؟؟
اینکه کسی بخواهد آگاهانه در راهی قدم بردارد آیا باید حتما مجتهد بشود؟؟
آیا بلال حبشی مجتهد بود؟؟ اگر ادعا میکنید ک آری که هیچ بحثی نداریم. اگر نه، آیا آگاه نبود؟؟
برا اثبات حرفم به موضوع تحلیل یا تقلید سری بزنید. فقط کافیست پست اول را بخوانید. راهی هست که من همچنان در طی کردن آن به سر میبرم!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faraz_223
۰:۱۴, ۲۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #150
آواتار
(۲۴/بهمن/۹۱ ۲۰:۰۱)آشفته نوشته است:  اینکه کسی بخواهد آگاهانه در راهی قدم بردارد آیا باید حتما مجتهد بشود؟؟
سلام
در راه اعتقادات نیازی به اجتهاد نیست ، اما در راه احکام چرا.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: joseffist ، آشفته ، قلب ، faraz_223
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا