|
نیت و مسایلی پیرامون آن(ازدواج یا ز...)
|
|
۷:۵۹, ۲۰/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۱ ۱۷:۱۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
در این تاپیک نقش نیت در انجام اعمال مشابه را بررسی میکنیم همه دوستان به اهمیت نیت در اعمال اگاه هستند . اما چگونه این نیت 2 عمل مشابه را یکی مورد پسند و یکی مورد مذمت قرار میدهد . هم از طرف خداوند و هم خلایق! به یک مثال توجه کنید مردی میخ طویله ای در راهی و در کنار چشمه ای مینشاند تا هر کس خواست حیوانش را اب دهد از ان استفاده کند این فرد عمل خوبی انجام داده؟ فرد دوم وقتی ان را میبیند با خود فکر میکند که این میخ طویله ممکن است باعت صدمه دیدن کسی شود ان را کنده و دور می اندازد به نظر شما عمل فرد دوم چه حکمی دارد؟! همه میدانیم قتل یکی از بدترین گناهان است که همه جوامع با ان سخت ترین برخورد را دارند . اما همین قتل گاهی بسیار نیکو و انجان ان لازم است و اگر فرد انجام ندهد او را شماتت میکنند مثلا وقتی کسی برای دفاع از جان و مال و ناموس خود مجبور میشود خطر را به این وسیله دفع کند و چاره ای بجز این ندارد! در نزد خداوند متعال نیز چنین است و نیت هر چه خالصتر عمل در نزد خدا محبوب تر اما نیت چه نقشی در وجدان انسان دارد؟ همین فرد قاتل را در نظر بگیرید. در صورتی که با نیت فاسد فردی را بکشد عذاب وجدان داشته مغضوب خدا و مردم است و با او شدید ترین برخورد ها میشود . نفس او جریه میشود فرد دومی که در دفاع از ناموس مجبور به این کار شده مورد تقدیر قرار گرفته و علاوه بر این که عذاب وجدان ندارد بسیار خوشحال است و به خود افتخار میکند بنابرین انچه اعمال را از هم تمیز میدهد نیت ان شخص در عمل است و این نیت در عمع روابط انسان از خداوند که اصل و اساس است گرفته تا بقیه اثار از همین نیت ناشی میشود در این جستار مسایل مختلفی بررسی میشود تا به نتیجه ای که میخواهیم برسیم در پناه خدا |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۶, ۲۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
|
۱:۲۵, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بعضی دوستان هر از گاهی به صورت خصوصی از بنده راجع به برخی مسائل جنسی سوال میکنن. بنده کلاسهای مربیگری پرورش اندام رو که گذروندم توفیق اجباری (!) شده که سر رشته ای در مسائل بیولوژی و هورمونی داشته باشم. همچنین سوالاتی که دوستان میپرسن اکثرا وجوه مشترک داره. به همین خاطر برآن شدم که مطلبی بنویسم که شامل پاسخ اون سوالات باشه و همچنین از این به بعد بجای اینکه از اول برای دوستان سوال کننده توضیح بنویسم ، به این پست ارجاع بدم. برادر عزیزم در صفحه ی قبل توضیحاتی دادند در این رابطه ، برای همین خواستم این مطلب مکمل اون باشه و تاپیک جدیدی (بخاطر حساسیت موضوع) ایجاد نکنم. ابتدا قبل از اینکه توضیحات بنده رو بخونید ، پست شماره ی 3 صفحه ی اول تاپیک رو مطالعه بفرمایید. میل جنسی مردان (برخلاف خانمها که وابسته به شرایط روانی و ذهنی هست) به مقدار زیادی وابسته به شرایط فیزیکی و هورمونی و... انهاست. به خاطر همین است که تعداد زیادی دارو برای درمان ناتوانی های جنسی آقایان موجود است ولی برای خانمها چنین داروهایی موجود نیست (توضیحات در این زمینه مفصل هست ولی از حوصله ی بحث و از ظرفیت تالار خارج است ، به همین مقدار بسنده میکنم). بحث ما الان مشخصا «میل جنسی آقایان» هست ، مخاطب این بحث هم آقایان هستند و هم خانمها. یک مثال میزنم ، اگر آقایی از ناتوانی جنسی رنج میبره ، با وارد کردن یک آندروژن قوی به بدن این آقا در کمتر از چند دقیقه میل جنسی ایشان به طرز چشمگیری افزایش پیدا میکند! این مثال را برای این زدم که میزان تاثیر هورمونها بر میل جنسی آقایان مشخص شود. (توضیح اضافی: خود تستوسترون نوعی آندروژن هست و منظور من از آندروژن قوی ، ماده ای قوی تر از تسوسترون معمولی بود که فراوان وجود دارد). این مقدمه ی اول بود ، مقدمه ی دوم بحث ما از این قرار است که میل جنسی آقایان دقیقا مانند میل به غذا خوردن و میل به خوابیدن است (به جای میل میشه گفت نیاز) این یعنی چه؟ یعنی اینکه آقای مجردی که چندین سال از بلوغ جنسی اش میگذرد و به این نیازش پاسخ نداده است (فرض ما بر پاک بودن و دست به گناه نزدن این دسته از جوانان مجرد است) چنین فردی را اگر میخواهید خوب درک کنید ، کسی را تصور کنید که چند روز است غذا نخورده ، چنین آدمی حتی به سنگها و آجرها هم طمع دارد برای اینکه آنها را بخورد ، چنین فردی به تیغ بیابان و گوشت نامرغوب و... هم طمع دارد برای رفع نیازش. همچنین کسی که دو سه روز نخوابیده ، حتی به یک دیوار طمع دارد که به آن تکیه زده و حتی اگر شده ایستاده بخوابد! اینجا بحث آستانه ی نیاز مطرح میشود ، این اصل را فراموش نکنید که هرچه به یک نیازی پاسخ داده نشود آستانه ی نیاز به آن پایین آمده و گستره ی نیاز افزوده میشود. از این دو مقدمه نتیجه ای که میخواهم بگیرم واضح است. نیاز جنسی در آقایان اگر پاسخ داده شد ، آن فرد کاملا عادی است مانند کسی که غذایش را خورده و خواب کافی هم رفته ، ولی جوان مجردی که در جامعه ی ما به این نیازش پاسخ داده نشده و خود او نیز قصد گناه کردن و پاسخ دادن از طریقی حرام را ندارد ، به مثابه انسانی است که مدتهاست چیزی نخورده و نخوابیده است ، به این انسان به چشم یک فرد سالم و عادی نباید نگاه کنید ، چنین فردی وضعیتی غیر عادی دارد. این است که کوچکترین بدحجابی در خانمها برایش تحریک آمیز است ، بدین سبب است که لحن صحبت کردن خانمی برایش تحریک آمیز بوده و در خیابان باید سنگفرشها را بشمارد. البته این به این معنی نیست که کسی که متاهل شد دیگر راحت میتواند چشم چرانی کند ، نگاه در اسلام حد و حدودی دارد ، نگاه کردن به خانمی که حجاب را رعایت کرده و آرایش هم ندارد اگر باعث تحریک و لذت نشود اشکالی ندارد البته همان هم باید احتیاط شود چرا که سفارشهایی مبنی بر عدم خیره شدن در چشمها وچهره ی نامحرم و... داریم. به این خاطر هست که ما اینقدر در تالار و در جامعه سفارش میکنیم که مراقب لحن صحبت کردن و خود کلامی که بکار میبرید در برخورد با نامحرم باشید. تا حدی که برای خیلی از خانمهای تالار این مسئله تعجب برانگیز شده بود ، و این مسئله تاجایی پیش رفت که بحثی مبنی بر تحریک آمیز بودن شکلکهای تالار درصورت استفاده توسط خانمها مطرح شد. البته این بحث صحت ندارد که شکلکها به خودی خود تحریک آمیز باشند و منع استفاده داشته باشند ، ولی در کل شوخی با نامحرم بخصوص فردی با خصوصیات ذکر شده که آستانه ی تحریکش فوق العاده پایین است کار خوبی نیست. این مطلب را نوشتم تا تعجب خانمها برطرف شود و آقایان هم خودشان را بهتر بشناسند. مدتی پیش مطلبی طنز دیدم با این مضمون که یک پسر جوان به یک خانم که مقداری بدحجاب بوده میگوید بدحجابی شما باعث تحریک ما میشود ، آن خانم هم در جواب به آن جوان میگوید شوهر من هرجوری که من جلویش بیایم تحریک نمیشود و از نوعی ناتوانی جنسی رنج میبرد شما بگو از چه دارویی استفاده میکنی که این ظاهر من برایت تحریک آمیز شده من آن را به شوهرم بدهم تا درمان شود. این مطلب در تمسخر حجاب و جوانان چشم پاک نوشته شده ولی پاسخی که ما میدیم به این مطلب همینه که نوشتم ، آن جوان یک آدم عادی نیست که موی نامحرم برایش تحریک آمیز نباشد. شما به فتوای مراجع درباره ی تماشای سریالهای خارجی که مثلا موهای نامحرم در آن پیداست توجه کنید ، اگر باعث تحریک نشه برای کسی تماشای آن از نظر فقهی مشکلی ندارد ولی این اثرش خودش را بر روی نفس انسان میگذارد. ان شاء الله باز هم مطلبی مرتبط در آینده ارسال خواهم کرد. اگر جا داشت دعا بفرمایید
|
|||
|
|
۱۵:۳۰, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سوال دیگری که بسیار پرکاربرد از بنده پرسیده میشود راههای کاهش میل جنسی (هم آقایان و هم خانمها) است. از آنجایی که امکان ازدواج در سن بلوغ در جامعه ی ما وجود ندارد هرکسی به این مطلب نیازمند خواهد بود تا زمان اصلاح جامعه. برای ورود به این مطلب ، باید مطلب بالا را خوانده باشید چرا که مقدمه ی این مطلب است. اگر در اینترنت درباره ی این موضوع سرچ کنید با انبوهی از مطالب روبرو میشوید ولی آن مطالب به چند مورد به صورت نکته اشاره کرده اند که اصلا تقدم و تاخر و اولویت و موثر بودن آن را رعایت نکرده اند. بنده موردهای کمی را اشاره میکنم ولی اینها واقعا موثر است و باقی موارد جزو موارد جانبی و ثانوی طبقه بندی میشوند که هرکسی میداند (به عنوان مثال پرهیز از پوشیدن لباس زیر تنگ و صحنه های تحریک آمیز و... که همه میدانند و کاملا واضح و بدیهی است) در مطلب قبلی درباره ی سیستم جنسی توضیحاتی دادیم. اما در این مطلب ناگزیرم باز هم بیشتر توضیح بدهم. چرا که باید سیستم جنسی را شناخت تا بتوان آن را کنترل کرد. این مطلب را بخوانید: نقل قول:میل جنسی مردها بیشتر از زنان است اما میل جنسی زنها سیال تر است.سیستم بدن آقایان و تاحدودی خانمها تشریح شد تا اینجا و مقایسه هم شد. برای مطالعه ی بیشتر درباره ی تفاوتهای زنان و مردان میتوانید به این تاپیک مراجعه کنید که مفصل در این رابطه بحث شده است. ، این مطلب رو هم بخونید: (۱۲/بهمن/۹۰ ۲۰:۱۷)meshkat نوشته است: فیزیولوژی بدن زن و مرد تفاوت های جالبی با هم داره مخصوصا وقتی وارد ساختمان هایی میشیم که نقش اساسی تو تغییر جنسیت رو بازی میکنن.مثل بحث غدد یا همون هورمون ها.پس ابتدا شما باید از هرگونه تحریک از بیرون به دور باشید ، این حداقل کاری است که برای کنترل غریزه ی جنسی باید انجام داد! پس من دیگه به این مسئله در این مطلب نمیپردازم. . در مراحل بعدی روشهایی برای کنترل از درون پیشنهاد میکنم که همگی هم بر اساس علم جدید و هم بر اساس احادیث معصومین است. 1- کم غذا خوردن 2- کوتاه نکردن موهای بدن نقل قول:امام على عليهالسلام :از بزرگان و عرفا بسیار نقل شده که ریشه ی همه ی شهوات کنترل نکردن شکم است. به طور کلی کم غذا خوردن باعث کاهش متابولیسم کلی بدن شده و میل جنسی را کاهش میدهد. ولی چه بهتر که این رژیم غذایی به صورت و به نیت روزه باشد تا از فضای معنوی آن نیز برای دفع وسوسه ی شیاطین بتوان بهره برد. غذاهایی هم هستند که باعث افزایش میل جنسی میشوند ، اینها را حتی الامکان از رژیم غذایی خود حذف کنید: نقل قول:امام كاظم عليهالسلام : هر كس تخممرغ و پياز و روغن زيتون بخورد ، بر توان جنسى او افزوده شود 3- کاهش تولید تستوسترون با دارو همونطور که گفتم میل جنسی مردان به مقدار زیادی وابسته به هورمونهای بدن است. بنابر این با کاهش هورمونهای جنسی میتوان میل جنسی را کاهش داد. البته هیچ دارویی وجود ندارد که عوارض جانبی نداشته باشد ولی علت استفاده از داروها این است که فوایدش از عوارضش بیشتر است (مانند همین دارو) من دوتا دارو پیشنهاد میکنم ، اول سیپروترون استات : نقل قول:نام علمی دارو (ژنریک): Cyproterone Acetate داروی دومی که میتونه موثر باشه ، داروی فیناستراید هستش. مکانیسم اثر فیناستراید کمی ملایم تر است ، فیناستراید از تبدیل تستوسترون به DHT (که بسیار قویتر از تستوسترون است) جلوگیری میکند. =-=-= روشهای معنوی که هم برای خانمهاست هم برای آقایان: 1- دائم الوضو بودن 2- نماز اول وقت 3- یاد خدا و تقوای الهی و... (به طور کلی توکل و محکم تر کردن معنویت برای کنترل هوای نفس و در امان بودن از شر وسوسه های نفس و شیاطین) بعضی دوستان سوال کردند که آیا این روشها برای خانمها هم جوابگو هست یا خیر. در پاسخ باید گفت که اولا همانطور که اشاره شد میل جنسی خانمها تا حد زیادی به عوامل ذهنی ، روانی ، عاطفی ، اجتماعی و... بستگی دارد. البته بنده روی سیستم خانمها تخصصی ندارم ولی آن چیزی که در مطالب به آن برخورد کردم مهمترین راه کاهش تمایلات جنسی خانمها «پرهیز از خیالپردازی» در این مسائل میباشد. البته در بدن خانمها هم متابولیسم و سطوح هورمونها و... موثرند ولی آنها عوامل اصلی نیستند. نقل قول:شهوت دختر ها بيشتر از اين كه به ميل جنسي شون برگرده، به ميل عاطفي شون بر ميگرده. دختر ها براي پرهيز از روابط جنسي بيشتر نياز دارند قلبشون و فكرشون رو كنترل كنند تا نگاهشون و... اكثر دخترهايي كه به روابط جنسي قبل از ازدواج تن ميدن در فقدان شديد محبت به سر ميبرن و دنبال راهي هستند كه اين كمبود رو برطرف كنند، در برطرف كردن كمبود محبت دختر خانوما به سه گروه تقسيم ميشن: |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |