|
چهل صباح با دعای صباح (ختم گروهی از 20 بهمن تا آغاز سال نو)
|
|
۱۴:۰۶, ۱۰/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خداوند بخشنده ی مهربان
سلام «اللهم یا من دلع لسان الصباح بنطق تبلجه» ای خدائی که با درآوردن زبان صبح تاریکی شب را سرگردان نمودی میلاد رسول مهربانیها محمد مصطفی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رو خدمت دوستان تبریک عرض میکنم انشاالله از 20 بهمن خوندن دعای صباح رو شروع کنیم که تا آغاز سال نو به امید خداوند مهربان چله به پایان برسه و سال نوی نورانی و زیبایی رو آغاز کنیم هر چه از نورانی بودن و آرامش این دعا بگم کم گفتم... با ذکر صلواتی بر محمد و آل محمد آمادگی خودتون رو اعلام بفرمایید لطفا سپاسگزارم بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ وَ صَلَّى اللّهُ عَلى خَیْرِ خَلْقِهِ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ اَجْمَعینَ
به رحمت خود اى مهربانترین مهربانان و درود خدا بر بهترین آفریدگانش محمد و آل او همگى |
|||
|
|
۱:۳۶, ۱۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
راستش قصد ندارم به زور کسی رو دعوت به یه کار دسته جمعی معنوی بکنم اما واقعا از میون این همه کاربری که روزانه میان توی سایت یک نفر هم نبود که همراه باشه ؟ ![]() مباحث معنوی و اعمال مستحبی و راز و نیازها تو سایت کم شده....خدواند حافظ و راهنمایتان باشد... التماس دعا |
|||
|
|
۱۴:۴۱, ۱۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام بنده هستم،ان شا الله قرارمان از روز 20 بهمن تا آغاز سال نو 1392 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ وَ صَلَّى اللّهُ عَلى خَیْرِ خَلْقِهِ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ اَجْمَعینَ
یا علی (علیه السلام) مدد است.
|
|||
|
|
۱۵:۰۲, ۱۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله
ابتدا ممنونم بابت ایجاد این تاپیک من هم ان شاء الله اگر لایق باشم هستم.... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم التماس دعا |
|||
|
|
۲۰:۱۱, ۱۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من هم هستم اگر خدا لایق بدونه ان شاء الله |
|||
|
|
۲۳:۵۳, ۱۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ وَ صَلَّى اللّهُ عَلى خَیْرِ خَلْقِهِ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ اَجْمَعینَ
|
|||
|
|
۱۱:۴۸, ۱۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ وَ صَلَّى اللّهُ عَلى خَیْرِ خَلْقِهِ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ اَجْمَعینَ
|
|||
|
|
۱۴:۳۱, ۱۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
به نام خداوند زيباييها.
ان شالله اگر خدا توفيق بده و زنده باشيم . سپاسگذاري از پيشنهادتون. |
|||
|
|
۲۲:۲۹, ۱۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
شروع چله فردا 20 بهمن![]() التماس دعای فراوان و تشکر از دوستان اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ وَ صَلَّى اللّهُ عَلى خَیْرِ خَلْقِهِ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ اَجْمَعینَ
|
|||
|
|
۱۹:۵۵, ۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
به نام خدا و عرض سلام و تبریک سال نو
با تشکر از شما دوستان همراه دلهایتان نورانی و دعایتان قبول باشد.. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ وَ صَلَّى اللّهُ عَلى خَیْرِ خَلْقِهِ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ اَجْمَعینَ
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تلاوت دسته جمعی دعای فرج،به مناسبت آغاز امامت حضرت مهدی"عج" | حسن عزتي | 37 | 13,121 |
۲۲/دی/۹۲ ۱۰:۴۶ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|
| هر کس چهل صباح دعای عهد بخواند... پس بیایید... | علی 110 | 43 | 19,617 |
۷/شهریور/۹۱ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: علی 110 |
|