|
کسانیکه نمیخوان ازدواج کنن....
|
|
۲۱:۰۰, ۱۱/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۲ ۱۴:۴۹ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
((بسم الله الرحمن الرحیم)) سلام دوستان خوبم ....راستش گفتم اگه این تایپیک روبذارم شایدبعضی ازکاربران تصورکنن که بنده قصددارم [b]درتالارجوایجادکنم....درحالی که اینگونه نیست ولی یه مسئله ای به ذهنم رسیده [b]مایلم نظرشماروبدونم....راستش بعضی ازافرادهستن که وضع مالی خوبی دارن ولی ازدواج نمیکنن نمیدونم [b]یعنی اصلاخوششون نمیادازدواج کنن دوست ندارنددیگه حالابه هردلیلی چه پولدارچه فقیرکه بنده هم [b]میشناسم چنین افرادی رو....وپیامبرهم فرمودن که کسی که ازدواج نکنه ازمن نیست....حالامن این [b]سوالودارم خب این آدم [b]اصلاخوشش نمیادازدواج کنه دوست نداره ..شایدمثلاازجنس مخالف خودش متنفرباشه حالاتکلیفش چیه؟؟؟ [b]باتوجه به فرموده ی پیامبرآیادرفشارقرارنمیگیره ؟؟؟؟بااین افرادچطوری بایدبرخوردکرد؟؟؟چی بایدبهشون گفت [b]که تمایلی به ازدواج ندارن؟؟؟فردموردنظرمن تاحدی هم شرایط ازدواج روداره ولی خب ازدواج نمیکنه.... [b]تشکر...
|
|||
|
| آغاز صفحه 21 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۲۸, ۱۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #201
|
|||
|
|||
(۱۵/مرداد/۹۳ ۲۰:۱۸)فدايي ولايت نوشته است: خانم mahpare یه تاپیکی داشتن که کلا فقط نقطه بود ، بعد یه سال گفتیم حذفش کنم جریانش مشخصه که فدایی جان شما یه تاپیک که فقط نقطه چنین بود رو که برای گذشته بود رو گزارش کردی. و سریعا بررسی و حذف شد دلیلش هم این بوده که قاعدتا خانوم mahpare نظرشون تغییری کرده و برخی ارسال هاشون رو خوستم حذف کنن حالا به هردلیلی. هرچند این کار صحیح نیست. کسانی که عمدا اینکار رو انجام میدن با توجه به قوانین تالار باهشون برخورد لازم صورت گرفته و میگیره. |
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۱۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #202
|
|||
|
|||
(۱۵/مرداد/۹۳ ۲۰:۲۸)مجید املشی نوشته است: جریانش مشخصه که فدایی جانآقااااای املشی تو این مدت که نبودم چقدر خشن شدید؟؟ ![]() قبلنا صبورتربودیناااا ![]() الان توضیح میدم جریان اون تاپیک رو خدا رحم کنه ![]() توی اون تاپیک من ب این موضوع پرداخته بودم که دخترها هم ب ازدواج نیاز دارن و غریزه ... فقط مختص آقایون نیست. بعد من در اون مدت با پیام های خصوصی دوستان بمباران شدم. که این مخالف حیاست. که البته از حق نگذریم 50 درصد ی کم اینور اونور حق با دوستان بالا بود. بعد من قبول کردم اما گفتم تاپیکو حذف نکنید تا اینکه یکی از دوستان ب بنده لطف کردن و تهمت فرمودندو گفتند من ب جنسیت شما (ینی من) شک دارم و تا پیکو حذف کردن. البته منم باهاشون صحبت کردم و ایشون قانع شدن و تاپیکو برگردون.بعد من دیگه حس ادامه تاپیکو نداشتم چون حس کردم دوستان ممکنه فک کنن من خلاف حیا عمل میکنم. بعد همشو نقظه چین کردم. آقای املشی گرامی موضوع این بود .حالا من تسلیمم. شما هر برخوردی ک صلاح میدونید بفرمایید من گردنم از مو باریکتره |
|||
|
|
۳:۲۵, ۱۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #203
|
|||
|
|||
(۱۵/مرداد/۹۳ ۲۳:۳۰)mahpare نوشته است: آقااااای املشی خشن بود صحبتم؟! ![]() خودم که همچنین تصوری ندارم ![]() (۱۵/مرداد/۹۳ ۲۰:۲۸)مجید املشی نوشته است: دلیلش هم این بوده که قاعدتا خانوم mahpare نظرشون تغییری کرده و برخی ارسال هاشون رو خوستم حذف کنن حالا به هردلیلی. هرچند این کار صحیح نیست.خط آخر هم خطاب به شما نبود. عرض کردم کسانی که عمدا اینکار رو میکنن برای بر هم نظم تاپیک ها با توحه به اینکه ارسال اول تاپیکتون رو هم نقطه چنین قرار داده بودید و بسیاری از ارسال هاتون در این تاپیک رو هم همچنین؛ تاپیک شما رو با تاپیک مشابهی در این زمینه ادغام کردم تا حداقل صحبت های بقیه ی کاربران بمونه و کل تاپیک حذف نشه. به این نکته توجه داشته باشید که بسیاری از کابران وقت زیادی رو برای پاسخگویی به یک تاپیک صرف می کنن و به دور از احترام هست که تعدادی از ارسال ها رو نقطه چنین بگذاریم. بهترین راه کار این هست که: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-40...#pid250658 نقل قول:قوانین ویرایش ارسال: |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

فکر کنم خیالاتی شدم...