کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کسانیکه نمیخوان ازدواج کنن....
۲۱:۰۰, ۱۱/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۲ ۱۴:۴۹ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #1
آواتار
((بسم الله الرحمن الرحیم))

سلام دوستان خوبم ....راستش گفتم اگه این تایپیک روبذارم شایدبعضی ازکاربران تصورکنن که بنده قصددارم

[b]درتالارجوایجادکنم....درحالی که اینگونه نیست ولی یه مسئله ای به ذهنم رسیده

[b]مایلم نظرشماروبدونم....راستش بعضی ازافرادهستن که وضع مالی خوبی دارن ولی ازدواج نمیکنن نمیدونم

[b]یعنی اصلاخوششون نمیادازدواج کنن دوست ندارنددیگه حالابه هردلیلی چه پولدارچه فقیرکه بنده هم

[b]میشناسم چنین افرادی رو....وپیامبرهم فرمودن که کسی که ازدواج نکنه ازمن نیست....حالامن این

[b]سوالودارم خب این آدم

[b]اصلاخوشش نمیادازدواج کنه دوست نداره ..شایدمثلاازجنس مخالف خودش متنفرباشه حالاتکلیفش چیه؟؟؟

[b]باتوجه به فرموده ی پیامبرآیادرفشارقرارنمیگیره ؟؟؟؟بااین افرادچطوری بایدبرخوردکرد؟؟؟چی بایدبهشون گفت

[b]که تمایلی به ازدواج ندارن؟؟؟فردموردنظرمن تاحدی هم شرایط ازدواج روداره ولی خب ازدواج نمیکنه....

[b]تشکر...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، یاســین ، یاوران مهدی ، Reza71 ، دل خسته ، vahrakan ، جویای حقیقت ، sadegh-a ، سرباز سید علی ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، mahdy30na ، انتخاب ، Night moans ، مهدی2012 ، nader008 ، سدرة المنتهی ، enan ilghon ، سجاد313 ، فانوس *7* ، Justice Bringer ، 313flowers ، السا ، help me ، soheyl68 ، aaaaa ، nasimesaba ، حضرت عشق ، azade
۲۱:۵۱, ۱۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
ایشون خانم هستن یا اقا؟
باید علت اصلیش رو پیدا کنید
ادم ها بصورت فابریک کارخونه ای از جنس مخالف خوششون میاد
مگه اینکه تجربه ای خاص داشته باشن یا افکار اشتباه
اول باید مشخص شه چرا
بعد بنا بر اون شرایط رفتار متقابل داشته باشید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، Fatemeee ، یاوران مهدی ، دل خسته ، Reza71 ، جویای حقیقت ، Night moans ، مهدی2012 ، vahrakan ، حوریه سادات ، فانوس *7* ، Justice Bringer ، 313flowers ، Mitsonary ، help me ، نرگس مهدوی
۲۱:۵۷, ۱۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #3

بنده تا دلتون بخواد اطرافم از اینجور آدمها دارم. مثلا پسره ولی از جنس مخالف خوشش نمیاد...
خب چنین افرادی مریض هستند و باید تحت درمان قرار بگیرن.

بعضی ها هم قدرت ریسک پذیری ندارند و میخوان از همون اول زندگیشون رو توی یه ویلا با تمام امکانات و ماشین و... شروع کنند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Fatemeee ، یاوران مهدی ، دل خسته ، Reza71 ، جویای حقیقت ، بچه شیعه ، Night moans ، مهدی2012 ، nader008 ، vahrakan ، فانوس *7* ، 313flowers ، السا ، Mitsonary ، AS53
۲۲:۳۷, ۱۱/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۱ ۲۲:۳۸ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۱/بهمن/۹۱ ۲۱:۵۱)nina نوشته است:  سلام
ایشون خانم هستن یا اقا؟
باید علت اصلیش رو پیدا کنید
ادم ها بصورت فابریک کارخونه ای از جنس مخالف خوششون میاد
مگه اینکه تجربه ای خاص داشته باشن یا افکار اشتباه
اول باید مشخص شه چرا
بعد بنا بر اون شرایط رفتار متقابل داشته باشید
آقاهست...میگه ازدواج بدبختیه .....خرج زن وبچه واین چیزا...درصورتیکه این آدم وضعش بدنیست خونه داره شغلم داره
یعنی اینجوریکه آقای Havbb110میگن نیست میگه میخوادتنهاباشه اینطوری راحت تره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاوران مهدی ، دل خسته ، Reza71 ، جویای حقیقت ، مهدی2012 ، vahrakan ، فانوس *7* ، 313flowers
۲۳:۲۲, ۱۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۱/بهمن/۹۱ ۲۲:۳۷)moude49 نوشته است:  یعنی اینجوریکه آقای Havbb110میگن نیست میگه میخوادتنهاباشه اینطوری راحت تره
سلام
وقتی سنش رفت بالای 50-60 ، یک نفر نبود همدمش باشه ، یکی نبود جمعش کن ، یکی نبود براش تره خورد کنه ، تازه می فهمه که 30-40 سال صبح تا شب کار کنی برای نون زن و بچه ، بهتر از اینه که یک ماه تو این شرایط باشه.
در ضمن بنده که همش خیر دیدم،بدی ندیدم از ازدواج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee ، Reza71 ، جویای حقیقت ، Night moans ، مهدی2012 ، nader008 ، vahrakan ، فانوس *7* ، 313flowers ، السا ، Mitsonary
۲۳:۲۷, ۱۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
(۱۱/بهمن/۹۱ ۲۱:۰۰)moude49 نوشته است:  

وپیامبرهم فرمودن که کسی که ازدواج نکنه ازمن نیست.

تا جایی که من میدونم ازدواج واجب نیست و کسی هم که نیازی به ازدواج کردن نداره لازم نیست ازدواج کنه. حالا چه وضعش خوب باشه چه نباشه... چه سنش تقریبا نزدیک ازدواج باشه و تحت فشار اطرافیان چه سنش بالا باشه.
این ادم هم با تنهایی حال میکنه...
یعنی اصلا خوشش نمیاد کسی طرفش باشه. این ادم نه مریضه نه ترسو...
البته شدیدا توصیه میکنم که زیاد پاپیچش نشید شاید اونطوری که شما فکر میکنید خوشش نیاد که کسی زیاد رو این موضوع گیر بده.
یه بار پرسیدی جواب داد یا نه دیگه کاریش نداشته باش مگه اینکه خودش بخواد حرف بزنه... ضمنا باید خودتون رو جای ایشون بذارین اونم با نوع تفکر ایشون... بعد نصیحت یا توصیه بهش بکنید...
در کل یکم با کفشهاش راه برین بعد درباره ی راه رفتنش قضاوت کنید... شاید این مسئله به این سادگی ها براش نباشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee ، Hadith ، جویای حقیقت ، sadegh-a ، مهدی2012 ، vahrakan ، farzad313 ، فانوس *7* ، Justice Bringer ، 313flowers ، پارمیس
۲۳:۳۰, ۱۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۱/بهمن/۹۱ ۲۳:۲۲)دل خسته نوشته است:  سلام
وقتی سنش رفت بالای 50-60 ، یک نفر نبود همدمش باشه ، یکی نبود جمعش کن ، یکی نبود براش تره خورد کنه ، تازه می فهمه که 30-40 سال صبح تا شب کار کنی برای نون زن و بچه ، بهتر از اینه که یک ماه تو این شرایط باشه.
در ضمن بنده که همش خیر دیدم،بدی ندیدم از ازدواج
چیکارش کنیم دیگه ...انقدرباهاش صحبت کردم میگه من زن نمیخوام زن همش بدبختیه اگه زن نبوددیگه آدم مجبورنمیشدشب تاصبح ،صبح تاشب بره کارکنه........من که دیگه عقلم به جایی قدنمیده....بااینکه تاحدمعمول شرایط ازدواج روداره ولی هرچی بهش میگیم زیربارنمیره....آدمای اینجوریم پیدامیشن دیگه!!!میگه اگه زن بگیرم بدبختیم بیشترمیشه
ای خدا.......................
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Reza71 ، مهدی2012 ، vahrakan ، فانوس *7* ، Justice Bringer ، 313flowers
۲۳:۳۴, ۱۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱۱/بهمن/۹۱ ۲۳:۳۰)moude49 نوشته است:  چیکارش کنیم دیگه ...انقدرباهاش صحبت کردم میگه من زن نمیخوام زن همش بدبختیه اگه زن نبوددیگه آدم مجبورنمیشدشب تاصبح ،صبح تاشب بره کارکنه........من که دیگه عقلم به جایی قدنمیده....بااینکه تاحدمعمول شرایط ازدواج روداره ولی هرچی بهش میگیم زیربارنمیره....آدمای اینجوریم پیدامیشن دیگه!!!میگه اگه زن بگیرم بدبختیم بیشترمیشه
سلام
با این شرایط ، اگر لجبازی می کنه ، بهتره اصلا نرید دنبال ازدواجش ، یعنی اگر از روی حرف اطرافیان ازدواج کنه ، بعد فردا خانمش یک مقدار اشتباه داشته باشه (معصوم که نیست) ، هی بهانه می گیره می گه بدبختم کردین ، طلاق می خوام و ... ، خانمش رو هم بدبخت می کنه.
من هم فکر می کنم این بحث روانی باشه ، یک خاطره بدی از این مسائل داره ، یا رفقای ناباب و ... ، یا شاید هم مشکلی داره که می ترسه ازدواج کنه و فردا برملا شه ، یا مشکل ساز شه (ممکنه این مشکل توهم باشه حتی).
ولی خوب بدیش اینه که ، تا سن ازدواجش هست ، تا قبل 30 ، شاید راضی بشه ازدواج کنه ، 30 رو که رد کنه احتمالش کم میشه ، بره بالای 50 تازه می فهمه که چه اشتباهی کرده.
همه براش دعا کنید که سر عقل بیاد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، Fatemeee ، مهدی2012 ، vahrakan ، فانوس *7* ، 313flowers
۲۳:۳۴, ۱۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۱/بهمن/۹۱ ۲۳:۳۰)moude49 نوشته است:  چیکارش کنیم دیگه ...انقدرباهاش صحبت کردم میگه من زن نمیخوام زن همش بدبختیه اگه زن نبوددیگه آدم مجبورنمیشدشب تاصبح ،صبح تاشب بره کارکنه........من که دیگه عقلم به جایی قدنمیده....بااینکه تاحدمعمول شرایط ازدواج روداره ولی هرچی بهش میگیم زیربارنمیره....آدمای اینجوریم پیدامیشن دیگه!!!میگه اگه زن بگیرم بدبختیم بیشترمیشه

شما خودت ازدواج کردی که برای این بنده خدا میخوای نسخه بپیچی؟؟Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee ، vahrakan ، 313flowers ، پارمیس
۰:۲۱, ۱۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
نه من ازدواج نکردم ولی اعتقاددارم آدم اگه ازسنش بگذره واسه ازدواج ...دیگه زیربارنمیره....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Havbb 110 ، شهیدطیبه واعظی ، مهدی2012 ، vahrakan ، 313flowers ، AS53
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا