|
کسانیکه نمیخوان ازدواج کنن....
|
|
۲۱:۰۰, ۱۱/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۲ ۱۴:۴۹ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
((بسم الله الرحمن الرحیم)) سلام دوستان خوبم ....راستش گفتم اگه این تایپیک روبذارم شایدبعضی ازکاربران تصورکنن که بنده قصددارم [b]درتالارجوایجادکنم....درحالی که اینگونه نیست ولی یه مسئله ای به ذهنم رسیده [b]مایلم نظرشماروبدونم....راستش بعضی ازافرادهستن که وضع مالی خوبی دارن ولی ازدواج نمیکنن نمیدونم [b]یعنی اصلاخوششون نمیادازدواج کنن دوست ندارنددیگه حالابه هردلیلی چه پولدارچه فقیرکه بنده هم [b]میشناسم چنین افرادی رو....وپیامبرهم فرمودن که کسی که ازدواج نکنه ازمن نیست....حالامن این [b]سوالودارم خب این آدم [b]اصلاخوشش نمیادازدواج کنه دوست نداره ..شایدمثلاازجنس مخالف خودش متنفرباشه حالاتکلیفش چیه؟؟؟ [b]باتوجه به فرموده ی پیامبرآیادرفشارقرارنمیگیره ؟؟؟؟بااین افرادچطوری بایدبرخوردکرد؟؟؟چی بایدبهشون گفت [b]که تمایلی به ازدواج ندارن؟؟؟فردموردنظرمن تاحدی هم شرایط ازدواج روداره ولی خب ازدواج نمیکنه.... [b]تشکر...
|
|||
|
|
۲۱:۵۱, ۱۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
ایشون خانم هستن یا اقا؟ باید علت اصلیش رو پیدا کنید ادم ها بصورت فابریک کارخونه ای از جنس مخالف خوششون میاد مگه اینکه تجربه ای خاص داشته باشن یا افکار اشتباه اول باید مشخص شه چرا بعد بنا بر اون شرایط رفتار متقابل داشته باشید |
|||
|
|
۲۱:۵۷, ۱۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بنده تا دلتون بخواد اطرافم از اینجور آدمها دارم. مثلا پسره ولی از جنس مخالف خوشش نمیاد...
خب چنین افرادی مریض هستند و باید تحت درمان قرار بگیرن. بعضی ها هم قدرت ریسک پذیری ندارند و میخوان از همون اول زندگیشون رو توی یه ویلا با تمام امکانات و ماشین و... شروع کنند. |
|||
|
|
۲۲:۳۷, ۱۱/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۱ ۲۲:۳۸ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۱/بهمن/۹۱ ۲۱:۵۱)nina نوشته است: سلامآقاهست...میگه ازدواج بدبختیه .....خرج زن وبچه واین چیزا...درصورتیکه این آدم وضعش بدنیست خونه داره شغلم داره یعنی اینجوریکه آقای Havbb110میگن نیست میگه میخوادتنهاباشه اینطوری راحت تره |
|||
|
|
۲۳:۲۲, ۱۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۱/بهمن/۹۱ ۲۲:۳۷)moude49 نوشته است: یعنی اینجوریکه آقای Havbb110میگن نیست میگه میخوادتنهاباشه اینطوری راحت ترهسلام وقتی سنش رفت بالای 50-60 ، یک نفر نبود همدمش باشه ، یکی نبود جمعش کن ، یکی نبود براش تره خورد کنه ، تازه می فهمه که 30-40 سال صبح تا شب کار کنی برای نون زن و بچه ، بهتر از اینه که یک ماه تو این شرایط باشه. در ضمن بنده که همش خیر دیدم،بدی ندیدم از ازدواج |
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۱۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۱/بهمن/۹۱ ۲۱:۰۰)moude49 نوشته است: تا جایی که من میدونم ازدواج واجب نیست و کسی هم که نیازی به ازدواج کردن نداره لازم نیست ازدواج کنه. حالا چه وضعش خوب باشه چه نباشه... چه سنش تقریبا نزدیک ازدواج باشه و تحت فشار اطرافیان چه سنش بالا باشه. این ادم هم با تنهایی حال میکنه... یعنی اصلا خوشش نمیاد کسی طرفش باشه. این ادم نه مریضه نه ترسو... البته شدیدا توصیه میکنم که زیاد پاپیچش نشید شاید اونطوری که شما فکر میکنید خوشش نیاد که کسی زیاد رو این موضوع گیر بده. یه بار پرسیدی جواب داد یا نه دیگه کاریش نداشته باش مگه اینکه خودش بخواد حرف بزنه... ضمنا باید خودتون رو جای ایشون بذارین اونم با نوع تفکر ایشون... بعد نصیحت یا توصیه بهش بکنید... در کل یکم با کفشهاش راه برین بعد درباره ی راه رفتنش قضاوت کنید... شاید این مسئله به این سادگی ها براش نباشه |
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۱۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۱/بهمن/۹۱ ۲۳:۲۲)دل خسته نوشته است: سلامچیکارش کنیم دیگه ...انقدرباهاش صحبت کردم میگه من زن نمیخوام زن همش بدبختیه اگه زن نبوددیگه آدم مجبورنمیشدشب تاصبح ،صبح تاشب بره کارکنه........من که دیگه عقلم به جایی قدنمیده....بااینکه تاحدمعمول شرایط ازدواج روداره ولی هرچی بهش میگیم زیربارنمیره....آدمای اینجوریم پیدامیشن دیگه!!!میگه اگه زن بگیرم بدبختیم بیشترمیشه ای خدا....................... |
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۱۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۱/بهمن/۹۱ ۲۳:۳۰)moude49 نوشته است: چیکارش کنیم دیگه ...انقدرباهاش صحبت کردم میگه من زن نمیخوام زن همش بدبختیه اگه زن نبوددیگه آدم مجبورنمیشدشب تاصبح ،صبح تاشب بره کارکنه........من که دیگه عقلم به جایی قدنمیده....بااینکه تاحدمعمول شرایط ازدواج روداره ولی هرچی بهش میگیم زیربارنمیره....آدمای اینجوریم پیدامیشن دیگه!!!میگه اگه زن بگیرم بدبختیم بیشترمیشهسلام با این شرایط ، اگر لجبازی می کنه ، بهتره اصلا نرید دنبال ازدواجش ، یعنی اگر از روی حرف اطرافیان ازدواج کنه ، بعد فردا خانمش یک مقدار اشتباه داشته باشه (معصوم که نیست) ، هی بهانه می گیره می گه بدبختم کردین ، طلاق می خوام و ... ، خانمش رو هم بدبخت می کنه. من هم فکر می کنم این بحث روانی باشه ، یک خاطره بدی از این مسائل داره ، یا رفقای ناباب و ... ، یا شاید هم مشکلی داره که می ترسه ازدواج کنه و فردا برملا شه ، یا مشکل ساز شه (ممکنه این مشکل توهم باشه حتی). ولی خوب بدیش اینه که ، تا سن ازدواجش هست ، تا قبل 30 ، شاید راضی بشه ازدواج کنه ، 30 رو که رد کنه احتمالش کم میشه ، بره بالای 50 تازه می فهمه که چه اشتباهی کرده. همه براش دعا کنید که سر عقل بیاد. |
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۱۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۱/بهمن/۹۱ ۲۳:۳۰)moude49 نوشته است: چیکارش کنیم دیگه ...انقدرباهاش صحبت کردم میگه من زن نمیخوام زن همش بدبختیه اگه زن نبوددیگه آدم مجبورنمیشدشب تاصبح ،صبح تاشب بره کارکنه........من که دیگه عقلم به جایی قدنمیده....بااینکه تاحدمعمول شرایط ازدواج روداره ولی هرچی بهش میگیم زیربارنمیره....آدمای اینجوریم پیدامیشن دیگه!!!میگه اگه زن بگیرم بدبختیم بیشترمیشه شما خودت ازدواج کردی که برای این بنده خدا میخوای نسخه بپیچی؟؟
|
|||
|
|
۰:۲۱, ۱۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
نه من ازدواج نکردم ولی اعتقاددارم آدم اگه ازسنش بگذره واسه ازدواج ...دیگه زیربارنمیره....
|
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |