|
فتوای آیت الله مکارم شیرازی علیه مکالمه تصویری رایتل
|
|
۱۹:۵۱, ۱۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.
این اپراتور جدید واقعا میتونه مشکلات فرهنگی و اخلاقی تازه ای ایجاد کنه و مسئولین این بار باید قبل از آوردن فن آوری فکری به حال فرهنگ استفاده اش هم بکنند. واقعا مکالمه تصویری چه ضرورتی داره؟! حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی مد ظله از مراجع عظام تقلید در پاسخ استفتائی در مورد استفاده از مکالمه تصویری که جدیدا توسط یکی از اپراتورهای تلفن همراه ارائه می شود فرمودند: «به یقین مفاسد این کار از فوائد آن بیشتر است و منشأ مفاسد جدیدی در جامعه ما که متاسفانه درگیر مفاسد مختلفی است خواهد شد و با توجه به اینکه ضرورتی برای اصل این کار نیست بنابر این شرکتهای خصوصی و دولتی باید از آن خودداری کنند.» |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۱۷, ۱۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۴/بهمن/۹۱ ۲۲:۰۷)A L I نوشته است: با یه گوشی معمولی 1100 میخره 30تومن!! آقا دمت گرم اگه گوشی 1100 این قیمت گیر آوردی یکی هم برای من بگیر ![]() اصلاً 1100 توی بازار پیدا میشه ؟!!! ولی گذشته از شوخی نگرانی آیت الله مکارم شیرازی بی مورد نیست. به کرات ثابت شده که ما ایرانی جماعت از این تکنولوژی های جدید به خوبی استفاده نکرده ایم. خدا وکیلی کلاهتون رو قاضی کنید. درست استفاده کردیم ؟!
|
|||
|
|
۲۲:۲۴, ۱۴/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۱ ۲۲:۲۵ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
خوب الان با این سیم کارتای رایتل چه کنیم؟؟ نگهش میداریم چون این مشکلات رو خوشبختانه نداریم (خودمو گفتم) احتیاجی به ممنوع کردن نیست اگه هرکس برای خودش حد و مرزها رو بشناسه
|
|||
|
۲۲:۵۱, ۱۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
آقا قضیه رو بی خود بزرگ کنیم ضرر دارههمه یادمون هست که بلوتوث اوایل چقدر جذابیت داشت.اما الان انگار کسی نمیدونه بلوتوث چیه.کلا داره فراموش میشه.مکالمه تصویری مطمئنا مشکلاتی مثل چت روم های اینترنتی به وجود میاره که با پرداخت پول ...اما یه خورده فکر کنیم.
مکالمه تصویری واقعا چه مشکلاتی رو به وجود میاره و چه خوبی هایی داره. بی خود نزنیم سر و کله هم
|
|||
|
|
۲۳:۴۳, ۱۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۴/بهمن/۹۱ ۲۲:۲۴)Reza71 نوشته است: خوب الان با این سیم کارتای رایتل چه کنیم؟؟ نگهش میداریم چون این مشکلات رو خوشبختانه نداریم (خودمو گفتم) احتیاجی به ممنوع کردن نیست اگه هرکس برای خودش حد و مرزها رو بشناسه سلام بله ، اما فرض کن یکی بهت زنگ بزنه ، وضع نامناسبی داشته باشه ، از ما چه کار بر می آد؟ یا مثلا حواست نباشه ، گوشیت روشن شده باشه ، و در وضع نامناسبی باشی و .... |
|||
|
|
۰:۰۵, ۱۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
دوستان دقت کنید مراجع شیعه ضد تکنولوژی نیستند
فرمایش ایشون رو دقت کنید ، گفتند مفاسدش بیشتر از محاسنش خواهد بود. یعنی چی؟ یعنی اون تاجر ، اون مهندس ، اون استاد و... که با همین تلفن صوتی هم کارش راه میوفته و خیلی نیازی نداره به این کار. این فناوری قطعا بیشتر دوستیهایی که بین دو جنس مخالف صورت میگیره کاربرد خواهد داشت (خودمون رو گول نزنیم) و همینه که مفسده ش بیشتر از فایده ش هست. اگه کسی واقعا کارش برای تماس تصویری گیره از اینترنت میتونه استفاده کنه. هرچند همون هم مفاسد زیادی داشته تا الان... بنابر این اگر فرهنگ سازی انجام شده بود قطعا چنین فتوایی داده نمیشد. |
|||
|
|
۰:۱۸, ۱۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سر همین قضیه اینترنت هم جو راه افتاد اوایل. یه سری از اینترنت لولو عمو ساختن. بگذریم...
کلا دوست داریم لقمه رو دور گردنی میل کنیم. |
|||
|
|
۰:۱۹, ۱۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
در بحث سوال از مراجع نوع سوال بسيار مهم است و به نظر من هم در ابتدا فسادش در جامعه ما بيشتر از فوايدش است مانند ابتداي امدن فناوري بلوتوث در گوشي ها ولي در اينده كم كم جا مي افتد
بهتر بود اول فرهنگ سازي مي شد |
|||
|
|
۱:۰۶, ۱۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۴/بهمن/۹۱ ۲۳:۴۳)دل خسته نوشته است: سلامراهش سادست اگه من در وضع نامناسبی باشم مکالمه تصویری رو فعال نمیکنم اگه اون در وضع نامناسبی باشه دیگه خودش باید بپاد تصویری زنگ نزنه |
|||
|
|
۱:۱۰, ۱۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۱ ۱:۰۶)Reza71 نوشته است: راهش سادست اگه من در وضع نامناسبی باشم مکالمه تصویری رو فعال نمیکنم اگه اون در وضع نامناسبی باشه دیگه خودش باید بپاد تصویری زنگ نزنهسلام نگرفتی رفیق! می گم مثلا شما نمی دونی وضعت چطوره ، گوشی می اوفته دست بچه ، یا مثلا دستت می خوره و تماس برقرار میشه (کم اتفاق نمی افته این مورد) ، یا مثلا خبر نداری خواهرت داره از پشت سرت رد میشه و .... به نظر من خیلی این مسئله مهم هست ، و همین چیزهای کوچیک می تونه زمینه ساز گناه های بزرگ باشه. وقتی می دونم ، خیلی از مردم اهل رعایت نیستند (مثلا فرض کن زنگ می زنم به یک نفر، بعد طرف از این بی غیرتااست ، بدون این که بفهمم تو وضعیت بدی با من صحبت می کنه) ، یا بعضی اوقات هم ناخودآگاه اتفاقی می اوفته و .... |
|||
|
|
۱:۱۸, ۱۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
اخه تمام تماسهای رایتل که تصویری نیست برای تماس تصویری باید Video Call رو بزنی ... حتما هم نباید که تمام تماسهای تصویری رو جواب داد... یا با همه تماس تصویری گرفت.
خوب وقتی همچین تکنولوژی رو میگیری دیگه باید رعایت خیلی چیزها رو خودت بکنی. الان مثلا همین موبایلهای عادی زمانی که زنگ میخوره تا حد امکان از جمع خارج میشیم و حرف میزنیم با اینم کافیه همین کارو بکنیم فقط تماسهای تصویری ناشناس رو جواب ندیم... نمیگم مشکلات احتمالی پیش نمیاد ولی دیگه قرار نیست همه چیز خوب و بی نقص پیش ما بیاد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیتالله مکارم: باید از حج امسال صرفنظر کنیم | -Ali- | 4 | 2,201 |
۲۴/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۳۶ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|
| آیتالله مکارم: بانکداری ما نه غربی است و نه اسلامی | -Ali- | 3 | 1,737 |
۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۲۹ آخرین ارسال: amirabdi |
|
| آیتالله مکارم : نتیجه انتخابات به سود نظام اسلامی تمام شد. | -Ali- | 0 | 1,037 |
۱۲/اسفند/۹۴ ۱۵:۱۴ آخرین ارسال: -Ali- |
|
| فتوای آیت الله سیستانی برضد فتنه مذهبی | وحید110 | 0 | 1,218 |
۱۹/مهر/۹۲ ۲:۱۴ آخرین ارسال: وحید110 |
|
| مجموعه سخنرانی های آیت الله مکارم شیرازی | توحید | 2 | 2,579 |
۲۷/تیر/۹۲ ۲۰:۰۷ آخرین ارسال: کفتر کاکل به سر |
|
| آیتالله مکارم: ربای مضاعف توجیه شرعی ندارد | علوم استراتژیک | 20 | 16,273 |
۲۹/خرداد/۹۱ ۲۲:۵۷ آخرین ارسال: علائم ظهور |
|
| آیت الله مکارم، حکم ارتداد را صادر کردند | جانثار مهدی | 4 | 2,661 |