|
فتوای آیت الله مکارم شیرازی علیه مکالمه تصویری رایتل
|
|
۱۹:۵۱, ۱۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.
این اپراتور جدید واقعا میتونه مشکلات فرهنگی و اخلاقی تازه ای ایجاد کنه و مسئولین این بار باید قبل از آوردن فن آوری فکری به حال فرهنگ استفاده اش هم بکنند. واقعا مکالمه تصویری چه ضرورتی داره؟! حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی مد ظله از مراجع عظام تقلید در پاسخ استفتائی در مورد استفاده از مکالمه تصویری که جدیدا توسط یکی از اپراتورهای تلفن همراه ارائه می شود فرمودند: «به یقین مفاسد این کار از فوائد آن بیشتر است و منشأ مفاسد جدیدی در جامعه ما که متاسفانه درگیر مفاسد مختلفی است خواهد شد و با توجه به اینکه ضرورتی برای اصل این کار نیست بنابر این شرکتهای خصوصی و دولتی باید از آن خودداری کنند.» |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۲۴, ۱۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۱ ۱:۱۸)Reza71 نوشته است: نمیگم مشکلات احتمالی پیش نمیاد ولی دیگه قرار نیست همه چیز خوب و بی نقص پیش ما بیادسلام مثلا فرض کن گوشیت افتاده دست بچه ، یک نفر زنگ می زنه ، بچه هم میزنه تماس تصویری ، یا هر شراط دیگه ای. وقتی پای عفت به میون می اد ، همه چیز باید خوب و بی نقص باشند ، و باید سعی کرد امکان چنین مشکلاتی رو به صفر برسونیم ، نمی گم این سیم کارت ها حرام هستند و ... ،هر کس به مرجعس مراجعه کنه ، اما مطمئنا ، اگر حلال هم باسه ، باید با احتیاط فوق العاده زیاد مورد استفاده قرار بگیره. در ضمن یک سری افراد نادان هم داریم در جامعه ، که هنوز نمی دونند حروم و حلال چیه (یعنی فقط فکر می کنند می دونند) ، این تگنولوژی می تونه در معیت این افراد بسیار خطرناک عمل کنه. |
|||
|
|
۱:۳۸, ۱۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
پیشرفت هیچگاه بد نبوده است ،اما بی فرهنگی فاجعه آفرین بوده است. فکر کنید همان دختر 15 ساله ،اینبار بتواند باگوشی تصویری حرف بزندودوست پیدا کند،چه می شود ،جسارت به گناه بالاتر میرود ،بی حیایی و نبود نگرانی از دیده شدن مخصوصا در شهرستانهاو فقط به امکان سوء استفاده ها از تصاویر فکر کنید ،شیطان شاخ و دم ندارد . (حالا من هم عهد بوقی شدم باورم نمیشد روزی بگویم پیشرفت نه اما باور کنید روزی پشیمان میشویم از این پیشرفت ظاهری .) |
|||
|
|
۲:۴۴, ۱۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :تا حدودی دوستان عزیزم به مشکلات و مسائل پیش رو اشاره کردن . اما حقیر میخوام یه چندتا نکته رو یادآوری کنم : خداوکیلی تا موقعی که این تاپیک رو نخونده بودم ، اصلا به این موضوع فکر نکرده بودم . تو فکرم این بود که خیلی بهتر از چت کردنه . چون میدونین که بخاطر سرعت بالای اینترنت توی کشور ، دیگه وبکم ها جواب نمیدن !!! از طرفی شاید به اینترنت دسترسی نداشته باشم . گفتم لااقل دل آدم برای یه نفر که تنگ شده ، میکشیمش که گشاد بشه !!! ببخشید . . . تماس تصویری برقرار میکنیم تا هم طرف رو ببینیم و صداش رو بشنویم . اما به بعد مقابلش اصلا فکر نکردم . ببینید دوستان : از طرفی این فتوا تا حدودی عقلانیه و پذیرفتنی . چون افراد بیمار روز به روز داره به تعدادشون افزوده میشه . تعداد تجاوزات و سوءاستفاده های اینترنتی نمونه ی فراوان این موضوع هستش . با تماس تصویری کافیه که به عنوان مثال بنده ی حقیر گوشی ام رو بگیرم سمت یه خانمی که وضعیت حجاب نامناسب داره . اون طرف خط ، یکی از دوستام باشه که داره با نرم افزار تماس رو ضبط میکنه (با گوشی های سونی این امکان هست) . همین کلیپ فردا میشه ابزار سوءاستفاده . اصلا هم لازم نیست که اون خانم حتما رایتل داشته یا نداشته باشه . این از این که واقعا هیچ توجیهی نداره . . . و اما اینکه دل خسته ی عزیز می فرمان که گوشی رو دادیم دست بچه . دم شما گرم . اکثر گوشی های امروزی لااقل قفل صفحه کلید که با منو و * باز میشه رو دارن . گوشی های بروزتر با صفحه های لمسی که کد تصویری ، جدول امنیتی ، اثر انگشت ، چهره شناسی و هزار جور کوفت و زهرمار دیگه داره . چه جوری میخواد دستش بخوره که تماس تصویری برقرار کنه ؟ گیرم که حالا تماس تصویری برقرار شد ؛ تا درپوش دوربین باز نباشه ، چه طوری میخواین تماس تصویری برقرار کنین ؟ اینا دیگه جزء مواردی هستش که شما باید در موقع خرید بهش توجه کنین . امنیت باید اولین ملاک هر فرد به هنگام خرید وسایل الکترونیکی باشه . حتی تلویزیون . حتی ضبط ماشین . حتی گوشی و و و . . . که در مورد تلویزیون هم اخیرا موضوعاتی پخش شده که خبر از جاسوسی میدن !!! کلیپ هاش توی اینترنت موجوده و میتونین به راحتی مشاهده کنین . فکر میکنم یا LG باشه یا Samsung . فتوایی که صادر شده ، در مورد اولی که بهش اشاره کردم ، کاملا صدق میکنه و مو لا درزش نمی ره . اما در مورد دومی ، این موضوع تا حدودی قابل حله . البته فراموش نکنین که این نوع تماس (تصویری) بعد از اینکه این اپراتور مشترکین خودش رو جمع کرد ، قطع میشه . همون کاری که ایرانسل با مشترکین اینترنت و وایمکسش کرد !!! اصلا ایرانسل باعث شد که حقیر ADSL بگیرم . چون از اینترنت خط ایرانسلم به کامپیوتر وصل میشدم و ازش استفاده میکردم . بعد از یه مدت که مقدار مصرف از یه حد مجاز می رفت بالا ، کلا اینترنتم قطع میشد !!! تا موقعی که 2 روز مونده بود به پایان دوره که دوباره همه چی آروم میشد !!! قضاوت با خودتون . . . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۳:۱۱, ۱۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۱ ۱:۲۴)دل خسته نوشته است: سلامشما چرا میری احتمال 10درصد رو میگیری ![]() وقتی تلفن زنگ بخوره بزرگتر گوشی رو از بچه میگیره!! بعد اون دوربین کوچیک جلوی گوشی به زحمت تصویر خود شخص رو نشون میده و کیفیت خیلی خیلی کمی داره...! و در ضمن کسی در جمع تماس تصویری بر قرار نمیکنه چونکه باید هندزفری به گوشی وصل باشه و در غیر اینطورت باید روی بلندگو صحبت کنی!! در کل ما عادت داریم همه چیز رو بزرگ میکنیم!! اینم مثل باقی چیزها میاد و عادی میشه واسه مردم!! اوایل که گوشی های تلفن خونگی سیستم نمایش شماره تماس گیرنده نداشت یادتونه چقدر مزاحم تلفنی بود؟! بعدش ایرانسل اومد با گوشی های ارزون و بلوتوث دار!!! چه وضعی راه افتاده بود با بلوتوث!! یا حتی یادمه تازه که سیستم انتقال خط به خط (انتقال شارژ) اومده بود یکسری چقدر با این روش کلاه برداری کردن...
|
|||
|
|
۴:۰۵, ۱۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
میگم رایتل رو این گوشی ها هم سوار میشه ؟
![]() ![]() ![]() ![]() شوخی کردم. من خودم یه نوکیا دارم با یه خط ایرانسل که با هزار تا از این مزخرفات عوضش نمیکنم. والااااا حوصله دارینا |
|||
|
۸:۲۶, ۱۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۱ ۲:۴۴)جویای حقیقت نوشته است: |
|||
|
|
۱۲:۴۹, ۱۵/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۱ ۱۲:۵۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۱ ۲:۴۴)جویای حقیقت نوشته است: ا تماس تصویری کافیه که به عنوان مثال بنده ی حقیر گوشی ام رو بگیرم سمت یه خانمی که وضعیت حجاب نامناسب داره . اون طرف خط ، یکی از دوستام باشه که داره با نرم افزار تماس رو ضبط میکنه (با گوشی های سونی این امکان هست) . همین کلیپ فردا میشه ابزار سوءاستفاده . اصلا هم لازم نیست که اون خانم حتما رایتل داشته یا نداشته باشه . این از این که واقعا هیچ توجیهی نداره . . .اولاً چه سوءاستفادهای میشه؟ از کسی که خودش بیحجاب میاد بیرون سوءاستفاده میشه؟ یا از کسی که بیحجاب نمیاد بیرون، ولی اینقدر براش مهم نیست که خودش رو در وضعیتی قرار نده که مبادا احتمال دیده شدن داشته باشه؟ ثانیاً حتماً باید دوستتون ضبط کنه؟ با موبایل معمولی هم میشه تصویر یک نفر رو گرفت. با خیلی وسایل میشه. (۱۵/بهمن/۹۱ ۱:۲۴)دل خسته نوشته است: در ضمن یک سری افراد نادان هم داریم در جامعه ، که هنوز نمی دونند حروم و حلال چیه (یعنی فقط فکر می کنند می دونند) ، این تکنولوژی می تونه در معیت این افراد بسیار خطرناک عمل کنه.تماس تصویری اینترنتی که بدتره: (۱۴/بهمن/۹۱ ۲۱:۳۶)درست پسند نوشته است: تماس تصویری اینترنتی با انواع کامپیوتر و موبایل و تبلت امکانپذیر و حتی رایج هست،شاید تنها دلایلی که بر ضد تماس تصویری 3G هست اینها باشه که با گوشیهای نسبتاً ارزون قابل انجام هست، و در خارج از منزل هم بهراحتی در دسترس است. ولی این دو دلیل فقط مربوط میشه به دویدن والدین دنبال بچههای پرروی بیحیا، که میتونن با همون تماس اینترنتی هم به هزار راه دنبال اینجور مسائل برن. بحای این کارها باید عقل تو کلهی بچهها کرد، نمیشه که تا آخر عمر دنبالشون دوید. |
|||
|
|
۱۵:۱۲, ۱۵/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۱ ۱۵:۲۲ توسط heaven.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
دوستان اگه رایتل امکان تماس تصویری رو هم نده بهرحال اینترنت 3g رو ارائه میده با نصب نرم افزار تو گوشی میشه تماس تصویری رایگان برقرار کرد
احتمالا یکی از دلایلی هم که مستقیما مجوز نسل 4 ندادن همین مسائل فرهنگی بود |
|||
|
۱۶:۴۵, ۱۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
خوب تا حالا این همه بحث کردیم.
حالا لطفا دوستان بگن تماس تصویری در کجا و برای چه کاری ضروری و لازمه؟لطفا جواب بدید. |
|||
|
۱۷:۱۸, ۱۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
تماس تصویری شکل پیشرفته ی تماس صوتیه که لازم نیست حتما ضرورت داشته باشه تا برقرار بشه. (تازه بعد کلی مدت نسل 3 که منقرض شده تقریبا... تازه اومده تو ایران) دیدن چهره ی طرف مقابل هنگام تماس شاید از دید خیلی ها ضرورتی نداشته باشه ولی اگه یکبار امتحان کنید حاضر نمیشید اونو با 1000 تا تماس صوتی عوض کنید.
یکی از مواردش مچ گیری دوستان محترم هست زمانی که ازش میپرسی کجایی میگه فلانجام بعد فضای اطرافش نشون میده واقعا کجاست. یا دیدن یه اتفاق به صورت همزمان. در واقع در همونجاهایی که تماس صوتی ضروری و لازمه تماس تصویری هم که یه مدل بالاتر از تماس صوتیه لازمه و جایگزین اون میشه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیتالله مکارم: باید از حج امسال صرفنظر کنیم | -Ali- | 4 | 2,201 |
۲۴/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۳۶ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|
| آیتالله مکارم: بانکداری ما نه غربی است و نه اسلامی | -Ali- | 3 | 1,737 |
۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۲۹ آخرین ارسال: amirabdi |
|
| آیتالله مکارم : نتیجه انتخابات به سود نظام اسلامی تمام شد. | -Ali- | 0 | 1,037 |
۱۲/اسفند/۹۴ ۱۵:۱۴ آخرین ارسال: -Ali- |
|
| فتوای آیت الله سیستانی برضد فتنه مذهبی | وحید110 | 0 | 1,218 |
۱۹/مهر/۹۲ ۲:۱۴ آخرین ارسال: وحید110 |
|
| مجموعه سخنرانی های آیت الله مکارم شیرازی | توحید | 2 | 2,579 |
۲۷/تیر/۹۲ ۲۰:۰۷ آخرین ارسال: کفتر کاکل به سر |
|
| آیتالله مکارم: ربای مضاعف توجیه شرعی ندارد | علوم استراتژیک | 20 | 16,273 |
۲۹/خرداد/۹۱ ۲۲:۵۷ آخرین ارسال: علائم ظهور |
|
| آیت الله مکارم، حکم ارتداد را صادر کردند | جانثار مهدی | 4 | 2,661 |
۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۲ آخرین ارسال: دل خسته |
|

![[تصویر: nokia-1209.jpg]](http://cdn2.gsmarena.com/vv/bigpic/nokia-1209.jpg)