کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روشهاي مقابله با طوفان جنسي
۱۲:۲۴, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحيم

دوستان عزيزم سلام .

راستش رو بخواين اين پست رو به خاطر اين ايجاد كردم ، كه نظر دوستانم رو درباره ي راهكارهاي مقابله با غريزه جنسي بدونم . براي تخليه اين غريزه چه راهكارهايي وجود داره ؟

اول از همه خودم به سوال اولم جواب بدم .
1) دائم الوضو بودن
2) نماز خوندن
3) قرآن خوندن
4) خدا رو ناظر اعمال خود ديدن
5) دوري كردن از مشاهده فيلم ها و تصاوير مبتذل
6) خويشتن داري
و . . .

درباره سوال دوم دوست دارم ، شما جواب بدين .
اگه مديران سايت تشخيص دادن اين موضوع بي ربطه ، با حذف اين تاپيك اصلا ناراحت نميشم .
با باز كردن اين پست هدفي دارم كه انشاءالله بعد از چندتا نظر دوستان ، هدفم رو ميگم .

يا مهدي مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parazit ، خیبر110 ، shafagh_mah ، aliakbar ، MESSENGER ، خاک ، arman mohseny ، azade ، ST92 ، ترنم ، ilidin ، تفکر ، SARV ، mahdi14 ، mhvvhm ، أین المنتظر ، Farzaneh ، بچه شیعه ، سدرة المنتهی ، al-shia ، mohamad ، viana ، AFG Shia ، حسن.س. ، 313flowers ، عبدالرحمن ، MohammadMeraj ، حضرت عشق

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۴۶, ۳۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #51
آواتار
با خودت بجنگ
اگه مبارزه با نفس کنی و بتونی نفست رو تو دست خودت بگیری ، دیگه میتونی با خواستنت سمت گناه نری
دومین عامل مهم ایجاد نکردن زمینه ی گناهه ، خیلی از برنامه ها و فیلم ها پر از تحریک اند ( مخصوصا صدا و سیما مون)
یه جوونی که میاد یه دختر کمی بی حجاب و خوشگل هالیوودی تو تلوزیون میبینه ؛ چه بخواد چه نخواد ، غریزه ی خدادادیش تحریک میشه و مبارزه با نفس سخت تر میشه ؛ امام این به اون معنی نیست که از جامعه دور برید و کلا زندگی رو تعطیل کنید ( در این صورت که دیگه نیازی به مبارزه با نفس نیست )

روزه گرفتن هم مبارزه با نفسه ؛ به نفست میگی :
هر چی من بخوام همون میشه ، تو میخوای غذا بخوریییییییی
Dodgy!!! کور خوندی Cool، حق نداری تا 14 ، 15 ساعت غذا بخوری !!
یا تو حالت عادی خیلی تشنته (دیگه داری میمیری) و میخوای آب بخوری ، بشین یه دقیقه به لیوان نگاه کن ، بعد بخور
مطمئن باش اتفاق بدی نمی افته ، فقط نفست رو اسیر میکنی !!

سعی کنیم هفته ای یه بار یا حد اقل ماهی یه بار روزه بگیریم ، تأثیرش خیلی زیاده
Heart
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 313flowers
۰:۲۳, ۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #52

نقل قول:شما دارین حرف عمر لعنت الله علیه رو میزنین اونم این تفکر رو داشت البته ناراحت نشین چون من با هرکس که با ازدواج موقت مخالفه تند صحبت میکنم.مگه در مورد زنا میگیم که عصبانی میشید.چرا خودتون رو به نفهمی میزنین و چشمتون رو از راه شرعی میبندید و خودتونو به کوچه علی چپ میزنین و کاری با اینکه دختر و یا خواهرتون دوست پسر داره ندارین و میگین جوونه و داره جوونی میکنه ولی در مورد ازدواج موقت که همون دوستی رو شرعی میکنه مقابله می کنید؟

بله اگه ازدواج موقت بود هزار تا دردسری که امروز هست نبود. مثلا دختره وقتی ناز میکرد قطعا میترشید (چون پسرا میرفتند سراغ ازدواج موقت) و بنابر این مجبور میشد مهریه و توقعات و... رو بیاره پایین! کلا اگه بشینی روش فکر کنی خیلی محاسن داره...

و اما در مورد اینکه ازدواج موقت کنه با خواهر یه نفر دیگه قبل از ازدواج و...
خب شما چه اصراری داری با دختر دوشیزه حتما ازدواج موقت کنی؟ اشتباه شما همینجاست...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، دل خسته ، 313flowers ، حضرت عشق
۰:۳۴, ۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #53
آواتار
نقل قول:خب شما چه اصراری داری با دختر دوشیزه حتما ازدواج موقت کنی؟ اشتباه شما همینجاست...

بنده هیچ اصراری برای ازدواج موقت با دختر دوشیزه ندارم و هیچ کجای صحبتم این رو عنوان نکردم.

و در ضمن مشکلی هم نداره که با دختر دوشیزه ازدواج موقت داشته باشی چون هیچ کجا از این کار منع نشده و در ضمن در ازدواج موقت به دوشیزه بودن دختر هیچ آسیبی نخواهد رسید با توجه به شرایطی که این نوع ازدواج دارد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، 313flowers
۱۵:۵۴, ۲۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #54
آواتار
سلام خدمت همه عزیزان
به قول امام علی(علیه السلام)اگرتونفست را به کاری مشغول نکنی اوتورا مشغول می کند
ازآنجایی که حس شهوت هی میگیره و ول می کنهBlushبهترین راه (ازدواجه) اگه نمیشه (کار )اگه نمیشه (بازی و تفریحات دسته جمعی ودوری از تنهایی)
همتونو دوست دارم
یا مهـــــــــــــــــــدیHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، جویای حقیقت ، 313flowers ، حضرت عشق
۱۵:۳۵, ۸/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۱ ۱۵:۳۶ توسط ehsan_b_a.)
شماره ارسال: #55

سلام
من بخش‌های جالبی از قسمت دوم سخنرانی دکتر عباسی با موضوع
زنای ذهنی را که درباره تخیلات جنسی/آثار تماشای فیلم‌های غیراخلاقی و تاثیر/بالا رفتن سن ازدواج در جامعه/بدحجابی بعضی خانم‌ها/خودارضایی
از سخنرانی اصلی انتخاب و cut و آپلود کردم که به همه کاربرها پیشنهاد می‌کنم حتماً دانلود کنند :

http://www.mediafire.com/?omy31yyxzfaa0cu

حجم فایل : 6.68 MB

(اگر مود استقبال کاربران قرار گرفت قسمت‌های بعدی آنرا هم آماده خواهم کرد)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، ilidin ، 313flowers
۱۵:۰۸, ۲۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #56
آواتار
برای مقابله با گناه ، باید با قوه وهم مقابله کرد و قوه واهمه هم به شدت در قوه خیال اثر میذاره و قوه خیال هم از اون قوه های عجیب و غریبی است که در انسان صورت پردازیهای خیلی براق و جذاب و قوی ایجاد می کنه ، و از این طریق انسان رو به خودش جذب میکنه .
در حقیقت قوه واهمه با کمک قوه خیال باعث میشن که شخص تصورات و تخیلات جنسی و ... بکنه . اما راه های کنترل این دو قوه برای جلوگیری از تصورات و تخیلات جنسی :
1- عدم خلوت : هر آنچنان جاهایی که رفت و آمد کم است و احتمال میره که شیطان ما رو به خودش مشغول کنه .مثلا اگر داخل اتاقی نشسته ایم ، درب اتاق رو قفل نکنیم ، تا کسی بتونه سرزده داخل اتاق بشه . اما جاهایی که مجبوریم تنهایی بریم ، مثل حمام ، باید خودمون رو به خدا بسپریم تا توجه به خداوند وارد اون خلوت بشه و غفلت از بین بره .
2- از آن چیزهایی که قوه واهمه رو فعال میکنه ، مانند بیکاری ذهن پرهیز کنیم .تا اینکه ذهن بیکار شد ، قوه واهمه هم پشت سرش فعال میشه . باید 24 ساعت شبانه روز رو طوری برنامه ریزی کرد که حتی چند دقیقه هم ، فکر و ذهنمان بیکار نشه .24 ساعت وقتمان را تشخیص بدیم ، بعد اولویت ها رو تشخیص بدیم ، و برای هر کدومشون برنامه ریزی بکنیم .
(( اینکه بیکار باشیم و بگوییم حالا باید چکار کنیم ، خیلی خطرناک است ))

3- مطلب دیگر معاشرت است .باید اجتناب کرد از معاشرت با کسانی که قوه وهم رو فعال می کنند مثلا حرفی یا فیلمی یا که عکسی رو به شما نشون میدن که قوه وهم فعال میشه و تخیلات و تصورات بیجا میکنه . اگر قطع ارتباط ممکن نیست ، در حد ضرورت ارتباط داشته باشین .
4- از چیزهایی که قوه وهم رو فعال میکنه ، پرگویی و پر خوریهای بیهوده است . مثلا انسان 1 ساعت حرف میزنه ، ولی صحبت کردنش بر حسب وظیفه است ، البته که این مصداق پرحرفی نیست و یا اینکه با پدر و مادرش و افراد خانواده مزاح میکنه ، و این هم مصداق پر گویی نیست . بلکه پرگو و بیهوده گو به کسی میگن که بدون هیچ دلیلی حرفهایی رو پشت سر هم میزنه .
5- همنشینی با ریش سفیدی که دیدار او ما رو یاد خدا بیندازه ، حتی شده روزی 10 دقیقه این کار رو بکنیم .و با او هم صحبت بشویم و اگر نشد صحبت کنیم ، به بهانه های مختلف سر صحبت را باز کنیم ، زیرا در حضور علمای ربانی شیطان راهی جز فرار ندارد و البته که این کار اثرات خیلی سریعی دارد .
6- آلبومی از عکس شهدا و علمای ربانی داشته باشیم و گاهی به عکس هایشان نگاه کنیم ( امام خمینی ، علامه طباطبایی ، شهیدان مطهری - بهشتی -، آیت الله بهجت ، شیخ انصاری و دیگر بزرگان ) و اگر توانستیم مقداری هم با بیوگرافی ( زندگینامه ) آنها آشنا بشیم . و با وصیتنامه شهدا حداقل روزی 10 دقیقه مانوس باشیم و در آنها فرو برویم و با خود بگوییم اینها عجب انسانهایی بودند . آیا من هم میتوانم ادعای انسانیت بکنم ؟ آنها آمدند به این عالم و رفتند و خوشا به حالشان ، و از اینجا چه چیزهایی گرفتند ، اما من دارم اینجا چیکار میکنم ؟البته چند دقیقه ارتباط نورانی با آنها که الان در عالم ارواح هستند ، و روحشان در این عالم حضور دارد ، خیلی مفید است زیرا آنها میتوانند یک عنایتهایی رو به ما بکنند .
7- اما ذکری که در این باره علمای اخلاق سفارش فرموده اند اینه که بعد از نماز صبح و نماز مغرب 7 مرتبه ذکر ((بسم الله الرحمن الرحیم ، لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم )) را تکرار کنیم و با توجه این ذکر شریف را تکرار کنیم زیرا این ذکر معنای خیلی عمیقی دارد .
8- قرائت سوره توحید بعد از نماز صبح 11 بار ، که البته خیلی اثرات عجیبی دارد .و با توجه از خداوند بخواهیم که بخاطر این سوره ها کمکمان کند تا هیچ گناهی نکنیم .
9- از نظر تغذیه مواردی رو رعایت کنیم :

خوردن پیاز و ادویه جات رو به طور جدی ترک کنیم ( البته چندان فایده غذایی هم ندارند ) . ولی از غذاهای مقوی استفاده کنیم زیرا اگر بدن ضعیف بشود دوباره قوه واهمه فعال میشود . و همچنین ضعف اعصاب هم باعث فعال شدن قوه وهم میشه . صبحانه را مخصوصا خیلی مقوی بخوریم و اگر خدای نکرده قوه جنسی خیلی اذیتمان میکرد ، مقداری تخم رازیانه را دم بکنیم و بخوریم و تا چند روز ادامه دهیم .و آخرین مطلب برای کنترل این قوه ورزش کردن است ، خصوصا کوه نوردی را هفته ای 1 بار در هفته داشته باشیم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید هادی ، ghalam ، al-shia ، 313flowers ، حضرت عشق ، سرباز منتظر
۱۰:۱۴, ۲۸/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #57
آواتار
(۱/شهریور/۹۰ ۱۲:۲۴)جویای حقیقت نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحيم

دوستان عزيزم سلام .

راستش رو بخواين اين پست رو به خاطر اين ايجاد كردم ، كه نظر دوستانم رو درباره ي راهكارهاي مقابله با غريزه جنسي بدونم . براي تخليه اين غريزه چه راهكارهايي وجود داره ؟

1) دائم الوضو بودن
2) نماز خوندن
3) قرآن خوندن
6) خويشتن داري
و . . .

اگه مديران سايت تشخيص دادن اين موضوع بي ربطه ، با حذف اين تاپيك اصلا ناراحت نميشم .
با باز كردن اين پست هدفي دارم كه انشاءالله بعد از چندتا نظر دوستان ، هدفم رو ميگم .

يا مهدي مدد

با توجه به فرمایشات شما و کنترل شهوت و غیره ...

پس بفرمایید چگونه باید به فرمان ازدیاد نسل شیعه عمل کنیم ؟Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
۱۴:۴۹, ۲۸/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #58

(۲۸/شهریور/۹۱ ۱۰:۱۴)mahdy_mir نوشته است:  
(۱/شهریور/۹۰ ۱۲:۲۴)جویای حقیقت نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحيم

دوستان عزيزم سلام .

1) دائم الوضو بودن
2) نماز خوندن
3) قرآن خوندن
6) خويشتن داري
و . . .

يا مهدي مدد

با توجه به فرمایشات شما و کنترل شهوت و غیره ...

پس بفرمایید چگونه باید به فرمان ازدیاد نسل شیعه عمل کنیم ؟Huh

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
حتما از راه حرام ، نه ؟
به شما پیشنهاد میکنم به غیر از ارسال حقیر ، ارسالهای دیگر دوستان رو هم مطالعه بفرمائید . چرا که با اینکه عنوان نکردم این موضوع ، قبل از ازدواج هست و با اینکه ذکر نکردم ، بیشتر دوستان به درستی مفهوم رو متوجه شدن و پاسخهای مناسب دادن .
فرد بعد از ازدواج آزاد هست و هر جا هم میتونه از همسرش خودش تقاضا کنه . پس خود به خود تمامی مواردی که در پست اول این تاپیک نام بردم ، حذف میشه (در مورد تخلیه نیاز جنسی) . موارد ذکر شده ، به هنگام تجرد هستش و برای جلوگیری از آلوده شدن به گناه هستش . سوالی بود ، در خدمتم . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy_mir ، 313flowers ، حضرت عشق
۷:۰۵, ۲۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #59
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
من فقط یه چیزی شنیدم که گفتم شاید به کار دوستان بیاد
اینو در یکی سخنرانی های اقای دکتر خیر اندیش(طب سنتی) شنیدم
اول بگم که نظر دوستان درسته که اولین راه ازدواج و دوم ازدواج موقت
حالا فرض میکنیم طرف هیچ کدوم از این شرایط رو نداره و از قضا اراده اش هم کمه
ایشون میگن بعضی از غذا باعث سردی و کاهش میل جنسی میشن اما در دراز مدت توان جنسی شخص رو هم تحلیل میبرن به طوری که بعدا که ازدواج کنه ممکنه دچار مشکل شه اما یه راهی وجود داره که اون شهوتی که سر ریز شده خالی میکنه اما توان شخص کم نمیشه و اون حجامت کردنه، البته دیگه توضیح ندادن که مثلا هر چند وقت یبار و ....
اما فکر کنم با مراجعه به این مراکز جزییات بیشتری رو بدست بیارید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، Havbb 110 ، 313flowers ، حضرت عشق
۱۷:۱۵, ۷/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۲ ۱۷:۴۶ توسط ehsan_b_a.)
شماره ارسال: #60

فایل تصویری

کنترل غرایز در دوران نوجوانی - دکتر حبشی :

http://www.rasekhoon.net/subject/list/561/media/
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 313flowers ، احمد شاکر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها: