کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رد مکتب منحرف شیطانی فالون دافا
۲۰:۴۹, ۲۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

سلام خدمت همه حقیقت جویان

دوستان کاربری در تالار در حال فعالیته که قبلا با نام های emadm و حالا با نام فرهاد 55 مشغول به فعالیته .

از روی پستهای ایشون میشه فهمید که با تلاش زیادی داره به اسلام تشکیک وارد میکنه . هرچی دوستان دیگه پاسخش

میدن بازم شک جدیدی رو ایجاد میکنه . هیچوقت هم حتی یکبار نشده که با هیچ چیز موافقت کنه .

تمام علم خودش ( که البته به سختی بشه گفت علم )و بقیه دوستان رو داره صرف این میکنه که بگه :

اسلام دینی الهی نیست !

قران الهی نیست !

از کجا معلوم پیامبر وجود داشته !

آیا با فلسفه میشه اسلام رو اثبات کرد و غیره و غیره

بدونید که این کاربر عضو فرقه شیطانی فالون دافاست و برخی دوستان دیگه این مسئله براشون اثبات شده .

در این تاپیک من میخوام این فرقه رو مورد نقد قرار بدم . حالا من میخوام سوال کنم و ببینم کسی هست که بتونه این فرقه

منحرف رو اثبات کنه یا نه !

در تالار موضوعات دیگه ای هم در مورد فرقه ممنوعه دافا هست . اما این تاپیک برای من و شماست تا از کاربر فرهاد55

بپرسیم که چگونه این فرقه و استادش رو اثبات میکنه . اینجا محلی برای ما شیعیانه که بپرسیم :

فالون گونگ چطور خودشو اثبات میکنه . چطور پاسخگوی ابعاد مختلف زندگی و بشریت هست .

( امیدوارم مدیران بخش هم منو همیاری کنند)

(ضمن تشکر از تاپیک : تجربه ای از عرفانهای کاذب )
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، Havbb 110 ، ELENOR ، Night_World ، سید هادی ، ويانا مبين نژاد ، مفقود الاثر ، Reza71 ، ريحانه الرسول ، منادی حق ، عبدالرحمن ، سدرة المنتهی

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۹:۲۶, ۲۵/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۱ ۹:۴۵ توسط فرهاد55.)
شماره ارسال: #31

سلام دوستان
اگه شما دنبال این هستید که ببینید چه راهی می تونه شما روو به حقیقت برسونه، خیلی خوبه تحقیق کنید. که البته قبلش یه معیار برای تشخیص لازم دارید. مثلاً باید ببینید که روش درست فلسفه است، فطرت هست یا ...
اما اگر خدای نکرده هدف دوستان این هست که بخوان یه عده رو به عنوان دشمن معرفی کنند، به نظرم کار درستی نیست.

راستش من خودم هم کلی سوال و شبهه و ... در این مورد دارم. یکی اش رو تحقیق می کنم و خدمتتون میگم. اما نمی خوام این بحثها باعث جرات پیدا کردن افرادی برای دامن زدن به دشمنی ها بشه. شما می تونید نپذیرید اما سعی کنید احترام قائل بشید.
نقل قول:تا اونجایی که من فهمیدم خیلی جاها ادعا شد که این یه مکتب برای رسیدن به ارامش هست و ربطی به مذهب افراد نداره و هرکس با هر مذهبی میتونه این کارها رو انجام بده ولی از طرف دیگه در کنار این ادعا بنیانگذار این مکتب خودش رو خدا نامیده؟؟
الان چی به چیه؟؟
این به تفاوت زبان چینی و فارسی بر می گرده. شما می دونید که این کتاب از زبان چینی به فارسی ترجمه شده. اون چیزی که به عنوان "مذهب" در ترجمه های فارسی کتاب مطرح هست، با اون مفهومی که در فارسی داریم فرق داره.

در ایران، ملاک این که چیزی رو مذهب بدونیم، معمولاً داشتن اعتقادات هست. اما در چین، ملاک داشتن فرمهای مذهبی است. یعنی در اونجا اگر یک مکتب مثلاً دارای معبد نباشه، بهش مذهب نمی گن.

در مورد فلسفه، من هدفم رد کردن اسلام نبود. بلکه می خواستم ببینید که استدلالهای فلسفی ای که خیلی اوقات مطرح میشن، بدون ایراد نیستند. منظورم هم اصلاً این نیست که عقل رو باید بگذاریم کنار و ... ، بلکه بحث بر سر درستی یک سری استدلالهاست.

الآن مهمترین دلیلی که باعث میشه مسلمانان نسبت به بعضی مکاتب احساس دشمنی کنند، بحث توحیده. اما گاهی اوقات شباهت الفاظ ما رو به اشتباه می اندازند. همچنین بعضی دلایلی که شیعیان برای مخالفت با مکاتب دیگر مطرح می کنند، همان شبهاتی است که مخالفان تشیع بر ضد تشیع مطرح می کنند. اینجا رو ببینید:
http://forum.bidari-andishe.ir/post-1672...#pid167238

در مورد فالون دافا، خیلی بهتر هست اگر از یکی از تمرین کننده های با سابقه سوال کنید. نه من که الآن یه ساله سر در گمم.

و دوستان یک سوال:
چه فایده داره اگر یک نفر مکتب خوبی رو انتخاب کنه وقتی بهش عمل نکنه؟
خب توی اسلام تهمت زدن ممنوعه. توی اسلام حدیث داریم که میگه تا از این موضوعات مطمئن نشدید نقب قولشون نکنید. توی قوانین سایت هم ممنوعه. اما چرا مدیران گرامی رسیدگی نمی کنند؟ آیا تصور می کنید این موضوع به گسترش اسلام کمک می کنه؟
من خودم دوستان مسلمان زیاد دارم، اما هیچ وقت ندیدم که اونها برای رسیدن به هدفشون از تهمت انحراف جنسی استفاده کنند. اما چرا در بین افرادی که خودشون رو مذهبی تر هم می دونند چنین رفتاری رو شاهدیم؟ آیا مذهبی تر بودن نباید باعث خوبتر شدن آدم بشه؟
دوستان،تا زمانی که یک نفر هدفش بهتر شدن نباشه، این بحثها همه بی فایده است.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ويانا مبين نژاد
۱۱:۱۳, ۲۵/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۱ ۱۱:۱۹ توسط joseffist.)
شماره ارسال: #32
آواتار
(۲۵/بهمن/۹۱ ۹:۲۶)فرهاد55 نوشته است:  او دوستان یک سوال:
چه فایده داره اگر یک نفر مکتب خوبی رو انتخاب کنه وقتی بهش عمل نکنه؟

مگه شما اسلام رو قبول داری ؟ مگه متخصص یا خدا هستی که قضاوت کنی , چه کسی عمل میکنه یا عمل نمیکنه ؟

(۲۵/بهمن/۹۱ ۹:۲۶)فرهاد55 نوشته است:  خب توی اسلام تهمت زدن ممنوعه. توی اسلام حدیث داریم که میگه تا از این موضوعات مطمئن نشدید نقب قولشون نکنید.

شما هیچ مدرکی داری که کسی تهمت زده ؟ من حرفی زدم و میتونید براحتی با یه سرچ اینترنتی ببینید .

مگه فلان دافا ممنوعه نیست ؟ مگه تورهای تفریحی سه .... محلی برای جمع شدن رهروانش نیست ؟

مگه به مناسبت بزرگداشت روش فلان گونگ , چشنی با رقاصه گری انجام نمیشه ؟

کی تهمت زد ؟ همه اینا فقط با جستجوگر گوگل قابل ردیابیه ؟

پس شماییکه اسلام رو قبول نداری , و تا حالا تو تالار علیه اسلام شبهه میانداختی , قرار نیست از قوانین اسلام علیه مسلمانها سوء استفاده کنی .

بهت اخطار میکنم . میتونم عکسهای تمرین کنندگان در وضعیت های مختلف رو اینجا قرار بدم . لفظ تهمت رو دیگه بکار نبر

(۲۵/بهمن/۹۱ ۹:۲۶)فرهاد55 نوشته است:  توی قوانین سایت هم ممنوعه. اما چرا مدیران گرامی رسیدگی نمی کنند؟ آیا تصور می کنید این موضوع به گسترش اسلام کمک می کنه؟
جنابعالی نگران گسترش اسلام نباش . اگه واقعا دنبال حقیقت بودی اینهمه علیه دین شبهه اندازی نمیکردی !
اونم با نام کاربری های مختلف Dodgy

(۲۵/بهمن/۹۱ ۹:۲۶)فرهاد55 نوشته است:  من خودم دوستان مسلمان زیاد دارم، اما هیچ وقت ندیدم که اونها برای رسیدن به هدفشون از تهمت انحراف جنسی استفاده کنند. اما چرا در بین افرادی که خودشون رو مذهبی تر هم می دونند چنین رفتاری رو شاهدیم؟ آیا مذهبی تر بودن نباید باعث خوبتر شدن آدم بشه؟

بازم ما سوالاتی کردیم و جنابعالی فرافکنی کردی ؟ من گفتم انحراف جنسی و توضیح هم دادم چرا ؟

فقط به عکسهای جشن سالیانه مکتبتون نگاه کن !

شما به عوض جواب دادن به سوالات , دائم در حال طفره رفتن هستی ! چرا جواب سوالای اقا وحید رو ندادی ؟

(۲۵/بهمن/۹۱ ۹:۲۶)فرهاد55 نوشته است:  دوستان،تا زمانی که یک نفر هدفش بهتر شدن نباشه، این بحثها همه بی فایده است.

یعنی هیچ کس هدفش بهتر شدن نیست ؟ پس جنابعالی زحمت و کم کن ! شما توان پاسخ به پرسشها در مقابل مکتبت را نداری و دائم به دیگران پیله میکنی در صورتیکه دوستانی مثل آقا سید و آقا وحید ماههاست با حوصله دارن جوابت رو میدن .

من وقتی دیدم سوء استفاده میکنی و آشکارا داری مخالفت میکنی باید روشن میکردم که پیرو چه عرفان خرافی هستی !

شما هنوزم در پاسخ هات فقط داری از مکتبت دفاع میکنی , مکتبی که هیچ دلیلی و منطقی برای صحیح بودنش نداری . برای همین به توحید و امثالش مثال میزنی !

مکتبی که زنان و مردان بصورت مختلط با هم در حال رقص هستند , چه خدا رو قبول داشته باشه و چه نداشته باشه , انحرافیست . چون از رقص کار به جاهای دیگه هم خواهد رسید . چه نیازی هست که بخواهیم بگیم شما توحید رو قبول نداری ! خیلی کارای دیگه هست که انجام میدین .

مثلا تبرک کردن بت به جهت ادای احترام . اینو چی میگی ؟ مثلا استادت که گفته : دین تشریفات بی فایده است . چرا جواب اینا رو نمیدی !
۱۲:۱۵, ۲۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #33

آقا مهدی
کسی که دنبال پیدا کردن راهش باشه، اول باید بره دنبال پیدا کردن معیار. چنین فردی می تونه خودش بره تحقیق کنه.
شما می دونید که الآن سایتهای مخالف اسلام، با تکیه بر یک برداشت شخصی از بعضی آیات قرآن و بعضی مسائل سعی می کنند اسلام رو یک دین زشت و خشن جلوه بدن. آیا به نظر شما چنین روشی درسته؟ آیا اگر کسی بخواد اسلام رو به این روش نقد کنه، شما ازش نمی خواید بره از کسایی که بیشتر با موضوع آشنایی دارند سوال کنه؟
در واقع روشی که در این تاپیک پیش گرفته شده هم به همین صورته. اگر ما این روش رو نادرست می دونیم خوبه در نقدهامون هم رعایتش کنیم.

مسئله ای که هست اینه که من خیلی آشنایی ندارم، حق تفسیر کتاب رو هم ندارم (چون این می تونه باعث تحریف بشه).

بله آقا مهدی، من خیلی در مورد اثباتهای فلسفی که مطرح میشه صحبت کردم. خیلی هاشون به سادگی قابل رد اند. اما توجه کنید که این استدلالها دستاویزی هست برای کسانی که می خوان به دشمنی بین مسلمانان و غیر مسلمانان دامن بزنند. اگر کسی ادعا می کنه استدلال فلسفی داره و توقع هم داره که دیگران حرفش رو بپذیرند، باید از استدلالش دفاع کنه.

اما خیلی مکاتب دیگه استدلال فلسفی ندارند. پس از چه روشی راه رو پیدا کرده اند؟ این چیزی است که من نمی دونم و خودم دنبالشم.
۱۲:۴۶, ۲۵/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۱ ۱۲:۴۷ توسط joseffist.)
شماره ارسال: #34
آواتار
(۲۵/بهمن/۹۱ ۱۲:۱۵)فرهاد55 نوشته است:  آقا مهدی
کسی که دنبال پیدا کردن راهش باشه، اول باید بره دنبال پیدا کردن معیار. چنین فردی می تونه خودش بره تحقیق کنه.
شما می دونید که الآن سایتهای مخالف اسلام، با تکیه بر یک برداشت شخصی از بعضی آیات قرآن و بعضی مسائل سعی می کنند اسلام رو یک دین زشت و خشن جلوه بدن. آیا به نظر شما چنین روشی درسته؟ آیا اگر کسی بخواد اسلام رو به این روش نقد کنه، شما ازش نمی خواید بره از کسایی که بیشتر با موضوع آشنایی دارند سوال کنه؟
در واقع روشی که در این تاپیک پیش گرفته شده هم به همین صورته. اگر ما این روش رو نادرست می دونیم خوبه در نقدهامون هم رعایتش کنیم.

مسئله ای که هست اینه که من خیلی آشنایی ندارم، حق تفسیر کتاب رو هم ندارم (چون این می تونه باعث تحریف بشه).

بله آقا مهدی، من خیلی در مورد اثباتهای فلسفی که مطرح میشه صحبت کردم. خیلی هاشون به سادگی قابل رد اند. اما توجه کنید که این استدلالها دستاویزی هست برای کسانی که می خوان به دشمنی بین مسلمانان و غیر مسلمانان دامن بزنند. اگر کسی ادعا می کنه استدلال فلسفی داره و توقع هم داره که دیگران حرفش رو بپذیرند، باید از استدلالش دفاع کنه.

اما خیلی مکاتب دیگه استدلال فلسفی ندارند. پس از چه روشی راه رو پیدا کرده اند؟ این چیزی است که من نمی دونم و خودم دنبالشم.

آرزومه من مهدی بودم . بگذریم . شما معمولا همه چیز دان هستید .

از پستهای شما , فقط میشه انتقاد و شبه به اسلام و طرفداری از مکتب فلان دافا رو نتیجه گرفت .

گرچه هر موقع کم میاری یه نمیچه طرفداری از اسلام هم میکنی اما خیالت راحت . طینت شما کاملا مشخصه .
حرفای من به کنار . ما سوالاتی داریم . جواب بدید . همین . طفره نرو دیگه Huh

1- چگونه تناسخ استاد رو اثبات میکنی ؟
2- نام جشن سالیانه دافا چیست ؟
3- شما که الهی هستید چطور رقص مختلط و جلسات مختلط رو توجیه میکنید ؟ ( انهم برای تزکیه نفس )

از جواب فرار نکن . من سوالات دیگه ای هم دارم .

من حرف بی مدرک نزدم . یکبار هم که شده همین سوالات منو جواب بده . اگه من بد عمل میکنم چرا جواب آقا وحید رو ندادی ؟

چطوره که علیه اسلام صبح تا شب شبهه و سوال فلسفی و رد و اثبات پیدا میکنی ؟ اما نمیخوای جواب آقا وحید رو بدی ؟

الان چند صفحه مطلب نوشتیم و دائم طفره میری . Dodgy

آقا سید ابراهیم باید تحدی قران و نبوت و اسلام رو بصورت فلسفی برات اثبات میکرد تازه بعد از چند صد خط توضیح , براحتی مینویسی شاید درست باشه Huh حالا شما بیا و بنویس چه طور اثبات میکنی استادت چند بار در چند جسم تناسخ پیدا کرده ؟Cool
۱۳:۱۰, ۲۵/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۱ ۱۳:۵۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #35
آواتار
نقل قول: مثلاً باید ببینید که روش درست فلسفه است، فطرت هست یا ...

کلا فرهان خان برو یه تجدید نظری در افکارت بکن دیگه کاری باهات ندارم .
اما وقتی جرات بیان یکی از اعتقادات رو نداری نیا در چیزی اشکال کن

من هم مردم و نتونستم بهت بگم عقل با فلسفه فرق داره !! هر چی هم مینویسم بی فایدس!

نقل قول:راستش من خودم هم کلی سوال و شبهه و ... در این مورد دارم. یکی اش رو تحقیق می کنم و خدمتتون میگم. اما نمی خوام این بحثها باعث جرات پیدا کردن افرادی برای دامن زدن به دشمنی ها بشه. شما می تونید نپذیرید اما سعی کنید احترام قائل بشید.

دشمنی وجود نداره . منتها بنده و همه انسانها خیلی بدشون میاد کسی نتونه یه سطر از اعتقاداتش رو برای اثبات بیان کنه اما بخواد در همه چیز تشکیک کنه

این که میبینید مکتبتون عقلانی و منطقی نیست دلیلی برای رد عقل نمیشه . این واقعا بدترین نوع اعتقاده

یکی از این با سابقه ها و بیار تا جواب بده . یا ازش سوال کن بیا بنویس

یا حق

نقل قول:اما خیلی مکاتب دیگه استدلال فلسفی ندارند. پس از چه روشی راه رو پیدا کرده اند؟ این چیزی است که من نمی دونم و خودم دنبالشم
جذابیت های نفسانی
نقل قول:ین به تفاوت زبان چینی و فارسی بر می گرده. شما می دونید که این کتاب از زبان چینی به فارسی ترجمه شده. اون چیزی که به عنوان "مذهب" در ترجمه های فارسی کتاب مطرح هست، با اون مفهومی که در فارسی داریم فرق داره.

نقل قول: مسئله ای که هست اینه که من خیلی آشنایی ندارم، حق تفسیر کتاب رو هم ندارم (چون این می تونه باعث تحریف بشه).

چطور به چیزی که نمیدونی پایبندی؟!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: joseffist ، ELENOR ، خیبر110
۱۳:۵۹, ۲۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #36
آواتار
به نام الله جل جلاله

سلام آقا وحید

او با سابقه ها که دارید میگید خیلی وقتها میشد که کسی رو از جمع طرد میکردن فقط بخواطر اینکه : فکر میکنند جاسوسه

یکی از بانوان با سابقه اون جمع ادعا میکنه که استاد رو در عالم معنا میبینه و باهاش حرف میزنه و بقیه اشو من نمیدونم Dodgy

یکیشون تو سوئد نشسته و دائما در حال جاسوس یابی بین افراد گروه در ایرانه

اون با سابقه ها اگه توان و جرات اثبات حرفشون رو داشتن این فرهاد55 رو با چند تا نام کاربری اینجا تنها نمیزاشتن !

اون باسابقه ها گاهی چنان غیر محترمانه در مورد رسول اسلام ص یا امامان معصوم ع یا حادثه عاشورا حرف میزنن که نمیشه اینجا کلامشون نقل قول کرد .

حالا فرهاد55 اینجا اومده و به من خرده میگیره که تهمت میزنم . اون با سابقه ها فکر میکنن در آخرالزمان استاد میاد همشون نجات میده و رهروان فا , کیهان جدیدی خواهند ساخت ConfusedConfused کیهان رقاصه ها Wink

وای به اون کیهان جدید که ساخت این افراد باشه !!!!

فقط به این وسیله خواستم شما هم بدونی , بخشی ار مثلا اعتقادات این مکتب منحرف رو , که فرهاد55 با این شدت ازش دفاع میکنه Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110
۱۵:۱۷, ۲۵/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۱ ۱۵:۵۲ توسط فرهاد55.)
شماره ارسال: #37

نقل قول:چطور به چیزی که نمیدونی پایبندی؟!!
سلام آقا وحید
من خودمم در مورد فالون دافا شک دارم. اما این جوی که توی سایت هست اصلاً جو خوبی نیست.
من الآن واقعاً سر در گم. هیچ مکتبی رو نمی تونم با اطمینان قبول کنم چون معیار براش ندارم. اما این دلیل نمیشه که بیام و با اطمینان درباره نادرستی تمام مکاتبی که قبولشون نکردم حرف بزنم. قدیما با اطمینان اسلام رو رد می کردم، اما الآن می بینم معیارهایی که داشتم اشتباه بود و شما هم دارید از معیارهای مشابهی استفاده می کنید.
اگر شما می خواید بحث کنید، باید با یکی از تمرین کننده ها که در این مورد اطمینان داره صحبت کنید. بپرسید که چرا این روش رو قبول کرده و معیارش چی بوده؟

اون موقع که من خودم پذیرفتم، به خاطر آموزه هاش بود. اما آموزه های مشابهی رو میشه توی سایر مکاتب هم دید، یه چیزی داره تحت عنوان تزکیه شین شینگ که خیلی کاربردیه. کم کم وقتی وارد یک مکتب میشید اعتماد ایجاد میشه (همون طور که شما به پیشوایانتون اعتماد دارید)، ترس ایجاد میشه (مشابه همون ترسی که مسلمانان از جهنم دارند) و کم کم ماندگار میشید داخل مکتب و اعتقادات رو کم کم می پذیرید. این راهی بود که من رفتم. بعد فهمیدم اون معیارهایی که برای پذیرش داشتم (چه در مورد اسلام و چه در مورد دافا) نادرست بودند. معیارهایی که برای ردشون به کار می بردم هم نادرست بود.

حالا ممکنه یه نفر دیگه از یه راه درست مکتبش رو پذیرفته باشه، دیگه باید از خودش بپرسید. اما خواهش می کنیم همه چیز رو به تمایلات نفسانی و ... نسبت ندید.

دوستان، اگر از من بخواید براتون دلیل پذیرش رو بگم یا چیزی رو اثبات کنم، باید بگم کار من نیست. جون من خودم نمی دونم چطور و با چه معیاری باید راه رو انتخاب کرد.

این عبارت "منحرف و شیطانی" هم خیلی رایج شده و بدون هیچ دلیلی به کار میره.

در مورد جشن سالیانه هم اطلاعاتی ندارم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ويانا مبين نژاد
۱۶:۲۶, ۲۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #38
آواتار
(۲۵/بهمن/۹۱ ۱۵:۱۷)فرهاد55 نوشته است:  سلام آقا وحید
من خودمم در مورد فالون دافا شک دارم. اما این جوی که توی سایت هست اصلاً جو خوبی نیست.

جوی که شما برای طرفداری دست کردید خوب نیست چون هنوز خودت شک داری

(۲۵/بهمن/۹۱ ۱۵:۱۷)فرهاد55 نوشته است:  دوستان، اگر از من بخواید براتون دلیل پذیرش رو بگم یا چیزی رو اثبات کنم، باید بگم کار من نیست. جون من خودم نمی دونم چطور و با چه معیاری باید راه رو انتخاب کرد.

شما که خیلی خوب علیه اسلام دلیل فلسفی میاری . پس اگه کار شما نیست به جای جنگیدن , برو بپذیر

(۲۵/بهمن/۹۱ ۱۵:۱۷)فرهاد55 نوشته است:  این عبارت "منحرف و شیطانی" هم خیلی رایج شده و بدون هیچ دلیلی به کار میره.
مگه نگفتی کار تو نیست ! پس از کجا میدونی بدون دلیل رایج شده ؟ اصلا به شما ربطی نداره به رهروان اون فرقه منحرف مربوط میشه Wink

(۲۵/بهمن/۹۱ ۱۵:۱۷)فرهاد55 نوشته است:  در مورد جشن سالیانه هم اطلاعاتی ندارم.

آهان Cool حالا اصلا اطلاع نداری اما خوب بلدی از سایتهای وهابی , اینجا مطلب کپی کنی ! خوب بلدی فلسفه ببافی !

خوب بلدی تاپیک اثبات قران با تحدی درست کنی ! اما در مورد جشن رقاصه گریتون , اطلاع نداری Dodgy

لابد اطلاع هم نداری که استاد منحرف و دروغگوی دافا , ادعا کرده چندین بار تناسخ پیدا کرده . اطلاع داری ؟Wink

منم درست مثل جنابعالی که تاپیک اثبات اسلام از طریق فلسفه رو راه انداختی . منم این تاپیک رو راه انداختم تا یکی بیاد بگه :

چطور از طریق عکس استاد , و تزکیه نقطه ای در بالای آلت تناسلی , و با رقص ها و جلسات مختلط , رهروان دافا میتونن الهی بشن !

من میخوام با مدرک فلسفی اثبات بشه که چطور یه نفر میتونه ادعا کنه که بارها تناسخ پیدا کرده ؟

چطور عکس استاد شما , میتونه باعث بشه که یک مجسمه , متبرک بشه !!

اینا سوالات منه . اطلاع نداری پس لازم نیست نظر بدی .

ضمنا هنوز سوالات باقیست . جناب فیلسوف بفرمایید :

2- چگونه تناسخ استاد این فرقه انحرافی رو از نظر فلسفی اثبات میکنی ؟

بهتر نیست مثل رهروان قدیمی این فرقه , بری یه گوشه ای و گریه کنی و از استاد طلب کمک کنی ؟ یا یکی از اون هزاران خدایان بیشمار رو به کمک بگیری ؟
۲۲:۰۲, ۲۵/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۱ ۲۳:۱۹ توسط فرهاد55.)
شماره ارسال: #39

دوست گرامی، فلسفه بعدها در مورد اسلام مطرح شد. اگر فلسفه تنونه اسلام (یا هر مکتب دیگری) رو اثبات کنه، لزوماً به معنی رد کردن اون مکتب نیست. فلسفه رو مثل هر علم دیگری میشه بررسی کرد.

در اون تاپیکی که با آقا ابراهیم داشتیم، بحث در مورد این بود که روش درست پیدا کردن راه چی هست؟ حالا ما فلسفه رو بررسی کردیم، قرار بود سایر روشها رو هم بررسی کنیم.

این روش که بر اساس تفسیر شخصیمون از یک اعتقاد نتیجه گیری کنیم، اصلاً روش درستی نیست. شما می دونید اگر کسی بخوواد اسلام رو با توجه به تفسیری که خودش از احادیث و آیات قرآن پیدا کرده زشت جلوه بده و رد کنه روش درستی نیست. پس خوبه خود شما هم این روش رو به کار نبرید. خب "دان تین" زیر شکم هست. حالا شما ربطش میدید به ... و بر اساسش نتیجه گیری می کنید. این اصلاً درست نیست.

آقای جوزفیست، دفاع از اسلام رو بسپر به دوستان منطقی تر، مثل آقا ابراهیم. بگذار اون بحثی که شروع کردیم (در مورد این که با چه معیاری میشه راه رو انتخاب کرد) به نتیجه برسه. شاید نتیجه اش به درد همه مون بخوره.

نقل قول:جوی که شما برای طرفداری دست کردید خوب نیست چون هنوز خودت شک داری
بله، من شک دارم. اما اجازه نمیدم بی دلیل با آبروی دیگران بازی کنید.
شما می دونید تووی اسلام نمیشه الکی به هر کسی تهمت زد. پس چرا توی یه سایت مذهبی مدیران اجازه این کار رو میدن؟

آقا مهدی قبلاً برای تهمت انحراف جنسیشون دلایلی می آوردند که رد شد و خودشون هم اقرار کردند که حرفشون نادرسته. حالا اومدن تا یه دلایل دیگه ای برای حرفشون جور کنند. میگن جلساتشون مختلطه، اما مگه کلاسای دانشگاه که مختلطه اشکالی داره؟

در مورد رقص هم سرچ کردم. منظورتون اینهاست:
http://en.minghui.org/emh/articles/2009/...8555p.html
خب این که یه رقص سنتیه. خیلی هم پوشیده است. شاید هم هدفشون حفظ فرهنگ سنتی چین باشه.
۲۳:۴۶, ۲۵/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۱ ۹:۵۷ توسط joseffist.)
شماره ارسال: #40
آواتار
(۲۵/بهمن/۹۱ ۲۲:۰۲)فرهاد55 نوشته است:  دوست گرامی، فلسفه بعدها در مورد اسلام مطرح شد. اگر فلسفه تنونه اسلام (یا هر مکتب دیگری) رو اثبات کنه، لزوماً به معنی رد کردن اون مکتب نیست. فلسفه رو مثل هر علم دیگری میشه بررسی کرد.

در اون تاپیکی که با آقا ابراهیم داشتیم، بحث در مورد این بود که روش درست پیدا کردن راه چی هست؟ حالا ما فلسفه رو بررسی کردیم، قرار بود سایر روشها رو هم بررسی کنیم.

در اون تاپیک هم دائما مخالفت کردی و شبهه بیشتری ایجاد کردی و تمام هدفت این بود که اسلام رو نمیشه با هیچ روشی اثبات کرد . Huh منتظر آقا سید ابراهیم که صد ها خط برات نوشت نباش ! شما یکبار مثل ایشون بیا و فرقه منحرف دافا رو اثبات کن !

(۲۵/بهمن/۹۱ ۲۲:۰۲)فرهاد55 نوشته است:  این روش که بر اساس تفسیر شخصیمون از یک اعتقاد نتیجه گیری کنیم، اصلاً روش درستی نیست. شما می دونید اگر کسی بخوواد اسلام رو با توجه به تفسیری که خودش از احادیث و آیات قرآن پیدا کرده زشت جلوه بده و رد کنه روش درستی نیست. پس خوبه خود شما هم این روش رو به کار نبرید. خب "دان تین" زیر شکم هست. حالا شما ربطش میدید به ... و بر اساسش نتیجه گیری می کنید. این اصلاً درست نیست.

بله شما روند معنویتون از همون دان تین زیر شکم شروع میشه ! و استاد همه کارتون یه چرخ میزاره اون زیر Dodgy

مشکلی نیست , شما همونطور که باید معجزه بودن قران برات اثبات بشه , لطف کن چرخ زیر شکم رو اثبات کن !

شما که خیلی اهل عقل و فلسفه هستی !!!

(۲۵/بهمن/۹۱ ۲۲:۰۲)فرهاد55 نوشته است:  آقای جوزفیست، دفاع از اسلام رو بسپر به دوستان منطقی تر، مثل آقا ابراهیم. بگذار اون بحثی که شروع کردیم (در مورد این که با چه معیاری میشه راه رو انتخاب کرد) به نتیجه برسه. شاید نتیجه اش به درد همه مون بخوره.

پیرو یه مکتب منحرف جنسی ضد خدا و دین , که استادش تناسخ پیدا کرده ! و بت رو تبرک میکنند , چنین موجودی در حدی نیست که به من بگه چه چیزی رو به چه کسی بسپرم . از اسلام هم خدا دفاع میکنه . من فقط افشاگر اعمال این فرقه ضد مذهبی در ایران هستم .Big Grin

(۲۵/بهمن/۹۱ ۲۲:۰۲)فرهاد55 نوشته است:  بله، من شک دارم. اما اجازه نمیدم بی دلیل با آبروی دیگران بازی کنید.
شما می دونید تووی اسلام نمیشه الکی به هر کسی تهمت زد. پس چرا توی یه سایت مذهبی مدیران اجازه این کار رو میدن؟

در اسلام نمیشه تهمت زد ؟ حالا متخصص احکام اسلام هم شدی ؟ تو تاپیک بغلی دائم به اسلام حمله میکردی ؟

فالون دافا یه فرقه ممنوعه است . من به کی تهمت زدم ؟ هرجا دوست داری اسلام رو میکوبی و هر جا دوست داری از احکام اسلام برای خودت سوء استفاده میکنی .

حالا هم سعی داری با استفاده از احکام اسلام باعث بشی مدیران بخش , افشای حقیقت منو متوقف کنند. کورخوندی Cool

(۲۵/بهمن/۹۱ ۲۲:۰۲)فرهاد55 نوشته است:  آقا مهدی قبلاً برای تهمت انحراف جنسیشون دلایلی می آوردند که رد شد و خودشون هم اقرار کردند که حرفشون نادرسته. حالا اومدن تا یه دلایل دیگه ای برای حرفشون جور کنند. میگن جلساتشون مختلطه، اما مگه کلاسای دانشگاه که مختلطه اشکالی داره؟

اینکه آقا مهدی چه کرده من اطلاعی ندارم . ایشون چگونه فکر میکرده به خوشون مربوطه . ایشون اقراری نداشتند . دانشگاه مختلط فرق داره با جلسات مختلط فالون دافا در ایران اونم کاملا بدون پوشش .

بازم این در اون در میزنی چون نمیتونی اثبات کنی که استادت چطور تناسخ پیدا کرده !! بارها و بارها پرسیدم . بهتره وقتی عقل کافی نداری , دنباله هر چیزی نری !

(۲۵/بهمن/۹۱ ۲۲:۰۲)فرهاد55 نوشته است:  در مورد رقص هم سرچ کردم. منظورتون اینهاست:
http://en.minghui.org/emh/articles/2009/...8555p.html
خب این که یه رقص سنتیه. خیلی هم پوشیده است. شاید هم هدفشون حفظ فرهنگ سنتی چین باشه.

رقص سنتی چین , آیین فرهنگی اوناست . این یک مراسن سنتی و مقبول در کشور چین هست و من نظری در موردش ندارم .

اما فرقه ممنوعه در چین , و فرقه ای که شاگردانش علیه حکومت کشور خودشون , توسط استاد تشویق میشن , مراسماتش با مراسم سنتی چین فرق داره .

ضمنا تا زمانیکه اون فرقه حتی بخواد در چین علیه حکومت چین فعال باشه , به من مربوط نیست . اما اعضای اون فرقه که کتابها و مقالات دافا رو در ایران ترجمه و پخش میکنند . حق فعالیت ضد مذهبی در ایران ندارند .

شما بهتره چرخ زیر شکمتون برای خودتون نگه دارید و با این سختیهای که در این مملکت هست , هیچ حقی برای منحرف کردن Huh جوانان مملکت اسلامی ندارید .

جناب فیلسوف متبحر فرهاد55

اصلا در این حد نیستی که به من بگی چه کار کنم . مکتب منحرف جنسی فالون دافا , و تمرین کنندگانش آشکارا در یه کشور اسلامی , جوانان رو با انحطاط فکری میکشند و منم موظف هستم جوابشون بدم .

شما که پیرو همون مکتبی اینجا چه میکنی ؟ شما حتی هنوز قادر به پاسخ همون دو سوال نیستی .

اگه من بد هستم , سوالات آقا وحید هم جواب نمیدی !

1- تناسخ استادت ثابت کن : درست همونطور که اقا ابراهیم بسیار مهربانانه با تایپ کردن صدها خط , میخواست اسلام رو با فلسفه برات اثبات کنه !!Dodgy در آخر هم جنابعالی فقط با یه خط همه رو رد کردی .

تناسخ استادت رو اثبات کن .
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]