کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رد مکتب منحرف شیطانی فالون دافا
۲۰:۴۹, ۲۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

سلام خدمت همه حقیقت جویان

دوستان کاربری در تالار در حال فعالیته که قبلا با نام های emadm و حالا با نام فرهاد 55 مشغول به فعالیته .

از روی پستهای ایشون میشه فهمید که با تلاش زیادی داره به اسلام تشکیک وارد میکنه . هرچی دوستان دیگه پاسخش

میدن بازم شک جدیدی رو ایجاد میکنه . هیچوقت هم حتی یکبار نشده که با هیچ چیز موافقت کنه .

تمام علم خودش ( که البته به سختی بشه گفت علم )و بقیه دوستان رو داره صرف این میکنه که بگه :

اسلام دینی الهی نیست !

قران الهی نیست !

از کجا معلوم پیامبر وجود داشته !

آیا با فلسفه میشه اسلام رو اثبات کرد و غیره و غیره

بدونید که این کاربر عضو فرقه شیطانی فالون دافاست و برخی دوستان دیگه این مسئله براشون اثبات شده .

در این تاپیک من میخوام این فرقه رو مورد نقد قرار بدم . حالا من میخوام سوال کنم و ببینم کسی هست که بتونه این فرقه

منحرف رو اثبات کنه یا نه !

در تالار موضوعات دیگه ای هم در مورد فرقه ممنوعه دافا هست . اما این تاپیک برای من و شماست تا از کاربر فرهاد55

بپرسیم که چگونه این فرقه و استادش رو اثبات میکنه . اینجا محلی برای ما شیعیانه که بپرسیم :

فالون گونگ چطور خودشو اثبات میکنه . چطور پاسخگوی ابعاد مختلف زندگی و بشریت هست .

( امیدوارم مدیران بخش هم منو همیاری کنند)

(ضمن تشکر از تاپیک : تجربه ای از عرفانهای کاذب )
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، Havbb 110 ، ELENOR ، Night_World ، سید هادی ، ويانا مبين نژاد ، مفقود الاثر ، Reza71 ، ريحانه الرسول ، منادی حق ، عبدالرحمن ، سدرة المنتهی
۲۲:۲۱, ۲۳/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۱ ۲۲:۴۱ توسط joseffist.)
شماره ارسال: #2
آواتار
(۲۳/بهمن/۹۱ ۲۲:۱۲)عرزشی! نوشته است:  مباحث اعتقادی قابل اثبات( تجربی یا منطقی) نیستند پس نمی توان از آنها خواست که خود را اثبات کنند .

شما ؟ از آنجاییکه تعویض نام کاربری بین رهروان مکاتب عرفانی کاذب شایعه , لطفا بفرمایید منظورتون چیست ؟

چطوره که ما بعنوان یک مسلمان مجبور هستیم اسلام و نبوت و امامت و قران رو اثبات کنیم .اما پیرو مکتب جنسی فالون دافا مجبور نیست اعتقادشو اثبات کنه ؟

این اصلا موقعیت برابر نیست . حالا نوبت کساییکه که ادعای تزکیه دارن ! بیایین و اثبات کنید که چطوری و با چه مدرکی استاد روش دافا بارها و بارها در چند جسم , تناسخ پیدا میکنه ؟

سوالاتمو به مرور میپرسم .Big Grin

ضمنا عجیبه ! شما به محض اینکه من این تاپیک رو زدم تشریف فرما شدید به تالار ! بازم ما خواستیم از فرهاد55 سوالتی بپرسیم ناگهان ناپدید شد!

دیدید دوستان ؟؟ این هم از کسی که مدتهاست داره با ظاهر موجه , دین اسلام و شیعه رو زیر سوال میبره و دوستان دیگه با حوصله جوابشو میدن !

اما خودش حتی توان جواب دادن به یه سوال رو نداره و با یه اسم دیگه میاد تو تالار

اینه اون عرفان کاذب و مکتب توخالی که کسانی مثل فرهاد55 دنباله رو آن هستند ! اینم از ترس درونی که بخاطر دنبال کردن شیطان , از خودشون نشون میدن !

جوانان مملکت اسلامی , درس بگیرید ! من این تاپیک رو ادامه خواهم داد تا بیشتر با این دروغگوها آشنا بشید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۲۳:۰۳, ۲۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
البته ایشون در بحث قبلی در اولیت مرحله که مبدا هستی هست دیدند فالون دافا شدیدا ناقصه و مشکل داه . برای همین رفتند و بعد مدتی اومدند گفتن قبول کردند که فالون به درد نمیخوره

چیزی که مطرح شد این بود که فالون د رمورد مبدا هستی و خدا چی میگه . ظاهرا فقط گفته خدایان داریم! و هیچ توضیحی در مورد تعداد و توانایی و ... نداده که از نظر عقلی به وضوح چند خدایی مردوده .
یعنی در همون اول موند و دیگه نتونستن ادامه بدهند

در مورد تشکیک هم یکی از نقاط قوت و قدت اسلام همینه . در اغاز تا الان همین تشکیک ها و جواب های پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)و امامان (علیه السلام) و علما باعث قدرت و جذابیت اون شده . هیچ تشکیکی هم نتونسته خللی در اون واد کنه .
دیگه الا اینکه خود نفس و قلب طف مشکل داشته باشه زیر بار اسلام نره

خدا ا شکر هر چی بیشتر شبهه میاد ادم بیشتر به اسلام علاقه مند میشه و پی به بزرگیش میبره
حالا اگر کسی کلا میخواد تبلیغ فالون کنه از بزرگانشون بیاد . شایدم خوب بود ما هم رفتیم فالونی شدیم!

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، joseffist ، Havbb 110 ، Night_World ، مفقود الاثر ، ريحانه الرسول ، انتخاب ، ويانا مبين نژاد ، عبدالرحمن
۲۳:۱۳, ۲۳/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۱ ۲۳:۱۵ توسط joseffist.)
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام

آقا وحید فرمایش شما درسته .منم شدیدا مخالف انحرافاتی مثل اون فالون فلان هستم . میخوام اینجا با هرکی که ادعا داره

به یاری خدا و همیاری برادران دینی , مقابله کنم .

اگر مدیران بخش یا دوستان خیری در این امر نمی بینند , میتونیم تاپیک رو حذف کنیم . اما برای من مهمه کسی مثل

کاربر فرهاد55

با اون همه دلائل فلسفی و عقلی و بقول خودش ملموس Wink علیه اسلام دلیل میاره در حالیکه تا من این تاپیکو زدم

خیلی ساده لوحانه اونم با اون آواتاری که می بینید ( به عکس آواتارش دقت کنید ببینید چه کنایه ای داره ) میاد تو تالار و یه جمله جواب میده Huh

خیلی راحت میگه مباحث اعتقادی نمیتونن خودشو نو اثبات کنن !!!!

یعنی عالم و متفکر و فیلسوف تالار ما جناب فرها55 قادر به اثبات مکتب اعتقادیش نیست ! زرشک Big Grin

آقا وحید و دوستان دیگه عرض کنم که من برای مبارزه با این مکتب منحرف اینجام . اگه صلاح ندانستید مختارید به حذف تاپیک .

بنده خاک پای شیعیان مولا علی هستم و بس .Heart
۱۰:۰۲, ۲۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
به نام خدا

سلام

خوب Huh کاربر فرهاد55 کجایی ؟ بیا بحث و شروع کنیم . اعلام آمادگی کن تا ببینیم اون مکتب جنسی ( که شما رهرو آن هستی ) چه اراجیفی برای دفاع از خودش داره !

جنابعالی که میخواستی اسلام رو از طریق فلسفه برات اثبات کنن ! یا بحث تحدی از قرآن رو ایجاد کردی تا اسلام برات ثابت شه !

شما که میخواستی نبوت رو برات اثبات کنن ! یا میل داشتی بطور ملموس تر حقانیت اسلام بهت معرفی شه Wink

بفرمایید سر بحث تا من برات کاملا ملموس تر بگم که فرقه مورد نظرت , از کجا شروع شد و چه کسانی با چه پیشینه ای دارن سنگشو به سینه میزنن !

کجایی ؟ فیلسوف و متکلم انجمن ! اعلام آمادگی کن . من میخوام بطور ملموس تر انحرافات مکتب عرفانی کاذب خودتو بهت معرفی کنم .

منتظرم تا بیای تو بحث و به سوالات جواب بدی .
۱۶:۳۲, ۲۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
به نام الله

سلام دوستان

من اولین سوالمو از کاربر فرهاد55 میپرسم . فعلا نمیخوام وارد جزئیات اعتقادی مکتب منحرف بشم . اما سوال من اینه :

چرا مکتب تزکیه ای که بهش معتقدی در ایران ممنوع شد ؟

فعلا این سوال اول .

( یکی از دلائل جلسات مختلط بین اعضای این گروه بوده است ) اما من هدفم اینه که بدونید فعلا این گروه , فعالیتش ممنوعه .

و سردسته هاش بارها به نیروی انتظامی دعوت شدن .

کم کم به نکات جالبتری خواهم رسید .
۱۶:۵۱, ۲۴/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۱ ۱۶:۵۸ توسط فرهاد55.)
شماره ارسال: #7

سلام جناب جوزفیست
در مورد تهمت انحراف جنسی، در لینک زیر توضیح داده ام:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21...#pid160178

ار مدیران می خوام که اگر مخالف این روش ترویج اسلام اند، با این کار مخالفت کنند.

در مورد بحث خدا و خدایان و ... ، هم در اینجا صحبت کردیم:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-20...#pid155851
و براتون هم توضیح دادم که اینکه تصور میشه فلسفه وجود خدایان رو رد کرده، ناشی از یک مغلطه ی اشتراک لفظ هست. چنین مبحثی بهتره در تاپیک عقل و علم مطرح بشه تا در این تاپیک. دوستان می تونند همونجا بحث رو ادامه بدن.

حالا چرا من در مورد فلسفه ی اسلامی صحبت کردم؟ این یه قسمت بود از یه بحث مفصل تر. بحث در مورد این بود که چطور میشه راه درست رو از راه نادرست تشخیص داد؟ راههای مختلفی مطرح شد که فلسفه یکی از اونها بود. اگر ما به این نتیجه برسیم که با فلسفه نمیشه یک موضوع رو اثبات کرد، نمی تونیم نادرستیش رو نتیجه بگیریم، و گرنه این میشه توسل به جهل. اتفاقاً قرار بود اگه با فلسفه نتونستیم به جایی برسیم، بیایم سراغ روشهای دیگه، مثل فطرت و ...

اگر شما می خواید با فلسفه چیزی رو اثبات کنم، به نظر من امکانش نیست. فلسفه نه می تونه این موضوعات رو اثبات کنه و نه رد. ما باید دنبال یه روش دیگه باشیم.

نام کاربری عرزشی هم مال من نیست. خوشحال میشم نظرات ایشون رو هم بشنویم.

نقل قول:چرا مکتب تزکیه ای که بهش معتقدی در ایران ممنوع شد ؟

فعلا این سوال اول .
در ایران ترویج یا تظاهر به هر مکتبی به جز اسلام ممنوعه. همون طور که در عربستان با ترویج یا تظاهر به تشیع مخالفت میشه.
واقعیتش من الآن دنبال ترویج هیچ مکتبی نیستم، چون خودمم نمی دونم چی درسته.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۷:۰۸, ۲۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
به نام الله

خیر

شیعه در عربستان و غیره و غیره هیچ ربطی به ممنوعیت فرقه شما نداره .

چرا وقتی دلیل موجه نداری , بی جهت فرافکنی میکنی ؟

در ایران ممنوع شد چون رهروانش جلساتی شبیه پارتیهای شبانه برقرار میکردند .

میل داری بدونی چه کسی بخاطر اجرای همین نوع جلسات به نیروی انتظامی احضار شد ؟

میل داری بدونی که تحت عنوان تورهای یک روزه گردشگری , همین الان کجاها جلسه میزارن ؟ و چرا مخفیانه ؟

شما با ممنوعیت شیعه در عربستان مقایسه نکن . ضمن اینکه شیعیان همین الان در عربستان و خیلی ممالک دیگه دارن آداب

خودشونو با احترام به گروههای دیگه مسلمانها بجا میارن .

شما فرقه تون مستقیما بت رو تبرک میکنه و به عکس استاد جهت تبرک متوسل میشه ! به جای اون لینکهایی که دادی بهتر

نیست که بگی دلیل تبرک کردن بت چیه ؟

شما که در تاپیکهای دیگه تالار خیلی دم از فلسفه میزنی , بهتره ثابت کنی که چطور استاد شما میتونه اثبات کنه که در چند

جسم تناسخ پیدا کرده ؟ اینو از نظر فلسفی اثبات کن . منتظرم .

اون لینکهایی که دادی بازم ثابت میکنه که هیچ دلیل منطقی بر روش عرفانی منحرفت نداری .

مهم اینه که روش شما بخاطر اختلاط بین خانمها و اقایان در ایران ممنوع شد که البته این یکی از دلائلش هست .

سوال بعدی رو تکرار میکنم .

شما که در تاپیکهای دیگه تالار خیلی دم از فلسفه میزنی , بهتره ثابت کنی که چطور استاد شما میتونه اثبات کنه که در چند

جسم تناسخ پیدا کرده ؟ اینو از نظر فلسفی اثبات کن . منتظرم .

یه بار هم که شده فرار نکن . جواب همین سوال رو بده تا منم یاد بگیرم . شاید زد و منم منحرف شدم به فرقه شما .

( البته خدا نکنه Big Grin)
۱۸:۳۰, ۲۴/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۱ ۱۸:۳۵ توسط فرهاد55.)
شماره ارسال: #9

آقا مهدیدفعه قبل که چنین موضوعاتی مطرح شد، شما قبول کردید که چنین موضوعاتی در فالون دافا نیست:

mahdy_mir نوشته است:
emadm نوشته است:
mahdy_mir نوشته است:من در مورد تزکیه مرد و زن فقط گفتم که >>>>> بهش میخندن ! نگفتم که >>>>> در دافا هست .
سلام مهدی
این قسمت رو توی تاپیک بازگو کردم تا از سوء تفاهم جلوگیری بشه. چون بحث آبروی دیگران در میونه.
موفق باشید

سلام
مشکلی نیست . اگه نظرتو بگی . منم نگفته بودم دافایی ها تزکیه زن و مرد دارن و هیچکس هم همچین فکری نکرده بود . بهرحال خواهش میکنم . مشکلی نیست .

پس اگر چنین چیزی وجود نداره، چرا اون رو میگید؟

با این حساب اصلاً بعید نیست که سایر مسائلی که ذکر می کنید (مثل پارتی های شبانه و ...) هم نادرست باشند.

در مورد فلسفه، نظر من اینه که فلسفه در مورد اثبات مکاتب کارایی نداره. خیلی از مکاتب رو هم نمی تونه رد کنه. در این مورد می تونیم توی تاپیک علم و عقل و با حضور جناب سید ابراهیم بحث رو ادامه بدیم.

اصلاً قرار نیست من با فلسفه اسلام رو رد کنم، یا مکتب دیگری رو اثبات کنم. حرف من اینه که اون استدلالهایی که الآن مطرح هست، حداقل خیلی هاش غلطه. و البته خیلی از استدلالها هم توسط پیشوایان اسلام مطرح نشده اند. هدفم اینه که استدلالهای غلط روو بگذاریم کنار و ببینیم چه معیاری آخرش می مونه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۸:۵۲, ۲۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
به نام الله

فرهاد 55 بازم با فرافکنی از زیر سوالی که من طرح کردم فرار کردی . تمام پستهای شما رو با آقا مهدی منم خوندم .

همه مثل خودت نیستند که دائم آیدی عوض کنم . ای کاش من آقا مهدی بودم . گرچه از طریق همون تاپیک اطلاعاتی از ایشون گرفتم .

جالبه و حتما میدونی که زیادم بدست آوردن اطلاعات از فرقه منحرف شما , کار سختی نیست . در هرحال

فرقه شما ممنوع شد و یکی از دلائلش اختلاط بین خانمها و آقایان بود .

سوال بعدی من چیزی بود که بازم جواب ندادی :

چطور تناسخ استاد خودتو در چند جسم اثبات میکنی ؟

چرا آقا سید ابراهیم باید برای شما نبوت و تحدی قران و ووووو رو اثبات کنه اما جنابعالی که نوشته هات نشون میده پیرو چه گروهی هستی جواب سوال رو نمیدی ؟

تناسخ استادت رو اثبات کن .

شما که بر ضد اسلام حرفای فلسفی و ملموس زیادی میزدی ! الان بیا و بطور ملموس , تناسخ استادتو اثبات کن .

راستی از تورهای یکروزه ای که برای انجام تمرینهای شیطانیتون برقرار میکنید چه خبر ؟

هنوزم پیمان ... ثبت نام میکنه ؟

فرهاد 55 فیلسوف ! همونطور که به تمام عقاید و اصول اسلام شبهه میبستی چواب سوال رو بده و طفره نرو .
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]