کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.88 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حامد زمانی
۱۷:۳۹, ۲۴/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۴۸ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: hamed-zamaani-500x300.jpg]

«حامد زمانی» خواننده جوانی است که به تازگی مطرح شده است و قطعا شما عزیزان صدای وی را در تیتراژ برنامه دیروز امروز فردا بارها شنیده اید. این خواننده 21 فروردین‌ماه 1367 در میمه اصفهان متولد شد.قاری قرآن ـ مداح اهل بیت و خواننده آهنگهای ارزشی و انقلابی بوده و اکنون در حال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم سیاسی دانشگاه تهران است و از سال 84 فعالیت خود را در عرصه موسیقی پاپ آغاز کرد...
در این تاپیک قصد داریم مجموعه کارهای این خواننده ارزشی و انقلابی کشورمان را برای استفاده شما عزیزان قرار دهیم...

نماهنگ آخرین قدم

[تصویر: 22.jpg]

نماهنگ تاثیر گذار « آخرین قدم » برگزیده جشنواره فیلم عمار ، پیش کشی ست به همه جانبازان عزیز...

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faateme-313 ، Night_World ، مفقود الاثر ، ساقی ، Amir ، حفیظ ، SAViOR ، fiftynine ، m.hossein ، boghz ، ali0077 ، علمدار133 ، آفتاب ، لبخند خدا ، AFG Shia ، help me ، Bamdaad ، janali ، عبدالرحمن ، Hadith ، soshiant ، رهگذر. ، صهبا ، bagheri4 ، fafa* ، azade ، انتصـار ، یاســین ، MohammadMeraj ، soheyl68 ، Maysam-1st ، waterlily ، حضرت عشق ، mahyamatin ، مجید املشی ، gomnam ، فانوس *7* ، 135 ، نورالسادات ، حسن عزتي ، حسن.س. ، zeynol_abedin ، Wakeup ، هخامنش پيش باز ، jafar ، عدالت

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۱۰, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #61
آواتار
دستشون درد نکنه.
ولی به نظرم این آهنگ چشم مجنونشون خیلی ضعیفه SadSad
۱۲:۰۳, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #62
آواتار
(۱۱/اسفند/۹۲ ۳:۱۰)fafa* نوشته است:  دستشون درد نکنه.
ولی به نظرم این آهنگ چشم مجنونشون خیلی ضعیفه SadSad
همین که نمی خواد شبیه بقیه حرفه ای باشه خوبه
این که محتوا داره و ارزش محور هست مهمه
حالا می خواد صدا و آهنگ و ... با هم تنظیم نباشن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صهبا
۳:۵۵, ۲۷/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۳ ۳:۲۷ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #63

(۱۲/آبان/۹۲ ۷:۵۶)درست پسند نوشته است:  چند وقت پیش که توی تالار شنیدم یه خواننده داره آهنگ‌های انقلابی میخونه یه سر اومدم این تاپیک، و اینکه ابروهاش رو برداشته حسابی توی ذوقم زد و باعث شد به کل دلزده بشم ازش.
یه جا رفته بودم که یه ویژه‌نامه‌ی نوروز همشهری دیدم. ورق زدم و یک مصاحبه با حامد زمانی دیدم، که این قسمتش برام جالب توجه بود(اگر بی‌کیفیت هست، ببخشید بر توان فنی من و موبایلم!Smile ):
[تصویر: mosahebe%20Hamed%20Zamani.jpg]

ابتدا بپردازیم به اینکه هدف ما از پرداختن به این مسائل چی میتونه باشه(که در صحبت ایشون هم مورد پرسش واقع شده).
خدمتتون عرض کنم، حاشیه‌های یک موضوع با اینکه از اصل موضوع جدا هستن، و حتی پتانسیل بالایی برای غافل کردن ما از اصل موضوع دارن(که باید خیلی مواظب باشیم اینطور نشه) اما پوچ نیستن، بلکه خودشون متنی هستن که برای خودشون معنایی دارن و در جای خودشون میشه به هدفی بهشون پرداخت.
این حرف در موضوع حاضر اینطور معنا میشه که:
->اولاً در راه رسیدن به حقیقت موضوع، فردی که دچار اشتباهی شده باشه(من یا ایشون) فرصتی برای حق‌طلبی پیدا میکنه(یعنی اعتراف به اشتباه) و افراد دیگر فرصتی برای پی بردن به حق‌طلبی دیگری. اعتراف به اشتباه از بزرگترین نتایج ممکن هست و باعث نرم شدن قلوب دو طرف نسبت به هم میشه.
->ثانیاً خود مسئله - یعنی اینکه آیا اصلاً چنین کاری صحیح هست یا نه و انجام دادنش از سوی چنین کسی دارای اشکال هست یا نه - مورد بحث واقع میشه. مثلاً در نظرات بازدیدکنندگان سایتهای زرد یا غیرزردی که پیوندشون رو در ادامه آورده‌ام می‌بینیم که بعضی افراد این کار رو زشت نمیدونن، یا دچار این مغلطه میشن که کار اون به بقیه چه ربطی داره، در حالی که یک اثرش عادی‌سازی و رواج این کار هست(که در افرادی که اون رو زشت نمی‌بینن نمونه‌اش رو می‌بینیم) و یک اثر دیگرش اینه که مردمی که از پیش، جذب سخن‌های انقلابی نیستن(یعنی محل جذبشون با کارهای ایشون هست) اگر این کار رو - مثل هرکس دیگری یا حتی خود ایشون - در تناقض با ارزش‌ها یبینن، این تناقض در ادعا و عمل میتونه تبدیل به ضدتبلیغ بزرگی در راه مقبولیت ایشون و سخن انقلابی‌شون در نزدشون بشه(پس چه خوبه که این حرفها زده بشه تا این نقایص برطرف بشه).
این در مورد چرایی این حرف.

حالا بپردازیم به اینکه ایشون در اون مصاحبه گفته‌اند که این ادعا کذب هست.
من این حرف رو فقط با دیدن تصویر ارسال اول گفته بودم، چون به نظرم اونقدر تابلو بود که می‌شد حتی بدون مقایسه با تصویر دیگه هم این نتیجه رو گرفت. اما در مقایسه با تصاویر دیگری که ازش یافت میشه، حتی اگر بعضی تصاویر رو قابل‌اتکا نپنداریم و کنار بذاریم، باز هم این موضوع واضح‌تر میشه. برای مثال تفاوت این تصویر با تصویر ارسال اول کاملاً مشخص هست.
این در مورد ادعا.

همچنین مایلم به نکته‌ای اشاره کنم که وقتی دنبال متن اون مصاحبه در نت می‌گشتم، مطالبی که چند سایت دیگه در این مورد مطرح کردن رو یافتم، و زمانشون من رو شگفت‌زده کرد:
ارسال من:
12 آبان - 07:56
مطالب سایت‌های دیگه:
12 آبان - 14:36
12 آبان - 21:15
13 آبان - 16:36
14 آبان - 02:15

در این گستره‌ی زمانی بزرگ، مطالب سایت‌های دیگه درست بعد از حرف من بیان شده!!
این مسئله‌ی وحشتناکی رو نشون میده: مطرح شدن اونها در پی حرف من بوده!!!!!!DodgyDodgyDodgyConfusedConfusedConfused

حس مزخرفی دارم از اینکه به خبری برای بعضی سایت‌های زرد تبدیل شده، ولی همونطور که گفتم، حاشیه‌ها پوچ نیستن. این میتونه بجای تهدید، فرصتی بی‌بدیل برای این خواننده باشه تا با عذرخواهی‌اش نشون بده که برخلاف بسیاری از خواننده‌های تجاری با هوادارهاش صداقت داره و از اینکه درگیر یکی از کارهای نادرست جامعه‌ی پرآشوب زمانه‌ی آخرالزمانی ما شده بوده، ناخشنود هست و دوست داره به صورت درستش برگرده.
۴:۰۸, ۲۷/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۳ ۴:۰۹ توسط HermeS.)
شماره ارسال: #64
آواتار
خواننده ی ارزشی و برداشتن ابرو...
بابا بیخیال. بقول یکی از بچه ها ک ابرو بر می داشت:

"این خدا دادیه بابا...من از بچگی همین جوری بوده ابروم!!"Smile
۱۹:۵۹, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #65
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

هم آوازطوفان

نماهنگ “هم آواز طوفان”یک قطعه حماسی است که به مناسبت ۵ اردیبهشت (سی و چهارمین سالروز شکست سپاه ابرهه در صحرای طبس) ساخته شده است.
.شعر این اثر از اشعار برگزیده جشنواره موسیقی ضد استکباری طبس است. این ترانه برای اولین بار در مراسم جشن شب شعر و موسیقی «هم آواز طوفان» در حسینیه هنر دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی رونمایی گردید.

.

[تصویر: ham-avaz-toofan_final.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، soheyl68 ، fiftynine ، SAViOR ، علمدار133
۲۲:۲۹, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #66
آواتار
به نام خدا
این آهنگشم قشنگ بود مخصوصا تصاویرش.خسته نباشن.Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، Night_World
۰:۰۳, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #67
آواتار
با ابرو بی ابرو آهنگاش خوبه
آهنگ ضعیف داره اما آهنگ فوق العاده هم داره. حالا ابرو برداشته یا نه به خودش مربوطه. این حاشیه سازی ها واسه خواننده های تجاری و بازیگرای تازه به دوران رسیده است. این خواننده نباید وارد حاشیه کنیم.

اما دوستان من یه گلایه ی خیلی کوچیکی به برخی عزیزان دارم. اونایی که می گفتن آهنگ باید محتوی لازم رو داشته باشه حالا نت و عقب جلو شدن زیاد مهم نیست.( در مورد حامد زمانی ) همین دوستان می یومدن و در دقیقا برعکس اینو در مورد رپ می گفتن( بی خیال. مهم نیست )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa*
۴:۳۰, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #68

(۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۰:۰۳)bidel نوشته است:  ابرو برداشته یا نه به خودش مربوطه. این حاشیه سازی ها واسه خواننده های تجاری و بازیگرای تازه به دوران رسیده است. این خواننده نباید وارد حاشیه کنیم.
در مورد تک‌تک این عبارات کامل بحث شد.
۵:۳۳, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #69

بسم الله الرحمن الرحیم

این آقا رو بسیجمون دعوتش کرد که بیاد یه آهنگو توی یه مراسمی لبخوانی کنه
پنج میلیون خواست!
بنظرتون هر لبی رو چند تومن حساب کرده؟ هر کلمه ای رو چند تومن؟

البته هنوز مونده تا به پای بعضی از آقایون مداح برسه...

ولی خب بعضی به اسم روشنفکری به آب و علف رسیدن بعضی هم میخوان با شعارها و قیافه های انقلابی-مذهبی به آب و علف برسن...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، mahyamatin ، HermeS ، Reza2035 ، Mitsonary
۲۲:۲۳, ۲۰/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۳ ۱:۰۹ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #70

(۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۵:۳۳)Havbb 110 نوشته است:  این آقا رو بسیجمون دعوتش کرد که بیاد یه آهنگو توی یه مراسمی لبخوانی کنه
پنج میلیون خواست!
بنظرتون هر لبی رو چند تومن حساب کرده؟ هر کلمه ای رو چند تومن؟

البته هنوز مونده تا به پای بعضی از آقایون مداح برسه...

ولی خب بعضی به اسم روشنفکری به آب و علف رسیدن بعضی هم میخوان با شعارها و قیافه های انقلابی-مذهبی به آب و علف برسن...
در مورد یک بحث اشتباه می‌کنید.
ابتدا یک چیزی عرض کنم که خواهشاً تا پایان یادتون بمونه:
نمیدونم چرا اینقدر زیاد میگیرن، شاید مقداری‌اش مخارج این کار باشه، مثلاً کرایه‌ی استودیویی که بخوان مراحل ضبط یک آهنگ رو انجام بدن.
اما کلاً نمیدونم چقدر منصفانه هست چنین مبلغی.

اما بحث اینه که:
یکی از اشتباهات بسیاری از ما اسلام‌دوستان ِ ایران اینه که تا یک نفر محصول خوب تولید میکنه، به بهانه‌ی اینکه در راه خداست و خدا اجرش رو میده، کلاً حمایت مادی رو دریغ می‌کنیم!
مثلاً یک نفر یک سی‌دی نرم‌افزار خوب قرآنی تولید میکنه، اما بعدش مردم میگن این داره در راه خدا استفاده میشه، پس کپی کردنش اشکالی نداره!
نمیگن ازش حمایت کنیم تا دفعه‌ی بعد محصولات بیشتر و بهتری تولید کنه!
یعنی دید راهبردی‌مون صفر هست!
در مورد محتواهای دیگه هم همینطور هست، تا جایی که قبلاً شنیده بودم این مسئله برای تولیدکنندگان متعهد و دغدغه‌مند ما معضل بزرگی هست، تا جایی که اشک بعضی‌هاشون رو درمیاره و پشیمونشون میکنه!
اینکه توی کشورهای دیگه چی‌کار میکنن رو کاری ندارم،
حتی همینجا هم داریم خودمون از دیگرانی که محتوای لهو و لعب تولید میکنن حمایت می‌کنیم!
فقط وقتی به کسانی میرسه که کار مورد علاقه‌ی ما رو میکنن، ...

ما باید حمایت کنیم از شرکتها و تولیدکنندگان خوبمون تا امکانش رو پیدا کنن که حرفه‌ای‌تر و قدرتمندتر بشن.
چرا باید اونها مثل یک بنیاد خیریه دقیقاً به اندازه‌ی مخارجشون پول بگیرند؟(تازه بعضی‌ها فکر میکنن اصلاً خود تولیدکنندگان باید خیّر باشن و کلاً هیچ پولی نگیرن!)
هر کسی که شعل مفید و مثبتی داره، با اینکه پول میگیره، میتونه در راه رضای خدا کار کنه.
تمام شرکتهایی که توی دنیا در صنعت رسانه قوی کار میکنن هم با حمایت هوادارانشون اینقدر قدرتمند شدن.
تمام شرکتهایی که توی دنیا در فناوری‌های مختلف برامون قدرت‌نمایی میکنن هم در ابتدا که ضعیف بوده‌اند با حمایت مردمی که دوستدار پیشرفت کشورشون بوده‌اند پیشرفت کرده‌اند.

ضمن اینکه «آب و علف» هم به نظر توهین‌آمیز میاد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا