کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 16 رای - 4.63 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.)
۱:۳۲, ۲۸/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۲ ۱۳:۵۹ توسط rastin.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."

درپناه حق

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Mohammad Trust ، black ، revenger ، Havbb 110 ، سید ابراهیم ، Farzaneh ، جویای حقیقت ، مفقود الاثر ، شیدا ، مجید املشی ، فاطمه خانم ، ترنم ، faateme-313 ، سدرة المنتهی ، Hadith ، ضحی ، faraz_223 ، emj ، vahrakan ، mamy007 ، خیبر110 ، Reza71 ، شهیدطیبه واعظی ، *ریحانه* ، ali0077 ، SARA 2020 ، jafar ، علی امینی ، حسن عزتي ، میثاق ، مهدی2012 ، سید محمد حسین ، رضاخسروزاده ، arman mohseny ، Bahar ، مهرومه ، monazzah.51 ، aliali ، m.hossein ، انديشه نو ، *مهاجر* ، enan ilghon ، reyhaneh.sh ، SAViOR ، farzad313 ، آلاله ، fafa* ، رهگذر. ، m1374b ، أین المنتظر

آغاز صفحه 20 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۰۰, ۱۴/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #191
آواتار
[تصویر: 127q0oyq82wjseukw2ap.jpg]

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی ، soshiant ، SARA 2020 ، سدرة المنتهی ، یاوران مهدی ، مجید املشی ، علمدار133 ، farzad313 ، محب الزهرا ، m1374b
۲:۵۹, ۱۴/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۳:۰۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #192
آواتار
یک گربه خاکستری راه راه به حیاط خونه ما رفت و آمد داره که خیلی دست و پا چلفتی هست و عمدتا از اضافه پلویی که مادرم برای گنجشکها می ریزند ، تغذیه می کنه !
چند روز پیش دیدم که دوتا بچه آورده ! یکی سفید و قهوه ای ، یکی سیاهه سیاه!
دیشب داشتیم شام می خوردیم دیدم صدای یک بچه گربه ای میاد با صوت بسار حزین!!
(اگر مسخره نمی کنید ، بنده با گربه ها یک بستگی عجیبی دارم ، احساساتشون رو از صداشون درک می کنم )
غذا رو نصفه گذاشتم رفتم سراغش!
دیدم بله! روی ناودان در ارتفاع حدودا چهار متری به حالت خطرناکی نشسته و نگرانه .
از مادره هم خبری نیست .
خوب که نگاه کردم دیدم مادره زیر درخت ایستاده و مشغول کار خودشه!! اصلا توجهی به بچه نداره!!
وقتی مادره رو دیدم توی چشماش زل ردم و گفتم :
تو که لیاقت نداشتی ، برای چی دوتا هم بچه آوردی !؟!؟! Big Grin(انگار آدمه ! دعواش کنم بفهمه !)
خودم از حرف خودم خندم گرفت ولی اون انگار حرفم رو فهمید ، از دیوار پرید بالا و بچه رو صدا زد ، بچه هم به حالت خطرناکی ، یک جستی زد و روی دیوار پرید و دوتایی رفتند .
واقعا مادر خوب داشتن یه نعمته ! فرق نمی کنه از چه صنف باشه Smile

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARA 2020 ، خیبر110 ، مجید املشی ، میلاد.م ، شهیدطیبه واعظی ، وحید110 ، mohsen-321 ، دل خسته ، میثاق ، soshiant ، مسافر ، MohammadSadra ، سید ابراهیم ، Patriot ، مبينا ، Farzaneh ، شیدا ، عبداللهی ، جویای حقیقت ، ali.khm ، درست پسند ، سدرة المنتهی ، یا صاحب الزمان ، abas_341 ، ترنم ، m1374b ، fafa* ، میرزا احمد
۱۲:۰۷, ۱۴/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #193
آواتار
مرتضی احمدی اینگونه گفت: من همه بازیکنان شاهین و پرسپولیس را می‌شناسم و قدیمی‌ترین هوادار پرسپولیس هستم. فکر نمی‌کنم مسن‌تر از من کسی مانده باشد و این خاطره را هم شاید هیچکس نشنیده باشد.
من کارمند راه‌آهن بودم. آن روز حقوق و مزایای خودم که 700 تومان می‌شد را گرفتم و از آنجا به جای خانه، یک راست به ورزشگاه رفتم تا بازی پرسپولیس با استقلال که آن زمان تاج بود را ببینم.
دل توی دلم نبود، بازی که شروع شد گفتم یا اباالفضل‌ (علیه السلام) هر گلی که پرسپولیس بزند صد تومان را صدقه کنار می‌گذارم. پرسپولیس گل اول را زد، صد تومان از آن جییب در آوردم و در جیب دیگر گذاشتم. گل دوم را هم زدند، اینکار را کردم. همینطور گل سوم، چهارم و پنجم هم زده شد. گل ششم که زده شد، گفتم: یا حضرت اباالفضل (علیه السلام) غلط کردم، حداقل صد تومان برای خودم بگذار، من بدون پول چه کار کنم؟
خاطره احمدی که به اینجا رسید، سالن از خنده منفجر شد ..

[تصویر: 422015_480243268716214_2014937516_n.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، سید ابراهیم ، sadegh-a ، mohsen-321 ، Patriot ، مجید املشی ، ترنم ، فاطمه خانم ، حفیظ ، SARA 2020 ، وحید110 ، mohammadhadi ، عبدالرحیم ، شیدا ، ztb ، جویای حقیقت ، ali.khm ، دل خسته ، aleerz ، Mohammad Trust ، m1374b ، fafa* ، میرزا احمد
۱۴:۲۱, ۱۴/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #194
آواتار
[تصویر: 75427644428128540590.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، emj ، انديشه نو ، فاطمه خانم ، Farzaneh ، SARA 2020 ، وحید110 ، شیدا ، جویای حقیقت ، farzad313 ، fatemeh ، ali.khm ، Mohammad Trust ، فانوس *7* ، رمز شب ، m1374b ، fafa*
۱۹:۵۰, ۱۴/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۱۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #195
آواتار
نقل قول:عمدتا از اضافه پلویی که مادرم برای گنجشکها می ریزند ، تغذیه می کنه !

احسنت به این اقتصاد ریاضتی !!Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، ترنم ، شیدا ، شهرام ، جویای حقیقت ، farzad313 ، سید ابراهیم ، فاطمه خانم ، soshiant ، m1374b ، fafa*
۲۱:۰۷, ۱۴/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #196
آواتار
سلام
دوستان ناراحت نشن وگیرندنا...این ماجراواقعیست...!
سرکلاس اخلاق نشسته بودیم تودانشگاه...استادمون آقای عنایت که اتفاقا خیلی استاد خوبی بودن وشوخ طبع وخداهم حفظشون کنه داشت درمورد حضورقلب درنمازصحبت میکرد((روحانی هستن))...گفت وگفت تااینکه به ذهنش رسید ازبچه های کلاس سوال بپرسه درمورد حضورقلب درنماز...ازیکی ازپسرامونم پرسید که خدایی تیکه پرونه توکلاس
برگشت بهش گفت :فلانی تووقتی نمازمیخونی حواست کجامیره...
اونم نه گذاشت ونه برداشت گفت:دخترخالم[تصویر: s31.gif]
آقاماروبگی اینجوری:[تصویر: divoneh.gif]
استادمون اونجوری:[تصویر: wow.gif]
بچه های کلاسم همه اینجوری:[تصویر: s31.gif][تصویر: s31.gif][تصویر: s31.gif][تصویر: s31.gif][تصویر: s31.gif]
کلا کلاس ازجاش بلند شد....
هیچی دیگه استاد بنده خدای ماقرمزشد دیگه تاآخرساعت هیچی به همکلاسیمون نگفت..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبداللهی ، وحید110 ، جویای حقیقت ، ترنم ، Patriot ، شهیدطیبه واعظی ، سید ابراهیم ، علمدار133 ، ويانا مبين نژاد ، fatemeh ، مسافر ، Mohammad Trust ، fafa*
۲۱:۴۰, ۱۴/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۲۱:۴۱ توسط Mohammad.)
شماره ارسال: #197
آواتار
(۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۲۱:۰۷)Fateme135 نوشته است:  
سلام
دوستان ناراحت نشن وگیرندنا...این ماجراواقعیست...!
سرکلاس اخلاق نشسته بودیم تودانشگاه...استادمون آقای عنایت که اتفاقا خیلی استاد خوبی بودن وشوخ طبع وخداهم حفظشون کنه داشت درمورد حضورقلب درنمازصحبت میکرد((روحانی هستن))...گفت وگفت تااینکه به ذهنش رسید ازبچه های کلاس سوال بپرسه درمورد حضورقلب درنماز...ازیکی ازپسرامونم پرسید که خدایی تیکه پرونه توکلاس
برگشت بهش گفت :فلانی تووقتی نمازمیخونی حواست کجامیره...
اونم نه گذاشت ونه برداشت گفت:دخترخالم[تصویر: s31.gif]
آقاماروبگی اینجوری:[تصویر: divoneh.gif]
استادمون اونجوری:[تصویر: wow.gif]
بچه های کلاسم همه اینجوری:[تصویر: s31.gif][تصویر: s31.gif][تصویر: s31.gif][تصویر: s31.gif][تصویر: s31.gif]
کلا کلاس ازجاش بلند شد....
هیچی دیگه استاد بنده خدای ماقرمزشد دیگه تاآخرساعت هیچی به همکلاسیمون نگفت..
ولی خداییش من هواسم بیشتر پیش دختر عمم میره Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

(۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۵۰)وحید110 نوشته است:  احسنت به این اقتصاد مقاومتی !!Big Grin

یا همون ریاضت اقتصادی Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee ، یاوران مهدی ، عبداللهی ، m1374b
۲۳:۰۲, ۱۴/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۳۵ توسط Patriot.)
شماره ارسال: #198
آواتار
تیم رویایی!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
[/b]
[تصویر: 3Jokes_Funny_Pictures%20%28351%29.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهرام ، وحید110 ، Fatemeee ، جویای حقیقت ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، سید ابراهیم ، mohsen-321 ، علمدار133 ، fatemeh ، Mohammad Trust ، درست پسند ، یاوران مهدی ، m1374b
۱۴:۲۲, ۱۵/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #199
آواتار
ﻣﺎﺩﺭ ﻋﺰﯾﺰﺗﺮ ﺍﺯ ﺟﺎﻧﻢ،ﺑﻊ!
ﻭﻗﺘﯽ ﻣﺮﺍ ﺍﺯ ﮔﻠﻪ ﺟﺪﺍ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﻓﮑﺮ ﻣﯽﮐﺮﺩﻡ ﮐﻪ ﻣﺮﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻗﺼﺎﺏﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺳﭙﺮﺩ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺩﻟﯿﻞ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﺑﻮﺩﻡ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭﯼ ﻫﻢ ﺷﺪ.

ﺣﺎﺝ ﺭﺣﯿﻢ ﻗﺼﺎﺏ ﻣﺮﺍ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺧﺮﯾﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﺑﺮﺩ. ﺁﻥ ﺷﺐ ﺭﺍ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﯽ ﺗﺎ ﺻﺒﺞ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺳﺤﺮ ﮐﺮﺩﻡ؛ ﻫﻤﻪﺍﺵ ﺧﻮﺍﺏ ﭼﺎﻗﻮ ﻣﯽﺩﯾﺪﻡ.

ﺻﺒﺢ ﻗﺼﺎﺏ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺁﺏ ﺁﻭﺭﺩ؛ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ ﺭﻓﺘﻨﯽ ﻫﺴﺘﻢ ﺍﺷﮏ ﺟﻠﻮﯼ ﭼﺸﻤﻬﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﺑﺮﮔﺸﺘﻢ ﺑﻪ

ﺳﻤﺖ ﺭﻭﺳﺘﺎ ﻭ ﺍﺯ ﺗﻪ ﺩﻝ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﺑﻊ ﺑﻊﮐﺮﺩﻡ.

ﻗﺼﺎﺏ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺗﯿﺰ ﮐﺮﺩﻥﭼﺎﻗﻮﯾﺶ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺭﺿﺎ، ﭘﺴﺮﺵ، ﺁﻣﺪ ﻭ ﮔﻔﺖ ﺩﺳﺖ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ ﮐﻪ ﻗﯿﻤﺖ ﮔﻮﺷﺖ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﺑﺎﻻ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻓﺮﺩﺍ ﺷﺎﯾﺪ ﻗﯿﻤﺖ ﯾﮏ ﮐﯿﻠﻮ ﮔﻮﺷﺖ ﺑﺸﻮﺩ ﺑﯿﺴﺖ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﺎﻥ.

ﺍﺯ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ ﭼﻨﺪ ﺻﺒﺢ ﺍﯾﻦ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺷﺪ ﻭ ﺩﺳﺖ ﺑﺮ ﻗﻀﺎ ﻣﺎ ﺯﻧﺪﻩ ﻣﺎﻧﺪﯾﻢ.

ﺣﺎﻝ ﻫﻢ ﻗﯿﻤﺖ ﮔﻮﺷﺖ ﺑﻪ ﻗﺪﺭﯼ ﮔﺮﺍﻥ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺗﻮﺍﻥ ﺧﺮﯾﺪ ﺁﻧﺮﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻭ ﺧﯿﺎﻝ ﻣﻦ ﺁﺳﻮﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﺣﺎﻻ ﺣﺎﻻﻫﺎ ﻣﺮﺩﻧﯽ ﻧﯿﺴﺘﻢ.

ﺍﻣﺎ ﺑﮕﻮﯾﻢ ﺍﺯ ﻗﺼﺎﺏ ﮐﻪ ﻣﺮﺩ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻮﺑﯽ ﺍﺳﺖ. ﻫﻮﺍﯼ ﻣﺮﺍ ﺩﺍﺭﺩ؛ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﻢ ﻧﻤﯽﮔﺬﺍﺭﺩ.

ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﭼﻨﺪ ﺗﺎ ﺳﺮﻓﻪ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺩﮐﺘﺮ ﺁﻭﺭﺩ.

ﺑﺮﺧﯽ ﺍﺯ ﻣﺸﺘﺮﯾﺎﻥ ﻗﺼﺎﺏ ﻣﯽﮔﻮﯾﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﻗﯿﻤﺖ ﮔﻮﺷﺖ ﻫﻤﯿﻦ ﻃﻮﺭﯼ ﺑﺎﻻ ﺑﺮﻭﺩ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺩﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﻣﺎ

ﮔﻮﺳﻔﻨﺪﺍﻥ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺍﺳﺐﻫﺎﯼ ﺭﻭﺳﯽ ﮐﻪ ﺛﺒﺖ ﻣﻠﯽ ﺷﺪﻩﺍﻧﺪ، ﺛﺒﺖ ﻣﻠﯽ ﺑﮑﻨﻨﺪ ﻭ ﺑﺸﻮﯾﻢ ﭘﺸﺘﻮﺍﻧﻪ ﺍﺭﺯﯼ ﺑﺮﺍﯼﻣﻤﻠﮑﺖ!

ﺍﮔﺮ ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﺑﺸﻮﺩ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺩﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﻣﻦ ﻫﻢ ﻓﮑﺮﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺑﮑﻨﻢ.

ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﯽ ﻣﺎﺩﺭ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﯾﮏ ﺩﺧﺘﺮ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﺯ ﯾﮏ ﺩﺷﺖ ﺁﻭﺭﺩﻩﺍﻧﺪ. ﭼﺸﻢﻫﺎﯾﺶ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﻫﻮ ﺍﺳﺖ. ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺩﺭﺩ ﺩﻝ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺷﺎﯾﺪ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺑﺪﻫﻢ ﺍﺯﺵ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭﯼ ﮐﻨﻢ.

ﻣﺎﺩﺭ! ﺩﯾﮕﺮ ﺯﯾﺎﺩﻩ ﻋﺮﺿﯽ ﻧﯿﺴﺖ.

ﺳﻼﻣﻢ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﺮﺩﺍﺭﺍﻥ ﻭ ﺧﻮﺍﻫﺮﺍﻧﻢ

ﺑﺮﺳﺎﻥ؛ ﺑﻪ ﺳﮓ ﮔﻠﻪ ﻫﻢ ﺳﻼﻡ ﺑﺮﺳﺎﻥ.
[تصویر: L136748316269.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، فاطمه خانم ، ali.khm ، Night moans ، دل خسته ، شهیدطیبه واعظی ، ويانا مبين نژاد ، MohammadSadra ، یاوران مهدی ، Patriot ، شیدا ، راحیل ، جویای حقیقت ، SARA 2020 ، مرغ باغ ملکوت ، fatemeh ، حفیظ ، Mohammad Trust ، فانوس *7* ، m1374b ، fafa*
۱۶:۴۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۱۰ توسط reyhaneh.sh.)
شماره ارسال: #200
آواتار
بر طبق یک اصل قدیمی
اگر با یه نفر دعوا کردی
و دیدی فرار کرد
تو هم فرار کن
چون رفته سنگ بیاره!!!

آن چیست که چشم دارد ولی نمیبیند؟ پا دارد ولی حرکت نمیکند؟بال دارد ولی پروازنمیکند؟نوک دارد ولی غذا نمیخورد؟‏(یه ذره فکرکن بعد بروپایین‏)‏‏ ‏‏‏
‏۰‏‏
‏‏‏‏۰‏‏ ‏
۰‏‏‏ ‏ ‏ ‏ ‏
۰‏ ‏
پرنده ی مرده‏!‏‏!‏‏!‏‏!‏‏!‏‏!‏

اعتراف ميكنم وقتي بچه بودم فكر ميكردم خواهرزاده به دختر ميگن، برادرزاده به پسر!!!! خو بچه بودم ديگه قاطي ميكردم اين دو تارو!
البته الانم بعضي وقتا اشتباه ميكنم ولي به رو خودم نميارم~_~

ماسک دونه ای ۷۰۰ تومن
چهارتا لیمو شیرین ۶۰۰۰ تومن
۹تا شلغم ۴۰۰۰ تومن
آقا سرما خوردیم ، سرطان که نگرفتیم !!!

دنبال يه پسته دونه درشت خوشگلم. ميخام به عنوان نگين انگشتر استفاده كنم

روز مبادا چه روزیست؟یک روز بعد از خرج کردن پس انداز روز مبادا

کشیدن ترمز دستی ب هنگام دعوا؛قدرتی ب آدم میده ک فنون معبد شاعولین در چین یه همچین قدرتی رو نمیده.ینی احساس جتلی بودن ب آدم دس میده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، علمدار133 ، شهیدطیبه واعظی ، ويانا مبين نژاد ، یاوران مهدی ، Patriot ، sadegh-a ، جویای حقیقت ، SARA 2020 ، fatemeh ، فاطمه خانم ، یوسف خان ، m1374b ، fafa*
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]