|
خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.)
|
|
۱:۳۲, ۲۸/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۲ ۱۳:۵۹ توسط rastin.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیهالسلام)
1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است. خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: 2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید: عکس وکاریکاتور روز 3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید. حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) 4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!) 5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد 6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود. 7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت. 8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است . همچنین از جناب EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود. "شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۵۱, ۲/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۱ ۱۵:۵۲ توسط Patriot.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
موضوع انشای این روزهای مدارس کشور :
علم بهتر است یا پراید ؟؟؟ . .قانون نانوشته ای از نیوتون : ﺍﮔﺮ ﺍﻣﻮﺭ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺣﺎﻝ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﺭﻫﺎ ﮐﻨﯽ ﺑﺪﺗﺮ ﻣﯿﺸﻦ ؛ ﺍﮔﺮ ﺩﺧﺎﻟﺖ ﮐﻨﯽ ﺯﻭﺩﺗﺮ ﺑﺪﺗﺮ ﻣﯿﺸﻦ ! . .فقط یه ایرانی میتونه جلد بستنی که هیچی توش نداره رو لیس بزنه ولی بعد وقتی مهمونی تموم میشه همینطوری دیس دیس غذا بریزه تو سطل آشغال !. . یکی از تفریحات واقعا مفرح خانوادگی ما اینه که وقتی خونه ایم یواشکی به هم یا به خونه زنگ بزنیم بعد بشینیم به طرف که میدوه سمت گوشی بخندیم ! ![]() |
|||
|
|
۱۵:۵۷, ۲/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
مراحل پذیرایی از مهمان در خانواده ها
1. تعارف همراه اصرار فراوان 2. قسم دادن مرده و زنده طرف مقابل 3. توسل به زور بدین شرح که میوه یا غذای مورد نظر رو طی یک اقدام آکروباتیک به لبت نزدیک میکنن و میگن دیگه دهنی شد باید بخوری 4. ایجاد حس ترحم در مهمان، میگن ینی تو فک میکنی ما بدبختیم که هیچی خونه ما نمیخوری :| 5. تعارف نهایی: بخور حیفه، اگه بمونه مجبوریم دور بندازیم در تمام موارد من :| یه یارو نصفه شب مزاحمم شده بود .. برداشتم میگم بله ؟؟ میگه : خوابیدی ؟ میگم : نه اینجا هوا روشنه میگه : عــــه؟ مگه کجایی ؟؟ گفتم : من ایتالیام ... یارو ترسید شارژش تموم بشه قطع کرد دیگه زنگ نزد :| اگه قراره با دمپایی ابریِ خیس تو دهنِ کسی زده بشه، . . . . ... . . . . . اون کسی نباید باشه جز پسری که با صدای بچگونه حرف می زنه! یه روزی یه پدری به پسرش میگه: پسرم تو نمیخوای زن بگیری؟ پسره گفت نه بابا جون زن میخوام چیکار؟ پدر میگه اگه دختر بیل گیتس باشه چی؟ پسره خوشحال میشه و قبول میکنه پدر، پیش بیل گیتس میره و میگه ببینم تو نمیخوای دخترت و شوهر بدی؟ بیل گیتس میگه معلومه که نه! پدر میگه اگه معاون رییس جمهور باشه چی؟ بیل گیتس خوشحال میشه و قبول میکنه پدر، پیش رییس جمهور میره و میپرسه ببینم شما معاون نمیخوای؟ رییس جمهور درخواست پدر رو رد میکنه و پدر میپرسه اگه داماد بیل گیتس باشه چطور؟!!!!!!!!! از جمله وظایف یک پدر ایرانی اینه که، . . . . . . . . . . . . . . به فرزندش ثابت کنه همینی که الان خریدی رو فلان جا نصف این قیمت میفروشن ! :| از دلم پرسیدم چرا شب خواب به چشمهایم نمی آید؟ گفت: . . . . . . . چون بعدازظهر خوابیدی،الکی ادای آدمای عاشقو درنیار :| آخرین وصیت من به شما اینه که : . . . . . . . . . . . . . منو با استخون چنتا حیوون دفن کنین تا دانشمندا منو کشف کنن یکم سرکار برن روحم شاد بشه.. |
|||
|
|
۱۶:۰۹, ۲/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام
این متن رو الآن جایی خوندم! : واقعا که! نقل قول: |
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۲/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
ادامه دارد............ ![]() |
|||
|
|
۱۶:۲۶, ۲/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۱ ۱۶:۲۷ توسط ساقی.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۲/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۱ ۱۶:۴۶ توسط aleerz.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
سلام....
اس ام اس من...: سلام... تو نمازخونه ی راهنیم قطار تاخیر داش یه چن دیقه دیگه را میوفتیم خدافظ... ![]() اس ام اس بابام...: علیک سلام باشد ان شاءالله خوش بگذرد به سلامت خدانگهدار . . . |
|||
|
|
۱۸:۰۸, ۲/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۳۳, ۲/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۱ ۱۰:۰۱ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
خدايا به من عشق بده تا استادم را دوست بدارم
صبر بده تا او را تحمل کنم فقط قدرت نده که ميزنم لهش ميکنم[/b] !! ________________________________________________________ خونه ی یه بنده خدایی دعوت بودیم ، بعد یه دختر کوچولو داشتن [b] منم مغزم به خاطرِ یه موضوعی کلاً هنگ بود ، بچه رو به روم رو پای مامانش نشسته بود هی میگفتم بیا پیش عمو سارا جان ، بیا عزیزم ، بیا یه بوس بده
...[/b] خلاصه در حال بفرما زدن بودم که با ضربه ی آرنج دوستم مواجه شدم
![/b] گفتم چته ؟ گفت: احمق سارا اسم مامانست ، اسمش ساریناست
!! [b]تا آخر مجلس یه گوشه نشسته بودم فقط مثه احمقا در و دیوار رو نیگا میکردم
!![/b] ________________________________________________________ فقط يه ايراني ميتونه ماشین کولر دار ســوار بشــه ولی خودشو با روزنامــه باد بــزنــه ! فقط يه ايراني ميتونه با پاکت های خالیه ساندیس واسه خودش ساک دستی درست کنه
! [b] ________________________________________________________[/b] موضوع انشا
: [b]علم بهتر است یا ۳۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان؟ ________________________________________________________ معلم: هرکی سوال بعدی منو جواب بده میتونه بره خونه
. [b]شاگرد کیفشو از پنجره میندازه بیرون
... [b]- معلم با عصبانیت: کی اون کیفو انداخت بیرون؟ من بودم آقا..خداحافظ ________________________________________________________ تو مترو نشستم دارم عکسای گوشیمو میبینم رفتم رو عکس بعدی یارو میگه بزن عکس قبلیو من کامل ندیدم ![/b] |
|||
|
|
۲۰:۵۰, ۲/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
![]() ادامه دارد..............
|
|||
|
|
۲۰:۵۲, ۲/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۱ ۲۰:۵۹ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
قبل از مصرف راهنمای استفاده را بخوانید!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 223,393 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,826 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 277,438 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,737 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,796 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: 4556wer90uy%20(1).jpg]](http://redlink1.com/group-files/4556wer90uy%20(1).jpg)

![[تصویر: 179647_457391551001120_993244801_n.jpg]](http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/s480x480/179647_457391551001120_993244801_n.jpg)

![[تصویر: pc34dbf10f02b18725b11c8260273f1b2e_Begga...ure_11.jpg]](http://www.pcparsi.com/uploaded/pc34dbf10f02b18725b11c8260273f1b2e_Beggar_Caricature_11.jpg)