|
خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.)
|
|
۱:۳۲, ۲۸/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۲ ۱۳:۵۹ توسط rastin.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیهالسلام)
1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است. خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: 2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید: عکس وکاریکاتور روز 3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید. حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) 4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!) 5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد 6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود. 7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت. 8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است . همچنین از جناب EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود. "شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 54 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۲۷, ۲۶/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۲ ۱۸:۳۶ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #531
|
|||
|
|||
|
چند رو پیش:
بعد از ظهر بود و هوا گرم بود و من در خواب شیرین بودم که یهوووو یکی زنگ خونمون رو زد![]() با عجله رفتم گوشی آیفون رو برداشتم گفتم کیه؟ کسی جواب نداد گفتم کییییییههههه ؟ بازم جواب نداد دوباره گفتم کییییییییییییهههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بازم جواب نداد![]() ![]() ![]() رفتم دم در ببینم کیه... دیدم یک پیرزنه فقیر بود زنگ زده و خودش رفته اون طرف .... بهش نگاه کردم دستش رو برد بالا و تکون داد !!! فقیرای قدیم میگفتن یا علی اینا دست تکون میدن![]() برگشتم خونه برم یه پولی بیارم بهش بدم، حدود 20 ثانیه گشتم تا پول خورد پیدا کردم و رفتم دم در بهش بدم دیدم پیرزنه سر کوچیه داره میره![]() باز برگشتم رفتم خوابیدم ![]() ![]() ![]() خدا میدونه این فقیرها چقدر منو از خواب بعدازظهر بیدار کردن ![]() فقیر هم فقیرهای قدیم
|
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #532
|
|||
|
|||
ذوق مرگ ![]() ![]() بیچاره فکر کرد واقعیه![]()
|
|||
|
|
۲۳:۰۰, ۲۶/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۲ ۲۳:۳۱ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #533
|
|||
|
|||
|
سر سفره نشسته بودیم ، طبق معمول این چند روز ،بحث سیاسی داشتیم میکردیم.
یه هو برادرم گفت: سید ابراهیم میگه: ما ها اصلا فرهنگ سیاسی نداریم.یعنی نمیدونیم چه طوری باید راجع به سیاست حرف بزنیم. داشتم به حرف برادرم فکر میکردم یه هو مامانم به برادرم گفت: کدوم سید ابراهیم؟ سید ابراهیمه تالار ، یا دوستت!!! منو میگی،اینجوری ![]() برادرم اینجوری ![]() مامانم اینجوری ![]() خلاصه مردیم از خنده... |
|||
|
|
۲۳:۰۰, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #534
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #535
|
|||
|
|||
|
یه میلیاردری بود که توی خونه اش تمساح نگه می داشت و اون ها رو گذاشته بود توی استخر پشت خونه اش، اون یه دختر خیلی زیبا هم داشت...
یه روز یه مهمونی خیلی مجلل گرفت. وسط های مجلس، پسرهای توی مهمونی رو جمع کرد و گفت می خوام براتون یه مسابقه بذارم. هر کدوم از شما بتونه این استخر پر از تمساح رو تا ته شنا کنه من یه میلیارد تومن بهش جایزه می دم یا این که دخترم رو به عقدش در میارم. هنوز جمله آخرش تموم نشده بود که یکی پرید توی آب و تمساح ها همه رفتن طرفش. اون هم با هر بدبختی ای بود فرار کرد و تا ته طرف دیگر استخر رو شنا کرد. وقتی بیرون اومد، فقط چند خراش کوچک برداشته بود. میلیاردر که خیلی کف کرده بود، گفت: آفرین! خیلی خوشم اومد، حالا دخترم رو می خوای یا یک میلیارد تومن رو؟ پسره گفت: هیچ کدوم، اون فلان فلان شده ای رو که منو هول داد توی آب می خوام! |
|||
|
|
۲۳:۵۱, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #536
|
|||
|
|||
نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیم سلام اگه اشتباه نکنم دلیل این بیماری اینه که وقتی بچه بودیم هر وقت حوصله مون سر میرفت و گریه میکردیم یا زمین میخوردیم و... مادرمون بهمون شیر میداد. حالا این عادت سرمون مونده و فرق گشنگی و سیری رو نمیدونیم!
|
|||
|
|
۰:۰۰, ۲۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #537
|
|||
|
|||
|
یه معلم داشتیم بهش میگفتیم رونالدینیو
به این سمت کلاس نگاه می کرد به اون طرفیا منفی می داد! خیلی تکنیکی بود |
|||
|
|
۰:۱۱, ۲۷/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۲ ۰:۱۹ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #538
|
|||
|
|||
|
سوال پر طرفدار ایرانی ها تا یک هفته بعد :
تو ب کی رای دادی ؟؟ ******************** تجربه بهم ثابت کرده که از یه سنی به بعد دیگه نباید در پیشگاه والدین گرامی از افعال پرسشی استفاده کرد! برای مثال: میشه من امشب با دوستام برم بیرون؟ (شکل غلط) من رفتم بیرون! (شکل صحیح) ******************** ﺑﺰﺭﮒ ﺗﺮﻳﻦ ﺩﻟﻬﺮﻩ ﺯﻧﺪﮔﻴﻢ ﺍﻳﻨﻪ ﻛﻪ توی ﻣﻬﻤﻮﻧﻴﺎ وقتی ﺩﺍﺭﻥ ﺗﻪ ﺩﻳﮕﻮ ﺩﺳﺖ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﻴﭽﺮﺧﻮﻧﻦ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻧﺮﺳﻪ … ******************* چقدرخوبه وقتی كه داری جوجه کباب درست میکنی خودش بچرخه و بگه: اینجام... اینجام...اینجام نپخته ... ! :دی )دانشمندا چه غلطی میکنن پس؟ :| ![]() . چهار فرضیه ی زندگی من : فرضیه ی اول : هیچ چیز اهمیت نداره فرضیه ی دوم : حتی فرضیه ی اول فرضیه ی سوم : هر فرضیه ی یه استثنا داره فرضیه ی چهارم : به جز فرضیه ی اول ! . سوال : جمع “اژدها” چی میشه ؟ جواب : وای چقدر اژدها اژدهایان اژدهایون اژدهاجات اژدهاها اژدهاین چندین اژدها !!! نه بچه ها واقعا جمع اژدها چی میشه ؟؟؟ . . |
|||
|
|
۱:۱۴, ۲۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #539
|
|||
|
|||
|
سلام
یه مدتیه این google رو زیر نظر گرفتم تو افراد آنلاین ناکس جاهای باحالی میره تاپیکای فراموش شده رو زیر و رو می کنه راستی یه سوال؟؟؟ مامان باباش نداره ظاهرا کسی مانعش نیست همش آنه ![]() |
|||
|
|
۱۰:۰۲, ۲۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #540
|
|||
|
|||
|
خوشم میاد از این تاپیک چون که فقط اینجا واقعیت ها نوشته میشه و گفته میشه!! مثلا:
نقل قول:ﺑﺰﺭﮒ ﺗﺮﻳﻦ ﺩﻟﻬﺮﻩ ﺯﻧﺪﮔﻴﻢ ﺍﻳﻨﻪ ﻛﻪ توی ﻣﻬﻤﻮﻧﻴﺎ وقتی ﺩﺍﺭﻥ ﺗﻪ ﺩﻳﮕﻮ ﺩﺳﺖ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﻴﭽﺮﺧﻮﻧﻦ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻧﺮﺳﻪ … |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 223,389 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,819 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 277,430 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,724 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,788 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|

که یهوووو یکی زنگ خونمون رو زد
بود زنگ زده و خودش رفته اون طرف
.... بهش نگاه کردم دستش رو برد بالا و تکون داد

![[تصویر: persiantoon%20%283%29.gif]](http://persiantoon.tv/images/gif/3/persiantoon%20%283%29.gif)

![[تصویر: images_1_.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7806460000/images_1_.jpg)
![[تصویر: mohammadzz_ashpazonline_weblog_21354279617.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7806459672/mohammadzz_ashpazonline_weblog_21354279617.jpg)
![[تصویر: 530809_550531274957590_1255115684_n.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7806463117/530809_550531274957590_1255115684_n.jpg)

![[تصویر: fu2975.jpg]](http://www.beytoote.com/images/stories/fun/fu2975.jpg)