|
خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.)
|
|
۱:۳۲, ۲۸/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۲ ۱۳:۵۹ توسط rastin.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیهالسلام)
1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است. خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: 2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید: عکس وکاریکاتور روز 3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید. حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) 4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!) 5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد 6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود. 7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت. 8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است . همچنین از جناب EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود. "شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 58 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۰۸, ۲۸/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۲ ۱۰:۲۹ توسط arman mohseny.)
شماره ارسال: #571
|
|||
|
|||
|
|
۱۰:۲۵, ۲۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #572
|
|||
|
|||
|
ﻣﻦ ﻫﺮﻭﻗﺖ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯿﺨﻮﺭﻡ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﮐﺠﺎﻡ ﺩﺍﻏﻮﻥ ﺷﺪﻩ، ﻓﻘﻂ ﻧﮕﺎ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺩﻭﺭﻡ ﮐﺴﯽ ﻧﺒﺎﺷﻪ! ﺑﻌﺪ ﻣﯿﺎﻡ ﺧﻮﻧﻪ ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ ﻋﻪ! ﺩﺳﺘﻢ ﻗﻄﻊ ﺷﺪﻩ :-P ************************************** اقا ما بی تربیت که نیستیم!!! تربیت داریم، ولی ازش استفاده نمیکنیم /*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/ شرکت سونی اریکسون منحل شد و اریکسون کنار رفت. ولی ما هنوز یاد نگرفتیم که اریکسون به انگلیسی چندتا حرف R چندتا C وچندتا S داره. Erricson Ericcson Erricsson Ericsson زیاد فکر نکن آخریش درسته. /*/*/*/*/*/*/*/*/*//*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/**/ ﭘﺪﺭ و ﻣﺎﺩﺭ ﮔﺮﺍﻣﯽ... ﺧﻮﺑﻪ ﻣﻨﻢ ﺑﻴﺎﻡ ﺷﻤﺎﺭﻭ ﺑﺎ ﭘﺪﺭ ﻣﺎﺩﺭﺍﯼ ﻣﺮﺩﻡ ﻣﻘﺎﻳﺴﻪ ﮐﻨﻢ.... ﻧﻪ ﻭﺟﺪﺍﻧﻦ ﺧﻮﺑﻪ.... */*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*//*/*/*/*/*/*ششششششششوتییییییی*/*/*/*/*/*/*/* رفتم یه مدرسه برای مصاحبه +چقدر پای اینترنت می شینی؟ -زیاد +چی کار می کنی؟ -جملک می خونم-فیس بوک میرم +فیس بوک میری؟! -آره اونم زیاد +با چی میری؟ -در بست می گیرم +فکر کنم وضعیتمون با شما مشخص شد. می تونید برید سوتی دادم؟ ******************************************* رفتم فروشگاه کلی خرید کردم، یارو فاکتورو بهم داده منم با کلی اعتماد به نفس کارت بانکمو دادم بهش، وایساده منو نگاه میکنه! میگم :کارت خوان ندارین؟ میگه: چرا ولی کارت اتوبوسو نمی خونه!!! :| یکی بمن بگه چرا من انقدر سوتی می دم? ![]() ![]() ********************************************* امتحان زمین داشتیم یکی از سوالاش این بود کدام سنگ به عنوان تزیین کننده نمای ساختمان استفاده میشود؟ ۱-گرانیت۲-سنگ پا!!!! من :| وزیر اموزش پرورش ![]() طراح سوال ![]() سنگ پا :/ هوش سیاه: O حالا بین خودمون بمونه منم زدم سنگ پا )))))))*********************************************** یه بار با یه بنده خدایی دعوام شد در حد بزن بزن! بعد یهو دیدم وسط دعوا نشست شروع کرد خندیدن گفتم واسه چی میخندی؟ گفت چرا وقتی مشت میزنی مثل این فیلم هندیا صداشم در میاری؟؟؟ ************************************************* رفتم کافی نت برای برادرم کنکور ثبت نام کنم یارو کافی نتیه داشت سهمیه ها رو ازم میپرسید گفت برادرت شهید نیست!!! *************************************************** داداشم عصبانی بود بهش میگم حالا چرا گوشیتو خاموش کردی؟ خیلی جدی میگه فوضولو بردن هندستون (بعد از یکم مکث) :یک زنه کردی بستون فقط تونستم از اتاق بپرم بیرون وازخنده منفجرشم :-)))))))))))))))) ************************************************** ی شب رفتیم سالن اجتماعات دانشگا فیلم ببینیم بلال بردیم. وقتی خوردمش رفتم تا چوبشو از پنجره بیرون بندازم. محکم پرت کردم دیدم نرفت بیرون برگشت طرف خودم! محکم تر پرت کردم بازم برگشت! نمیدونم چرا کل سالن ترکیدن از خنده یهو دوستم داد زد توری داره! ****************************** یه سوال: الان مدتیه گیر کردم بین این دو ضرب المثل، دارم هنگ میکنم :بالاخره «جواب ابلهان خاموشی است» یا «سکوت علامت رضایت است»؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۰:۲۹, ۲۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #573
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۰۵, ۲۸/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۲ ۱۱:۴۸ توسط مفقود الاثر.)
شماره ارسال: #574
|
|||
|
|||
|
آقا خدا این حالت رو نصیب هیچ کسی نکنه! دردش به یه طرف! او ضایع شدن جلوی همه یه طرف! خیلی سخته! خدا صبرش بده!
|
|||
|
|
۱۱:۰۵, ۲۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #575
|
|||
|
|||
نقل قول: منم یه بار رفتم مغازه کارت بانکمو دادم بهش، بعد گفت اشتباه دادی(کارت اتوبوس بود فکر کنم)، ازش گرفتم یه کارت دیگه دادم باز بهم پس داد دیدم کارت بانک نبود و دوباره اشتباهی دادم . دوباره گفتم ببخشید دست کردم تو جیبم یه کارت دیگه بهش دادم ولی ایندفعه کارت بانک بود !!! چیه دیگه اونجوری هم نیست که تا سه بار کارتو اشتباه بدم.نقل قول:یکی بمن بگه چرا من انقدر سوتی می دم?
|
|||
|
|
۱۲:۲۹, ۲۸/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۲ ۱۲:۵۷ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #576
|
|||
|
|||
|
ستاد انتخابات کشور اعلام کرد: همه ی هموطنان رای اولی ، که خیلی ذوق داشتن ،واسه رای دادن، و به جای برگ رای ، شناسنامشونو انداختن تو صندوق، با در دست داشتن اصل برگ رای به شعب ،مراجعه و شناسنامشونو دریافت کنن.
![]() آفرین به این حضور. ستاد انتخابات اعلام کرد: بعضی از این رای اولی ها هنوزم به شعب اخذ رای مراجعه میکنن و خواهان تمدید مهلت انتخابات هستند. الله اکبر به این حضور. |
|||
|
|
۱۳:۱۲, ۲۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #577
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۲۱, ۲۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #578
|
|||
|
|||
|
داشتم کارت پایان خدمت بابامو میدیدم بهش میگم بابا واقعا قدت 160 سانته ؟ میگه بچه 160 سانته دوره شاه رو تو چه میفهمی ؟
|
|||
|
|
۱۳:۳۵, ۲۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #579
|
|||
|
|||
|
تصور كنين بعضی از این دخترای امروزی برن جبهه جنگ:
كتي اون دشمن رو تير بارون كن نه حيفه خوشكله دلم نمياد بكشمش؛ نميخوام سارا اون پسره رو بمبارون كن نه شبيه رضا هس نميتونم بكشمش مهسا تفنگ ها رو پر كن باشه؛يه لحظه وايسا موهامو ببندم نيلو خشاب ها رو بيار أه يه سوسك داره رو خشابا را ميره شبنم اون بسره رو بكش واي نه نميتونم خون ببينم سوسن هفتيرا رو پر كن اه ديدين جي شد ناخنم شكست!!! ![]() ![]() ![]() پ.ن : خانم ها قصد جسارت نداشتم واسم خیلی خنده دار بود گفتم بزارم . |
|||
|
|
۱۳:۴۹, ۲۸/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۲ ۱۳:۵۸ توسط sadegh-a.)
شماره ارسال: #580
|
|||
|
|||
![]() تفاوت را احساس كنيد .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 223,476 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,935 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 277,554 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,831 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,904 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: dfb000ac-5928-4987-beff-4bebb5b1faf6.jpg]](http://zolalnews.ir/theTba-Contents/Components/Contents/UserFiles/Items/19545/dfb000ac-5928-4987-beff-4bebb5b1faf6.jpg)
![[تصویر: 95954627938007967533.jpg]](http://www.8pic.ir/images/95954627938007967533.jpg)

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
ازش گرفتم یه کارت دیگه دادم باز بهم پس داد دیدم کارت بانک نبود و دوباره اشتباهی دادم
. دوباره گفتم ببخشید دست کردم تو جیبم یه کارت دیگه بهش دادم ولی ایندفعه کارت بانک بود

![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
![[تصویر: 403137434343.jpg]](http://enic.id1945.com/up/403137434343.jpg)