|
همسر یا ( پدر ♥♥♥♥♥♥)؟
|
|
۱۷:۱۰, ۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۲ ۰:۱۴ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مردی از انصار در زمان رسول خدا ص برای حل بعضی از حوائج و مشکلات زندگی از خانه بیرون رفت و با زنش قرار گذاشت که تا برنگردد ، زن از خانه بیرون نرود .
وقتی شوهرش در مسافرت بود ، پدرش بیمار شد آن زن به رسول خدا ص پیام فرستاد که شوهرم در مسافرت است و با من عهد بسته است که بیرون نروم تا او برگردد ، در حالی که پدرم مریض است آیا اجازه می دهید از خانه بیرون بروم و از پدرم عیادت کنم ؟ رسول خدا ص فرمودند:« اجازه نمی دهم درخانه بنشین و مطیع امر شوهرت باش . و به وعده ات وفا کن » امام صادق ع می فرماید :« پدر آن زن فوت کرد آن زن نزد رسول خدا ص دوباره پیغام فرستاد که پدرم فوت کرد آیا اجازه می دهید بروم ؟ رسول خدا ص باز فرمود : در منزلت بمان و مطیع امر شوهرت باش . آنمرد دفن شد بعد رسول خدا ص پیام برای آن زن فرستاد و فرمود : خداوند تبارک و تعالی گناهان تو و پدرت را به خاطر اطاعت از همسرت بخشید . رسول خدا ص فرمود :« زن نتواند حق خدا را ادا کند تا این که حق همسرش را ادا نماید .» *************************************************************************************** منبع برای این موضوع پیدا نکردم . اگر میدونید بگید.اگر جعلیه .تاپیک حذف بشه .این موضوع تو تاپیک وبلاگی برای همسرداری اومد.دیدم اون تاپیک رو میکشونم به جنجال.بزار مستقل این کار رو کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من پدر برام حرمت داره .نمیتونم با این قضیه کنار بیام بابت مردی که تو شناسناممه ،پدرم رو ........................ اگر صحت داره . من جواب میدم پدر ،پدر،پدر،پدر |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۲۷, ۱۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
نقل قول:کسی که عادل نباشه ظالمه .ظالم هم جاش تو جهنمه. نقل قول:چرا همچین به مذاقتون انگار خوش نیومد این حرف نقل قول:ز مرحوم ناظر reza2035 هم ممنونم.کلا گرفت من چی گفتم . واقعا راست میگه چرا اون سنت حسنه اجرا نمیشه.اون خانم های متاهل که اطاعت از شوهر میکنن اینجا هم باید اطاعت کنن . 4 تا زن دور هم به به . هر کدوم هم 3 تا بچه . میشه به عبارتی 12 تا بچه . به به .زندگی بهتر با فرزندان از 4 زن مختلف .خوبه حمایت میکنیم از این قانون . باور کنید این مثال بابت سخت گیری خواهرمون زدم . منظورم اینه که چرا اینقدر سخت گیر هستند ...تا حالا دیدین یکی تاپیک بزنه چرا زنها نمیذارند من چهار تا زن بگیرم ؟
|
|||
|
|
۱۳:۰۸, ۱۱/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۲ ۱۳:۱۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
در مورد ۱۱۰ تا مهریه و ...
یه قاءده داریم میگه المفلس فی امان اله . کلا کسی که افلاسش اثبات بشه به قول حقوقیا معسر باشه و بتونه اعسارش رو اثبات کنه به شرط تعدیه دین به صورت اقساط از زندان ازاد میشه . مهریه هم یک دین است . بنابرین همین مطلب برش صادقه . حالا این قانون ۱۱۰ تا میگه نداشتن ۱۱۰ تاش اثباتش با مرده . اگر زن میگه بیشتر داره باید اثبات کنه . یعنی قبلا ها اول زندان میگردن بعد طرف اعسارش رو اثبات میکرد . الان میتونه همون زمان دادخواست اعسارش رو اثبات کنه . و در هر حال اگر شوهر غنی باشه و استطاعت داشته باشه به ۱۱۰ تا محدود نمیشه اومدیم اصلا طرف یه سکه هم نداشت . اعدامش میکنید؟!! خوب نداره ... کف دستی که مو نداره که نمیتراشن!! الان من جوون از کجا بیارم ۱۰۰۰ تا سکه مهریه بدم ؟!! ============= کسی که قادر به ادای دین و بدهکاری خود نباشد با استفاده از ضرب المثل بالا خود را در پناه خدا دانسته، مصون از تعرض و تعقیب می داند. عبارت مثلی بالا را به حضرت رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نسبت می دهند که چون واقعه تاریخی آموزنده ای آن را صورت ضرب المثل داده است، به شأن نزول آن می پردازیم. در کشور حجاز قبل از اسلام، چنانچه مدیون قادر به ادای دین نبود، طلبکار و دائن نسبت به مدیون همه گونه حق داشت؛ مخصوصاً طبق سنتی که در شهر تجاری مکه حکمفرما بوده است، اگر یک نفر توانگر به دیگری وام می داد و مدیون در موعد مقرر قادر به پرداخت بدهی خویش نمی شد، بستانکار مجاز بود مدیون را برده و بنده خود کند و وی را تا استهلاک دین به کار وادارد و یا در بازار برده فروشان بفروشد. پیامبر اسلام به دفاع از این دسته افراد مظلوم و مفلس برخاست و ندا در داد که "المفلس فی امان الله". یعنی کسی که از عهده ادای دین برنیاید در پناه خدا و مصون از تعرض حاکم و وامخواه است، و هیچکس حق ندارد او را شکنجه و آزار داده یا در معرض بیع قرار دهد. برای جماعت قریش که کاری جز رباخواری و رباکاری نداشته اند، پیداست که این ندا و هشدار رسول اکرم، چون پتک کوبنده ای بود که بر مغزشان فرود آمده، از مطامع آنان در تحصیل مال از طریق فروش بنده و برده به کاروانیان جلوگیری می کرد. به علاوه غلامان را که اکثراً به علت عدم استهلاک دین در صف بندگان و بردگان درآمده بودند به عصیان و انقلاب وا می داشت. پس درنگ و تأمل را جایز ندیده به رهبری ابوسفیان قیام کردند و حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و تمام یارانش را از مکه اخراج کردند. به طوری که می دانیم ابوطالب و حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و کلیه افراد قبیله بنی هاشم به یک منطقه کوهستانی مکه که متعلق به ابوطالب بود و آن منطقه را شعب ابیطالب می نامیدند تبعید شدند.
========== خداوند در قرآن کریم ميفرمايد: وَ إِنْ كانَ ذُو عُسْرَةٍ فَنَظِرَةٌ إِلى مَيْسَرَةٍ وَ أَنْ تَصَدَّقُوا خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ تَعْلَمُونَ»(بقره/280) اگر بدهكار عسرت دارد و در مضيقه و فشار است «فَنَظِرَةٌ إِلى مَيْسَرَةٍ» صبر كنيد تا پول دار شود. |
|||
|
|
۱۳:۱۱, ۱۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
(۱۱/بهمن/۹۲ ۱۲:۲۷)Reza2035 نوشته است: باور کنید این مثال بابت سخت گیری خواهرمون زدم .بله برادرمون رسما عذر خواهی میکنن. ما هم عذر خواهیشون رو به فال نیک میگیریم و از گناه در بیان پاره ای از مسائل مختومه ای که مطرح کردن میگذریم.
|
|||
|
|
۱۳:۵۶, ۱۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
نقل قول:اینو شما گفتید : اگر زورم میرسید مجردا رو در مباحث اینچنینی ممنوع القلم میکردم شما این قانون رو هم تصویب کنی.شده با این خواستگار اخریم که خیلی خنگه ازدواج میکنم . قباله ی ازدواج میارم تالار نشون میدم .میام باز نظر میدم . فکر کردن دوستان متاهل که تخت خوابشون دو نفر شده اعتماد به نفس پیدا کردن . چپ و راست تو تاپیک ها میگم مجردی حرف نزن . منزوی کردن مجرد ها رو رسما باطل میدونم . دوست عزيزم اگه متاهل ها ميگن الان نظرات مجردها به دور از واقعيته منظورشون اينه كه ما چون چيزي از زندگي متاهلي درك نكرديم،نميتونيم نظر درستي بديم و داريم از بيرون به اين مساله نگاه ميكنيم.خيلي از مجردها بعد از ازدواج كاملا نظرشون تغيير ميكنه ![]() نقل قول: تو رو خدا بس کنید . این مرد ها هم کشتن ما رو با کار کردنشون.یه رشوه نمیگیرن فکر میکنن ته بهشت با 5 تا حوری دیگه جایگاهشونه . منم عمران خوندم. مرد های خرس گنده تو ماه رمضون جلوی من روزه خواری میکردن.بمیرم ضعیفن. یا تو بیابون سگ اومد سراغم . نشستن ماست دارن منو نگاه میکنن .خوبه چوپون گله سوت زد سگا برگشتن . مگر نه الان بهشت برین جایگاهم بود . odgy:
اين نشون ميده اون آقايوني كه اطراف شما بودن ،مرداي خوبي نبودن،نه اينكه بقيه همه بد باشن.ي زن بد دليل بد بودن همه زنها نيست،ي مرد بد هم همينطور نقل قول:دیدید مرد رو انداختم قطب شمال. ناراحت شدید . نه آخه دیدم کنیز اوردن مرد الهی و در راه خدمت به خانواده نمیتونه باشه .تهش حتما چیزی هست.تمتع جنسی. به شخصه دستمال و شوینده میدم دستش جمعه بشینه تمام در و دیوار خونه رو تمیز کنه .بهش هم میگم عزیزم میخوام در و دیوار خونه بوی حضورت رو بده . مست وجودت بشم . اصلا میخوام کنج خونه نشستم که شب بیای نون بزاری تو سفرمون با در و دیوار حرف بزنم که نشون از حضورت داره. دوست عزيزم من خودم دورو برم ديدم آقايوني كه پا به پاي خانمشون حتي تو كار خونه هم كمك ميكنن.خدا هم نگفت آقايون كمك نكنن.ميتوني جمعه ،هم تو كارو تعطيل كني ،هم اون.به جاش بريد مهموني..والا! ![]() نقل قول:دوستانی که شعار دادن .مواظب ازمایش الهی باشن.رسما چند بار اعلام کردم با پسر جماعت دوست نشید. به 3 روز نکشید پسر خوشتیپ و دختر کش اومد سراغم که دوست بشیم . یعنی خوشم میاد خدا خوب میاد آزمایش کنه بندشو .حواستون به ایده هاتون باشه . odgy: odgy: odgy: odgy:من شعار ندادم .دارم ميگم براي منم اين سوالا پيش اومد.منم به تندي حضوري اين شبهات رو با دوروبريام مطرح ميكردم .بعد ميديم خب جواباشون حقه.منم قبول كردم.![]() خيلي سخته بتونيم تو اين آزمايش سربلند باشيم،ولي از اينايي كه سربلند بودن هم انتقاد نميكنم.چون كار اونا درسته. ![]() نقل قول: بنده هم گفتم اطاعت از شوهر واجبه . تو شرایط ضمن عقد اگر مخالف با فقه و قانون مدنی ایران نباشه . شروطی رو اضافه میکنم که مساله ای پیش نیاد .اگر قانونگذار مساله ی حقوقی رو مورد دار نمیدونست سال 1360 نمیومد بند های تکمیلی بزاره . اگه منو شما تو انتخابمون دقت كنيم،اصلا نيازي نيست كه قانونهارو حفظ كنيم.اگه هم از بد روزگار مرد بدي نصيب شد بازم خيلي راهكار هست كه پيش قدم باشه قبل از اجراي قوانين ![]() ي كم مهربون تر باشيم ديگه ![]() التماس دعا |
|||
|
|
۲۱:۲۶, ۱۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
منتظر آلاله ی عزیز هستم اگر میخوان بحثی کنن ادامه بدن .مگر نه آخرین یادداشتم رو تو این تاپیک میخوام بزارم و بلافاصله تاپیک بسته بشه و تمام .
|
|||
|
|
۲۱:۵۴, ۱۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
(۱۱/بهمن/۹۲ ۲۱:۵۱)وحید110 نوشته است: یعنی شما میخواهید بدونید که حقوق زن و مرد نسبت به هم چیه؟ حقوق و وظایفشون نسبت به هم حتما این مسائل بر اساس آیه و روایت گرفته شده, پس لطفا آیات و روایاتشم بنویسید حالا شاید به این تاپیک مربوط نباشه, پس هرجا که خودتون صلاح میدونید قرارش بدید |
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۱۱/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۲ ۲۲:۴۰ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
[b] من دخترک احساساتی باعث تفریح جماعتی شد که خندیدند اما من نخندیدم من عاشقم عاشق پدر حتی جمله ای عشق ناقصم را میلرزاند من از شعار زدگی دینی در جامعه ای که تگ دیگ دینش سوخته است حالم بهم میخورد حق است سخت است اصل است قبول کن احسنت احسنت من دیگر باور به معجزه ندارم [b]گوش هایم را میگیرم من را به جهنم ببر خدا من خسته تر از انم که بهشت را انتخاب کنم من را به جهنم ببر من عاشق هستم اگر جرم است جهنم شرف دارد به بهشتی خیالی فاتحه ای برای روحم بفرستید تمام...................................................
|
|||
|
|
۲۲:۴۰, ۱۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد.
با مشورت ايجاد كننده تاپيك ،اين بحث بسته شد. ![]() ممنون از دوستاني كه حضور داشتن. التماس دعا |
|||
|
|
۲۲:۵۲, ۱۱/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۲ ۲۳:۰۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
با اجازتون یه حرف اخری هم بنده بزنم .
نگاه احساسی و قشنگ شما به پدری که هست خیلی زیبا بود . خدا براتون نگرش داره ان شاالله مزدوج شدید (نه با این خواستگار خنگ اخری) ببینیم اونوقت این احساسات چه میکنه !(تو مایه چه میکنه این بازیکن فردوسی پور) امیدوارم هیچ بنده ای هیچ وقت بین خدا و علاقش گیر نکنه امین یا رب العالمین در پناه هادی با ارزوی موفقیت ![]() پ ن : فدای تار موی اونی که خودش و پسرانش و همه خانوادش رو فدای خدا کرد و فرمود : خداوندا این قربانی را از ما بپذیر به ابی انت و امی پدر و مادرم فدایش |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |