کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حضرت آیت الله سید علی خامنه ای یا ولایت فقیه
۱۵:۴۰, ۴/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۱ ۲۲:۰۰ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام ...
یک سوال خیلی بزرگ دارم از دوستان لطفا جواب منو بدید
لطفا با واقعیتی که عرض می کنم کنار بیاید و با حقیقت جواب منو بدید
سوالم اینکه چرا ما الان سید علی خامنه ای رو قبول داریم
اما ولایت فقیه رو قبول نداریم
منظورم اینکه همین بسیجی هایی که دم از رهبری میزنند
اگه خدایی نکرده اقا فوت کنه عمرا کسی که بعد از اقا رهبر میشه رو قبول
کنند؟؟؟؟
نمونه اش هم که قبلا اتفاق افتاده زمان اقای خمینی
لطفا با حرف های کلیشه ای جوابمو ندید و حقیقت رو بگید شما هم با این حرف من
موافقید یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، soheyl68 ، Bahar ، Reza2035 ، help me
۱۶:۲۰, ۴/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۱ ۱۶:۲۷ توسط revenger.)
شماره ارسال: #2

صحبت شما رو میشه از دو دیدگاه بررسی کرد:

1_منظورتون این بود که بعد رهبری شخص برجسته ای در کشور نیست که بتونه این مسئولیت سنگین رو به عهده بگیره...

خب در اینباره حق با شماست، متاسفانه این یکی از ضعف های اساسی حوزه علمیه ما بوده که نتونسته طی این سالهای طولانی روحانی سیاست مدار مقبول تحویل جامعه بده که از نظر من باید تربیت روحانیون سیاست مدار اصلی ترین اولویت حوزه بشه...

2_منظور شما اینه که افراد ولایت مدار امروز به خاطر حب به شخص مقام معظم رهبری ولایت مدارن و اگه کس دیگه ای ولی فقیه بشه ممنکه اونو نپذیرن...

اما در اینباره مسئله برمیگرده به تربیت و تفکر اون افراد...

کسانی که شخصیت محور باشند مطمئنا در این آزمایش الهی سقوط خواهند کرد اما اشخاصی که توجه و تاکید به ایدئولوژی و اصل و بنیان ولایت فقیه دارند قطعا سربلند خواهند گشت... که این برمیگردد به میزان اگاهی و بصیرت مردم و به طور کلی فکر میکنم اکثر مردم جز دسته دوم بوده و همچنین کلیه خواص متدین نیز به این دسته تعلق خواهند گرفت و عده ای که دسته اول را تشکیل میدهند از جانب مردم جاهل هستند و از جانب خواص منافق...

(۴/اسفند/۹۱ ۱۵:۴۰)sajad0511 نوشته است:  
سوالم اینکه چرا ما الان سید علی خامنه ای رو قبول داریم

ضمنا حداقل درباره شخص خودم باید بگم من اول ولایت فقیه رو قبول کردم ، بعد نشستم پای صحبت سید ، بعد از رصد کردن طولانی مدت و آشنایی با اقدامات و دغدغه ها و راهکارهای وی به مقبولیت ایشان ایمان آوردم و حب ایشان در بنده پدید آمد...Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان ، فانوس *7* ، Havbb 110 ، سجاد313 ، رضا محمدی ، soheyl68 ، rahgozar.f ، hsmoa ، M03TAFA ، help me ، hesam110
۱۷:۱۳, ۴/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
منظور من دقیقا دیدگاه دوم شماست
revenger
جان
۲۰:۰۷, ۴/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام
نمی خوام مبحث رو منحرف کنم
ولی بهتره وقتی از بزرگان اسم می بریم با احترام بیشتری باشه!
اینجا که ویکی پدیا نیست !!

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، خیبر110 ، فانوس *7* ، Hadith ، حسن.س. ، ارش کمانگیر ، میلاد.م ، سجاد313 ، m.hossein ، ســــــاقی ، help me ، hesam110 ، عبدالرحمن
۲۱:۳۳, ۴/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۱ ۱:۴۰ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #5

(۴/اسفند/۹۱ ۱۵:۴۰)sajad0511 نوشته است:  سوالم اینکه چرا ما الان سید علی خامنه ای رو قبول داریم
ولایت فقیه به معنی این هست که یک فقیه (یعنی دانا, دانشمند, عالم‌ به‌ احکام‌ شرع, متخصص‌ در علم‌ فقه) رو به عنوان اولی‌الامر انتخاب کنیم.

اولی‌الامر یک مفهوم قرآنی است، و یعنی کسی که سرپرستی کار مسلمین به دستش سپرده شود.

حتی کسانی که در مورد ولایت فقیه صددرصد متفق نیستند، مانند سنی‌ها، با توجه به مفهوم اولی‌الامر، از هرکسی که اولی‌الامر باشه تبعیت می‌کنند.

ایشون الآن اولی الامر هستند و بنابراین تبعیت از فرامین ایشون برای حفظ کیان جامعه‌ی اسلامی ضروری است، و بخاطر آسیبی که در صورت نافرمانی کردن ممکن است به جان و مال مسلمین برسد، نافرمانی گناه بزرگی است.

(۴/اسفند/۹۱ ۱۵:۴۰)sajad0511 نوشته است:  منظورم اینکه همین بسیجی هایی که دم از رهبری میزنند

اگه خدایی نکرده اقا فوت کنه عمرا کسی که بعد از اقا رهبر میشه رو قبول کنند؟؟؟؟
نمونه‌اش یکبار قبلاً بوده: خود ایشون.
کسانی که با امام خمینی بیعت کرده بودند، آمدند و با ایشون بیعت کردند.

(۴/اسفند/۹۱ ۱۵:۴۰)sajad0511 نوشته است:  نمونه اش هم که قبلا اتفاق افتاده زمان اقای خمینی
لطفا با حرف های کلیشه ای جوابمو ندید و حقیقت رو بگید شما هم با این حرف من
موافقید یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اتفاقاً برعکس، همون طور که در بالا گفتم نمونه‌ی بیعت کردن با رهبر جدید را قبلاً دیده‌ایم.

اگر منظورتون آقای منتظری هست، باید جریان ایشون رو بدونید.
ایشون قبلاً یکی از شاگردان خوب امام خمینی بودند. در اول، امام خمینی تصمیم مجلس خبرگان رو مبنی بر انتخاب ایشون به عنوان رهبر آینده نظام تأیید فرمودند، اما بعداً دیدند که ایشون منافقین رو از خودش نمی‌راند، و به نظر می‌آید حتی نظرات موافق آنها دارد.

امام خمینی به ایشون گفتند که افرادی در اطرافتون دارید که به شما اخبار دروغ می‌رسانند، و ایشون رو نصیحت کردند که اونها رو از خودش براند. ایشون به کار خودش ادامه داد، و امام خمینی در نهایت صلاحیت ایشون رو رد کردند، و آن نامه‌ی تاریخی معروف رو دادند: نامه‌ی تاریخی امام خمینی به آقای منتظری

جمله امام در آخر نامه، تلخی این مسئله برای امام رو به خوبی نشون میده: "از خدا می‌خواهم که به پدر پیر مردم عزیز ایران صبر و تحمل عطا فرماید و او را بخشیده و از این دنیا ببرد تا طعم تلخ خیانت دوستان را بیش از این نچشد."

بعد از این هم به فرمایش امام قرار شد که رهبر آینده از پیش انتخاب نشود، و آقا هم بعد از رحلت امام انتخاب شدند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، رضا محمدی ، بیداری12 ، Bahar ، m.hossein ، help me ، hesam110
۲۱:۵۲, ۴/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام دوست من لازم دوسنستم به عنوان یه نمونه از دوستداران آقا نظر بدم

ممکنه خیلی از آدما اول عاشق خود پیامبر شده باشند بعد دینش بعضی ها هم در نیمه ی راه موندنو فقط عاشق پیامبرن
درسته که ما از دین به افراد دینی می رسیم اما گاهی برعکسشم میشه یعنی در یک دین خوب هم باید اصول خوبی باشه هم افراد خوبی که البته در دین ما هست
اما نظام ما الان که هم خود فرد رهبری عالین هم ولایت فقیه اگر بعد از ایشون کس نالایقی بیان شاید رو بعضی ها تاثیر بذاره نسبت به اصل منحرف بشن
مثلا شما ببینی بعضی ها می بینن که متاسفانه بعضی از مدعیان دین اخمویند از دین بدشون میاد
حالا همینو تعمیم بده به رهبری
یا بعضی ها می بینن عجب فرشته ایه شهید باکری عاشق دینش می شن شاید بعضی ها از رهبری به ولایت رسیده باشن بعضی ها هم وسط راه موندن
مثلا افرادی رو در نظر بگیرید که در زمان پیامبر پیامبر و انسان شریفی می دونستند اما از دین پیامبر خوششون نمیومده
حالا الان شاید بعضی ها باشن آقا رو فرشته بدونن اما ولایت رو نه که البته جای ناراحتی داره
اما داستان از جایی شروع میشه که آقا چون واقعا معرکه اند همه رو جذب خودشون می کنند اما متاسفانه تربیت های غلط جوون رو جذب ولایت نکرده
در هر حال نظر بنده بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، sajad0511 ، rahgozar.f ، help me ، hesam110
۱۸:۴۴, ۱۱/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/فروردین/۹۲ ۱۸:۴۶ توسط hanaa.)
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام
از صاحب تاپیک عذر میخوام که این سوالو اینجا میپرسم
ولی تاپیکی در این مورد ندیدم تو سایت

من اصلن نمیدونم چرا ولایت فقیه؟؟؟
مخالفش نیستم ولی موافقم نیستم
یعنی اطلاعاتی ندارم
ولی چرا یه عده انقدر متعصبن و اینکه میگن مرگ بر ضد ولایت فقیه یعنی چی؟؟؟ یعنی هرکی سید علی خامنه ای رو قبول نداره مستحق مرگه؟؟؟
با این وضعیت کشور و این سکوت و ... خیلی تو اطرافیانم مخالفت با ایشون میبینم و وقتی پای صحبتاشون میشینم تا حدودی قانع میشم
ولی صحبت این طرفیا رو هم نشنیدم
اصلن ولایت فقیه از کجا شروع شد؟؟؟
حقیقتو میخوام و میپذیرم
ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، رضا محمدی ، مجتبی110 ، help me ، تفکر
۲۱:۵۵, ۱۱/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
دوستان تعصبی به حرفم نگاه نکنید سوالم واقعی هست و برای تشنج نیست ولی کسی میتونه دلایلی بر ولایت اقای خامنه ای برای من و دوستان مثل من بیاره که منهم از این سردرگمی خارج بشم از هر کسی میپرسم یا بی دلیل ایشون را میکوبند یا متعصبانه از ایشون طرفداری میکنند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hanaa ، Bahar ، تفکر
۱۸:۳۶, ۱۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
سه لینک پیدا کردم که مطالعه بفرمایین تا ان شاءالله جواب سوال خودتون رو پیدا کنین:

یکی سخنرانی آقای قرائتی:

9 دليل عقلي در اثبات ولايت فقيه

اینها هم دقیقتر:

http://www.majlesekhobregan.ir/fa/public...001/03.htm
http://www.andisheqom.com/Files/velayat....subid=2098

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، سجاد313 ، رضا محمدی ، بیداری12 ، درست پسند ، Bahar ، m.hossein ، keyvan-rostamy ، help me ، hesam110 ، خادمة الزهرا
۱۹:۴۶, ۱۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم

هانا گرامی،کسی که ولایت فقیه را قبول نداشته باشد،مجازاتش مرگ نیست.

کسی که علیه امنیت ملی اقدام می کند و دست به عملیات تروریستی می زند و به بهانه ی مخالفت با نظام،جان و مال و ناموس مردم را به خطر می اندازد مجازاتش مرگ است.

هر نظامی که سقوط کند،حالا فرقی نمی چه ستمشاهی باشد چه جمهوری اسلامی،در مدت زمانی استقرار نظام بعدی،مردم آن کشور تحت یک سری بی نظمی ها و بی قانونی قرار میگیرند زیرا هنوز قانونی تدوین نشده و نیروی انتظامی در کار نیست.

پس می توان گفت کمترین عواقبی که کار مخالفان نظام دارد،همین مسئله است.

فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، hesam110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]