|
برخی شبهات وارده به ولایت فقیه توسط حجتیه ضدمهدوی(مهم)
|
|
۱۸:۳۵, ۱۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() یکی از دوستان متن زیر رو فرستاد احتمال داره متن زیر بصورت گسترده تری تکثیر بشه (در شبکه های اجتماعی موبایل) و واجبه به این سوالات که از روی عمد پرسیده شده جواب داده بشه سیر تکاملی سوالات رو که بخوانید میبینید چه غرض و مرضی در نیت گرداورندگان بوده عین متن رو آوردم که اگر کسی از متن جستجو کرد به اینجا بیاد و اینکه نوع نوشتن هم مشخصه حقیقتا حجتیه ای ها (اعضا و وابستگان فکری) افراد خدا نشناس و بی تقوایی هستند که به مثابه بنی امیه حاضرند هر کاری بکنند که به اهداف خود برسند. ![]() الا لعنت الله علی القوم الظالمین نامه یک جوان شیعه به آیت الله خامنه ای بسم الله الرحمن الرحیم باعرض سلام و خسته نباشید خدمت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب شاید در قدم اول بسیار گستاخانه باشد که یک جوان شیعه به نقد و بیان اشکالات یک عالم شیعه بپردازد. اما ما پیرو مکتبی هستیم که رئیسش چنین فرمود ” محبوبترین برادرانم نزد من کسی است که عیبهای مرا به من اهدا کند ” پس من هم به فرمایش امام صادق (علیه السلام) عمل میکنم و سعی میکنم در کمال ادب و احترام تمام سؤالات و اشکالاتی که از محضر شما دارم را بیان کنم ولی آنقدر سوال ها زیاد است که نمیدانم از کجا شروع کنم!! و از جهتی هم میترسم سوال کنم.چون به چشم خود دیده ام و همه میدانند که با منتقدین خود و نظام خود چه کرده اید.... ولی برای واضح شدن مطلب و حقانیت تشیع و برای مقدمه ی سوال ها ده سوال میپرسم.! 1- شما بر چه اساس و روایت و آیه ای بیان کردید: مرد میتواند به حد علی بن ابیطالب علیه السلام برسد و زن میتواند به حد فاطمه ی زهرا علیهاالسلام برسد؟؟؟؟ http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=7284 2-شما بر چه اساس و مبنایی بیان کردید: ما نخواستیم فقط پرچم شیعه را بلند کنیم -میتوانستیم اما نخواستیم !!؟؟؟؟؟ ((میتوانستید و نخواستید اگر اینکار را میکردید چه میشد؟؟؟)) http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=22076 ---------------- 3-بنا به چه روایتی اظهار داشتید: من با برهنه شدن عزادران برای سینه زنی به هیچ وجه موافق نیستم ، نه تنها قلبا بلکه زبانا هم گفتم که اینکار درست نیست!!! آیا مراجع ما اشتباه میکردند؟؟ http://dornews.com/NewsDetails.aspx?News=2095656 ---------------- 4-این نظر را بر چه مبنایی دادید؟؟که ﺩﺳﺘﻪﻫﺎﯼ ﻋﺰﺍﺩﺍﺭﯼ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﻋﺎﺷﻮﺭﺍ ﺑﻤﺎﻧﺪ !! ﻭﯼ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺩ: ﭘﯿﺎﻣﮏﻫﺎﯼ ﺧﻼﻓﯽ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻗﻮﻝ بنده ﻣﯽﺯﻧﻨﺪ ﮐﻪ ﻓﺎﻃﻤﯿﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻋﺎﺷﻮﺭﺍﯾﯽ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭ ﺷﻮﺩ ، ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ بنده ﭼﻨﯿﻦ چیزی نگفته ام . من ﺑﺎ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭﯼ ﺩﺳﺘﻪﻫﺎﯼ ﻋﺰﺍﺩﺍﺭﯼ ﻣﺨﺎﻟﻔﻢ !!ﻃﺮﺡ ﺭﻭﺿﻪﻫﺎﯼ ﺣﻀﺮﺕ ﺯﻫﺮﺍ(سلام الله علیها) ﺩﺭ ﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﺷﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﻣﺼﻠﺤﺖ ﻧﺒﺎﺷﺪ !! http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930213000595 ---------------- 5-آیا برای شما و امام خمینی گریه کردن و سینه زدن اجر و ثواب دارد؟؟که شما گفته اید: در ایام شهادت حضرت زهرا سینه زنی و نوحه خوانی مناسبتی ندارد ! http://www.chafyeh110.ir/post-314.aspx ---------------- 6-آیا دست به سوی شما دراز کردن و یا شما دست به سوی مردم دراز میکنید بدعت است؟؟که گفته اید: ما در هیچ کجا نه در منابع شیعه و نه در منابع سنی نداریم که در هنگام بردن نامی غیر از خدا دستان خود را بالا ببرید. از این به بعد این کار را نکنید!! http://www.mashreghnews.ir/fa/news/297535 ----------------- 7-خودتان گفته اید: «از دوران جوانی به داشتن عقاید جماعت عمریه متهم بوده ام» چرا؟؟؟ شیعه وظیفه دارد خودش را در معرض تهمت قرار ندهد.آیا شما جوابی برای حضرت زهرا دارید که فردای قیامت بگویید ؟؟؟ http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=22076 ----------------- 8-در صورتی که علامه امینی فرمودند کسی که بگوید مثنوی اصول دین است گناهش از صدسال شراب خوری بیشتر است و تمامی مراجع و علما فرموده اند خواندن مثنوی اشکال دارد و او راهش از راه اهلبیت جداست و کفریاتش زیاد است .چرا گفتید: مثنوی اصول اصول اصول دین است (بیانات دردیدار شاعران رمضان 25 /6 / 1387) ----------------- باز هم دشمنی باشعاءر .چرا؟؟تا چه حد؟؟ برای این دولت چه ضرری دارد؟؟که میگویید: در مورد حضرت موسى بن جعفر (علیه السّلام) – با اینکه وفات آن بزرگوار از وفاتهاى داراى روضه خوانى است – من لزومى نمىبینم که سینه زنى بشود!!! http://www.chafyeh110.ir/post-314.aspx ------------------ 9-باتوجه به روایت امام صادق علیه السلام مبنی بر اینکه نگاه به شطرنج حرام است و اگر دیدید یزید را لعنت کنید.و روایت دیگری که گناه نگاه کردن به شطرنج همانند نگاه کردن به فرج (عورت) مادرت است.بر چه مبنایی فتوا دادید: اگر شطرنج در حال حاضر از آلات قمار نباشد اشکالی ندارد (استفتاءات) 10-با توجه به قرآن کریم که میفرماید: ولا تسبوالذین یدعون من دون الله چرا به آمریکا و انگلیس و نمادهای آنها توهین میکنید.وجان شیعیان را در خطر می اندازید؟؟ چنانچه الان با این تحریم کمر مردم شکسته شد --------------- با توجه به اینکه اقرار کردید به یکی از صدها اشتباهاتتان. ما چه طور به شما اطمینان کنیم که مابقی سخنان و فتاوا و حکمتان اشتباه نیست؟؟آیا کسی که علنا اشتباه کند میتوان پشت سر او نماز خواند؟؟ جلوگیری از کثرت جمعیت شیعیان مساوی است با کشتن هزاران بچه شیعه و... بیانات رهبری: من همین جا در داخل پرانتز عرض کنم.یکی از خطاهایی که خود ما کردیم -بنده خودم هم در این خطا سهیمم-این مسئله ی تحدید نسل از اواسط دهه ی 70 به این طرف باید متوقف میشد (شعار:زندگی بهتر=فرزند کمتر) البته اولی که سیاست تحدید نسل اتخاذ شد،خوب بود،لازم بود،لیکن از اواسط دهه ی هفتاد باید متوقف میشد.این را متوقف نکردیم.این اشتباه بود.عرض کردم! مسئولین کشور در این اشتباه سهیمند ،بنده ی حقیر هم در این اشتباه سهیمم.این را خدای متعال و تاریخ باید بر ما ببخشد،نسل جوان را باید حفظ کرد. ⚫آقای خمینی : اگر فقیه یک گناه صغیره هم بکند از ولایت ساقط میشود (صحیفه نور ج11ص37)ص40) ================= بسم الله الرحمن الرحیم مورد اول: متن تقطیع شده فوق بصورت زیر است: در اسلام، برای فعّالیت زنان، سه عرصه معیّن شده است. اوّل، عرصهی تکامل و رشد معنوی خودِ زن است. زن و مرد در این بخش، هیچ تفاوتی در میدان رشد و تکامل معنوی ندارند. یعنی مرد میتواند به عالیترین مقامات از لحاظ معنوی برسد؛ زن هم میتواند به بالاترین مقامات از لحاظ معنوی برسد. مرد میتواند به حدّ علی بنابیطالب علیهالسّلام برسد و زن میتواند به حدّ فاطمهی زهرا سلاماللَّهعلیها برسد. http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=7284 جواب: ظرفیت مقام مرد و زن طوری است که یک مرد می شود علی بن ابی طالب (علیه السلام) و یک زن می شود فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) یه مثال بزنم (ناقص>> چون متن قرآن قابل تکثیره (نه ماهیتش) ولی مقام معصومین منحصر به فرده) انگار من بگم برگ کاغذ و قلم می تونن قرآن مکتوب بشن البته چیزای دیگه هم میتونن بشن ولی چنین چیزی اتفاق افتاده مورد دوم: متن تقطیع شده از این قسمت است: «از همان ابتدای انقلاب، ما نخواستیم فقط پرچمِ شیعه را بلند کنیم، ما پرچم اسلام را بلند کردیم تا همه دورِ هم جمع شوند. امروز کتابهای ضدِ شیعه، تحریفِ تاریخِ شیعه، زیاد چاپ میشود، نه مثلِ قدیمها و آن چاپهای بدِ پاکستانی. در شکلهای نو و جذاب. ما هم میتوانیم جوابشان را بدهیم. توانش را هم داریم. اما این کار را صلاح نمی دانیم، این کار را نمیکنیم. در جوانی که در مسجد بینِ مغرب و عشا منبر میرفتم، کارم این بود که معارفِ عمیقِ اسلامی را منتقل کنم. از همان زمان تأکید داشتم بر وحدت. البته خیلیها مرا متهم میکردند به سنیگری، اما من میگفتم که فرصتِ جواب دادن به اینها را ندارم.» http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=22076 من متن اصلی رو پیدا نکردم ولی در خود سایت رسمی بود بحث ، بحث همیشگی وحدته اول اینکه وقتی عنوان حکومت ولایت فقیهه یعنی شیعه و آن هم شیعه اثنی عشری و لاغیر پس چیزی غیر از این نیست اما اینکه بین اسلام و تشیع فرق گذاشته شده ناشی از این است که بسیاری از افرادی که خود را مسلمان می دانند ولی شیعه نیستند از لحاظ فکری مستضعف هستند نظر شما را به این مورد جلب می کنم امام علی بن الحسین زین العابدین (علیه السلام) در صحیفه سجادیه در یکی از دعاهای شریف خود می فرمایند: «بار خدایا! مرزهاى مسلمانان را به پیروزمندى خویش استوار گردان و مرزبانان را به نیروى خود یارى ده و از خزانه فضل خویش به فراوانى آنها را ببخشای. بار خدایا! شمار مرزبانان را افزون کن و سلاحشان را بُرّنده ساز. از منطقه مورد حراستشان، محافظت فرماى و پیرامونشان را نفوذ ناپذیر گردان. جمعشان را متحد کن و خود به تدبیر امورشان بپرداز. سر رشته آذوقهشان گسسته مگردان و دشواریها از پیش پایشان بردار. آنان را به نصرت خویش قوّت بخش و به شکیبایى مدد نماى و دفع مکر دشمن را به ایشان بیاموز. خدایا!... به مدافعان مرزها هر چه نمىشناسند بشناسان و ایشان را هر چه نمىدانند بیاموز و چشمانشان را بر هر چه نمىبینند بگشاى. خدایا!... چون با دشمنان رویاروى شوند، یاد دنیاى مکار فریبنده از خاطرشان دور کن و هوس فتنهانگیز این جهان از دلشان محو کن و بهشت را پیش چشم ایشان بینداز و آن مساکن جاوید و آن منازل کریم و آن حوران خوب روى و آن جویباران سرشار از آشامیدنىهاى نغز و گوارا و آن درختان سر فرو داشته و بارور از میوههاى گوناگون بهشتى را به آنان بنماى، تا هواى پشت کردن به دشمن در دل هیچیک از ایشان نجنبد و خیال گریختن از هماورد از خاطر کس نگذرد» اگر دقت کنید حضرت برای مرزبانان بنی امیه دعا می کنند چرا؟ چون انقدر افق دیدشان وسیع است که دشمنان اسلام در روم و جاهای دیگر را میبینند که اگر منافقان به اسم اسلام بر سرکارند آن رومی ها کلا حتی اسم اسلام را بر نمیتابند برای خواندن مطلب تکمیلی در این مورد به این لینک مراجعه کنید حال که دشمنان اسلام در اروپا و آمریکا و شرق با همه اسلام دشمنند این سخنان ایشان بسیار هوشمندانه است مطمئناً در بین غیر شیعیان بسیاری هستند که در صورت تحقیق به طرفدار واقعی شیعه تبدیل می شوند. ولی در حال حاضر این مستضعفین باید تحت لوای پرچم وحدت باشند تا دشمنان اسلام ناامید شوند. مورد سوم: عین متن فوق رو در هیچ جایی پیدا نکردم مگر از خبرگزاری های بی سر و ته و آن هم با یک واسطه یعنی آقای مطیعی ایشان در سخنانشون بارها گفتند که از توجه به نقل قول ها بپرهیزید http://dornews.com/NewsDetails.aspx?News=2095656 اگر به صفحه فوق مراجعه کنید میبینید این خبرگزاری کاملا بی تقواست و صرفا برای افزایش بیننده اخبار و شایعات رو با هم ترکیب کرده و این خبرگزاری ها یکی دو تا هم نیستند اما در مورد خود این مطلب این فرد پرسیده کدام روایت آمده؟ شخص حضرت سیدالشهدا علیه السلام در کربلا با علم بر اینکه می دانستند لباسشان به سرقت می رود یک لباس کهنه مندرس را زیر آن پوشیدند تا بدن مطهرشان مشخص نشود و شما در تمام تاریخ ائمه میبینید اصل بر پوشیدگی بوده و شخصیت یک شیعه هم چنین چیزی رو ایجاب می کند تنها مطلبی که به این قضیه مرتبط است اقدام جناب عابس است که در لحظات آخر برای نبرد با کفار بنی امیه وقتی دید به خاطر داشتن زره جلو نمی آیند لباس خود را از تن در آورد که این هم مختص به شرایط آن موقع بوده و حالت دیگری نداریم که چنین توجیهی درست کند در آوردن لباس مخصوصا اگر در انظار عمومی باشد یا دوربین کاملا وجه منفی پیدا می کند و برای شیعه در حال حاضر مناسب نیست قبلا در تالار بحث کردیم (کلیک کنید) در ضمن در هیچ تاریخ مدونی نداریم که یک مرجع خود چنین کاری کرده باشد مگر در نهایت عمامه از سر برداشته باشد و بس و این نشان دهنده این است که این موضع نگرفتن مراجع دربرابر این کار نه به دلیل موافقت بلکه مانند قمه زنی در آن شرایط زمانی و در قدرت بودن متهجرین در جامعه شیعه از آن جلوگیری نمی کردند و بس. مورد چهارم: جملات فوق از یک شخص عادی صادر شده و منبع آن خود این شخص است و این صحبت باید توسط این شخص (مداحی) پاسخ داده شود نه ولی فقیه همانطور که همه می دانیم هر سال توسط ایشان مراسم فاطمیه بصورت باشکوهی برگزار می شود. ![]() اما در مورد خود این مطلب با توجه به اینکه راه اندازی دسته های عزاداری ممکن است به گفتن برخی جملات بینجامد و برخی آقایان هم در این قضیه شهرت دارند و تنها فاطمی بودن را در این نوع دسته تشکیل دادن ها و پیاده روی ها می دانند و از اصل ماجرا غافلند در واقع اگر روزی چنین مطلبی عنوان شد بصورت کاملا مستقیم از چنین چیزی نشأت می گیرد تا مجال برای موج سواری برخی افراد نماند. ادامه در قسمت بعد..........ان شاء الله |
|||
|
|
۲۳:۵۲, ۱۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
مورد پنجم:
متن اصلی مسألهی دیگر، مسألهی روضههاست. روضهخوانی و سینهزنی باید باشد؛ اما نه در هر عزایی. این را بدانید که روضه خواندن و گریه کردن - آن سنت سنیه - مربوط به همهی ائمه نیست؛ متعلق به بعضی از ائمه است. حالا یک وقت در جمع و مجلسی کسی روضهیی میخواند، عدهیی دلشان نرم میشود و گریه میکنند؛ این عیبی ندارد. اصلاً عزاداری کردن یک حرف است، روضهخوانی و سینهزنی راه انداختن یک حرف دیگر است. روضهخوانی و سینهزنی راه انداختن، مخصوص امام حسین است؛ حداکثر مربوط به بعضی از ائمه است؛ آن هم نه به این وسعت. مثلاً در شب و روز تاسوعا و عاشورا بخصوص، در شب و روز بیستویکم ماه رمضان، سینهزنی و عزاداری و برپایی جلسات خوب است؛ ولی مثلاً در مورد حضرت موسی بن جعفر (علیهالسّلام) - با اینکه وفات آن بزرگوار از وفاتهای دارای روضهخوانی است - من لزومی نمیبینم که سینهزنی بشود؛ یا مثلاً در سالگرد شهادت حضرت زهرا (سلاماللَّهعلیها) مناسبتی ندارد که ما بیاییم نوحهخوانی و سینهزنی کنیم؛ بهتر این است که در آن موارد، شرح مصایبشان گفته بشود. شرح مصایب، گریهآور است. منبع جواب: اونطور که بنظر بنده میرسه در این قسمت منظور اینه تمرکز روی عاشورا و فرهنگ اون باشه و طوری نشه که از هدف اصلی یعنی قیام امام حسین غافل بشیم اصل عاشوراست و قیام امام زمان هم بر بستر همین قیام شکل میگیره توجه کنید زنده نگه داشتن شعائر با همون ذکر و گریه ادامه پیدا می کنه باقی موارد در بقیه مناسبت ها ممکنه باعث بشه از اصل فاصله بگیریم در گذشته هم اینطور بوده و همین مراجعی که ازشون صحبت میشه مراسم ها رو همین طور برگزار می کردند (درسته؟) مورد ششم: باز هم ذکر خاطره از یک شخص عادی این آقای حاج عباس حیدرزاده کجا هستند که جواب این خاطره گویی را بدهند؟ ولی فقیه بارها گفتند که خاطره گویی و نقل قول از من رو توجهی نکنید و هرچیزی باید گفته بشه خودم میگم و ابایی ندارم (محاوره خودم بود) در ضمن بر فرض درستی این مطلب هیچ منعی نشده در این نقل قول در اینجا گفته شده فقط نام خدا در روایت آمده (البته این قسمت رو تخصص ندارم و حدیثش رو ندیدم) و گفته نشده حرام است. در نتیجه این امر به احسن است که کاری پسندیده است. مورد هفتم: یکی از جاهایی که کثیفی این نامردهای شیعه نما مشخص می شود در چنین سوالاتی نمایان است. اصل بیانات: «از همان ابتدای انقلاب، ما نخواستیم فقط پرچمِ شیعه را بلند کنیم، ما پرچم اسلام را بلند کردیم تا همه دورِ هم جمع شوند. امروز کتابهای ضدِ شیعه، تحریفِ تاریخِ شیعه، زیاد چاپ میشود، نه مثلِ قدیمها و آن چاپهای بدِ پاکستانی. در شکلهای نو و جذاب. ما هم میتوانیم جوابشان را بدهیم. توانش را هم داریم. اما این کار را صلاح نمی دانیم، این کار را نمیکنیم. در جوانی که در مسجد بینِ مغرب و عشا منبر میرفتم، کارم این بود که معارفِ عمیقِ اسلامی را منتقل کنم. از همان زمان تأکید داشتم بر وحدت. البته خیلیها مرا متهم میکردند به سنیگری، اما من میگفتم که فرصتِ جواب دادن به اینها را ندارم.» سوال اگر متهم کردن افراد جاهل یا مریض باعث این می شود که ایشان زیر سوال بروند پس امیرالمومنین هم متهم نشدند به تفرقه افکنی،نماز نخواندن و خیلی موارد دیگر؟؟ امام حسین متهم نشدند به خروج از دین؟ زاهد ظاهرپرست از حال ما آگاه نیست در حق ما هر چه گوید جای هیچ اِکراه نیست در طریقت هر چه پیش سالک آید خیر اوست در صراط مستقیم ای دل کسی گمراه نیست مورد هشتم: علامه امینی شخصیت کاملا قابل احترامی بودند و هستند برای شیعه در این سخنرانی (دانلود کن) جملاتی دارند که مخصوصا در مورد دیوان حافظ ناشی از دید خاص نسبت به این دیوان است در این مورد به تاپیک زیر مراجعه کنید تا متوجه اختلاف دیدگاه ها شوید http://forum.bidari-andishe.ir/thread-34002.html در مورد بحث مثنوی و اختلاف دیدگاه ها به صفحه زیر مراجعه کنید (سروش رو قلم بگیرید!) http://www.porseman.org/q/show.aspx?id=124086 مورد نهم: در مورد شطرنج بارها بحث شده افرادی که از با احادیث کار می کنند دقیقا کار اشتباه رو انجام میدن در دوران غیبت امام معصوم شیعه باید به مرجع خود مراجعه کند نه احادیث چون از احادیث و حتی آیات قرآن می توان استفاده به نفع کرد کما اینکه وهابیت و بهاییت و حجتیه به کرات این کار را انجام داده اند در صحیفه نور یک سوال توسط آقای قدیری شده خودتون بخوانید نامه [به آقاى محمد حسن قديرى (حكم بازى با شطرنج و معامله آلات موسيقى)] زمان: 2 مهر 1367/ 12 صفر 1409 مكان: تهران، جماران موضوع: حكم بازى شطرنج و خريد و فروش آلات موسيقى مخاطب: قديرى، محمد حسن (از اعضاى دفتر امام خمينى در قم) بسم اللَّه الرحمن الرحيم خدمت حضرت مستطاب آيت اللَّه العظمى امام خمينى- مد ظله العالى با عرض سلام و ادب و احترام، اخيراً دو استفتاء منتشر شده كه در يكى از خريد و فروش آلات لهو سؤال شده و در جواب آمده كه خريد و فروش آلات مشتركه به قصد محلله آن اشكال ندارد. و در ديگرى در سؤال مفروض است كه امروز شطرنج بكلى آلت قمار بودن خود را از دست داده و تنها به صورت ورزش فكرى درآمده است و در جواب آمده است كه بر فرض عمل مزبور اگر بُرد و باختى در بين نباشد اشكال ندارد. و آقاى مورد اعتمادى نقل كردند كه در بعضى روزنامه ها بر فرض مزبور را ننوشته است. در اينجا سؤالاتى مطرح است. 1- خريد و فروش آلات مشتركه مانع ندارد مگر اينكه قصد منفعت حرام در بين باشد. پس چرا در جواب سؤال اول قصد حلال قيد شده است؟ 2- در سؤال دوم سائل محترم از كجا ادعا مىكند كه امروز شطرنج آلت قمار بودن خود را بكلى از دست داده و تنها ورزش فكرى شده است؟ 3- در روايت معتبره است از سكونى از حضرت صادق- عليه السلام: اول- قال: قال رسول اللَّه (صلی الله علیه وآله) انهاكم عن الزفن و المزمار و عن الكوبات و الكبرات. دوم- قال: نهى رسول اللَّه (صلی الله علیه وآله) عن اللعب بالشطرنج و النرد .... زفن، به معناى رقص است (مجمع البحرين) مزمار، نامى است كه مطلق نى را شامل مىشود و نهى حضرت، حجت بر تحريم است مگر حجتى بر خلاف باشد. و هر دو دليل اطلاق دارد. بنا بر اين استفاده مىكنم كه نىزدن حرام است چه نى آلت مختصه باشد يا مشتركه و بازى شطرنج حرام است چه آلت قمار را از دست بدهد يا نه. و دعواى انصراف منشأ صحيحى مىخواهد كه به نظر نمىرسد و آنچه ممكن است گفته شود مثل غلبه يا آليت در آن زمان منشأ صحيحى نيست. و البته در حد خودم در ادله فحص و به مطالب حضرت عالى هم مراجعه نمودم حجتى بر خلاف اطلاق مزبور نيافتم. ادله ميسر و لهو تطبيق بر آلات منافاتى با اطلاق ندارد و علت منصوصهاى هم در ادله نيست و در هر صورت اگر ساحت قدس حضرت عالى از اين گونه مسائل به دور باشد به نظر من بهتر است و ضرورتى در نشر آنها ديده نمىشود. ديگر هر طور صلاح مىدانيد. از جسارت عذر مىخواهم و از خداوند متعال دوام سايه بلندپايه آن حضرت را مسألت دارم. و السلام عليكم و رحمة اللَّه و بركاته. 4 صفر الخير 1409- محمد حسن قديرى. جواب امام خمینی بسمه تعالى جناب حجت الاسلام آقاى قديرى- دامت افاضاته پس از عرض سلام و قبل از پرداختن به دو مورد سؤال و جواب، اين جانب لازم است از برداشت جنابعالى از اخبار و احكام الهى اظهار تأسف كنم. بنا بر نوشته جنابعالى زكات تنها براى مصارف فقرا و ساير امورى است كه ذكرش رفته است و اكنون كه مصارف به صدها مقابل آن رسيده است راهى نيست و «رِهان»[1] در «سَبْق»[2] و «رِمايه»[3] مختص است به تير و كمان و اسب دوانى و امثال آن، كه در جنگهاى سابق به كار گرفته مىشده است و امروز هم تنها در همان موارد است. و «انفال»[4] كه بر شيعيان «تحليل»[5] شدهاست، امروز هم شيعيان مىتوانند بدون هيچ مانعى با ماشينهاى كذايى جنگلها را از بين ببرند و آنچه را كه باعث حفظ و سلامت محيط زيست است را نابود كنند و جان ميليونها انسان را به خطر بيندازند و هيچ كس هم حق نداشته باشد مانع آنها باشد. منازل و مساجدى كه در خيابان كِشيها براى حل معضل ترافيك و حفظ جان هزاران نفر مورد احتياج است، نبايد تخريب گردد و امثال آن. و بالجمله آن گونه كه جنابعالى از اخبار و روايات برداشت داريد، تمدن جديد بكلى بايد از بين برود و مردم كوخنشين بوده و يا براى هميشه در صحراها زندگى نمايند. و اما راجع به دو سؤال، يكى بازى با شطرنج در صورتى كه از آلت قمار بودن بكلى خارج شده باشد، بايد عرض كنم كه شما مراجعه كنيد به كتاب جامع المدارك مرحوم آيت اللَّه آقاى حاج سيد احمد خونسارى كه بازى با شطرنج را بدون رهن جايز مىداند و در تمام ادله خدشه مىكند، در صورتى كه مقام احتياط و تقواى ايشان و نيز مقام علميت و دقت نظرشان معلوم است. اما اينكه نوشته ايد از كجا سائل به دست آورده كه شطرنج بكلى آلت قمار نيست، اين از شما عجيب است، چون سؤالها و جوابها فرض است و بنا بر اين آنچه را من جواب دادهام در فرض مذكور است كه اشكالى متوجه نيست و در صورت عدم احراز بايد بازى نكنند. و عجيبتر آنكه نوشتهايد چرا به جاى «قصد حرام نباشد»، «قصد حلال» نوشته شده؟ گويى عمل شخص متوجه و قاصد بدون قصد هم مىشود، در اين صورت «قصد حلال» مساوق است با نبودن «قصد حرام». و اما در قضيه خريد و فروش آلات مشتركه براى مقصد حلال، اشتباه بزرگى كردهايد كه گمان كردهايد خريد و فروش براى منفعت حلال، يعنى استفاده حرام كردن و اين بر خلاف آنچه نوشته شده است مىباشد. البته در اين زمينهها مسائل زيادى است كه حالو وقت من اجازه تعقيب آنها را ندارد. از جنابعالى كه فردى تحصيلكرده و زحمتكشيدهاى مىباشيد، توقع نبود كه اين گونه برداشت كرده و آن را به اسلام نسبت دهيد. [b]شما خود مى دانيد كه من به شما علاقه داشته و شما را مفيد مى دانم، ولى شما را نصيحت پدرانه مى كنم كه سعى كنيد تنها خدا را در نظر بگيريد و تحت تأثير مقدس نماها و آخوندهاى بيسواد واقع نشويد، چرا كه اگر بنا است با اعلام و نشر حكم خدا به مقام و موقعيتمان نزد مقدسنماهاى احمق و آخوندهاى بيسواد صدمهاى بخورد، بگذار هر چه بيشتر بخورد. از خداوند متعال توفيق جنابعالى را در خدمت به اسلام و مسلمين چون گذشته خواهانم. و السلام عليكم و رحمة اللَّه. 2/ 7/ 67 روح اللَّه الموسوي الخمينى مورد دهم: شاه بیت این سوالات همین سوال آخریه در تاپیک آیا مرگ بر آمریکا در قرآن است؟ http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28668.html گفته شد این افرادی که از آیات به نفع خود استفاده می کنند یا جاهلند که خدا هدایتشون کنه ولی اگر مریضند و قابل هدایت نیستند خدا هر چه سریع تر نابودشون کنه آیه فوق اشاره به کفار و مشرکین غیر حربی است نه آمریکا و اسرائیل که دشمن بروز و آشکار مسلمانان هستند روزی نیست که مسلمانی توسط این ها کشته نشود آیا این قُتِلَ هایی که در قرآن داریم فقط مختص گذشته بوده؟ آیا مقاومت پیامبر و وفات خانم خدیجه کبری سلام الله علیها در شعب ابی طالب نیز غلط بود؟ اگر گفته می شود که به اسم برخی افراد رو لعن نکنید چون این مسئله داخل جامعه اسلامیست نه اینکه یک دشمنی کلا هیچ چیزی از شما رو قبول نداره و تا نابودی شما آروم نمیشه اللهم العن الاول ظالم و قسمت آخر هم به خیال خام سازندگان این نوشتار نوعی باطل کننده ولایت فقیهی ایشان است مگر در ادعیه صادره از معصومین بارها از خطا و ظلم سخن به میان نیامده؟ البته بنده قصد مقایسه را ندارم و مثل باقی موارد وجه شباهت را در نظر بگیرید (مثل قضیه موج و دریا و وحدت وجود) این صحبت ایشون نشان دهنده تقوای ایشونه که انقدر خاضع و خاشع هستند که بدون منیت حاضرند اینطور صحبت کنند مواظب باشیم داستان کربلا رو بخونید و ببینید همه نقش ها امروز وجود دارند مواظب باشیم گول نخوریم مواظب منافقین باشیم که ائمه و احادیثشون رو سپر نفاق خودشون میکنند تا ضربه به مقدسات وارد بشه نه وجود منحوس خودشون این نوشته احتمالا ادامه دارد من سعی کردم بنا به سواد خودم جواب سریع و خلاصه بدم و خدا شاهده هیچ تعصبی بکار نبردم وگرنه مدیون امیرالمومنین هستم دوستان بیان و این نوشته رو تکمیل کنند |
|||
|
|
۸:۴۴, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ببخشید میشه در مورد آخر بیشتر توضیح بدید؟
مثلا منظورتون از این جمله که نوشتید "مگر در ادعیه صادره از معصومین بارها از خطا و ظلم سخن به میان نیامده؟" چی هست؟ |
|||
|
|
۱۱:۵۴, ۱۸/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۳ ۱۷:۱۴ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
به عنوان مثال می شه اون والی که امام علی (علیه السلام) انتخاب کردند ولی بعدش خیانت کردن و امام به خاطر کار ایشون فرمودند : کاش شما رو انتخاب نمی کردم (با اینکه حضرت علم غیب داشت از اینکه اون فرد در آینده خیانت می کنن، ولی تو این زمینه مجاز به استفاده از علمشون نبودن) . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پاسخ به برخی شبهات پیرامون زیارت عاشورا | ehsan8taherian | 2 | 1,690 |
۲۳/آبان/۹۴ ۱۳:۱۳ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| حضرت آیت الله سید علی خامنه ای یا ولایت فقیه | sajad0511 | 34 | 19,218 |
۲۳/مرداد/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|

![[تصویر: HaMPa.jpg]](http://cld.persiangig.com/preview/DAquo77E30/HaMPa.jpg)
![[تصویر: HuJJaTieH%20LoGo.jpg]](http://cld.persiangig.com/preview/lX5gfRRrGS/HuJJaTieH%20LoGo.jpg)
![[تصویر: 1304673808200701_large.jpg]](http://www.hajrezvan.com/forum/forum2/i/attachments/1/1304673808200701_large.jpg)