کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا باید از خدا ترسید؟؟؟
۱۵:۲۶, ۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1

سلام خدمت همه عزیزان انجمن بیداری اندیشه

من یه چند وقتیه نمازم دیر و زود میشه و این خیلی عذابم میده، دارم بهتر میشم و برمیگردم به همون حالات اولیه خودم که همه رو من خودم از خواب بیدار میکردم برای نماز Smile ولی یه سوال دارم:
امروز این حدیث رو از یکی از تاپیک رو خوندم در مورد حدیثی از حضرت رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):

روزي از حضرت رسول صلي الله عليه و آله و سلم پرسيد کيفر آن زن و مردي که نماز را سبک بشمارند چيست؟ فرمود: اي فاطمه هر زن و مردي که نسبت به خواندن نماز سستي کند خداوند او را به پانزده چيز گرفتار مي‏نمايد:
شش تاي آن در دنيا، سه تا در هنگام مردن، سه تا در قبر، و سه تا در روز قيامت هنگامي که سر از قبر بردارد، اما آن شش چيزي که در دنيا دامن گير او مي‏شود: عبارتند از آن که خداوند برکت را از عمر و روزي او برمي‏دارد، سيما و چهره صالحين را از او برطرف مي‏سازد، هر کار و عملي که انجام دهد مزد و پاداشي نمي‏گيرد، دعايش به آسمان بالا نمي‏رود و ششم آنکه بهره‏اي در دعاي صالحان نخواهد داشت.
و اما آن چيزهائي که به هنگام مردن به او مي‏رسد اولش آن است که ذليل و خوار از دنيا مي‏رود، دوم آنکه گرسنه از دنيا مي‏رود، و سوم آنکه تشنه مي‏ميرد به طوري که اگر از تمام نهرها و جويبارهاي دنيا بياشامد سيراب نخواهد شد.
و اما بلاهائي که در قبرش به او مي‏رسد: اول آنکه خداوند فرشته‏اي را مامور مي‏کند که او را در قبرش شکنجه دهد، و دوم آنکه قبرش را تنگ مي‏کند، سوم آنکه ظلمت و تاريکي وارد قبرش مي‏شود.
و اما سه آفتي که در روز قيامت به هنگام سر برداشتن از قبر به او مي‏رسد: اولش آنست که خداوند فرشته‏اي را مامور او مي‏کند که او را با صورت به زمين بکشاند در حاليکه مردم او را مي‏نگرند، دوم آنکه به سختي از او حساب کشيده مي‏شود، و سوم آنکه رسول خدا نظر لطف و محبت خود را به او نمي‏اندازد و از او روي برمي‏گرداند، و عذابي دردناک خواهد داشت.
[u]سوالم اینه: [/b]

چرا من باید بخاطر ترس از خدا و بد بیاری تو دنیا و آخرت به خاطر نماز نخوندن نمازمو بخونم، من همیشه دوست داشتم نمازم از ته قلبم باشه و خدا رو رحمن و رحیم بدونم. (البته منظورم این نیست که در واجبات کوتاهی کنم)
ولی همین عقیده که چرا باید اینجوری باشه و اینکه من اینطوری دوست ندارم باشه باعث شده ذهنم بی دلیل مشغول باشه و یه جور وسواس فکری پیدا کنم و در حقیقت با خودمو خدا لج کردم که باعث قضا شدن یا دیر شدن نماز هام میشه، یعنی یه جوری شدم که وقتی مادرم اصرار به پا شدنم میکنه سر صبح خیلی عصبی میشم ناخواسته (ولی در ته دلم خیلی هم دوست دارما) ولی یه واکنش روانی ایجاد شده که از بین بردنش سخت شده برام

حالا از شما میپرسم برای راهنمایی و حل این اختلاف درونی من چه راهکارهایی دارید؟؟؟
من شروین - پسر - 27 ساله Smile
ممنون
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، ali0077
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا