کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک سوال بنیادی! بزرگترین ظلم در عالم چیست که حضرت....
۲۱:۱۳, ۶/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/فروردین/۹۲ ۱۰:۳۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
مکرر در روایات خوانده اید و شنیده اید که حضرت پس از ظهورشان دنیا را بعد از آنکه پر از ظلم و جور شده است، پر از عدل و داد میکند!
خوب
حالا بگویید ببینیم
مهمترین و بزرگترین ظلمی که حضرت پس از ظهور آن را نابود می کنند چیست؟؟؟
پاسخ را از قرآن بیاورید!!!!
بسیار بسیار پاسخ به این سوال مهم است
تا آن را نفهمیم اصلاً نفهمیده ایم که هدف اصلی حضرت از ظهور و قیامشان چیست!!!!!
در ضمن آیا می توانند کسانی خودشان گرفتار آن ظلم هستند جزو یاران حضرت باشند؟؟
از کجا بفهمیم که ما گرفتار آن شکل از ظلم هستیم یا نه؟
راه پیراسته شدن ما از آن ظلم چیست؟
منتظریم دوستان منتظر...

پاسخ که میتوانید از این ارسال در همین تاپیک مشاهده کنید:
شماره ارسال: #14
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، ساقی ، Farzaneh ، Hadith ، maryam 135 ، fazel ، مهدی2012 ، .amin. ، شیدا ، مجنون الحسین ، faraz_223 ، 59-11(یامهدی) ، Havbb 110 ، میلاد.م ، حسن عزتي ، ZaHrA110M ، ali.khm ، مفقود الاثر ، محیصا ، ISOD ، آیات ، 135

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۳۳, ۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
احیاناً مربوط به واژه "جور" نمی شود برادر ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، مجنون الحسین ، ساقی ، maryam 135
۱۴:۳۷, ۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
نه
ظلم را بچسبید و مهمترین مظاهر آن را از منظر قرآن کریم!!!!!!!!!!!!!

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، مجنون الحسین ، maryam 135 ، ساقی
۱۵:۲۴, ۷/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۱ ۱۵:۵۱ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #13
آواتار
(۷/اسفند/۹۱ ۲:۵۴)مجنون الحسین نوشته است:  با تشکر از شما که باعث تحقیق و تفکر می شوید..

***ایه114 سوره مبارکه بقره:
"وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّن مَّنَعَ مَسَاجِدَ اللّهِ أَن يُذْكَرَ فِيهَا اسْمُهُ وَسَعَى فِي خَرَابِهَا أُوْلَئِكَ مَا كَانَ لَهُمْ أَن يَدْخُلُوهَا إِلاَّ خَآئِفِينَ لهُمْ فِي الدُّنْيَا خِزْيٌ وَلَهُمْ فِي الآخِرَةِ عَذَابٌ عَظِيمٌ"
"و كيست بيدادگرتر از آن كس كه نگذارد در مساجد خدا نام وى برده شود و در ويرانى آنها بكوشد آنان حق ندارند جز ترسان‏لرزان در آن [مسجد]ها درآيند در اين دنيا ايشان را خوارى و در آخرت عذابى بزرگ است "

***ایه140سوره مبارکه بقره:
"أَمْ تَقُولُونَ إِنَّ إِبْرَاهِيمَ وَإِسْمَاعِيلَ وَإِسْحَاقَ وَيَعْقُوبَ وَالأسْبَاطَ كَانُواْ هُودًا أَوْ نَصَارَى قُلْ أَأَنتُمْ أَعْلَمُ أَمِ اللّهُ وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّن كَتَمَ شَهَادَةً عِندَهُ مِنَ اللّهِ وَمَا اللّهُ بِغَافِلٍ عَمَّا تَعْمَلُونَ"
"يا مى‏گوييد ابراهيم و اسماعيل و اسحاق و يعقوب و اسباط [دوازده‏گانه] يهودى يا نصرانى بوده‏اند بگو آيا شما بهتر مى‏دانيد يا خدا و كيست‏ستمكارتر از آن كس كه شهادتى از خدا را در نزد خويش پوشيده دارد و خدا از آنچه مى‏كنيد غافل نيست"

***آیه 18 سوره مبارکه هود:
"وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَى عَلَى اللّهِ كَذِبًا أُوْلَئِكَ يُعْرَضُونَ عَلَى رَبِّهِمْ وَيَقُولُ الأَشْهَادُ هَؤُلاء الَّذِينَ كَذَبُواْ عَلَى رَبِّهِمْ أَلاَ لَعْنَةُ اللّهِ عَلَى الظَّالِمِينَ "
"و چه كسى ستمكارتر از آن كس است كه بر خدا دروغ بندد آنان بر پروردگارشان دروغ عرضه مى‏شوند و گواهان خواهند گفت اينان بودند كه بر پروردگارشان دروغ بستند هان لعنت‏خدا بر ستمگران باد"

***آیه 68سوره مبارکه عنکبوت:
"وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَى عَلَى اللَّهِ كَذِبًا أَوْ كَذَّبَ بِالْحَقِّ لَمَّا جَاءهُ أَلَيْسَ فِي جَهَنَّمَ مَثْوًى لِّلْكَافِرِينَ"
"آیا هیچ کس از آن که بر خدا دروغ بست و (رسول) حق را که برای (هدایت) او آمد تکذیب کرد (در عالم) ستمکارتر هست؟ آیا جایگاه کافران (ستمکار) در آتش دوزخ نیست؟"

***ایه 21 سوره مبارکه انعام:
"وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَى عَلَى اللّهِ كَذِبًا أَوْ كَذَّبَ بِآيَاتِهِ إِنَّهُ لاَ يُفْلِحُ الظَّالِمُونَ "
"و كيست‏ستمكارتر از آن كس كه بر خدا دروغ بسته يا آيات او را تكذيب نموده بى ترديد ستمكاران رستگار نمى‏شوند"

***ایه93سوره مبارکه انعام:
"وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَى عَلَى اللّهِ كَذِبًا أَوْ قَالَ أُوْحِيَ إِلَيَّ وَلَمْ يُوحَ إِلَيْهِ شَيْءٌ وَمَن قَالَ سَأُنزِلُ مِثْلَ مَا أَنَزلَ اللّهُ وَلَوْ تَرَى إِذِ الظَّالِمُونَ فِي غَمَرَاتِ الْمَوْتِ وَالْمَلآئِكَةُ بَاسِطُواْ أَيْدِيهِمْ أَخْرِجُواْ أَنفُسَكُمُ الْيَوْمَ تُجْزَوْنَ عَذَابَ الْهُونِ بِمَا كُنتُمْ تَقُولُونَ عَلَى اللّهِ غَيْرَ الْحَقِّ وَكُنتُمْ عَنْ آيَاتِهِ تَسْتَكْبِرُونَ ""و كيست‏ستمكارتر از آن كس كه بر خدا دروغ مى‏بندد يا مى‏گويد به من وحى شده در حالى كه چيزى به او وحى نشده باشد و آن كس كه مى‏گويد به زودى نظير آنچه را خدا نازل كرده است نازل مى‏كنم و كاش ستمكاران را در گردابهاى مرگ مى‏ديدى كه فرشتگان [به سوى آنان] دستهايشان را گشوده‏اند [و نهيب مى‏زنند] جانهايتان را بيرون دهيد امروز به [سزاى] آنچه بناحق بر خدا دروغ مى‏بستيد و در برابر آيات او تكبر مى‏كرديد به عذاب خواركننده كيفر مى‏يابيد "

***ایه144سوره مبارکه انعام:
"وَمِنَ الإِبْلِ اثْنَيْنِ وَمِنَ الْبَقَرِ اثْنَيْنِ قُلْ آلذَّكَرَيْنِ حَرَّمَ أَمِ الأُنثَيَيْنِ أَمَّا اشْتَمَلَتْ عَلَيْهِ أَرْحَامُ الأُنثَيَيْنِ أَمْ كُنتُمْ شُهَدَاء إِذْ وَصَّاكُمُ اللّهُ بِهَذَا فَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَى عَلَى اللّهِ كَذِبًا لِيُضِلَّ النَّاسَ بِغَيْرِ عِلْمٍ إِنَّ اللّهَ لاَ يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ"
"و از شتر دو و از گاو دو بگو آيا [خدا] نرها[ى آنها] را حرام كرده يا ماده‏ها را يا آنچه را كه رحم آن دو ماده در بر گرفته است آيا وقتى خداوند شما را به اين [تحريم] سفارش كرد حاضر بوديد پس كيست‏ستمكارتر از آنكس كه بر خدا دروغ بندد تا از روى نادانى مردم را گمراه كند آرى خدا گروه ستمكاران را راهنمايى نمى‏كند "

***ایه 157 سوره مبارکه انعام:
"أَوْ تَقُولُوا لَوْ أَنَّا أُنْزِلَ عَلَيْنَا الْکِتابُ لَکُنَّا أَهْدى‏ مِنْهُمْ فَقَدْ جاءَکُمْ بَيِّنَةٌ مِنْ رَبِّکُمْ وَ هُدىً وَ رَحْمَةٌ فَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنْ کَذَّبَ بِآياتِ اللَّهِ وَ صَدَفَ عَنْها سَنَجْزِي الَّذينَ يَصْدِفُونَ عَنْ آياتِنا سُوءَ الْعَذابِ بِما کانُوا يَصْدِفُونَ"
"یا بگویید: اگر برای ما کتاب ( آسمانی ) نازل می شد مسلّما از آنها هدایت یافته تر بودیم ، پس همانا برای شما حجت و برهان و مایه هدایت و رحمتی از جانب پروردگارتان آمد ، پس چه کسی ستمکارتر است از آن که آیات خدا را تکذیب کند و از آنها روی بگرداند و دیگران را نیز از آن منع کند به زودی کسانی را که از آیات ما روی می گردانند و مانع دیگران ( نیز ) می شوند به سزای رویگردانی و مانع شدنشان به عذاب سختی کیفر می دهیم."

***ایه 15سوره مبارکه کهف:
"هَؤُلَاء قَوْمُنَا اتَّخَذُوا مِن دُونِهِ آلِهَةً لَّوْلَا يَأْتُونَ عَلَيْهِم بِسُلْطَانٍ بَيِّنٍ فَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَى عَلَى اللَّهِ كَذِبًا "
"اين قوم ما جز او معبودانى اختيار كرده‏اند چرا بر [حقانيت] آنها برهانى آشكار نمى‏آورند پس كيست‏ستمكارتر از آن كس كه بر خدا دروغ بندد"

***ایه57سوره مبارکه کهف:
"وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّن ذُكِّرَ بِآيَاتِ رَبِّهِ فَأَعْرَضَ عَنْهَا وَنَسِيَ مَا قَدَّمَتْ يَدَاهُ إِنَّا جَعَلْنَا عَلَى قُلُوبِهِمْ أَكِنَّةً أَن يَفْقَهُوهُ وَفِي آذَانِهِمْ وَقْرًا وَإِن تَدْعُهُمْ إِلَى الْهُدَى فَلَن يَهْتَدُوا إِذًا أَبَد"
"و كيست‏ستمكارتر از آن كس كه به آيات پروردگارش پند داده شده و از آن روى برتافته و دستاورد پيشينه خود را فراموش كرده است ما بر دلهاى آنان پوششهايى قرار داديم تا آن را درنيابند و در گوشهايشان سنگينى [نهاديم] و اگر آنها را به سوى هدايت فراخوانى باز هرگز به راه نخواهند آمد"

***ایه 37 سوره مبارکه اعراف:
"فَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَى عَلَى اللّهِ كَذِبًا أَوْ كَذَّبَ بِآيَاتِهِ أُوْلَئِكَ يَنَالُهُمْ نَصِيبُهُم مِّنَ الْكِتَابِ حَتَّى إِذَا جَاءتْهُمْ رُسُلُنَا يَتَوَفَّوْنَهُمْ قَالُواْ أَيْنَ مَا كُنتُمْ تَدْعُونَ مِن دُونِ اللّهِ قَالُواْ ضَلُّواْ عَنَّا وَشَهِدُواْ عَلَى أَنفُسِهِمْ أَنَّهُمْ كَانُواْ كَافِرِينَ"
"پس كيست‏ستمكارتر از آن كس كه بر خدا دروغ بندد يا آيات او را تكذيب كند اينان كسانى هستند كه نصيبشان از آنچه مقرر شده به ايشان خواهد رسيد تا آنگاه كه فرشتگان ما به سراغشان بيايند كه جانشان بستانند مى‏گويند آنچه غير از خدا مى‏خوانديد كجاست مى‏گويند از [چشم] ما ناپديد شدند و عليه خود گواهى مى‏دهند كه آنان كافر بودند"

***ایه 17 سوره مبارکه یونس:
"فَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَى عَلَى اللّهِ كَذِبًا أَوْ كَذَّبَ بِآيَاتِهِ إِنَّهُ لاَ يُفْلِحُ الْمُجْرِمُونَ"
"پس كيست‏ستمكارتر از آن كس كه دروغى بر خداى بندد يا آيات او را تكذيب كند به راستى مجرمان رستگار نمى‏شوند"

***ایه22سوره مبارکه سجده:
"وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّن ذُكِّرَ بِآيَاتِ رَبِّهِ ثُمَّ أَعْرَضَ عَنْهَا إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِينَ مُنتَقِمُونَ"
"و كيست بيدادگرتر از آن كس كه به آيات پروردگارش پند داده شود [و] آنگاه از آن روى بگرداند قطعا ما از مجرمان انتقام‏كشنده‏ايم"

***ایه7سوره مبارکه صف:
"وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَى عَلَى اللَّهِ الْكَذِبَ وَهُوَ يُدْعَى إِلَى الْإِسْلَامِ وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ"
"و چه كسى ستمگرتر از آن كس است كه با وجود آنكه به سوى اسلام فراخوانده مى شود بر خدا دروغ مى‏بندد و خدا مردم ستمگر را راه نمى‏نمايد "

***ایه32سوره مبارکه زمر:
"فَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّن كَذَبَ عَلَى اللَّهِ وَكَذَّبَ بِالصِّدْقِ إِذْ جَاءهُ أَلَيْسَ فِي جَهَنَّمَ مَثْوًى لِّلْكَافِرِينَ "
"پس كيست‏ستمگرتر از آن كس كه بر خدا دروغ بست و [سخن] راست را چون به سوى او آمد دروغ پنداشت آيا جاى كافران در جهنم نيست"
در ایات فوق ظالمترین را کسانی معرفی میکند که بر خدا دروغ می بندند..حق را تکذیب میکنند..حقیقت را کتمان میکنند..مانع راه حق میشوند.......

با الهام از این تاپیک

از مهمترین مظاهر این ظلم که دنیا را فراگرفته پوشاندن لباس حق بر باطل و در هم امیختن ان است که خداوند متعال در ایه 71 سوره مبارکه ال عمران بیان فرموده :

"يَا أَهْلَ الْكِتَابِ لِمَ تَلْبِسُونَ الْحَقَّ بِالْبَاطِلِ وَتَكْتُمُونَ الْحَقَّ وَأَنتُمْ تَعْلَمُونَ"
اى اهل كتاب چرا حق را به باطل درمى‏آميزيد و حقيقت را كتمان مى‏كنيد با اينكه خود مى‏دانيد
=ایجاد شبهه

***وایه ظهور ..........Heart
ایه81 سوره مبارکه اسراء که شب جمعه ها می خوانیم تا از یاران حضرت باشیم ان شاءالله:

"وَقُلْ جَاء الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، maryam 135 ، علی 110 ، ساقی
۱۷:۱۴, ۷/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۱ ۱۷:۱۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام
ضمن تشکر از مشارکت شما
مهمترین مظاهر و مصادیق ظلم از منظر قرآن کریم که بدان تصریح دارد اینها نیست
که عالم پر شده است از آن و حضرت از آن مصداق عالم را خالی میکنند!!!!!!!!!!!!!!

راهنمایی میکنم

اما توضیحش باشد که بسیار مفصل است إن شاء الله برای بعد

بروید ببینید ظلم عظیم در قرآن چه چیز است!!!!!!!!!!!!!

عالم در آخر الزمان پر از این ظلم عظیم می شود

بعد از آنکه فهمیدید ظلم عظیم از نظر قرآن چیست و کدام آیه است بروید آیه 106 سوره ی یوسف را بنگرید تا به عمق فاجعه بیشتر پی ببرید!

عمری بود و توفیقی باز میگردم و بیشتر صحبت میکنیم به امید خدا...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، maryam 135 ، مجنون الحسین ، ساقی ، Farzaneh ، حسن عزتي ، قلب ، آیات
۲۰:۰۴, ۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #15

(۷/اسفند/۹۱ ۱۷:۱۴)علی 110 نوشته است:  بروید ببینید ظلم عظیم در قرآن چه چیز است!!!!!!!!!!!!!

فکر می کنم بزرگترین ظلم میتواند ظلم به خداوند باشد و ظلم به خداوند قراردادن شریک برای اوست.
در آیه 13 سوره لقمان گفته شده:

وَإِذْ قَالَ لُقْمَانُ لِابْنِهِ وَهُوَ يَعِظُهُ يَا بُنَيَّ لَا تُشْرِكْ بِاللَّهِ ۖ إِنَّ الشِّرْكَ لَظُلْمٌ عَظِيمٌ

ترجمه: (به خاطر بیاور) هنگامی را که لقمان به فرزندش -در حالی که او را موعظه می‌کرد- گفت: «پسرم! چیزی را همتای خدا قرار مده که شرک، ظلم بزرگی است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، سید ابراهیم ، maryam 135 ، شیدا ، مجنون الحسین ، ساقی ، علی 110 ، Farzaneh ، ali.khm ، Shiva ، در جستجوی سختی ، خادم المهدی
۲۱:۳۴, ۷/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۱ ۲۲:۲۵ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #16
آواتار
..وایه 106 سوره مبارکه یوسف:
وَمَا يُؤْمِنُ أَكْثَرُهُمْ بِاللَّهِ إِلَّا وَهُمْ مُشْرِكُونَ
و بیشتر آنها که مدعی ایمان به خدا هستند، مشرکند!

با تشکر فراوان از علی اقا بابت باز کردن این بحث مهم!!!!
اتفاقا سوالی که چند وقته ذهن حقیر را مشغول کرده در همین رابطه هست و اینکه در ایه 48 سوره مبارکه نساء داریم خداوند اگر بخواهد هر گناهی را «غیر از شرک »میبخشد...

إِنَّ اللّهَ لاَ يَغْفِرُ أَن يُشْرَكَ بِهِ وَيَغْفِرُ مَا دُونَ ذَلِكَ لِمَن يَشَاءُ وَمَن يُشْرِكْ بِاللّهِ فَقَدِ افْتَرَى إِثْمًا عَظِيمًا
مسلما خدا اين را كه به او شرك ورزيده شود نمى‏بخشايد و غير از آن را براى هر كه بخواهد مى‏بخشايد و هر كس به خدا شرك ورزد به يقين گناهى بزرگ بربافته است

خودم رو عرض میکنم...هر چقدر هم سعی کنم خالص باشم باز نا خالصی ها هست ........اگر قرار باشد بنا بر این ایه بخشیده نشود که کارم زاره!!!!!!!!!!!!

اگر در خلال بحث توضیح بفرمائید ممنون میشم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی ، شیدا ، علی 110 ، maryam 135 ، fazel ، حسن عزتي
۲۲:۵۲, ۷/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۱ ۲۲:۵۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #17
آواتار
(۷/اسفند/۹۱ ۲۱:۳۴)مجنون الحسین نوشته است:  اتفاقا سوالی که چند وقته ذهن حقیر را مشغول کرده در همین رابطه هست و اینکه در ایه 48 سوره مبارکه نساء داریم خداوند اگر بخواهد هر گناهی را «غیر از شرک »میبخشد...

إِنَّ اللّهَ لاَ يَغْفِرُ أَن يُشْرَكَ بِهِ وَيَغْفِرُ مَا دُونَ ذَلِكَ لِمَن يَشَاءُ وَمَن يُشْرِكْ بِاللّهِ فَقَدِ افْتَرَى إِثْمًا عَظِيمًا

مسلما خدا اين را كه به او شرك ورزيده شود نمى‏بخشايد و غير از آن را براى هر كه بخواهد مى‏بخشايد و هر كس به خدا شرك ورزد به يقين گناهى بزرگ بربافته است

خودم رو عرض میکنم...هر چقدر هم سعی کنم خالص باشم باز نا خالصی ها هست ........اگر قرار باشد بنا بر این ایه بخشیده نشود که کارم زاره!!!!!!!!!!!!

اگر در خلال بحث توضیح بفرمائید ممنون میشم.

یک توضیح اجمالی فعلاً بدهم
شرک مراتب دارد
همانطور که ایمان مراتب دارد
آن شرکی که خدا هرگز آن را نمی بخشد! بنابر تصریح روایات شرک نظری است
یعنی کسی معقتد و به وجود معبودانی همتای خدا برای خدا باشد
نه شرک خفی که در توحید افعالی نمود دارد!!!!!!!!!
در این آیه 106 سوره ی یوسف منظور شرک خفی است که هر کسی که ایمانش خالص نشده است گرفتار است به مراتبی از مراتبش
این پاسخ اجمالی را از بنده فعلاً قبول بفرماید تا بعد مفصل صحبت کنیم إن شاء الله به توفیق خدا

اما بریم سر اصلی ترین بحث!!!!

بزرگترین ظلمی که عالم گیر شده است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی شرک
و حضرت مهمترین کاری که انجام میدهند برکندن ریشه ی این ظلم است!!!!!
یعنی مهمترین برنامه ی حضرت در هنگام ظهور اقامه ی توحید و برچیدن بساط شرک است
آن هم در تمام مراتب
مهمترین مراتب شرک و نقطه ی مقابل آن یعنی توحید
شرک در ربوبیت و شرک در عبودیت است
و نقطه ی مقابل آن توحید در ربوبیت و توحید در عبودیت است

خیلی خیلی این بحث مفصل و مهم و عمیق است
متأسفانه حتی در بین بسیاری از به اصطلاح صاحب نظران این بحث مغفول است
وقتی میخواهند مهمترین مصادیق ظلم رو بر شمرند
میگن حضرت بیاد دیگه کسی به کسی زور نمیگه
اموال در عالم عادلانه قسمت میشه و...
همین مظاهر بسیار سطح پایین ظلم رو در نظر میگرند
اما ریشه تمام این بی عدالتی ها و ظلم ها در نبود استقرار توحید در عالم هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حضرت انسان ها را به عبد و بنده ی خدا تبدیل میکنند
آن هم عبد و بنده ی حقیقی
و تا وقتی انسانی عبد خدا نشود انسانیتش تجلی نمی یابد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تمام آثار و برکاتی که برای ظهور در روایات گفتند و دیگران هم به طرق مختلف نقل میکنند از برکات اقامه ی توحید است

عدل یعنی اینکه هر چیزی سر جای خودش باشد
مهمترین چیزی که الان سر جای خودش نیست در بین مردم، خدا و حکم خداست!!!!!!
آدمها از خیلی چیزها حساب می برند و به حرف خیلی ها گوش میدند برای رسیدن به خواسته هاشون و سعادتشون جز خدا!!!!!!
حتی ما به اصطلاح کسانی که دوست داریم دین دار باشیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حرف بسیار است
فعلاً این یک مقدمه بود
عمری بود و توفیقی در خدمت خواهم بود إن شاء الله ...

راستی یادم رفت بگم
آیه مورد نظر هم همین آیه بود :
(۷/اسفند/۹۱ ۲۰:۰۴)فرمیسک نوشته است:  

در آیه 13 سوره لقمان :

إِنَّ الشِّرْكَ لَظُلْمٌ عَظِيمٌ

همانا شرک، ظلم بزرگی است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، در جستجوی سختی ، heaven ، شیدا ، مجنون الحسین ، Havbb 110 ، ساقی ، maryam 135 ، fazel ، fatemeh ، حسن عزتي ، ZaHrA110M ، ali.khm ، بیداری12 ، آیات
۰:۲۰, ۸/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۱ ۰:۴۱ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #18
آواتار
(۶/اسفند/۹۱ ۲۱:۱۳)علی 110 نوشته است:  
در ضمن آیا می توانند کسانی خودشان گرفتار آن ظلم هستند جزو یاران حضرت باشند؟؟
از کجا بفهمیم که ما گرفتار آن شکل از ظلم هستیم یا نه؟
راه پیراسته شدن ما از آن ظلم چیست؟

HuhHuhHuh

نقل قول:مهمترین مراتب شرک و نقطه ی مقابل آن یعنی توحید
شرک در ربوبیت و شرک در عبودیت است
و نقطه ی مقابل آن توحید در ربوبیت و توحید در عبودیت است

نقل قول:مهمترین چیزی که الان سر جای خودش نیست در بین مردم، خدا و حکم خداست!!!!!!

ضمن تشکر....منظور از "توحید در ربوبیت "همان توحید نظری است؟ (مربوط به خدا)...........؟؟؟
و "توحید در عبودیت "همان توحید افعالی؟ (مربوط به حکم خدا)...............؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی ، maryam 135
۱:۰۰, ۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #19
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

عرض سلام و ادب ..

درباره ی این فرمایش همسنگرمون؛

(۷/اسفند/۹۱ ۲۱:۳۴)مجنون الحسین نوشته است:  در ایه 48 سوره مبارکه نساء داریم خداوند اگر بخواهد هر گناهی را «غیر از شرک »میبخشد...

ان شاء الله علی آقا توضیح خواهند داد،
چون امروز در کتاب "آشنایی با کرامات اهل بیت علیهم السلام" اثر استاد حسین انصاریان توضیحی درباره ی آیه شریفه 48 سوره مبارکه نساء خواندم، خواستم آن را تقدیم تون کنم:

قرآن شرك را ظلم عظيم میداند؛ يعنى كسى بيايد در كنار پروردگار، يك قدرت ديگرى را قايل بشود و بگويد به صورت مستقل كار به دست اين شريكِ در قدرت خدا هم هست. چيزى را عَلَم بكند، حالا يا بت جاندار را، يا بت بی جان را، اين كار ظلم عظيم است:
(إِنَّ الشِّرْكَ لَظُلْمٌ عَظِيمٌ). « لقمان 13 »

در این آیه :
إِنَّ اللَّهَ لا يَغْفِرُ أَنْ يُشْرَكَ بِهِ وَ يَغْفِرُ ما دُونَ ذلِكَ لِمَنْ يَشاءُ « نساء 48 » خداوند می فرماید در قيامت هر گناهى را هر كس می خواهد پيش من بياورد، من آن را می بخشم، ولى شرك را نمی بخشم: (إِنَّ اللَّهَ لا يَغْفِرُ أَنْ يُشْرَكَ بِهِ.)
اين سخن را كه گفتم، در قيامت است؛ چون در دنيا تا آدم مهلت دارد، شرك قابل آمرزش است؛ چنان‏كه قبل از بعثت انبياء، درصد بالايى از مردم مشرك بودند. آن‏هايى از مشركان كه متديّن گشتند، آمرزيده شدند.

خداوند متعال در سوره توبه به پيغمبر می گويد، كه اگر لحنش را نگاه كنيد، لذّت می بريد، آدم دلش می خواهد براى چنين خدايى بميرد، از بس كه اين خدا خوب است:
(وَ إِنْ أَحَدٌ مِنَ الْمُشْرِكِينَ اسْتَجارَكَ‏) « توبه 6 »
و حبيب من! اگر مشركى كه دچار ظلم عظيم و گناهى است كه من او را نمى ‏بخشم، از تو درخواست پناهندگى كرد، اوقاتت تلخ نشود و چهره‏ ات در هم نرود، بلافاصله درخواست پناهندگى او را قبول كن و بگذار بيايد. آغوش خودت را باز كن، و به خانه‏ ات راهش بده؛ در مسجد راهش بده. الآن است كه ما مى ‏گوييم، مشرك و يهودى به داخل مسجد نيايند، اما در زمان رسول‏ خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پروردگار فرموده بود، اى پيامبر! درِ خانه‏ ات و مسجد من را بر روى همه باز بگذار.
چون من خواسته همه را مى ‏توانم اجابت كنم و من خدايى نيستم كه كسى بيايد بگويد چيزى به من عطا كن، و من بگويم، ندارم. بگذار بيايد و از اين زبان نرم تو، كلام خدا را بشنود و معالجه شود و برگردد.

پروردگار خواسته مثبت احدى را رد نمى‏ كند. انبياء هم مسئولند كه رد نكنند. ائمه طاهرين هم مسئولند كه رد نكنند. آنان چه سفره ‏اى براى ما انداخته‏ اند، كه ما خودمان هم نمى‏ دانيم، و نمى‏ فهميم؟

ببخشید که پر حرفی و بی ادبی کردیم ...
یا علی علیه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، مجنون الحسین ، ساقی ، maryam 135 ، fazel ، fatemeh ، در جستجوی سختی ، حسن عزتي ، Hadith
۱۲:۱۶, ۸/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۱ ۱۹:۵۱ توسط maryam 135.)
شماره ارسال: #20
آواتار
نقل قول:فکر می کنم بزرگترین ظلم میتواند ظلم به خداوند باشد و ظلم به خداوند قراردادن شریک برای اوست.

من فکر می کردم که ما بیشتر به خودمان ظلم می کنیم . ولی اینجا گفته شده ظلم به خدا...
بلاخره به کی ظلم می شود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون الحسین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]