|
چرا بحث در رد عقاید دیگران؟
|
|
۱۸:۰۷, ۶/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۱ ۱۸:۱۸ توسط userpass.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یه انتفاد داشتم براش هم تاپیک زدم ولی نمی دونم چرا ساخته نشد!
تا بحال همچین تالار مذهبی ندیده بودم, تو هیچ تالاری نمی بینی که برن فرقه های دیگر رو خراب کنن معمولا 2 قسمت دارند; یکی برای اینکه پیرو های اون دین با هم بحث کنن و یکی هم برای کسایی که درمورد اون دین سوال دارند دیگه ما قسمتی نداریم که دین های دیگه رو خراب کنن ![]() بروید اینترنت رو جست و جو کنید, در تالار خود نشستید و با کسانی بحث می کنند که اصلا چیزی در مورد این فرقه ها نمی دونن و خودشون هم به این اعتراف می کنند. پس اگر این سوال ها جواب ندارند و الکی اند پس بروید و پیروان آن ها را مطلع کنید کسی اینجا بودایی نیست اگر راست می گویید |
|||
|
۱۹:۰۷, ۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۶/اسفند/۹۱ ۱۸:۰۷)userpass نوشته است: یه انتفاد داشتم براش هم تاپیک زدم ولی نمی دونم چرا ساخته نشد! این جورش را دیگه ندیده بودیم.... دوست گرامی دین تنها یکی است. ما صراط مستقیم داریم نه صراط های مستقیم. پس دین های دیگر را نمیخواهیم خراب کنیم. ما داریم در مورد عقاید مکاتبی که خود را به اشتباه جای دین زده اند بحث میکنیم. اتفاقا اصل مذهب بر همین است. ما در دینمان هم لا اله داریم و هم الا الله. هم اثبات و هم نفی. تا زمانی که عقاید مخالف و متناقض حقیقت را نتوانی نقض کنی به خود حقیقت دست نخواهی یافت. موفق باشید. |
|||
|
|
۲۰:۲۱, ۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۶/اسفند/۹۱ ۱۸:۰۷)userpass نوشته است: یه انتفاد داشتم براش هم تاپیک زدم ولی نمی دونم چرا ساخته نشد! یه انتقاد هم من دارم . اینجا فرقه ای خراب نمیشه ! من افراد دیگه رو از فرقه های دیگه به تبادل افکار دعوت کردم . کسانیکه دوساله علیه دینی که من قبولش دارم , مطلب مینویسند . متاسفانه همان افراد حتی قادر نبودند به چند سوال ساده در مورد مکتب خودشون جواب بدن . (۶/اسفند/۹۱ ۱۸:۰۷)userpassdateline='1361713025' نوشته است: بروید اینترنت رو جست و جو کنید, در تالار خود نشستید و با کسانی بحث می کنند که اصلا چیزی در مورد این فرقه ها نمی دونن و خودشون هم به این اعتراف می کنند. یه انتقاد دیگه دارم . شما تهمت میزنید ! از کجا میدونی در مورد فرقه ها اطلاعات نداریم ؟ و همه رو متهم به جهالت میکنی ؟ ![]() شما بهتره عقاید فکری خودتو در یه تاپیک مطرح کنی تا ما هم سوالات خودمونو بپرسیم . اگه اثبات و دلیلی برای فرقه ات داشتی مطمئن باش من اولین نفر برای قبول روش فکری شما خواهم بود .
|
|||
|
۲۱:۵۴, ۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
شما یه جستجویی بزن ببین توی اینترنت نقد افکار و اندیشه ها و عقاید وجود ندارد؟
در مورد اسلام که همهجا رد پایی هست و ماجرا به دروغ و تهمت و داستان سازی هم میکشد ! به گمانم گوگل شما گاگول است که در سرچش موفق نبوده موفق باشی |
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۶/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۱ ۲۳:۰۵ توسط userpass.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۶/اسفند/۹۱ ۱۹:۰۷)سید ابراهیم نوشته است: این جورش را دیگه ندیده بودیم.... منم ندیده بودم کسی رو که بگه فقط من درست می گم بعد بیاد بحث هم بکنه, خب دیگه بحث برای چی؟ (۶/اسفند/۹۱ ۲۰:۲۱)joseffist نوشته است: یه انتقاد هم من دارم . اینجا فرقه ای خراب نمیشه ! من افراد دیگه رو از فرقه های دیگه به تبادل افکار دعوت کردم . کسانیکه دوساله علیه دینی که من قبولش دارم , مطلب مینویسند . متاسفانه همان افراد حتی قادر نبودند به چند سوال ساده در مورد مکتب خودشون جواب بدن . شما درست پست من رو نخوندی, من نگفتم شما اطلاع نداری من گفتم کسایی داری باهاشون بحث می کنی خودشون هم اعتراف می کنن که نمی دونن بعد من چطور شما رو از راه راست می تونم منحرف کنم؟ (۶/اسفند/۹۱ ۲۱:۵۴)وحید110 نوشته است: شما یه جستجویی بزن ببین توی اینترنت نقد افکار و اندیشه ها و عقاید وجود ندارد؟ شما هم درست نخوندی من گفتم فروم های مذهبی نه هر فرومی به ذهنتون توجه کنید, چطور به این سرعت منو گذاشت تو لیست دشمن ها یعنی ذهن دیگه برنامه ریزی شده که آدم هارو با دین شون دسته بندی کنه پس الان من بگم شب ه شما باور نمی کنین |
|||
|
۲۳:۱۳, ۶/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۱ ۲۳:۱۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۶/اسفند/۹۱ ۲۲:۵۰)userpass نوشته است: یعنی ذهن دیگه برنامه ریزی شده که آدم هارو با دین شون دسته بندی کنهطبقه بندی افراد بر طبق اعتقاداتشون کار درستی هست، انسانها بر اساس اعتقادات حقیقی شون در زندگی عمل میکنند! (۶/اسفند/۹۱ ۲۲:۵۰)userpass نوشته است: الان من بگم شب ه شما باور نمی کنینبحث اینه که شما بگید بر اساس چه دلیل و برهانی شما مدعی هستید که روز هست مهم در قبول یا عدم قبول سخنان شما استدلال شما است در مباحث! نه اینکه چه کسی هستید! و چه گفته اید! مهم این است که بر اساس چه برهانی گفته اید شما هم به جای پرداختن به مباحثی که ربطی به این تاپیک ندارد اگر دلیلی بر اثبات عقلی تناسخ دارید ما در خدمت هستیم!!!!! (۶/اسفند/۹۱ ۲۲:۵۰)userpass نوشته است: منم ندیده بودم کسی رو که بگه فقط من درست می گم بعد بیاد بحث هم بکنه, خب دیگه بحث برای چی؟ اینجا کسی اگر حرف بزنه برهان اقامه میکنه برای اثبات حرفش!!!!!!!! جمله ای که از اون نقل قول گرفتید رو همان کاربر در جای دیگر اثبات کرده است! جای بحثش منتها در این تاپیک نیست عجالتاً شما به جای پرداختن به مباحث غیر مرتبط با این تاپیک اگر در اثبات تناسخ براهین عقلی دارید ارائه کنید وگرنه نیازی نیست که مباحث رو به انحراف بکشونید اگر نیاز هست میتونید یک تاپیک برای مباحث مورد نظر خود ایجاد کنید |
|||
|
|
۴:۲۸, ۷/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۱ ۴:۳۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول: منم ندیده بودم کسی رو که بگه فقط من درست می گم بعد بیاد بحث هم بکنه, خب دیگه بحث برای چی؟ اجالتا با کلی مباحثه ایشون به این نتیجه سید که نمیدونه هه هم فکر میکنند که میدونند و روششون درسته . بنده اگ به اعتقادم ایمان نداشتم نمیومدم اینجا بحث کنم . ضمن اینکه فقط با پرسییدن سوال بهشون کمک کردیم فکر کنن . یعنی سوالایی که باید از خودشون میپرسیدن رو نوشتیم . دیگه خودشون میدونند . ایشون بعد از بحث گفتن الان توی شک هستند و نمیتونند درست انتخاب کنند . بنده هم گفتم بیا تا بهت برای انتخاب کمک کنیم . گفتند که من دلیلی ندارم منتها شما هم ردی ندارید . باز گفتیم خوب برادر بیا تا در مورد ردش هم صحبت کنیم . منتها چیزی که شما میخواهید اینکه هیچ نقدی به هیچ ایینی وارد نشود؟!! چرا؟؟ نقل قول:در تالار خود نشستید و با کسانی بحث می کنند که اصلا چیزی در مورد این فرقه ها نمی دوننخوب ما که نرفتیم با کسی بحث کنیم . خودشون اومدن دارن بحث میکنن . میخوای جوابشون رو ندیم؟!! به هر حال انسان برای انتخاب باید قیاس کنه . حذف گزینه غلط هم یکی از وش های انتخابه . وقتی ایشون داره در مکتب ما تشکیک میکنه . باید همون نوع تشکیک رو هم بتونه جواب بده . موفق باشی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |