کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GEM TV از جامعه ما چه می خواهد؟
۱:۳۶, ۲۹/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۱ ۲:۰۷ توسط مرغ باغ ملکوت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
روزگار سختی است روزگار ما، روزگار جنگ رسانه است و رسانه ما و به تعبیر آن ور آبی ها رسانه دولتی مان آنقدر زوار در رفته و هندلی شده که قیاسش با این رسانه های اجنبی قیاس پیکان است (و شاید هم ژیان خدابیامرز ) در مقابل بنز و BMW . نه ایده جدیدی نه ابتکاری و آمده ایم راه رفتن کبک را یاد بگیریم که بدجوری کله ملق شده ایم، بگذریم. روزگار سختی داریم ، حالا مدتی است که فارسی وان هم دمده شده است ولی غافل از اینکه این دشمنان دلسوز و همیشه در صحنه لحظه ای از ما و خانواده هایمان غافل نشده اند و هر چقدر ما خواب هستیم آنها بیدارند و آنقدر برایمان شبکه های ماهواره ای و تفریحات مفرح تاسیس کردند که اصلا خلا رسانه دولتی مان حس نمی شود.
این زحمتکشان برای هر ذائقه یک شبکه و برای هر سلیقه "برنامه ی ویژه ای" دارند. از جمله شبکه جم تی وی که به نظر می رسد به ویژه برای مادران و خانم های خانه دار تاسیس شده باشد و آنقدر برنامه های اخلاقی و آموژنده دارد که فکر کنم اگر با همین روند آموزشی پیش برود دیگر چیزی به نام بنیان خانواده باقی نمی ماند و خانواده ، غیرت و وفاداری ، به عنوان واژه هایی منسوخ شده به تاریخ بپیوندند.
علاقه مندی به این شبکه تا جایی پیش رفته که قطع چند روزه آن موج شدیدی را در سطح جامعه ایجاد کرد . از آسیب های اخلاقی این شبکه که بگذریم بد نیست آشنایی مختصری با پشت صحنه و عوامل این شبکه داشته باشیم:

سارا رهبری مدتی پیش به طور همزمان هم در شبکه جم و هم در شبکه فارسی وان مشغول به کار بود. سارا رهبری را می توان از عوامل اصلی و تأثیرگذار در هر دو شبکه دانست. همکاری وی با گروه جم در زمانی توانست بسیار به کمک گروه جم برود اما بر خلاف انتظار همگان، وی به یکباره از این شبکه جدا شد
.
در آن زمان هیچ کس متوجه جدایی و یا اخراج سارا رهبری از گروه جم نشد. اما وی بعدها در فیس بوکش علت جدایی اش از شبکه های جم را شرائط کاری موجود در این گروه بیان نمود و دست به افشایی بزرگ زد
.
سارا رهبری که اصرار طرفدارانش را علت بیان چنین مطالبی مطرح کرد، چنین نوشت
:
«با درود بر تمامی دوستان عزیز . شاید اگر یکسری اتفاقات و شایعات پیش نمی آمد هیچ موقع مجبور به حرف زدن نمی شدم اما به اصرار دوستان و اطرافیان مجبور شدم که بیایم و علت جدا شدنم را از گروه جم بیان کنم
.
خودم را بخاطر مقطعی که در گروه جم مشغول به فعالیت بودم خیلی سرزنش می کنم. آن زمان به پیشنهاد و اصرار سعید کریمیان حاضر به همکاری شدم اما خیلی از مسائل را نمی دانستم
.
شاید از زمانی که شک به ارتباط های مشکوک مدیریت جم بردم باید از این گروه جدا می شدم اما باید مطمئن می شدم
.
تبادل پیام هایی با محتوایی رمزی که سراسر کد بود شک مرا بیشتر می کرد.کدهایی که بعدها فهمیدم سازمان مجاهدین خلق فقط از آن استفاده می کند. در آن زمان شخصی به نام ف. شین از رابطین مستقیم مریم رجوی و سعید کریمیان بود و اساس گروه جم از این طریق هدایت می شد
.
از پخش برنامه هایی بدون مجوز و بیزینس هایی که همیشه مخاطب ضرر می کرد که بگذریم شرکت در کلاب های شبانه در دبی با شرائطی خاص که از بازگو کردن آن ها شرم دارم از مسائلی بود که تمامی کارکنان گروه به خصوص کارکنان زن باید رعایت می کردند. مهمانی هایی که از خلیفه زاده های اماراتی گرفته تا مدیران جم در آن شرکت داشتند. نمی توانستم ببینم دختران پاک و معصوم ایرانی را برای خلیفه زاده های شیخ نشین می آورند
.
این ها را نمی خواستم بیان کنم اما من هم مثل دیگر ایرانی های عزیز کشورم را دوست دارم و نمی خواهم دیگران مرا شریک بعضی از کارها بدانند
.
با تشکر از تمامی دوستان.»
[تصویر: o6116_1.jpg]
[تصویر: n47_1.jpg][تصویر: uj3bnu1gm2oots9cnydv.jpg]
در پایان باید گفت آیا باز هم می توان ادعای اینترتیمنتی مسئولین این شبکه را باور کرد یا خیر؟
[تصویر: b3_29709_12270891107327.jpg]

[/[/img]
[تصویر: t3887_29709_12270933107323.jpg]
بیایید قبل از آنکه خیلی دیر شود برای نجات خانواده هایمان کاری کنیم .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، emj ، یوسف خان ، عدالت ، montazer 128 ، Jim.m ، من انقلابی ام ، paramida.ir ، میم.حسین.الف
۱۵:۳۲, ۲۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
عزیزم من که ماهواره ندارم
ولی گم یا جم چیزی نمیخواد
داره کارش رو انجام میده
شما باید از صدا و سیمای خودمون انتظار داشته باشی که باهاش مقابله کنن
هر چی هم بگی این شبکه ها انقدر حذاب هستن که نمیتونم ده درصد مخاطب هاشون رو آگاه کنی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: None ، ساقی ، montazer 128 ، بچه شیعه
۲۰:۵۴, ۲۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
مسئله خیلی ساده هست...
مردم نیاز به سرگرمی دارند صدا و سیمای ما هم که فقط اخبار پخش میکنه و بس!!
شما نباید از آدمی که تشنه هست انتظار داشته باشید آب نخوره...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: montazer 128 ، Mohammad Trust
۲۳:۲۱, ۲۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #4

(۲۹/بهمن/۹۱ ۲۰:۵۴)A L I نوشته است:  مسئله خیلی ساده هست...
مردم نیاز به سرگرمی دارند صدا و سیمای ما هم که فقط اخبار پخش میکنه و بس!!
شما نباید از آدمی که تشنه هست انتظار داشته باشید آب نخوره...
من کلا با محتوای 90% فیلمهای ایرانی و کلا روال صدا وسیما مشکل دارم اما اینکه صداو سیمای ما فقط اخبار پخش میکنه حرف عجیبی هست!!!!!!شبکه نمایش از صبح تا شب فیلم سینمایی میذاره. ای فیلم از صبح تا شب در حال پخش کردن فیلمه شبکه پویا همش داره کارتون میده هر روزم که یه شبکه جدید اضافه میشه !!!!!!!!!
صدا وسیما برنامه داره خیلی هم داره فقط برنامه ها محتوا ندارن!!!!!!!!!!!!!
من از شما سوالی دارم ینی چی که نمیشه از ادمی که تشنه هست نباید انتظار داشته باشیم اب نخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟تشنه چی برنامه های مزخرف ماهواره ؟؟؟؟خوب بله یه سری ادما تشنه هستند که برن بشینن برنامه های نابود کننده ماهواررو ببینن !اما روی سخن ما با این دسته از افرادنیست با کسانی هست که روحشون تشنه معرفت هست!!!!!!!!!!!!!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرغ باغ ملکوت ، معرفت نفس ، بچه شیعه ، من انقلابی ام ، بیداری اندیشه ، میم.حسین.الف
۰:۳۰, ۳۰/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
مطلب خوبی بود...

صدا سیما؟؟؟

آدم خنده اش میگیره... تو خونه موفق شدم چند روز ماهواره رو جمع کنم... زدیم تلویزیون دیدم تلویزیون هم برنامه هاش ایراد داره

حالا میخوام دیش رو بچرخونم سمت تلویزیون کل شبکه های کشور رو بگیرم بلکه بین 40 50 تا شبکه ی داخلی بشه برای اوقات فراغت یه برنامه ی درست حسابی پیدا کرد (قیچی نداریم ها Big Grin فقط یه دیشه و یه ال ان بی)

اصلا جدا از این مسائل... فوقش این چند تا شبکه ی تلویزیون بتونه دو سه ساعت سرگرم کنه اعضای خانواده رو

باید یه فکر اساسی بشه

اینجوری نمیشه

من تبعات دیدن این سریال های ماهواره رو به چشمم دیدم

خیلی ناجورشم دیدم

کاشکی این صدا و سیما یه تکونی میخورد

من که چند وقت پیش شنیدم و دیدم تو سایت های خبری درباره تله فیلمی به نام یک خانواده محترم مطالبی نوشته بود که...

چی بگم... خودتون جستجو کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرغ باغ ملکوت ، مجید املشی ، بچه شیعه
۱۷:۰۳, ۳۰/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
(۲۹/بهمن/۹۱ ۲۳:۲۱)montazer 128 نوشته است:  من کلا با محتوای 90% فیلمهای ایرانی و کلا روال صدا وسیما مشکل دارم اما اینکه صداو سیمای ما فقط اخبار پخش میکنه حرف عجیبی هست!!!!!!شبکه نمایش از صبح تا شب فیلم سینمایی میذاره. ای فیلم از صبح تا شب در حال پخش کردن فیلمه شبکه پویا همش داره کارتون میده هر روزم که یه شبکه جدید اضافه میشه !!!!!!!!!
صدا وسیما برنامه داره خیلی هم داره فقط برنامه ها محتوا ندارن!!!!!!!!!!!!!
من از شما سوالی دارم ینی چی که نمیشه از ادمی که تشنه هست نباید انتظار داشته باشیم اب نخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟تشنه چی برنامه های مزخرف ماهواره ؟؟؟؟خوب بله یه سری ادما تشنه هستند که برن بشینن برنامه های نابود کننده ماهواررو ببینن !اما روی سخن ما با این دسته از افرادنیست با کسانی هست که روحشون تشنه معرفت هست!!!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز مهم تعداد شبکه های تلویزیونی نیست مهم میزان جذابیت و سرگرم کنندگی اونهاست در سالهای اخیر تعداد شبکه های تلویزیون زیاد شده اما توی خیلی از ساعت های روز هیچکدومشون برنامه خاص و جالبی ندارن. باور کنید خیلی از مردم ما تشنه برنامه های ماهواره ای نیستن اما نیاز به سرگرمی دارن شاید باورتون نشه اما همین افرادی که دائم ماهواره می بینند اگه تلویزیون خودمون یک برنامه مناسب داشته باشه حتما دنبال می کنند مثلا خودم این صحنه رو دیدم که وقتی شوق پرواز شروع شد زدن شوق پرواز همین افرادی که ما انقدر بهشون بدبینیم و احساس می کنیم دیگه خیلی آدمای بدی هستند . از طرفی باید همیشه جاذبه مومن از دافعه اش بیشتر باشه و این که بگیم 90 درصد افراد مثل ما نیستند پس به درد نمی خورن اشتباهه هنر امام خمینی این بود که تمام مردم رو جذب کرد و تونست ارزش های اونها رو تغییر بده، رهبر هم چندین بار به این مساله تاکید کرده که سریع به یک نفر مهر ضد ولایت فقیه و بی بصیرتی نزنین حتی اگه اشتباهاتی در کسی می بینیم در درجه اول باید به این فکر کنیم که شاید اون فرد مقامش پیش خدا از ما بالاتر باشه و در درجه دوم به این فکر کنیم که چگونه او را جذب کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: None ، یا زهرا(س) ، مجید املشی ، Behnam-Az
۲۲:۴۷, ۲/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #7

(۳۰/بهمن/۹۱ ۱۷:۰۳)مرغ باغ ملکوت نوشته است:  دوست عزیز مهم تعداد شبکه های تلویزیونی نیست مهم میزان جذابیت و سرگرم کنندگی اونهاست در سالهای اخیر تعداد شبکه های تلویزیون زیاد شده اما توی خیلی از ساعت های روز هیچکدومشون برنامه خاص و جالبی ندارن. باور کنید خیلی از مردم ما تشنه برنامه های ماهواره ای نیستن اما نیاز به سرگرمی دارن شاید باورتون نشه اما همین افرادی که دائم ماهواره می بینند اگه تلویزیون خودمون یک برنامه مناسب داشته باشه حتما دنبال می کنند مثلا خودم این صحنه رو دیدم که وقتی شوق پرواز شروع شد زدن شوق پرواز همین افرادی که ما انقدر بهشون بدبینیم و احساس می کنیم دیگه خیلی آدمای بدی هستند . از طرفی باید همیشه جاذبه مومن از دافعه اش بیشتر باشه و این که بگیم 90 درصد افراد مثل ما نیستند پس به درد نمی خورن اشتباهه هنر امام خمینی این بود که تمام مردم رو جذب کرد و تونست ارزش های اونها رو تغییر بده، رهبر هم چندین بار به این مساله تاکید کرده که سریع به یک نفر مهر ضد ولایت فقیه و بی بصیرتی نزنین حتی اگه اشتباهاتی در کسی می بینیم در درجه اول باید به این فکر کنیم که شاید اون فرد مقامش پیش خدا از ما بالاتر باشه و در درجه دوم به این فکر کنیم که چگونه او را جذب کنیم.
متاسفانه صدا و سیمای همین مقدار اندکی از برنامه های جذابی هم که دارد کپی برداری از همین برنامه های ماهواره است . هر چند همین ها هم واقعا فلسفه جدابیتش برایم معلو نیست. هر کانالی را میزنید اشپزی میگذارند من تلوزیون و صدا و سما را گذاشته ام آشپزخانه ملی. حتی اگهی ها هم دیگر دارد علنا کپی شده میشوند.

بله موافقم و به نکته خوبی اشاره کردید. اشنالله که همه در همین مسیر باشم و به فرمایشات رهبری جامعه عمل بپوشانیم و تو رفتارهای روزمره مقدرای ایشون رو الگو قرار بدهیم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا