کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتظار عاشورایی و قیام مهدوی | چند نکته از این معنی |
۱۸:۵۴, ۹/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۱ ۲۰:۱۴ توسط paradise.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

عرض سلام و ادب ..

حال و هوای پاییز 1391 ، مزین به بوی سیبی بود که شمیم محرم حسینی را به جان ها هدیه می داد.
محرم 1434 ، میعادگاهی شده بود تا عهدی دوباره بندیم با خویش و اربابی که همه زندگی مان از اوست و به برکت وجودی اوست که نفس می کشیم و روزی می خوریم.

منبر هیئت ما در محرم، میهمان عالمی بود که مبحث " انتظار عاشورایی و قیام مهدوی " را برایمان تشریح و بازگو می کرد تا بتوانیم
" کل یوم عاشورا " را بهتر بفهمیم و " کل ارض کربلا " را بیشتر درک کنیم و حسین زمان مان را بشناسیم تا با تکیه و توکل بر خدا و توسل بر ائمه اطهار علیهم السلام، سعی کنیم همانی شویم که امام مان می خواهد ..

به شرط حیات، در چند ارسال نکاتی را که در منبر حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا گنجی مطرح شد، خدمت تان عرض می کنم تا هم گامی بسیار بسیار کوچک در جهت اعتلای جامعه مهدوی برداشته و هم زکات این نکات را پرداخته باشم، ان شاء الله

محتوای این تاپیک مرهون زحمت و محبت افراد بسیاری ست .. خیر دنیا و آخرت نصیب شان .

برای کربلا
یک مرز بیشتر نیست؛
از خود که گذشتی،
به کربلا رسیده ای ..

اول ؛
  • مراسم عزای حسینی، یک مراسم سنتی ِ تکراری نیست!
  • اگر ظرفیت محرم برای ارتقا و رشد معنوی و بالا رفتن مقامات روحی بالاتر از ماه مبارک رمضان نباشد، کمتر از آن هم نیست ...
  • ماه محرم، ماه رشد و ارتقاست که ظرفیت بسیار بالایی دارد لذا مراسم عزای حسینی را یک مراسم سنتی ِ آیینی ِ تکراری در نظر نگیرید.
  • خاستگاه و ریشه ی قیام مهدوی، در همین ایام نورانی محرم است.
  • اگر بخواهیم به قیام مهدوی برسیم، باید در محرم و مجالس عزای امام حسین علیه السلام تربیت شویم. با افکار عاشورایی، با عمل عاشورایی، با نگاه عاشورایی به سمت قیام مهدوی برویم.
  • دشمنان نهضت مهدوی، به خوبی به این نکته رسیده اند که قیام مهدوی ریشه در قیام حسینی دارد.
  • مایی که آمده ایم زیر پرچم عزای امام حسین علیه السلام، از ما گله خواهد کرد اگر حسین زمان مان را به خوبی نشناسیم و اعتقادی راسخ به ایشان نداشته باشیم.
  • خیلی ها با امام حسین علیه السلام بودند ولی حضرت را نشناختند، و چون اعتقاد درستی نداشتند در شب عاشورا رهایش کردند ... نکند که ما حسین زمان مان را تنها بگذاریم؟!
  • امام زمان علیه السلام متخصص ِ متعهد می خواهد، افرادی از بین شما جوانان ...
  • امام زمان علیه السلام یک داستان خیالی و تاریخی نیست، بلکه همه ی ادیان الهی بلااستثناء و همچنین برخی ادیان غیرالهی (حتی بودایی ها ...) به منجی اعتقاد دارند.
  • اعتقاد به منجی آخرالزمان همانی نیست که ماهواره ها و رسانه ها توضیح می دهند!
  • چرا در جامعه اسکناس هشتصد تومانی تقلبی وجود ندارد؟ چون اسکناس هشتصد تومانی واقعیتی ندارد که تقلبی اش دربیاید! اما اسکناس هزار تومانی تقلبی وجود دارد، زیرا اسکناس هزار تومانی یک واقعیت ِ موجود است و تقلبی اش را می سازند. اینکه این همه مدعی در طول تاریخ بلافاصله بعد از رحلت پیغمبر صلی الله تا زمان حاضر، بصورت دروغ آمدند و خودشان را امام زمان معرفی کردند، نشان دهنده ی واقعیت و وجود امام زمان علیه السلام است.
  • طبق روایات اهل سنت ، تفسیر آیات 157 تا 159 سوره ی مبارکه نساء بیانگر این است که اهل کتاب در زمان ظهور امام زمان علیه السلام به حضرت مسیح علیه السلام ایمان می آورند و همگی آنان به امام زمان علیه السلام روی آورده و به ایشان ایمان می آورند.
  • ما در خیمه ی عزای امام حسین علیه السلام گریه می کنیم، سینه می زنیم، مشکی می پوشیم که بگوییم ای مردم زمان حسین، بد کردید با امام زمان تان .. من با امام زمانم این کار را نمی کنم، من پای امام زمانم می ایستم، من هل من ناصر ینصرنی امام زمانم را می شنوم و از او دفاع می کنم و من یقینا در زمان امام زمانم جزء هفتاد و دو تن کربلا می شوم اما دیگر کربلایی وجود نخواهد داشت. هدف خیمه ی عزای امام حسین علیه السلام این است و ما باید در اینجا برای خدمت به حضرت مهدی ارواحنا فداه تربیت شویم.

... ان شاء الله ادامه دارد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، فاطمه خانم ، حسن عزتي ، mohammad reza ، در جستجوی سختی ، مجید املشی ، Agha sayyed ، میلاد.م ، محیصا ، saloomeh ، mohamad ، Hadith ، Farzaneh ، Tolou ، مجنون الحسین ، ats ، من انقلابی ام ، ANTI satan ، منادی حق ، ali0077 ، مصباح ، fiftynine ، حضرت عشق
۷:۴۵, ۱۰/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

عرض سلام و ادب ..

دوم ؛

• می بایست از طریق آیات و روایات، استخوان های عقیدتی خود را تقویت کنیم زیرا دشمن در جبهه ی باطل به شدت و با هدف، در تلاش و تکاپو و تحریف حقایق است.
  • علمای شیعه فقط از طریق روایات اهل سنت، می توانند به راحتی حقانیت امام علی علیه السلام، مسئله ی مهدویت و ... را اثبات کنند ولی دشمنان اهل بیت علیهم السلام، در کتب روایی اهل سنت دست به تحریف برده و احادیثی را که درباره فضایل اهل بیت علیهم السلام است، دستکاری می کنند به طوری که در کتب چاپ قدیم و جدید، متن روایات با هم تفاوت دارد!!!
  • در آیه 33 سوره مبارکه توبه ، خداوند این نکته را متذکر می شود زمانی می آید که تمام مردم عالم مسلمان می شوند. آن همان زمانی است که تمام اهل کتاب به حضرت عیسی علیه السلام ایمان می آورند و حضرت عیسی و تمام پیروانش به سمت اسلام می آیند. آنوقت این آیه شریفه معنا پیدا می کند.
  • همان کسانی که به « حسبنا کتاب الله ! » معتقدند، به راحتی شان نزول آیات را دستکاری می کردند! هم اکنون روایات هم تحریف می شوند که قبلا توضیح دادیم، اینکه نام مبارک امام علی یا حضرت مهدی علیهماالسلام مستقیما در قرآن نیامده یک دلیلش این است که دست به تحریف آیات قرآن باز نشود و برای مردم امری عادی جلوه نکند!
    بسیاری از آیات قرآن بر حقانیت اهل بیت دلالت دارد که بطور غیر مستقیم اشاره می کند ...
  • مشکل ما در نشناختن حجت خداست، که اگر ایشان را می شناختیم و اطاعتشان می کردیم به والله می آمدند ...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، مجید املشی ، مفقود الاثر ، Agha sayyed ، حسن عزتي ، میلاد.م ، Hadith ، Farzaneh ، مجنون الحسین ، من انقلابی ام ، ANTI satan ، منادی حق ، مصباح
۷:۰۵, ۱۱/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

عرض سلام و ادب ..

سوم ؛

• آیا فقط امام حسین علیه السلام بود که صدای « هل من ناصر ینصرنی » اش به عالم رسید؟ آیا امام زمان علیه السلام هر روز فریاد نمی زند : «هل من ناصر ینصرنی» ؟ واقعا چند نفر از ما خواستیم به این ندا پاسخ دهیم؟
  • سربازی امام زمان علیه السلام در این عصر پرگناه یک مسئله ی دست نیافتنی و محال نیست.
  • بر خواندن دعای عهد مداومت کنید که اگر چهل روز خالصانه آن را بخوانید، جزء یاران حضرت خواهید بود، حتی اگر از دنیا هم رفته باشید خدا شما را برمی‌گرداند .. ان شاء الله.
  • ابلیس و نوچه هایش، اعتماد به نفس شما و شخصیت دینی شما را می گیرد! و شما نباید این اجازه را بدهید!
  • منتظران و اصحاب واقعی امام زمان علیه السلام در عصر آخرالزمان، افضل از مردم هر عصر و زمانی هستند زیرا خدا به آنان فهم و درکی داد که امام زمان علیه السلام را ندیده قبول دارند و به ایشان معتقدند و در جایگاه برادران حضرت رسول صلی الله علیه هستند.
  • مدرنیسم یکی از چیزهایی که به انسان امروز داده، منیّت و خودمحوری اوست! شیطان هم بخاطر غرور و خودمحوری اش در برابر خدا ایستاد!!!
  • یکی از ملاک های امام شناسی این است که درک کنیم امام معصوم متصل به علوم الهی و وحی است و هرچه گفت درست است لذا در محضر ایشان باید منیّت و خودمحوری کنار برود.
  • یکی از ملاک های سرباز واقعی امام زمان علیه السلام ، اطاعت محض از ایشان است. ما حرفی در برابر امام معصوم نداریم زیرا ایشان عقل کل و متصل به علوم الهی هستند.
  • شما امام حسین علیه السلام را ندیدید، کربلا را ندیدید، ولی بعد از هزار و چهارصد سال در مراسم عزای ایشان شرکت می کنید ... این خیلی ارزشمند است و به دور از غرور باید قدر خود را بدانید. شما در دوران حساسی هستید که اگر کمی پای دین و امام زمان بایستید و ایمان واقعی آورید، از یاران کربلا هم ارزشمندتر می شوید.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، در جستجوی سختی ، mohamad ، Hadith ، Farzaneh ، مجنون الحسین ، من انقلابی ام ، ANTI satan ، منادی حق ، مصباح
۷:۵۲, ۱۲/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

عرض سلام و ادب ..

چهارم ؛

• در این جلسات می خواهیم دست ما به دست امام زمان مان وصل شود، ثمره این جلسات باید این باشد و این همان چیزی است که دشمن از آن ترسیده و برعلیه این هدف به شدت در حال فعالیت است و مستقیما حجت بن الحسن ارواحنا فداه را نشانه رفته اند!
  • احادیث اهل بیت علیهم السلام همیشه با قرآن مطابقت دارد، لذا اگر حدیثی دیدید که با قرآن مطابقت ندارد، یقین بدارید که آن جعلی است. تطابق احادیث با قرآن را فقهای شیعه انجام می دهند.
  • بعد از تولد امام حسین علیه السلام، جبرییل نازل می شود و از کربلا و مظلومیت ایشان به مادرش فاطمة الزهرا سلام الله علیها خبر می دهد. حضرت زهرا سلام الله علیها ناراحت شده ولی خداوند از طریق جبرییل بشارت هایی به ایشان می دهند. این بشارتها تحت عنوان لوح فاطمه سلام الله علیها ، حدیث قدسی است که نزد امام زمان علیه السلام محفوظ است.
  • مطالب مختلفی از جانب خداوند در این حدیث قدسی آمده مانند حقانیت مولا علی علیه السلام، اسامی امامان علیهم السلام و ... همچنین خداوند در این حدیث قدسی درباره شیعیان و اصحاب آخرالزمان اینطور می فرماید که آنها اصحاب و اولیاء من هستند. این فرمایش خدا نشان از مقام و منزلت بسیار بالای امام زمان علیه السلام و اصحابشان دارد.
  • در حدیث قدسی لوح فاطمه سلام الله علیها آمده که خداوند به امام زمان علیه السلام ، کمال حضرت موسی، بهای حضرت عیسی و صبر حضرت ایوب سلام الله علیهم را عطا فرموده است.
  • اطاعت از امام زمان علیه السلام ، آدمی را محبوب و اولیاء خدا می کند.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، مجید املشی ، حسن عزتي ، mohamad ، Hadith ، Farzaneh ، مجنون الحسین ، من انقلابی ام ، ANTI satan ، منادی حق ، مصباح
۷:۲۶, ۱۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

عرض سلام و ادب ..

پنجم ؛

• قبلا عرض کردیم که خداوند در حدیث قدسی لوح حضرت فاطمه سلام الله علیها می فرماید: اصحاب امام زمان ارواحنا فداه دوستان و اولیای من هستند و مقام و مرتبه ی بسیار بالایی دارند.
  • باید ببینیم آیا واقعا همراه و یار امام زمان علیه السلام هستیم یا نیستیم؟ اگر نیستیم چقدر فاصله داریم؟ اگر فاصله را فهمیدیم چطور می شود به آنجا رسید و جبران کرد؟ نباید فقط ادعا کرد!
  • امام زمان علیه السلام به متخصص، متعهد و دین دار واقعی نیاز دارد که پایش در اتفاقات دنیوی نلرزد.
  • اولین ملاک برای سربازی امام زمان علیه السلام، اهمیت دادن و بجا آوردن نماز است. در روایات داریم: نماز ستون دین است. نماز فاصله ی کفر و ایمان است.
    اگر نمازتان را نخوانید مطمئن باشید به هیچ وجه به امام زمان علیه السلام نمی رسید.
  • شیعیان واقعی را به نماز اول وقت امتحان می کنند.
  • مرحوم سید علی قاضی طباطبایی که بارها خدمت امام زمان علیه السلام مشرف شدند، می گویند: اگر کسی نمازش را اول وقت بخواند و به مقامات و کرامات نرسد، بیاید در صورت من تف بیندازد.
  • اگر از یک در صلاة و نماز وارد شود، از در دیگر فساد بیرون می رود. اگر دیدید در جامعه فساد زیاد است، بدانید که نماز نیست.
    اِنَّ الصَّلوة تَنهَی عَنِ الفَحشاءِ وَ المُنکَر
  • امام صادق علیه السلام می فرمایند: شفاعت من به کسی که نمازش را سبک بشمارد، نمی رسد.
  • وقتی امام حسین علیه السلام در روز عاشورا نماز می خواند، آن هم در آن بیابان سوزان، در تیررس دشمن و به جماعت، می خواهد به همه ی افراد تاریخ بفرماید که من برای برپاداشتن نماز شهید می شوم. مسیر همین است و اگر می خواهیم سرباز امام زمان علیه السلام شویم باید نمازمان را درست کنیم.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، در جستجوی سختی ، mohamad ، Hadith ، Farzaneh ، مجنون الحسین ، من انقلابی ام ، ANTI satan ، منادی حق ، مصباح
۱۱:۱۵, ۱۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
با اجازه جناب paradise

پیامبر اكرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرموده اند:

"لایزالُ الشیطانُ ذَعِرًامِنَ المُؤمِنِ ما حافَظَ عَلَی الصَّلواتِ الخَمْسِ لِوَقْتِهِنَّ فَاِذا ضَیعُنَّ تَجَرّأ عَلَیهِ فَاَدْخَلَهُ فِی العَظائِم"؛
یعنی شیطان تا زمانی از مؤمن می ترسد كه به نمازهای پنج گانه توجه كند و در سر وقت نمازها را بجای آورد، اما هنگامی كه وقت نماز را ضایع كرد، بر او جرأت پیدا می كند و او را در گناهان بزرگ می اندازد.

("وسائل الشیعه"، ج 3، ص 18)

و در حدیث دیگری شنیده ام که وقتی مؤمن نماز رو در اول وقت بجا می آورد شیطان از او دور می افتد به فاصله مغرب از مشرق ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، mohamad ، مجید املشی ، Hadith ، Farzaneh ، مجنون الحسین ، من انقلابی ام ، ANTI satan ، منادی حق ، مصباح
۸:۲۶, ۱۴/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

عرض سلام و ادب ..

ششم ؛

• سربازی امام زمان علیه السلام و اینکه ما بخواهیم در رکاب آن حضرت باشیم، با شعار و ادعا تحقق نمی یابد.
  • وای به حال کسی که از چشم خدا بیفتد ...
  • امام حسین علیه السلام در روز عاشورا حتی مستحبات را هم رعایت فرمودند مانند جنگ در بعد از ظهر. برای اینکه تمام تلاشش را بکند تا می شود از جهنمی شدن افراد جلوگیری کند. کار ولیّ خدا چنین است و تا می تواند به سعادتمند شدن مردم کمک می کند.
  • هرچه انسان در راه رسیدن به خدا به مقامات بالاتری می رسد، انتظارها از او بیشتر می شود لذا شخص باید به شدت مراقب اعمال و رفتارش باشد.
  • امام سجاد علیه السلام می فرمایند: خدایا از تو طلب غفران می کنم، به خاطر لذت هایی که بردم و شاید در آنها به یاد تو نبودم.
  • شرایط و محیط دلیل نمی شود که مطیع خدا نباشیم مثلا بگوییم چون همسرم به دین اعتقاد ندارد، من هم مثل او شدم. این اصلا دلیل قانع کننده ای نیست و ما باید فردای قیامت پاسخگو باشیم. مثال بارزش حضرت آسیه سلام الله علیها که با اینکه در دربار فرعون و مرکز فساد بود، جزو چهار زن برتر عالم است، بخاطر اطاعت از خدا و تقوایش و تاثیرناپذیری از محیط و ...
  • سربازی امام زمان ارواحنا فداه دور از دسترس نیست و اینکه بگوییم وضعیت جامعه چنین و چنان است، دلیل قانع کننده ای برای خدا و امام نیست، هیچ کس ما را به انجام گناه وادار نمی کند. به خودمان رجوع کنیم ...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، حسن عزتي ، مجید املشی ، Hadith ، Farzaneh ، مجنون الحسین ، من انقلابی ام ، ANTI satan ، منادی حق ، مصباح
۷:۱۲, ۱۵/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

عرض سلام و ادب ..

هفتم ؛

• یکی از القاب امام زمان علیه السلام غیب (یا غائب) است. در آیه سوم سوره بقره ، اولین نشانه برای متقین، ایمان به غیب ذکر شده است. در روایات داریم که منظور از این غیب، همان امام زمان علیه السلام است.
  • اصلا امام نباید غائب باشد اما چرا امام غائب است؟ غیبت حضرت به ایشان تحمیل شده وگرنه خودشان ذره ای راضی به غیبت نیستند. مردم باید امام را بخواهند.
  • وقتی مردم به سراغ امام نروند، امام مجبور است گوشه گیر شود زیرا به زور که نمی تواند مردم را راهنمایی کند. مردم می بایست به امام رجوع کنند ولی وقتی از او دوری می گزینند، امام در ظاهر نمی تواند کاری انجام دهد.
  • امام زمان علیه السلام در نامه ای به شیخ مفید می فرمایند: می دانید چرا الان مردم نمی توانند از ما استفاده کنند؟ ما را حبس نکرد مگر آن چیزهایی که باعث ناراحتی ما می شود.
  • اصل غیبت نیست، اصل حضور امام است. غیبت بر امام عصر علیه السلام تحمیل شده است. وقتی مردم دین را از غیر از امام گرفتند، و برگزیده ی خدا را که متصل به علوم الهی است، تنها گذاشتند، خداوند ایشان را از نظرها غائب کرد تا از ایشان حفاظت کند.
  • امام علی علیه السلام می فرمایند: زمین از حجت خدا خالی نمی ماند ولی مردم ایشان را نمی بینند به خاطر زیادی ظلم هایشان ...
  • هیچ چیزی در این عالم لذت بخش تر، پر فایده تر و عاقبت دار تر از با اهل بیت علیهم السلام بودن نیست ...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، مجید املشی ، Farzaneh ، حسن عزتي ، فاطمه خانم ، مجنون الحسین ، من انقلابی ام ، ANTI satan ، منادی حق ، مصباح
۷:۱۴, ۱۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

عرض سلام و ادب ..

هشتم ؛

• با ورد و ذکر نمی شود به امام زمان علیه السلام رسید بلکه باید با عمل صالح و اطاعت از ایشان، به این مهم دست یافت. صرفا دیدن امام زمان علیه السلام با اینکه بسیار باارزش است، فایده ای ندارد؛ چرا که بودند مردمی که یازده امام اول را هر روز می دیدند. عشق به امام باید در مرحله ی عمل بروز پیدا کند.
  • برای رسیدن به خدا و امام زمان علیه السلام، یک راه میانبری هست و آن احترام به پدر و مادر است.
  • امام صادق علیه السلام به جوانی که مادرش را با پای پیاده به حج آورده بود و فکر می کرد که با مادر بی حساب شده، فرمود: همه ی این محبت های تو به اندازه ی یک آه مادرت هنگام وضع حملت نمی ارزد.
  • احترام به پدر و مادر واجب است، اگر آنها خلاف دستور خدا عمل می کنند فرزند حق بی احترامی ندارد، فقط می تواند دین و احکام خدا را به آنها متذکر شود ولی به هیچ وجه حق بی ادبی ندارد.
  • اگر می خواهی سرباز امام زمانت شوی، اگر می خواهی با ایشان بمانی، به حضرت علی اکبر علیه السلام نگاه کن و ببین چگونه حرمت پدرش را نگه می دارد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، در جستجوی سختی ، مجنون الحسین ، حسن عزتي ، مجید املشی ، من انقلابی ام ، ANTI satan ، منادی حق ، مصباح ، Bahar
۷:۴۵, ۱۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

عرض سلام و ادب ..

نهم ؛

• سربازی امام زمان علیه السلام با هیجان لحظه ای و شعار به دست نمی آید. اگر واقعا دل مان برای حضرت می تپد و به ایشان و این مسیر اعتقاد داریم، باید برنامه داشته باشیم. باید هدف داشته باشیم و پای آن بایستیم.
  • یکی از مصداق های سربازی واقعی امام زمان علیه السلام ، حضرت ابالفضل علیه السلام است که واقعا در عمل پای حسین زمانش ایستاد. مطمئنا زور و بازو و زیبایی ایشان، ملاک و معیار سربازی امام زمانش نیست.
  • حضرت ابالفضل علیه السلام به عنوان یک سرباز واقعی، عبد صالح خدا بود و در برابر خدا و حضرت رسول و مولا علی و امام حسن و حسین علیهم السلام مطیع محض بود. سرباز واقعی یعنی این ...
  • اگر امام زمانت را شناختی و فهمیدی که متصل به وحی و علوم الهی است، این شناختت باید در اطاعت محض و کمال ادب در برابر او شکل بگیرد و نتیجه دهد.
  • خداوند در قرآن می فرماید: قُل لَّا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْرًا إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبَى
    ای پیامبر از طرف من به مردم بگو که من به ازای رسالت پاداشی از شما نمی خواهم مگر مودّت و دوستی با قربی و نزدیکانم که در تفاسیر روایی منظور از قربی، امام علی و حضرت زهرا و فرزندان شان می باشد.
  • مودّت فراتر از حب است. مودّت دوستی و عشقی است که در عمل بروز می کند!
    حب خوب است ولی ما را به امام نمی رساند! این مودّت است که خود را در عمل نشان می دهد و انسان را به سعادت اخروی و جاویدان می رساند.
    کوفیان فقط حب امام حسین (علیه السلام) را داشتند و این مودّت بود که ده هزار نفر را به تعداد هفتاد و دو نفر کاهش داد.
    قُل لَّا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْرًا إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبَى ........

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، در جستجوی سختی ، مجید املشی ، حسن عزتي ، من انقلابی ام ، ANTI satan ، منادی حق ، مصباح
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]