کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کتابهایی که ارزش خواندن ندارند!
۲۲:۴۰, ۲۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

هرچی زمان به جلو حرکت میکند تعداد کتابها بیشتر و بیشتر میشود . در ایران هم همین روند وجود دارد. و این روند به سمتی حرکت میکند که کتابها در آینده بیشتر اینترنتی باشند تا کاغذی .

چاپ کتاب در ایران رو به رشد هست .
به ویژه کتابهای دینی . از یک منظر خوبه و از یک جهت بد .
الان بازار پرشده از کتابهایی که هر کدام برای خودش یک روایتی دارند .
در حال حاضر هم در اینترنت و هم به صورت کتاب داستانهایی رو از کرامات افراد روحانی برای ما نقل میکنند که با کمی دقت و تفکر به ساختگی و دروغ بودن آنها پی میبریم .!!!

نمونه این کتابی که میخواهم به شما معرفی کنم اسمش هست : " لاله ای از ملکوت "

این کتاب در شرح اتفاقات عرفانی شیخ جعفر مجتهدی هست . این نکته رو بگم که قصدم توهین به این عالم بزرگ نیست.اما داستانهایی رو از کرامات عرفانی این بزرگان و امثالهم نقل میکنند که جای تفکر و تعقل دارد که چنین داستان هایی ساخته و پرداخته کیست . بازی کردن با اعتقادات مردم به شدت محکومه.

به این نمونه دقت کنید :

راز قتل جان اف کندی

حضرت آیۀ الله آقای سید عبدالکریم کشمیری می فرمودند: شخصی از اهل علم که مورد وثوق بودند نقل کردند، روزی در مدرسه فیضیه قم با عده ای از علماء و دوستان نشسته بودیم که ناگهان آقای مجتهدی با یک هیبت خاصی وارد شدند و در کنار ما نشستند، هنوز چند دقیقه ای بیشتر نگذشته بود که ناگهان رنگ رخسارشان برافروخته شد و به زبان ترکی پی در پی فرمودند: «وُور»(بزن) و در مرتبه سوم فرمودند:«دِنَن یا علی وُور» آنگاه سکوت نمودند.

چند لحظه بعد که به حالت عادی بازگشتند، از ایشان پرسیدم چه اتفاقی افتاد؟! و با چه کسی صحبت می کردید؟!

فرمودند: دیدم در آمریکا شخصی می خواهد رئیس جمهور آمریکا جان اف کندی را ترور کند، ولی می ترسد و دستشمی لرزد، دو مرتبه به او گفتم بزن ولی باز می ترسید ، در مرتبه سوم به او گفتم بگو یا علی و بزن، او هم گفت: یا علی و کندی را ترور نمود.

همه رفقا گفتند : آقا این چه حرفی است! فیضیه کجا!؟ آمریکا کجا!؟

آقای مجتهدی فرمودند: بله آقاجان شما رادیو را روشن کنید تا خبر کشته شدن کندی را بشنوید.

پس از حدود نیم ساعت که رادیو را روشن کردیم، در کمال تعجب شنیدیم که جان اف کندی به طور مرموزی ترور شد.

حضرت آیۀ الله کشمیری می فرمودند: بنده این ماجرا را از آقای مجتهدی سئوال کردم و ایشان تائید نمودند. همچنین آقای مجتهدی این قضیه را برای عده ای از جمله حجۀ الاسلام والمسلمین آقای حاج شیخ علیرضا گل محمدی و آقایان چایچی و قریشی و جمعی دیگراز دوستان نقل کرده اند.

ناگفته نماند که در اواخر سال 1378 ه ش از تلویزیون اعلام شد که فرزند و همسر کندی در یک سانحه هوایی کشته شدند و رئیس جمهور آمریکا(کلینتون) در این رابطه به بررسی پرونده قتل جان اف کندی پرداخته و گفت خیلی مایلم بدانم کندی چطور ترور شده است و تاکنون قتل جان کندی مرموز باقی مانده است.

[تصویر: cf7lek1903t2lmytg42p.jpg]

داستان بسیار مضحکی بود .فقط میتونم بگم اون کسی که این داستان رو ساخته و پرداخته و به بزرگان نسبت داده دو زار عقل نداشته!
واقعا جالب هست که قاتل جان . اف کندی بگه یا علی
و تیر خلاص رو بزنه !!!
آن هم یک قاتلی که اجیر شده فراماسونها بوده.
حالا اگر یک رئیس جمهور فراماسونی مثل بوش بود شاید میشد قضیه رو باور کرد.

چند نمونه دیگر هم بود که بیان نمیکنم و از نظر من توهین به شیخ جعفر مجتهدی (رحمة الله علیه) هست
این نمونه رو گفتم که دوستان در معرفی کردن کتابها دقت کنند و لااقل روی مطالب کتابها کمی فکر کنند .
وگرنه تا دلتان بخواهد در بازار و اینترنت نقل های اینچینی از روحانیون قرن اخیر زیاد هست.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، رضا1357 ، وحید الف ، boghz ، Abasaleh ، حلما ، azade ، saeed111 ، AS53 ، Reza2035
۰:۳۷, ۲۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #2

از این جور مطالب زیاد به آیت الله بروجردی می بستند و البته حالا کم کم نوبت آیت الله مجتهدی و به مرور آیت الله بهجت است. چندان هم جای تعجب نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade
۹:۳۶, ۲۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
البته این حکایتی که شما گفتید و مخصوصا اون قسمت یا علی گفتنش ! جای بحث داره!!!!
ولی باید دید نویسنده این کتاب و یا موسسه یا انتشاراتی که این کتاب رو منتشر کردن این حکایات رو از چه منابعی استخراج کردن.
ویا این که کسی از بزرگان این کتاب رو تائید کرده یا نه؟

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید الف ، rahbin
۰:۴۱, ۲۳/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۰ ۰:۵۹ توسط وحید الف.)
شماره ارسال: #4

بنده هم معتقدم بعضی از کتابها ارزش خواندن ندارند یا اگر هم بخوانیم باید احتیاط و تحقیق کنیم.
قبلا کتابی خواندم به نام «تهمت‌ها و دروغ ‌پردازی در کتاب "لله ثم للتاریخ"»که در رد شبهات و پاسخگویی به سوالات نویسنده کتاب ضد شیعی «لله ثم للتاریخ» است به نوشته مرتضی عسکری که ایشان به خوبی دروغهای این کتاب را افشا کرده اند.
البته ازاین نوع کتابها از قدیم تا حالا کم نبوده اند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمداحسان ، boghz ، azade ، zahra11
۳:۴۳, ۲۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
من هم این کتاب رو خوندم
خیلی دوست دارم بدونم این کتاب معتبر هست یا نه؟Huh
خیلی اتفاقات عجیب غریب در این کتاب نوشته شده
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin