کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونگی نصب ضریح جدید حضرت امام حسین علیه‌السلام+عکس
۱۳:۴۱, ۱۲/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: Zarihe-Jadid.jpg&w=250&h=auto&zc=T&q=95]
از آنجا که بسیاری از اصحاب رسانه و مردم علاقمند و محب اهل بیت میهن اسلامی در روزهای اخیر با تماس‌های بی‌شمار خواستار اطلاع از آخرین وضعیت تعویض ضریح جدید و قدیم حرم حسینی شده اند روابط عمومی ستاد با انتشار بیانیه‌ای توضیحات مبسوطی را جهت اطلاع عزیزان هموطن به شرح زیر صادر نمود.
به گزارش رصد نیوز به نقل از تابناک، این بیانیه به این شرح است:
بعداز حماسه بی نظیر استقبال و بدرقه باشکوه ضریح جدید امام حسین (علیه السلام) که بعداز ۱۴۰۰ سال افتخاری ساخت آن نصیب مردم خداجوی و محبان اهل بیت میهن اسلامی گردید این ضریح در ۲ بخش که بخش اول بصورت هوایی و بخش دوم در محفظه‌ای شکیل و زیبا و در معرض دید علاقمندان قرار گرفته بود بعد از عبور از استان‌های قم، تهران، مرکزی، لرستان و خوزستان وارد خاک عراق شده به قطعات قبلی ملحق و طبق اطلاعیه‌های قبلی مقرر شد که از اول ربیع‌الاول ضریح قدیم باز شده و بعداز انجام زیرسازی ضریح جدید بر مضجع شریف حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) نصب گردد و لذا طبق وعده داده همزمان با آغاز ماه ربیع چند روز اول ماه با محوطه سازی جهت ایجاد کارگاه و باز کردن قطعات ضریح جدید انجام و با ایجاد فضایی در محدوده باب‌السلام حرم مطهر کار آغاز و از سوی دیگر با اقدام نصب دیوارهای چوبی مشبک دور تا دور ضریح قدیم تمامی مقدمات برای باز کردن ضریح قدیم مهیا و با اتمام ایجاد دیوارهای مشبک عملا کار باز کردن قطعات ضریح قدیم از صبح شنبه ۳۰ /۱۰/ ۹۱ برابر با ۷ ربیع الاول آغاز خواهد شد.
در این اطلاعیه اعلام شده علت انتخاب دیوارهای مشبک به این جهت بوده که زائرین حرم حسینی ضمن زیارت حتی الامکان شاهد عملیات بازکردن ضریح قدیم و نصب ضریح جدید باشند.
در بخش دیگری از اطلاعیه مذکور زمان انجام جابجایی باتوجه به نیاز به انجام امور مهندسی و دقت و ظرافتی که باید در زمینه عدم آسیب رساندن به پایه‌های ضریح قدیم و دیگر بخش‌ها بکار گرفته شود و نیز آماده سازی لازم و زیرسازی و نیز امورات مربوط به مونتاز و نصب ضریح جدید پیش بینی می شود مدت زمان انجام این عملیات ۴۵ روز به طول انجامد.
در این اطلاعیه خاطرنشان شده است: ستاد بازسازی عتبات عالیات بعنوان یک نهاد رسمی که زیر نظر چند تن از نمایندگان محترم ولی فقیه حضرات حجت الاسلام والمسلمین نقوی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه حجت الاسلام المسلمین محمدی رئیس شورای سیاستگذاری ستاد و سرپرست سازمان اوقاف و حجت الاسلام والمسلمین قمی معاون امور بین الملل دفترمقام معظم رهبری و عضو شورای سیاستگذاری ستاد اداره می شود بعنوان تنها مرجع رسمی منبع صدور اعلامیه ها، بیانیه ها و اخبار مربوط به نصب ضریح جدید و دیگر پروژه های تکمیل شده یا در دست اجرا در اعتاب مقدسه می باشد، لذا از همه رسانه های خبری درخواست می شود با توجه به این امر هرگونه خبر و یا اطلاعیه ای که از طرف روابط عمومی ستاد بازسازی صادر می شود رسمیت بخشیده و همکاری لازم را جهت جلوگیری از هرگونه ابهام با این مجموعه بعمل آورند.
در بخش پایانی اطلاعیه با اشاره به این نکته که قدمت ضریح جدید ۴۰۰ سال بوده و این اثر شاهکاری است از هنر اسلامی ایرانی اظهار امیدواری شده که این خدمت ناچیز ایرانیان مسلمان مرضی حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) قرار گرفته و عمل به این روایت شریف رسول گرامی اسلام که به علی (علیه السلام) فرمودند: «ای علی هرکس قبور شمارا تعمیر کند و بر آن متعهد باشد، پس گویا سلیمان ابن داوود را در ساختن بیت المقدس یاری کرده است» باشد.
[تصویر: Zarihe-Jadid.jpg]
[تصویر: Zarihe-Jadid-1.jpg]
[تصویر: Zarihe-Jadid-2.jpg]
[تصویر: Zarihe-Jadid-3.jpg]
[تصویر: Zarihe-Jadid-4.jpg]
[تصویر: Zarihe-Jadid-5.jpg]
[تصویر: Zarihe-Jadid-6.jpg]
[تصویر: Zarihe-Jadid-7.jpg]
[تصویر: Zarihe-Jadid-8.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fiftynine ، laanbar1-2-3 ، محب الزهرا ، Surena ، hesam110
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  (A+)چرا و چگونه سيّدالشّهدا (علیه السلام) تنها شد (مقاله ویژه!!!)# علی 110 14 13,560 ۲۶/فروردین/۹۷ ۱۴:۳۷
آخرین ارسال: imaneavare_59
  طی الارض و عبور از موانع با توسل به امام جواد (علیه السلام ) آفتاب 22 11,359 ۸/فروردین/۹۷ ۰:۴۰
آخرین ارسال: آفتاب
  چرا مدت سوگواری امام حسین ع طولانی است؟ aliabad 72 16,796 ۲۳/مهر/۹۵ ۲۱:۲۹
آخرین ارسال: aliabad
  زندگی از دیدگاه امام حسین ع aliabad 0 1,202 ۱۲/مهر/۹۵ ۱:۱۶
آخرین ارسال: aliabad
  چرا پرچم گنبد حرم امام حسین علیه السلام سرخ است؟ در جستجوی سختی 2 2,245 ۱۰/آبان/۹۴ ۱۵:۱۱
آخرین ارسال: Mohammad Trust
Rainbow امام علی (علیه السلام) از نگاه دانشمندان bahareh 1 1,948 ۲۱/شهریور/۹۴ ۱۹:۱۱
آخرین ارسال: Bamdaad
  عدل علی {علیه السلام}... {قضاوتهاى حضرت} بچه های گمنام 36 11,694 ۵/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۲
آخرین ارسال: بچه های گمنام

پرش در بین بخشها:


بالا