کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا مدت سوگواری امام حسین ع طولانی است؟
۲۱:۵۸, ۱۳/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۵ ۱۷:۱۹ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #1

بنام خدا

نامه نماینده مجلس شورای اسلامی به مسوولین حوزه علمیه وطرح میزان سوگواری امام شهیدان مرا برآن داشت تا یک سوال جدی بکنم که چرا مدت سوگواری امام نسبت به سایر امامان اینهمه طولانی است؟
طبق سنت موجود ما برای هریک ازمعصومان یک روز جشن تولد ویک روز هم برای رحلت یا شهادت سوگواریم واین امری کاملا منطقی است اما درمورد امام حسین ع قضیه جور دیگری است چندروز مانده به محرم بساط تکیه ها آغاز میگردد وشهر سیاه پوش میشود واین امر تا چندی پس از پایان ماه صفر ادامه دارد وعملا حدود 70 رور کشور درحالت سیاهپوشی وسوگواری است وعملا بساط جشن ها دراین ایام برچیده میشود .آیا این امر منطقی است؟ وآیا بزیان اسلام وشیعه نیست؟ وبنوعی بیش از یک ششم سال به سوگواری حضرت ایشان سپری میشود. نماینده محترم مجلس پیشنهاد کرده بودند که تنها 5 روز از این ایام باین امر اختصاص یابد .روز تاسوعا وعاشورا واربعین و دوروز آخر ماه صفر. در بقیه ایام همچون روزهای عادی سپری شود .البته در رابطه با شهادت بانوی بزرگوار اسلام نیز یکروز به هفته وسپس دهه تبدیل گردیده است که مورد انتقاد برخی از بزرگان نیز قرار گرفت .بنظر میرسد که پیشنهاد منطقی است وما باید ازافراط وتفریط بپرهیزیم تا نظر بزرگان چه باشد؟
در مورد روز های جشن اقدام مثبتی صورت گرفت که بسیار ارزشمند بود وآن ایجاد هفته مولودی در فاصله دوتاریخ میلاد پیامبر بروایت شیعه وسنی که البته باید هردو روز تعطیل گردد . بنده پیشنهاد میکنم برای وحدت بیشتر اهل سنت وتشیع روز آغاز امامت امام علی وآغاز خلافت اولین خلیفه که در یک روز پس ازرحلت صورت پذیرفت آنروز را روز امامت وخلافت ووحدت شیعه وسنی بنامیم وعید غدیررا روز اکمال دین قرار دهیم .
برادران وخواهران عزیز در این ایام سوگواری بهترین کار آشنائی با امام حسین ع ومطالب حواشی آنست این مطلب را با علاقه مرور کنید وپس از اندیشه درباره آن حتما نظرتان را بنویسید شاید به نتیجه مثبتی برسیم وکاری ماندگار برای کشورمان وذخیره آخرتمان باشد
http://www.tabnak.ir/fa/news/628629/%D9%...8%B1%D9%87
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۰۹, ۲۳/مهر/۹۵
شماره ارسال: #71

بنام خدا
سلام وتشکر
اگر شما ادامه بحث را صلاح میدانید دنبال کنید من درخدمت شما هستم موفق باشید
۲۱:۰۹, ۲۳/مهر/۹۵
شماره ارسال: #72
آواتار
به نام خدا

سلام

از این جور چراها

این جور چراها برای کسی که نمی فهمد فایده دارد اما عزاداران حضرت اباعبدلله الحسین علیه السلام قلب پاکی دارند و می فهمند چرا

پس بیخودی تلاش نکنید تا در قلب های پاک تاثیری بگذارید

کسی که نمی فهمد نمی فهمد که دیگری چگونه می فهمد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faraz_223 ، فرشته ی عذاب
۲۱:۲۹, ۲۳/مهر/۹۵
شماره ارسال: #73

بنام خدا
سلام وشب بخیر
من مخلص قلب های پاک عزاداران امام ع هستم موفق باشید