|
مطالبات مقام معظم رهبری از افسران جوان جنگ نرم (دانشجویان)
|
|
۱۴:۵۶, ۱۲/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۲ ۱۰:۴۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم مطالبات رهبر از افسران جنگ نرم ( دانشجویان ) را در 16 بخش در همین تایپیک دنبال کنید. 1. شما جوانید ، میدان مبارزه ی شما هم میدان جنگ نرم است. امروزه خوشبختانه جنگ نظامی نداریم ، اگر یک وقتی جنگ نظامی هم پیش بیاید. باز پیشقراول هایش جوان هایند. امروز جنگ نرم مطرح است. نه امروز، سی سال است مطرح است. در جنگ نرم ، آن چیزی که باید مورد توجه باشد، این است : در جنگ نرم و جنگ روانی – که جنگ روانی یکی از بخش های جنگ نرم است- هدف دشمن این است که محاسبات طرف مقابل را عوض کند. در جنگ نرم ، هدف آن چیزی است که در دل شماست، در ذهن شماست، در مغز شماست: یعنی اراده ی شما . دشمن می خواهد اراده شما را عوض کند.
2. تکلیف نسل جوان کنونی و عمدتا دانشجویی همین است که این خط انقلاب را در همان جهتگیری ، به سوی تکامل بیشتر ادامه بدهد و پیش ببرد. این مشخص می کند که در محیط دانشجویی تکلیف ما چیست. کار مال شماست. نسلی که امروز این حقیقت را تحویل می گیرد، شما هستید. برای اولین بار در تاریخ انقلاب های گوناگون در دنیا، انقلابی به وجود آمده است و خودش را به دنیا عرضه خواهد کرد و حرف اول و اصول و ارزش های اولیه ی خودش را با همه وجود، بدون انقطاع استمرار بخشیده و انشا الله آن را به هدف های نهایی خودش می رساند. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۵۰, ۲۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
افسران جنگ نرم بیشتر از جنگ نرم درگیر جنگ سخت هستند.
جنگ برای درس، جنگ برای کار، جنگ برای ازدواج، جنگ برای مسکن، جنگ برای پول، جنگ برای خوراک!!! کاش اول یه ذره به فکر مطالبات ما بودن، بعد از ما مطالبات داشتن!!! کاش حداقل همون سکه ای که برای ازدواج دانشجویی بهمون وعده دادن بهمون میدادن که تو اون اوضاع بد اقتصادی یه مرهمی بر دردامون میشد. کاش ازدواج دانشجویی یک مراسم نمادین نبود که عده ای نور چشمی توش باشن و ما هم که ثبت نام کردیم و هیییچ مشکلی هم نداشتیم برامون میگرفتن. الان دیگه همه چیز نمادین شده... فقط نمادها هستن که واقعی هستن... |
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۱۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
11. ما طرفدار آزاداندیشی هستیم. البته من به شماها بگویم آزاداندیشی جایش توی تلویزیون نیست: آزاد اندیشی جایش توی جلسات تخصصی است. مثلاً فرض کنید در زمینه فلان مسئله سیاسی ، یک جلسه تخصصی دانشجویی بگذارید : دو نفر، پنج نفر، ده نفر بیایند آن جا با همدیگر بحث کنند: این می شود آزاد اندیشی . همین جور ، بحث سر معارف اسلامی است: همین جور، بحث سر تفکرات مکاتب گوناگون جهانی است: همین جور، بحث سر یک مسئله ی علمی است. بنابراین جلسه باید جلسه ی تخصصی باشد : و الا توی جلسات عمومی و در صدا و سیما دو نفر بیایند بحث کنند، آن کسی که حق است، لزوماً غلبه نخواهد کرد: آن کسی غلبه خواهد کرد که بیشتر عیاری کار دستش است و می تواند بازیگری کند
|
|||
|
|
۱۴:۱۲, ۱۷/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۲ ۱۰:۲۶ توسط fiftynine.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
12. در قضایا افراط وجود نداشته باشد. طبیعت جوان ، طبیعت تحرک و تندی است. این دوره ی زندگی شما را ما هم گذراندهایم: آن هم در دوران های انقلاب و اوایل مبارزات و این ها بوده. تندی را می دانم چیست. مراقب باشید تندروی، انسان را پیش نمی برد. با فکر، تصمیم بگیرید. البته جوان امروز از جوان دوره ی ما فکورتر است: بنابراین توقع این که شماها مدبرانه وفکورانه فکر کنید و بدون تندروی، بدون افراط و تفریط توی قضایا ، رفتار کنید، توقع زیادی نیست. |
|||
|
|
۱۰:۲۲, ۱۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۶/اسفند/۹۱ ۱۱:۵۰)t.kam67 نوشته است: افسران جنگ نرم بیشتر از جنگ نرم درگیر جنگ سخت هستند. جنگ نرم که فقط در فضای مجازی نیست، قبول دارم که یک سری مشکلات وجود دارد، اما اگر ما دنبال آرمان مقدس خودمون ( ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)) هستیم ، باید به مطالبات کسی که در غیبت ایشان، ولی فقیه ما هستند، عمل کنیم. ما الان با لحظه لحظه زندگیمان می توانیم جهاد کنیم . چه اقتصادی، چه سیاسی ، چه جنگ نرم، فرقی نمی کند... |
|||
|
|
۱۰:۱۰, ۱۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
13. کالاهای فرهنگی تولیدی ما رسا نیست. با این که ما هنرمند خوب داریم، نویسنده خوب داریم، بازیگر خوب داریم، اما نمایش متناسب با خواسته های فرهنگی مان کم به وجود می آید. البته می دانید، این جور کارها کارهایی نیست که یک شبه به وجود بیاید. یعنی این جور نیست که حالا بگوییم خیلی خوب، کالای فرهنگی تولید کنیم، همین الان بروند و برای مثلاً شش ماه آینده یا یک سال آینده ، ده تا ، بیست تا- یا بیشتر یا کمتر- فیلم انقلابی ، فرهنگی و اسلامی درست کنند. این ها همه زیرساختهایی لازم دارد – مثل زیرساخت های طبیعی – تا این زیر ساختها فراهم نباشد، کار به وجود نمی آید. |
|||
|
|
۱۲:۵۴, ۲۱/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۲ ۱۲:۵۵ توسط fiftynine.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
14. عزیزان من! شرط اصلی فعالیت درست شما در این جبهه ی جنگ نرم، یکی اش نگاه خوش بینانه و امیدوارانه است.نگاهتان خوش بینانه باشد. ببینید، من در مورد بعضی تان به جای پدربزرگ شما هستم. من نگاهم به آینده ، خوش بینانه است: نه از روی توهم، بلکه از روی بصیرت. شما جوانید-مرکز خوش بینی- مواظب باشید نگاهتان به آینده ، نگاه بد بینانه نباشد : نگاه امیدوارانه باشد ، نه نگاه نومیدانه . اگر نگاه نومیدانه شد، نگاه بد بینانه شد،نگاه « چه فایده ای دارد» شد، به دنبالش بی عملی، به دنبالش بی تحرکی، به دنبالش بی تحرکی، به دنبالش انزوا است: مطلقاً دیگر حرکتی وجود نخواهد داشت: همانی است که دشمن می خواهد. |
|||
|
|
۹:۵۹, ۲۴/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۲ ۱۰:۰۰ توسط fiftynine.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
15. خب ، ما در دیدارهای دانشجوهامعمولاً مطالباتی را مطرح می کنیم: آیا این پر توقعی است؟ این یک سئوال است. من عقیده ندارم پرتوقعی است. توجه به نیروی متراکم در دانشگاه، گمان پرتوقعی را نفی می کند. این نیروها ناشی از دو عنصر اصلی است: یکی اصل جوانی است، که من عقیده ام این است خیلی از جوانها خودشان قدر نیروی جوانی را نمی دانند: جوانی یک سرچشمه ی فیاض تمام نشدنی از نیرو است. عنصر دوم، خود مسئله علم و دانش و دانشجویی است. خوددانشجویی به انسان توان می دهد. توجه به علم، توجه به دانش ، خودش توان افزا و توان آفرین است. البته بر این دو عنصر اضافه کنیم فضایی را که انقلاب به وجودآورد: و اگر بخواهیم با نگاه حداقلی نگاه کنیم، انقلاب این فضا را در محیط های دانشجویی، حداقل تشدید و مضاعف کرد. |
|||
|
|
۱۵:۳۳, ۴/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
16. امروز جمهوری اسلامی و نظام اسلامی با یک جنگ عظیمی مواجه است، لیکن جنگ نرم خوب ، حالا در جنگ نرم، چه کسانی باید میدان بیایند؟ قدر مسلم نخبگان فکری اند. یعنی شما افسران جوان جبهه ی مقابله ی با جنگ نرمید. اینی که چه کار باید بکنید، چه جوری باید تبیین کنید، این ها چیزهایی نیست که من بیایم فهرست کنم ، بگویم آقا این عمل را انجام بدهید، این عمل را انجام ندهید: این ها کارهایی است که خود شماها باید در مجامع اصلی تان ، فکری تان ، در اتاق های فکرتان بنشینید، راهکارها را پیدا کنید: لیکن هدف مشخص است: هدف ، دفاع از نظام اسلامی و جمهوری اسلامی است... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دو کلمه حرف حساب با افسران جنگ نرم | والح | 3 | 1,571 |
۱۹/شهریور/۹۴ ۱۰:۰۰ آخرین ارسال: والح |
|
| دانلود:پاسخ آخرین شبهات پیرامون شخص مقام معظم رهبری پس از فتنه88 | hed_gol | 9 | 6,316 |
۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۲:۴۶ آخرین ارسال: REZA1364 |
|
| فیلم: وظیفه افسران جنگ نرم از نظر رهبر معظم انقلاب | بچه مثبت | 0 | 1,766 |
۱۲/آبان/۹۱ ۲:۱۷ آخرین ارسال: بچه مثبت |
|