|
دو کلمه حرف حساب با افسران جنگ نرم
|
|
۲۲:۴۶, ۱۸/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
افسر جنگ نرم طرفدار هیچ جناحی نیست!! افسر جنگ نرم فقط یک جناح داره! جمهوری اسلامی ایران با رهبریت امام خامنه ای . جناح یک افسر جنگ نرم این است. اگر قبول داری افسر جنگ نرم هستی بدان کار تو جنگیدن است! جنگ کنونی با توپ و تفنگ نیست بلکه با همین راه است ! همینی که از درگاهش به سایت بیداری اندیشه آمدی. آری جنگ نرم همین است. پس تو یک رزمنده ای . شهدا را به خاطر بیاور . آنها طرفدار هیچ جناحی نبودند . آنها فقط یک جناح داشتند . ایران با اسلامش و با مردم و خمینی اش! جناح راست و چپی در کار نبود پس هی بر له و علیه جناح ها حرف نزن! تو کار دیگری داری . جنجال آفرینی و جناح بازی کار تو نیست . اگر قبول نداری پس تو افسر نیستی . یک جناحی منفعت طلب هستی! |
|||
|
|
۰:۳۰, ۱۹/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
کاملا قبول دارم و یک سری درد و دلها
یک سرباز باید نگاهش به آسمون باشه و به دست های خدا. وقتی به غیر خدا اتکا می کنیم غیر مستقیم به اون آزاده جهان میگیم که تو فاقد قدرت مستقیمی ، وقتی ریا می کنیم غیرمستقیم به خدا میگیم که عزت در دستان تو نیست... و این عین شرکه. باید به غیب یقین پیدا کرد ، بعضی از دوستان مذهبی ما وقتی براشون از اعجازها صحبت میشه می خندن و پندار افسانه ای دارن. پس هرسال برای چه علتی برای حسین (علیه السلام) سوگواری می کنیم؟ گواه های محکم و متعددی داریم. خدای من این روزها خیلی مظلومه ، گاهی ناملموس میشه تا من برم سمتش ، دل آدمو می بره این عزیز ... |
|||
|
|
۲:۰۶, ۱۹/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
موافقم شدیدا
الآن اوضاع یه جوری شده که اگه از وضع حاضر انتقاد کنی بهت تهمت اصول گرایی میزنن و اگر از وضع سابق انتقاد کنی تهمت اصلاح طلبی یا باید حرف نزنی یا مجبوری از گذشته و حال با هم انتقاد کنی که در این صورت میشی مزدور دشمن متاسفانه اکثرا پشت نام دو جناح شیشه ای قایم شدن و دنبال ظاهر هستند یاد حرف مختار افتادم تزویر سکه ای است دو رو که بر یک طرفش نام خداست و طرف دیگرش نام ابلیس اهل معرفت ابلیسش را میبینند و عوام خدایش را و چه خون دلها خود علی از این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین به قول یکی از دوستان مجازی: شیعه ی علی یک عمر با این جماعت به ظاهر متدین طرفه |
|||
|
|
۱۰:۰۰, ۱۹/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۹/شهریور/۹۴ ۲:۰۶)aaaaa نوشته است: موافقم شدیدااین پدیده ی شوم از همین جنجال داخلی جناخ بازی بوجود اومده . واقعا به قول دوستمون نهایت تلاشمون رو میکنیم که فلان جناح رو با فلان نما نشان بدیم . برادر من چه اصراری به این کار هست اصلا؟ مگه ما چه کاره ایم که دائما از این و آن سوتی بگیریم . تازه سوتی از من دراوردی و بدون واقعیت! اخیرا میبینیم از طرف اقای س.ج نوشتن که اگه مردم در کمپین نخریدن خودرو موفق بشن دیگه نمیشه جلوشون رو گرفت و...!!!!!!! مگه میشه آقا جان . اصلا این برادر مگه در این مورد اظهار نظر میکنه !!! و امثال این حرکات زشت یاد حرف دوستی افتادم که میگه جناح ها مشکل ندارن . تفاسیر و افراد مشکل دارند . خدا فراموش شده . ما با دفاع یا حمله ی بیجا در واقع قانون الهی رو کتمان میکنیم . قانونی که میگه حقیقت مخفی نمیماند نکنیم این کارهارو . اگه این حرف حقیر را باور و قبول دارید در نشر آن بکوشید تا همه آگاه شوند |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دو کلمه حرف حساب ...(لطفاٌ افراطیون وارد نشوند) | صبح صادق | 18 | 8,346 |
۱۹/خرداد/۹۳ ۱۹:۵۸ آخرین ارسال: صبح صادق |
|
| کلمه باطل را پائین بیار و کلمه حق را بالا ببر | عبدالرحمن | 0 | 1,203 |
۱۴/بهمن/۹۲ ۲۲:۴۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| مطالبات مقام معظم رهبری از افسران جوان جنگ نرم (دانشجویان) | fiftynine | 17 | 8,078 |
۴/اردیبهشت/۹۲ ۱۵:۳۳ آخرین ارسال: fiftynine |
|
| فیلم: وظیفه افسران جنگ نرم از نظر رهبر معظم انقلاب | بچه مثبت | 0 | 1,764 |
۱۲/آبان/۹۱ ۲:۱۷ آخرین ارسال: بچه مثبت |
|