|
انرژی هسته ای برای بدن
|
|
۱۱:۲۸, ۵/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۳ ۱۱:۱۸ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت دوستان عزیز در این تاپیک شما با انواع مختلف انرژی هسته ای و نحوه تولیدشون اشنا میشید. من در خلال حرفای دوستان گاهی اوقات به مواردی برمیخورم که بچه ها گله از کم انرژی بودن و رخوت دارن. مواردی که گفته میشه یکی از دلایلی که نبودش باعث این اتفاق میشه. یه سری مواد هستند که بهتره هر روز مصرف شن تا نیازهای بدن رو جبران کنن. درواقع وقتی ادما مریض میشن اگه بدن مواد مورد نیازش رو در اختیار داشته باشه میتونه خودش رو ریکاوری کنه.برای خانم ها مهمتره(بخاطر بحث بچه دار شدن)،چون دوره جوانی جذب صورت میگیره و اگه به بدن به جای مواد خوب،هله هوله و فست فود برسونید،پیری خوبی نخواهیم داشت،تازه اگه به پیری برسیم. 1- جوانه گندم مخصوصا ماها که نان ها مون بدون سبوس هست،هرزگاهی یه مشت گندم رو بردارید،یکی دو روز خیس کنید بعد تو دسمال نم دار نگه دارید(رو سینی پخش کنید) تا ریشه بده. حالا هر روز 4-5 قاشق تازه یا خشک کنید،اسیاب کنید و روزی دو قاشق با عسل ترکیب کنید و مصرف کنید. بعضی ویتامین ها هست مثل ،گروه ب،که از بدن دفع میشه و دائم باید به بدن برسه(برعکس ویتامین دی). 2-انگور و محصولاتش الان که فصل انگور هست،تا میشه انگور بخورید.فقط یادتون باشه بعد از انگور و کشمش نباید آب خورد.انگور باعث شادابی میشه و سموم بدن رو دفع میکنه،اقای دکتر خیر اندیش میگن که اقایونی که دوست دارن صورتشون پر شه،انگور زیاد بخورن. مویز هم که برای مصرفش کلی حدیث داریم که دیگه میدونید برای حافظه مفیده. 3-خرما-زیتون-انجیر(البته در مصرف انجیر نباید افراط شه) 4-بادام روزی 7-14 عدد مثل ادامس به ارامی جویده شود،بادام پادشاه مغزیجاته،اقای دکتر خیر اندیش خیلی تاکید دارن که مصرف شه.کلسیم خوبی هم داره،برای افرادی که لبنیات مصرف نمیکنن مفیده. 5-شربت عسل یه قاشق عسل رو در اب جوش حل کنید،بزارید یخچال و موقع خوردن چند قطره اب لیمو ترش تازه بریزید.اینم برای رفع خستگی پیشنهاد میشه. 6-برای افرادی که تابستون خیلی اذیت میشن،حالا یا مزاجشون صفراویه یا خیلی زیر افتاب هستن و به عبارتی جیگرشون خیلی داغ میشه،بهترین چیز کاهو سکنجبین هست.دستور سکنجبین تو نت هست،به جای شکر از نبات استفاده کنید،ضرر نبات از شکر کمتره،سکنجبین عسلی هم داریم.هر وقتم نبات خریدید ساده اشو بخرید (اگه خواستید خودتون زعفرون اضافه کنید).سکنجبین طبع رو متعادل میکنه. قند و شکر رو حذف کنید.،حتی میگه برای تشخیص بعضی سرطان ها،مولکول قندی رو نشان دار میکنن. بعد از غذا هندوانه و طالبی و خربزه مصرف نکنید. هندوانه هضمش سخته و برای افراد سرد مزاج اصلا خوب نیست و دل پیچه میاره،خربزه رو ناشتا نخورید،در مصرفش افراط نکنید که ضرر داره،طالبی هم چون لطیف هست نباید با غذا مصرف شه چون در معده فاسد میشه،کلا میوه ها رو با شکم نسبتا خالی بخورید. 7-اقایون هرزگاهی تخمه کدو استفاده کنند،مثلا روزی یه مشت کوچیک. 8-بعضی میوه هاهست که در فصل خودش باید به اندازه کافی مصرف کنید.البالو-شاتوت-انگور-به-انار-لبو- کدو حلوایی و ... اینا استثنایی اند 9-هرگز ابی که توش یخ هست نخورید،میگن در پیری رعشه میاره و برای گوارش هم مناسب نیست. 10-ماء الشعیر و نوشابه و اب میوه های مصنوعی رو هم جدا ترک کنید. خیلی ها فکر میکنن این مزایایی که در طب هست از ماء الشعیر منظورشون همین بوده که الان تو مغازه ها هست.در حالیکه تو مقاله ای نوشته بود بخاطر استفاده از رازک در ماء الشعیر،نه تنها مفید نیست بلکه ضررم داره،طرز تهیه ماء الشعیر طبی تو نت هست که میتونید پیدا کنید. به جای اینا شربت سکنجبین،سرکه شیره،تخم شربت،خاکشیر،گلاب زعفران و ... استفاده کنید،خداییش حیفه اینا،همشون روح بخشن 11-در مصرف لبنیات افراط نکنید،هیچ کس با مصرف لبنیات زیاد از پوکی استخوان رها نشده.کلا نژاد ایرانیا ویتامین د3 اشون کمه،ربطی به پوشش خانوما هم ندارم،در اقایون هم همینه،هر وقت ازمایش خواستین بدین،بدید دکتر براتون بنویسه بعد از قرص استفاده کنید،قرص روزانه با دوز کم از همه بهتره،الان تو بازار معمولا هفتگیش هست یا امپول(ماهی یبار) البته و متاسفانه امپولش در امریکا منسوخ شده اما تو ایران هنوز میزنن،چون درست نیست به اندازه دوز یک ماه این ماده وارده بدن شه و رسوب میکنه. خلاصه سالی دو-سه ماه مصرف شه،البته با تجویز پزشک،کافیه موقع جوشاندن شیر،چند عدد چوب دارچین بندازید توش،هم سردیش رو کم میکنه،هم اینکه برای استخوان و مفصل مناسب میشه. خوب اینا رو داشته باشید،تا بعد |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۱۵, ۲۷/آذر/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
من فکر می کنم منظور آقای به آبادی کل آدم هاست البته یه جاهایی به آدم های با ایمان می خورد.
مخصوصا جمله ی آخرشون که من سعی نمی کنم این مورد و باز کنم چون بحث مفصلی داره ولی جالبه که آدم هایی که در تقویت تدبر و تفکرقرآن می کوشند و اهل تفکر در نظام هستی و خلقت هستند دیدم که بدون موادغذایی می تونند راحت به کارشون ادامه بدند مثلا کمتر گرسنه می شند یا خوابشون کم می شه و برنامه ریزی دقیقی دارند. خیلی جالبه! تفکر و تدبر چقدر حافظه رو تقویت می کنه چون دیدم که هوش بالایی دارند نسبت به سایرین،سریع مسئله ای و توی ذهنشون حلاجی م یکنند و جواب هم سریع می گیرند. البته حرف آقای عبدالرحمن هم تا حدودی درسته اسم تاپیک جالب نیست. مثلا می ذاشتن ،چگونه سالم زندگی کنیم؟ مثلا،یه پیشنهاده! |
|||
|
|
۲۳:۵۷, ۲۷/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۳ ۲۳:۵۹ توسط behabadi.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
باسلام وتشکر ازهمه عزیزان بنده مطالب مربوط به افزایش انرژی رایگان را برای همه ملت ایران نوشته ام با هر دینی ومذهبی بنابراین مطلب را ازدید دینی نگاه نکنید اینها رایگانهای هستی است که خداوند برای انسان قرار داده است ضمنا توجه به مبدا جهان وستایش او درهر دین وآئین ومکتبی وجوددارد وخاص دین اسلام نیست موفق باشیدضمنا عنوان مطلب نیز ازدید سلامتی نگاشته شده است نه بعد قرانی
|
|||
|
|
۱:۲۴, ۲۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام و وقت بخیر
یه موردی رو میخوام به عزیزان یادآوری کنم : دوستانی که توی مطالبتون با اعمال اعتقادات شخصی اونم از نوع جبهه گیری برخورد میکنین . . . اگه میخواین فضای تالار برای هر سلیقه ای مناسب باشه و طیف بندی نشه خواهشا و حتی الامکان توی ابراز نظراتتون کمی هم به نظرات و مطالب دیگران احترام بزارین . شاید توی همین مطالب اطلاعاتتون بیشتر بشه اگر هم پست ایرادی داره در نهایت احترام باید برخورد کرد . مگه توی دینمون احترام به همدیگه کم تاکید شده ؟؟؟!!! سایت متعلق به همه اعضا و از هر دین مذهبی هست و دلیل نمیشه که با عنوان تناقض در مطالب باعث . . . تشکر و باز هم تشکر از جناب به آبادی که این پست رو زدن خوب اگه بیشتر از ایشون میدونین مطالب مفید تر تون رو در ادامه مطالبشون با نهایت احترام به حقوق همدیگه قرار بدین تا همه مون بهره مند بشیم . . . |
|||
|
|
۸:۰۳, ۲۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
باسلام وصبح بخیر وتشکر بنده مطالبی در موضوعات گوناگون دراینترنت دارم غالبا دینی وبرخی نیز عناوین دیگری دارد مانند همین دومطلب بنده درمورد تامین سلامتی ازرایگانهای موجوددرهستی که دوسال پیش دریک سایت ورزشی منتشرشده بود ودوست داشتم انرا در بخش طب وتغذیه دراین سایت هم بنویسم حتما دارای ایراد هم هست چرا که بنده در زمینه تندرستی متخصص نیستم درهرحال ازنظرات انتقادی همه عزیزان سپاسگزارم بازهم خدمت خواهم رسید
|
|||
|
|
۸:۲۲, ۲۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
از ۱۱ مورد مطرح شده خوبهاشو انتخاب میکنیم و اونایی که ایراد دارن رو عمل نمیکنیم..
بعضیاش خب خوب بودن واقعندش... |
|||
|
|
۱۴:۴۳, ۲۸/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آذر/۹۳ ۱۵:۰۸ توسط Muhammad-Ali.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۶/آذر/۹۳ ۱۸:۴۳)behabadi نوشته است: ۴- یک لیوان آب بنوشید البته سرد نباشد شما در طول روز از بامدادان تا پیش از نهار حتما بین ۸ تا ۱۰ لیوان نیاز به آب داریدنقد مورد چهار: تا اونجا که اطلاع دارم 8 تا 10 لیوان آب هجمه ی فرهنگیست و اشتباه. کمی در مورد آب در احادیث و روایات جستجو کنید. در حدیثی از حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آمده است: دل های خویش را با زیاد خوردن و زیاد نوشیدن نمیرانید، که دل چون زراعت است، وقتی آب آن زیاد شد، خواهد مرد. (نهج الفصاحه ، حدیث ۲۴۸۹) http://ravazadeh.com/%D8%A2%DB%8C%D8%A7-...%B3%DB%8C/ نقد مورد پنج: تا جایی که خبر دارم از لحاظ دین خواب بین الطلوعین کراهت دارد. فقط تا مورد پنجش رو خوندم، دیدم مشکل داره باقیش رو نخوندم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |