کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كتاب خاكهاي نرم كوشك
۰:۲۲, ۲۸/آبان/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام به دوستان
خيلي حيفم اومد كه اين كتاب رو خوندم و از كنارش بگذرم و براي شما چيزي ننويسم.
اميدوارم اين كتاب رو تهيه كنيد و بخونيد.
اصل اين كتاب درباره يك شهيد به نام عبدالحسين برونسي است كه در سال 1363 به شهادت ميرسد.
خاطراتي توسط همسر، همرزم‌،و ديگران از اين شهيد بزرگوار بيان شده كه بي شك و شبهه اي تاثير زيادي بر روي خواننده خواهد گذاشت.
در وصف اين كتاب عرض كنم كه رهبر شخصا از اين كتاب در جمع هنرمندان نام بردند و خوندن اون رو به همه توصيه كردن. و همينطور شخصي مثل آيت الله خزعلي مهمترين تاسف زندگي خودشون رو نشناختن اين شهيد در طول حيات دنيوي اين شهيد عنوان كردن.
اميدوارم اين كتاب رو بخونيد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، علی 110 ، The Arrival ، hamed ، MAHDI59 ، zarati313 ، sobhan1990 ، MohammadMeraj ، rastin ، rajaby ، MESSENGER ، elhamA ، یاران مهدی ، andr0meda ، أین المنتظر ، hadi.ah ، mahdiyar ، ftm71 ، r_bashiri89 ، ehsan_mt ، saloomeh ، Islam ، SARV ، Just God
۱۱:۵۷, ۲۹/آبان/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
حقیر هم قسمت هایی از این کتاب ارزشمند را خوانده ام و انصافاً ارزش مطالعه را دارد
من خودم متأسفانه میانه ی چندانی با کتاب های خاطره ای ندارم اما حکایت این کتاب فرق می کند
من وقتی آن را خواندم فهمیدم که چه فاصله ی حیرت انگیزی با ره جویانِ راه حق دارم و کمی مفهوم بنیانٌ مرصوص که در قرآن یکی از صفات اصلی مجاهدان راه خداست را فهمیدم
از جناب mosafer هم تقاظا دارم اگر امکان دارم یکی دو فراز از فراز های ناب کتاب رو در معرفی نامه بیاورند(البته در صورت امکان) به طور مثال خود داستانی که اسمش شده خاک های نرم کوشک و عنایت حضرت زهرا و ... ویا باردار شدن همسر ایشان و یا ... اگه نقل بشود بسیار نکوست
باز هم از حسن انتخاب شما متشکرم
یا علی و خدا حافظتان

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mosafer ، ضد ماسون ، MohammadMeraj ، elhamA ، یاران مهدی ، أین المنتظر ، mahdiyar ، r_bashiri89
۱۲:۳۹, ۳۰/آبان/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
با تشكر از شما دوست عزيز. در ادامه توضيحات بيشتري عرض ميكنم.
مقدمه چاپ اول:
(چندروز قبل از عمليات بدر، بارها شهيد برونسي،‌به مناسبتهاي مختلف از شهادتش در عمليات قريب الوقوع بدر خبر مي دهد.گاهي آن قدر مطمئن حرف ميزند كه مي گويد اگر من در اين عمليات شهيد نشدم، در مسلماني ام شك كنيد! و از آن بالاتر اين كه به بعضي ها،‌از تاريخ و از محل شهادتش نيز خبر ميدهد كه چندروز بعد،‌ همان طور مي شود.
درظاهر امر، او كارگري بنا است كه در دوران قبل از انقلاب، رنج و شكنجه بسياري در راه اسلام تحمل مي كند، و در دوران بعد از انقلاب هم، كه زمينه براي رشد او مهيا مي شود،‌چنان لياقتي از خود نشان ميدهد كه زبانزد همگان م يگردد و نامش حتي به محافل خبري استكبار جهاني نيز كشيده ميشود،‌ و سردمداران كفر براي سر او جايزه تعيين ميكنند.
اما در باطن امر، موردي كه قابل تامل است و مي توان به عنوان رمز موفقيت،‌و در واقع رمز رستگاري او نام برد،‌ عبوديت و بندگي بي قيد و شرط آن شهيد والامقام است در مقابل حق و حقيقت.)
اين كتاب تا حال بالاتر از 100 بار تجديد چاپ شده است.
همانطور كه دوست من علي 110 فرمودند اين كتاب مجموعه اي از خاطرات زيبا، پندآموز،‌ و موثر است.
اگه توانستم لينك دو فايل ويديويي از بيانات رهبري در مورد اين شهيد رو قرار ميدهم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، The Arrival ، hamed ، MAHDI59 ، zarati313 ، MohammadMeraj ، rastin ، elhamA ، یاران مهدی ، r_bashiri89
۱:۳۲, ۱۹/آذر/۸۹
شماره ارسال: #4
آواتار
بنده هم این کتاب رو خوندم
نویسنده خیلی خوب و روان این کتاب رو نوشته و کسی که کتاب رو دست می گیره محاله تا آخر ادامه نده
شاید دلیل دیگه ای که باعث جذاب شدن این کتاب شده شخصیت ناب شهید برونسی هست
شهید بزرگواری که در کودکی درس و کلاس رو ترک کرد به دلیل اینکه نمی تونست خانوم معلم کلاس رو که حجاب درستی نداشت تحمل کنه!

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، mosafer ، MohammadMeraj ، rastin ، elhamA ، r_bashiri89
۱۴:۳۹, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام
قبلا قول داده بودم که چند کلیپ از بیانات رهبر در مورد شهید برونسی قرار بدهم.
الان فرصتی شد که یکی از آنها را قرار بدهم امیدوارم که مورد رضایت شما قرار بگیرد.
ابتدا صحبتی از رهبر و بعد چندین عکس از آن شهید بزرگوار.
http://www.4shared.com/video/xHvrwmY-/cl...ronsi.html[/quote]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadMeraj ، elhamA ، r_bashiri89
۱۵:۱۰, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #6

سلام فکر کنم یه بار یه مطلبی درباره سیعد عاکفی نوشتم!
آقا جای شما خالی با ایشان سر مزار شهید برونسی و دیگر شهدا در مشهد بودیم! نمی دانید چگونه تعریف می کرد ، آدم دوست داشت کاش آن زمان بود و آن فرح معنوی را با سرپنجه روح احساس می کرد. خیلی دل نواز بود . باز هم می گویم جایتان خالی ! اگر به مشهد رفتید حتمان یه سر اونجا برید! تو بهشت ثامن داخل حرم نیستا! تو اون قبرستان بیرون شهریه است اسمش یادم نیست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mosafer ، علی 110 ، MAHDI59 ، MohammadMeraj ، elhamA ، r_bashiri89
۱۸:۲۷, ۲۷/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۸۹ ۱۸:۲۸ توسط mosafer.)
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۶/آذر/۸۹ ۱۵:۱۰)M Rises Soon نوشته است:  سلام فکر کنم یه بار یه مطلبی درباره سیعد عاکفی نوشتم!
آقا جای شما خالی با ایشان سر مزار شهید برونسی و دیگر شهدا در مشهد بودیم! نمی دانید چگونه تعریف می کرد ، آدم دوست داشت کاش آن زمان بود و آن فرح معنوی را با سرپنجه روح احساس می کرد. خیلی دل نواز بود . باز هم می گویم جایتان خالی ! اگر به مشهد رفتید حتمان یه سر اونجا برید! تو بهشت ثامن داخل حرم نیستا! تو اون قبرستان بیرون شهریه است اسمش یادم نیست!

سلام، آدرس محل به خاك سپردن نمادين اين شهيد،
مشهد، بهشت رضا، بلوار آلاله ها، آلاله 9 ، بلوك 30 ، رديف 24 ، شماره 12

البته طبق آرزوي خود اين شهيد، كه همانند حضرت فاطمه(سلام الله علیها) قبر شان نامعلوم باشد، جسم اين شهيد برنگشت، و در همون منطقه جنگي به نام چهارراه خندق، عمليات بدر، 1363 باقي ماند، و ايشان در روز 9 ارديبهشت 1364 به طور نمادين
تشييع جنازه شدند.
البته اين روز هم به نام روز بسيج كارگري ناميده شده است.
راه شان پررهرو باد.و خدا زندگي و مرگ مارا هم مانند اين شهيد قرار بدهد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M Rises Soon ، MAHDI59 ، علی 110 ، MohammadMeraj ، rastin ، elhamA ، r_bashiri89 ، saloomeh
۲۰:۱۲, ۲۸/آذر/۸۹
شماره ارسال: #8
آواتار
http://www.leader-khamenei.org/book/mart...nload.html

حجم : 4.1 مگابايت

فرمت :PDF

راهنمایی ۱ : روی آیکون دانلود کلیک راست کرده و گزینه save target as را انتخاب کنید .

راهنمایی ۲ : برای خواندن کتاب پس از باز کردن فایل pdf کلیک راست (right click) کرده و گزینۀ Rotate clockwise را انتخاب کنید .
کتابش چپه اسکن شده

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، علی 110 ، خاک ، zarati313 ، مسافر ، MohammadMeraj ، Hadith ، rastin ، elhamA ، V-E ، r_bashiri89 ، رهیافته
۱۰:۴۸, ۲۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام به همه دوستان
ديروز سالروز شهادت سردار عبدالحسين برونوسي (برونسي) بود/
در عمليات بدر عزيزان رزمنده زيادي به توفيق شهادت دست پيدا كردند كه مي توان به سرداران مهدي باكري و عبدالحسين برونسي و ولي الله چراغچي اشاره كرد.

شهادت اين عزيزان راه را براي من و تو باز كرد برادر و خواهر ايماني عزيز.
انشاءالله در اين بخش دوست دارم به همت شما بخش هايي از وصيت نامه شهدا آورده شود. كه عجيب درسهايي براي ما داشته و دارد.
ياعلي مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، elhamA ، r_bashiri89
۱۶:۴۴, ۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام
این کتاب خیلی کتاب خوبیه من تو تابستون خوندم
انگار برای شهیدای دیگه هم از این انتشارات کتاب منتشر شده!
یاعلی
از طرف محصل
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mosafer ، elhamA ، r_bashiri89
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا