کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 29 رای - 4.66 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
من یک محجبه ام...
۱۶:۵۵, ۲۰/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۲ ۱۵:۰۵ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام پروردگار منان

که گفته این چادر بد است؟

نمیخواهم به هیچ فرد غیر چادری توهین کنم

اما چند وقتیست سوالی دارم...

چادر مگر هدیه ی خانم فاطمه ی زهرا برای من نیست؟

چرا برای پوشیدنش باید تحقیر شوم؟

چادرم مگر نگین تاج بندگی من چادری نیست؟

چرا هر که مثل من چادریست باید از حسن نیت خیلی ها محروم شود؟

چرا من فقط به خاطر اینکه مادرم چادر نمیپوشد

چادرم مایه ی تعجب دیگران باید باشد؟؟؟

چرا وقتی با دوستانم هستم

با لحن متعجب و حیرت زده میپرسند

راستی تو چرا چادری شدی؟

و جالب این است هرچه دلیل میاورم

با حرفی سعی میکنند دلیلم را قبول نکنند

راستی

چرا من را به خاطر چادرم مرا از طبقات پایین جامعه میدانند

حال آنکه اینگونه نیست

چرا بعضی ها فقط به دلیل حجابم از من دوری میکنند؟

و عالمی از چراهای دیگر

ولی

نمیدانم شما هم قبول دارید یا نه

ولی من جواب همه ی این چرا ها را با این جمله میدهم

چادر را از زهرا_سلام الله علیها_ به یادگار دارم

هرگونه هست باید در زندگیم بماند....

[b]الهم عجل لولیک الفرج[/i]

.........................................................................

پ.ن:
دوستان عزیز این تاپیک صرفا تعلق دارم به جملات و متون زیبا در مورد حجاب و تمامی پست هایی که خارج از این چهارچوب باشند حذف خواهند شد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، *راحیل* ، somayeh ، Mitsonary ، میثاق ، تفکر ، شهیدطیبه واعظی ، أین المنتظر ، Gryffen ، محمود ، heaven ، MAHDI59 ، mhvvhm ، Agha sayyed ، فدايي ولايت ، بچه شیعه ، maryam 135 ، سجاد313 ، medad.sefid ، سرباز منتظر ، taleb ، fatemeh m ، وحید110 ، شیدا ، zahra.shakiba ، سلیم ، bahareh ، Asma ، azade ، yamin ، hesam110 ، ali.ashkan ، فدک زهرا ، Havbb 110 ، انتخاب ، Ramin_Ghn ، N.Mahdavian ، مجید121 ، Braveheart ، ztb ، amiroooo ، SARV ، احیاء ، مفقود الاثر ، مسعود.پاکرو ، تازه مسلمان ، Dragonborn ، mohammadhadi ، Anti-satanism ، rahgozar.f ، انصارالمهدی ، ضحی ، zryy ، انديشه نو ، mohaddese ، tazevared ، laanbar1-2-3 ، ELENOR ، مجید املشی ، meshkat ، sarallah ، reyhaneh.sh ، Scimitar ، Jim.m ، ghofran ، عماره ، R3Z4 ، Farzaneh ، من انقلابی ام ، fiftynine ، Negahi digar ، مهدی2012 ، Twelver ، راحیل ، امیریان ، omidman ، vahrakan ، نسیم ، ساقی ، یا زهرا(س) ، سدرة المنتهی ، گل مرداب ، hajiali.m ، عدالت ، عبداللهی ، ترنم ، keyvan-rostamy ، یار کوچک ، paramida.ir ، soheyl68 ، meisamtiger ، مهسا110 ، مهرومه ، mahdis ، آ-313 ، Tolou ، حسن عزتي ، Ali77 ، 313flowers ، yektasepas ، آلاله ، تانیا ، farzad313 ، بیداری اندیشه ، 135 ، ali0077 ، یا فاطمه الزهرا ، soshiant ، danialdd ، warior ، نگار ، FN_AntiZionism ، السا ، hessam ، لبخند خدا ، sadin-999 ، مرتاح ، help me ، boghz ، sagheb ، خادمة الزهرا ، عبدالرحمن ، آفتاب ، Sakineh ، شاهد ، سیمرغ ، دونده آزاد ، fafa* ، مکیال ، mahramaneh ، مصباح ، rezamohammadi ، nahal_m ، آیات ، Mohammad Trust ، محمد حسین ، Bamdaad ، bagheri4 ، صهبا ، AS53 ، یا امام رضا ، zahra11 ، nasimesaba ، مصطفي مازح7610 ، aboutorab ، اميرمهدي ، یاســین ، rahashode ، ساجد ، neyestan23 ، صبا ، عشقم کربلا ، یا زهرا ، Arash.j ، M03TAFA ، yegixx ، یااباصالح ، رکن الهدی ، raha_313 ، آیدا77 ، | جستجوگر | ، mohsen 2012 ، A.E

آغاز صفحه 23 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۲۳, ۲۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #221
آواتار
[تصویر: n00022664-b.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، Night_World ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا
۱۸:۵۴, ۲۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #222

800x600
به نظر من تا زمانی که حجاب در جامعه اجباریه بحث پیرامون مزایای حجاب بی فایده است.

آخه مگه آدم تو همچین جامعه ای انتخاب دیگه ای هم داره که حالا بخوایم از فوایدش صحبت کنیم؟؟!!!

آقایون مدافع حجاب: الان خوبه شما رو یکی بیاد زور کنه که چرا ریش ندارید؟ تا جایی که میدونم هیچ مرجعی به حلیت ریش تراشی در مردان فتوا نداده و بنابر احتیاط واجب تمام مردها باید ریش داشته باشن.
چرا گشت ارشاد آقایون بی ریش را نمیگیره؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59
۱۹:۳۰, ۲۷/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۲ ۱۹:۳۸ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #223
آواتار
(۲۷/تیر/۹۲ ۱۸:۵۴)فرمیسک نوشته است:  
به نظر من تا زمانی که حجاب در جامعه اجباریه بحث پیرامون مزایای حجاب بی فایده است.

متاسفانه برای شما عادت شده است که در پست های فراوانی رو به مخالفت آورید و بدون هیچ دلیلی تنها سخن برانید! اگر دلیلی ندارید خاموش بودن بهتر است. کسی شما را مجبور به اظهار نظر نکرده است. اینجا محفل بیداری اندیشه است و اندیشه با منطق و برهان و ... رو به روشنایی می گذارد پس لطف نمایید تنها به نظر خود استناد نفرمایید که اغلب مفاسد از نظرات بدون پشتوانه ی عقلی و برهانی است. در این بحث نیز همه منتظر دلایل شما هستند؟

(۲۷/تیر/۹۲ ۱۸:۵۴)فرمیسک نوشته است:  
آخه مگه آدم تو همچین جامعه ای انتخاب دیگه ای هم داره که حالا بخوایم از فوایدش صحبت کنیم؟؟!!!

اگر کسی مریض بود و راهی بجز خوردن دارو نداشت پس خوردن دارو برای او بی فایده است؟ چه کسی گفته است بی عقلی عده ای در انجام هر عملی اگر با سد قانون مواجهه شود بی فایده است؟ مگر قانون چون اجبار است منفعتی بر آن مترتب نیست؟ این نیز از مصادیق بی دلیل سخن راندن است.

نقل قول:
آقایون مدافع حجاب: الان خوبه شما رو یکی بیاد زور کنه که چرا ریش ندارید؟ تا جایی که میدونم هیچ مرجعی به حلیت ریش تراشی در مردان فتوا نداده و بنابر احتیاط واجب تمام مردها باید ریش داشته باشن.
چرا گشت ارشاد آقایون بی ریش را نمیگیره؟

اولا بر چه اساسی اگر حکم دینی اجراء نشد ما باید جلوی انجام احکام دیگر را بگیریم؟ شما هم بهتر می دانید که این دو مسئله ربطی به هم ندارد. دختران حجابشان را رعایت می نمایند چه احکام دیگر شرع اجراء شود یا نه! هر فریضه را جدا سوال می نمایند.

ثانیا قیاستان تا حدودی مع الفارق است. اگر تراشیدن ریش حرام است شارع مقدس برای آن هیچ گناه عمومی قائل نشده است. یعنی نیامده است که دیدن یک پسر بی ریش حرام و گناه است. اما فراوان زینت زنان و دیدن آن ها با این اوضاع گناه و حرام برای هر طرف است. هر چند مردان نیز وظیفه ی حفظ حریم عمومی را در نشان دادن خویش دارند. اما ریش مردان با موی سر زناندر متن شارع مقدس و سخن معصومین(علیه السلام) اصلا قابل مقایسه نیست.

ثالثا در انجام احکام باید این را هم مد نظر داشت که در یک توانایی محدود کدام یک اولیت دارد. همانطور که می دانیم جلوه گری در جنس مونث در اغلب انواع حیوانات اصل است و آنکه نمایشش باعث آغاز هر رابطه ای می شود اغلب مونث هر جنس است. پس عقل حکم می کند که بر کدام یک بیشتر و با اولیت نخستین اقدام نماییم. این امر در انسان ها هم بر اساس فطرت هم استقراء تاریخی و هم حجت شرعی معین است و الان و با محدویت در اقدام وظیفه کاملا مشخص است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fiftynine ، hessam ، sagheb
۱۹:۳۷, ۲۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #224

(۲۷/تیر/۹۲ ۱۹:۳۰)حسن.س. نوشته است:  
متاسفانه برای شما عادت شده است که در پست های فراوانی رو به مخالفت آورید و بدون هیچ دلیلی تنها سخن برانید! اگر دلیلی ندارید خاموش بودن بهتر است. کسی شما را مجبور به اظهار نظر نکرده است. اینجا محفل بیداری اندیشه است و اندیشه با منطق و برهان و ... رو به روشنایی می گذارد پس لطف نمایید تنها به نظر خود استناد نفرمایید که اغلب مفاسد از نظرات بدون پشتوانه ی عقلی و برهانی است. در این بحث نیز همه منتظر دلایل شما هستند؟

وای چقدر عصبانی هستین شما! چرا می زنید؟!! اصلا من رفتم! دعوا نداریم که! Smile
۲۲:۰۹, ۲۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #225
آواتار
(۲۷/تیر/۹۲ ۱۹:۳۰)حسن.س. نوشته است:  
این جا انجمنی برای بحث و گفت و گو برای یادگیریه. انجمن بیداری اندیشه ست. نه انجمن اندیشه های بیدار که فقط داناها جایی داشته باشن. پس کافر و نادان و جاهل هم می تونن شرکت کنن و هیچ کس اجازه نداره همچین برخوردی کنه.
این که کسی منطق و برهان نداشته عیب نیست، اما این که شما بدون منطق و برهان، باعث رنجش و دور شدن افراد از این فضاها بشید عیبه. حداقل می تونید برخوردی نداشته باشید.
یه بنده خدایی رفت مسجد و موقع وضو گرفتن، اول دست چپشو می شوره، بعد دست راستشو. یه نفر بهش می خنده و با تمسخر و گفتن این که تو که وضو گرفتن بلد نیستی چرا می آی مسجد، اونو بیرون کرد. یه نفر بهش گفت شاید اولین باره که می خواد نماز بخونه، شاید تازه راهشو پیدا کرده، شاید برگشته به این راه. حالا یه وضو بلد نیست، باید بیرونش کنیم و برنجونیمش؟
شاید زیاد به رفتار شما ارتباط نداشته باشه، اما کلیتش شبیهه.
مراقب باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، Ali#59 ، فرمیسک
۲۲:۴۸, ۲۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #226
آواتار
كاربران محترم لطفا پي نوشت پست اول را مجددا مطالعه بفرماييد و قوانين تاپيك را رعايت بفرماييد تا بنده مجبور به حذف پست نشوم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، حسن.س. ، boghz
۲۳:۴۶, ۲۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #227
آواتار
(۲۷/تیر/۹۲ ۲۲:۴۸)meshkat نوشته است:  كاربران محترم لطفا پي نوشت پست اول را مجددا مطالعه بفرماييد و قوانين تاپيك را رعايت بفرماييد تا بنده مجبور به حذف پست نشوم.
انجمن ها جایی نیستن که توش مثل کتاب، مطلب بنویسیم. جای بحث و رابطه ی چند نفر با تفکرات و اندیشه ها و فرهنگ متفاوته. وقتی تضاد و ابهام و سوالی می بینیم بهتره بحث کنیم تا داناتر بشیم، تا اندیشه ها بیدارتر شن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar
۱۳:۴۶, ۲۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #228
آواتار
(۲۷/تیر/۹۲ ۱۳:۲۰)شهیدناهید فاتحی نوشته است:  :: مادران دختر فروش ::
[تصویر: siR7jq_397.jpg]

متاسفانه در این روزها مادران زیادی در جامعه دیده می شوند که آرزوهای دست نیافته ی دوران کودکی خود را به دامان دخترکانشان می اندازند، مادرانی که خود واقعیشان را از ترس شاید آبرو در پشت لباسی پنهان کرده اند و نفسانیت دست نیافته یشان را به گردن دخترکان معصوماشان می اندازند، این مادران به بهایی ارزان، بهایی همچون چند تکه لباس نیمه عریان دخترکان خود را به فروش می گذارند تا به قول خودشان دختراشان زیباتر شود. این مادران عروسکی به دست آورده اند تا با اعمال سلیقه در رفتار و پوشش او خلع دست نیافته های کودکی خود را پر کنند.

به نظر نویسنده وقتی مادر در دروان کودکی دخترش را به بهانه ی کودک بودن آنچنان که شایسته ی دختر بودن او است لباس نپوشاند و در جامعه حاضر کند، اولین گام در به حراج گذاشتن حیا و عفت دخترش را برداشته است، چون دخترک کم کم به بی حجاب بودن عادت می کند و بزرگ می شود و حالا که بزرگ شد حتی اگر همان مادر که به دست خود لباس حیای او را دریده بخواهد به او با حجاب بودن را یاد دهد نمی تواند، چرا که ریشه ی حجاب که همان حیا است به دست همین مادر در دوران کودکی از بین رفته است حالا چگونه این مادر می تواند بر روی زمینی که خود او پایه های خدا دادی ساخت خانه در آن را ریشه کن کرده است خانه ای بسازد؟

خواهرم !!!

[تصویر: sil72q_186.jpg]

خواهرم !!!
گول شعارهای آزادی شان را مخور؛
دنبال راهی برای ارضای نگاه های هوس آلوده ی خودشان هستند؛
می دانم که می دانی،
پس بیا و این دانستن را باور کن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انديشه نو ، شیدا ، fiftynine ، Night_World ، hessam ، علمدار133 ، boghz
۱۹:۵۳, ۲۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #229
آواتار
چادری ها ، چادری نیستند در شهر من !
[تصویر: siR7I9_343.jpg]

((مخصوص اونایی که چادر رو بدنام میکنن.....))

چادری ها ، چادری نیستند در شهر من !
چادری ها ، غم پهلو ندارند در شهر من!
چادری ها ، زهرایی نیستند !
زهرا (سلام الله علیها) کی و کجا پشت مومنا غیبت می کرد!؟
زهرا (سلام الله علیها) کی و کجا چادرش را مد می کرد !؟
زهرا (سلام الله علیها) کی و کجا برای آزار دیگران تلاش می کرد !؟
زهرا (سلام الله علیها) کی و کجا با آزار دیگران لذت می برد!؟
نه،چادری ها چادری نیستند ، بهتر است بگوییم چادری هستند ، زهرایی نیستند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، SAViOR ، hessam ، شیدا ، انديشه نو ، علمدار133 ، mia'd ، boghz
۱۲:۱۱, ۲۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #230
آواتار
دیالوگ جالب ِ سریال " سقوط یك فرشته " > نیما و سارا _ بام تهران_ بالای بانجی جامپینگ >من اسم اینجارو گذاشتم :

سقوط_فرشته !.... منم میخوام بپرم ! ....با چادر كه نمی تونی بپری ... باید چادرتو دربیاری ... این قانونه سقوطـــه !!!
.[/b]
[تصویر: 1373451017234867_large.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، soheyl68 ، شهیدطیبه واعظی ، Mitsonary ، Night_World ، hessam ، شیدا ، انديشه نو ، meshkat ، علمدار133 ، حسن.س. ، Bahar
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا