|
من یک محجبه ام...
|
|
۱۶:۵۵, ۲۰/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۲ ۱۵:۰۵ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام پروردگار منان
که گفته این چادر بد است؟ نمیخواهم به هیچ فرد غیر چادری توهین کنم اما چند وقتیست سوالی دارم... چادر مگر هدیه ی خانم فاطمه ی زهرا برای من نیست؟ چرا برای پوشیدنش باید تحقیر شوم؟ چادرم مگر نگین تاج بندگی من چادری نیست؟ چرا هر که مثل من چادریست باید از حسن نیت خیلی ها محروم شود؟ چرا من فقط به خاطر اینکه مادرم چادر نمیپوشد چادرم مایه ی تعجب دیگران باید باشد؟؟؟ چرا وقتی با دوستانم هستم با لحن متعجب و حیرت زده میپرسند راستی تو چرا چادری شدی؟ و جالب این است هرچه دلیل میاورم با حرفی سعی میکنند دلیلم را قبول نکنند راستی چرا من را به خاطر چادرم مرا از طبقات پایین جامعه میدانند حال آنکه اینگونه نیست چرا بعضی ها فقط به دلیل حجابم از من دوری میکنند؟ و عالمی از چراهای دیگر ولی نمیدانم شما هم قبول دارید یا نه ولی من جواب همه ی این چرا ها را با این جمله میدهم چادر را از زهرا_سلام الله علیها_ به یادگار دارم هرگونه هست باید در زندگیم بماند.... [b]الهم عجل لولیک الفرج[/i] ......................................................................... پ.ن: دوستان عزیز این تاپیک صرفا تعلق دارم به جملات و متون زیبا در مورد حجاب و تمامی پست هایی که خارج از این چهارچوب باشند حذف خواهند شد. |
|||
| آغاز صفحه 23 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۲۳, ۲۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #221
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۵۴, ۲۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #222
|
|||
|
|||
|
800x600
به نظر من تا زمانی که حجاب در جامعه اجباریه بحث پیرامون مزایای حجاب بی فایده است. آخه مگه آدم تو همچین جامعه ای انتخاب دیگه ای هم داره که حالا بخوایم از فوایدش صحبت کنیم؟؟!!! آقایون مدافع حجاب: الان خوبه شما رو یکی بیاد زور کنه که چرا ریش ندارید؟ تا جایی که میدونم هیچ مرجعی به حلیت ریش تراشی در مردان فتوا نداده و بنابر احتیاط واجب تمام مردها باید ریش داشته باشن. چرا گشت ارشاد آقایون بی ریش را نمیگیره؟ |
|||
|
|
۱۹:۳۰, ۲۷/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۲ ۱۹:۳۸ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #223
|
|||
|
|||
(۲۷/تیر/۹۲ ۱۸:۵۴)فرمیسک نوشته است: |
|||
|
|
۱۹:۳۷, ۲۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #224
|
|||
|
|||
(۲۷/تیر/۹۲ ۱۹:۳۰)حسن.س. نوشته است: وای چقدر عصبانی هستین شما! چرا می زنید؟!! اصلا من رفتم! دعوا نداریم که!
|
|||
|
۲۲:۰۹, ۲۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #225
|
|||
|
|||
(۲۷/تیر/۹۲ ۱۹:۳۰)حسن.س. نوشته است:این جا انجمنی برای بحث و گفت و گو برای یادگیریه. انجمن بیداری اندیشه ست. نه انجمن اندیشه های بیدار که فقط داناها جایی داشته باشن. پس کافر و نادان و جاهل هم می تونن شرکت کنن و هیچ کس اجازه نداره همچین برخوردی کنه. این که کسی منطق و برهان نداشته عیب نیست، اما این که شما بدون منطق و برهان، باعث رنجش و دور شدن افراد از این فضاها بشید عیبه. حداقل می تونید برخوردی نداشته باشید. یه بنده خدایی رفت مسجد و موقع وضو گرفتن، اول دست چپشو می شوره، بعد دست راستشو. یه نفر بهش می خنده و با تمسخر و گفتن این که تو که وضو گرفتن بلد نیستی چرا می آی مسجد، اونو بیرون کرد. یه نفر بهش گفت شاید اولین باره که می خواد نماز بخونه، شاید تازه راهشو پیدا کرده، شاید برگشته به این راه. حالا یه وضو بلد نیست، باید بیرونش کنیم و برنجونیمش؟ شاید زیاد به رفتار شما ارتباط نداشته باشه، اما کلیتش شبیهه. مراقب باشید |
|||
|
|
۲۲:۴۸, ۲۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #226
|
|||
|
|||
|
كاربران محترم لطفا پي نوشت پست اول را مجددا مطالعه بفرماييد و قوانين تاپيك را رعايت بفرماييد تا بنده مجبور به حذف پست نشوم.
|
|||
|
|
۲۳:۴۶, ۲۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #227
|
|||
|
|||
(۲۷/تیر/۹۲ ۲۲:۴۸)meshkat نوشته است: كاربران محترم لطفا پي نوشت پست اول را مجددا مطالعه بفرماييد و قوانين تاپيك را رعايت بفرماييد تا بنده مجبور به حذف پست نشوم.انجمن ها جایی نیستن که توش مثل کتاب، مطلب بنویسیم. جای بحث و رابطه ی چند نفر با تفکرات و اندیشه ها و فرهنگ متفاوته. وقتی تضاد و ابهام و سوالی می بینیم بهتره بحث کنیم تا داناتر بشیم، تا اندیشه ها بیدارتر شن. |
|||
|
|
۱۳:۴۶, ۲۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #228
|
|||
|
|||
(۲۷/تیر/۹۲ ۱۳:۲۰)شهیدناهید فاتحی نوشته است: :: مادران دختر فروش :: خواهرم !!! خواهرم !!! گول شعارهای آزادی شان را مخور؛ دنبال راهی برای ارضای نگاه های هوس آلوده ی خودشان هستند؛ می دانم که می دانی، پس بیا و این دانستن را باور کن. |
|||
|
|
۱۹:۵۳, ۲۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #229
|
|||
|
|||
|
چادری ها ، چادری نیستند در شهر من !
((مخصوص اونایی که چادر رو بدنام میکنن.....)) چادری ها ، چادری نیستند در شهر من ! چادری ها ، غم پهلو ندارند در شهر من! چادری ها ، زهرایی نیستند ! زهرا (سلام الله علیها) کی و کجا پشت مومنا غیبت می کرد!؟ زهرا (سلام الله علیها) کی و کجا چادرش را مد می کرد !؟ زهرا (سلام الله علیها) کی و کجا برای آزار دیگران تلاش می کرد !؟ زهرا (سلام الله علیها) کی و کجا با آزار دیگران لذت می برد!؟ نه،چادری ها چادری نیستند ، بهتر است بگوییم چادری هستند ، زهرایی نیستند. |
|||
|
|
۱۲:۱۱, ۲۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #230
|
|||
|
|||
|
دیالوگ جالب ِ سریال " سقوط یك فرشته " > نیما و سارا _ بام تهران_ بالای بانجی جامپینگ >من اسم اینجارو گذاشتم :
سقوط_فرشته !.... منم میخوام بپرم ! ....با چادر كه نمی تونی بپری ... باید چادرتو دربیاری ... این قانونه سقوطـــه !!! .[/b] ![]() |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: 1373451017234867_large.jpg]](http://www.bipfa.net/i/attachments/1/1373451017234867_large.jpg)