|
***جملات کوتاه از شهید اوینی***
|
|
۰:۵۹, ۱۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم با سلام ان شاءالله سعی دارم جملاتی کوتاه از شهید اوینی را در این پست قرار دهم اولین جمله را در مورد انقلابممان انتخاب کردم . انقلاب ما،انقلاب ارزشهاست. منبع: کتاب آغازي بر يک پايان التماس دعا.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۱, ۹/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام رنج بشري با هبوط آغاز ميشود، با فروافتادن از بهشت مثالي؛ بهشتي كه در عين حال مثالي است از ذات آدم و حقيقت وجود او. منبع: کتاب فردايي ديگر التماس دعا.
|
|||
|
|
۱۹:۲۵, ۱۴/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام تقدس آيههاي قرآن به اين است كه نشان از حق دارند، و شهدا نيز. منبع: کتاب همسفر خورشید التماس دعا.
|
|||
|
|
۰:۴۲, ۱۷/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اذان موسيقي بهشت گمشده وجود است. منبع: کتاب آغازي بر يک پايان التماس دعا. |
|||
|
|
۱:۱۰, ۱۸/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام آزادی حقیقی تنها در عشق به خداست و هنر آنگاه حقیقتا آزاد میشود که غایتش وصول به حق باشد، هنر برای وصول به حق شهید سید مرتضی اوینی التماس دعا. |
|||
|
|
۱:۲۰, ۱۸/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۰:۴۱, ۱۹/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام شیطان، حکومتِ خویش را بر ضعف ها و ترس ها و عاداتِ ما بنا کرده است. و اگر تو نترسی، و از عاداتِ مذمومِ خویش دست برداری و ضعفِ خویش را با کمالِ خلیفة اللهی جبران کنی، دیگر شیاطین را بر تو تسلطی نیست. بگذار آمریکا با مانورهای ستاره دریایی و جنگ ستاره ها خوش باشد. دریا؛ دلِ مطمئنِ این بچه هاست و ستاره ها، نور از ایمانِ این بچه مسجدی ها می گیرند، همانها که در جوابِ تو می گویند: " ما خط را نشکستیم، خدا شکست " و همه ی اسرار در همین کلام نهفته است. التماس دعا.
|
|||
|
|
۱۰:۲۲, ۱۹/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۲۲ توسط reyhaneh.sh.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
مکه برای شما، فکه برای من! بالی نمی خواهم، این پوتین های کهنه هم می توانند مرا به آسمان ببرند…. شهید آوینیخون شهید، جاذبهی خاک را خواهد شکست؛ و ظلمت را خواهد درید؛ و معبری از نور خواهد گشود؛ و روحش را از آن، به سفری خواهد برد که برای پیمودن آن، هیچ راهی جز شهادت وجود ندارد. شهید سید مرتضی آوینی |
|||
|
|
۱۴:۵۴, ۲۴/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۲ ۱۴:۵۴ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلامقبله آمال همه كساني است كه حقيقت انتظار موعود را دريافتهاند و ميدانند كه جز اين راه هر چه است، نقش خيال بر آب باطل زدن است. بسيج مدرسه عشق است. منبع: مجموعه کتاب هاي انتشارات روايت فتح التماس دعا. |
|||
|
|
۰:۳۲, ۳۰/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۰:۳۷ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام بسيجيها دلباخته حقند و ما دلباخته بسيجيها هستيم،آنها سربازان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و پيوستگان به اوهستند و تو اگر در جست و جوي موعود خويش هستي، او را در ميان سربازانش بجوي. منبع: کتاب گنجینه آسمانی التماس دعا. |
|||
|
|
۱۷:۱۶, ۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
گریه؛ تجلّی آن اشتیاق بی انتهاییست که روح را به دیار جاودانگی و لقاء خداوند پیوند می دهد. و اشک، آب رحمتی است که همه تیرگی ها را از سینه می شوید و دل را به عین صفا که فطرت توحیدی عالم باشد اتصال می بخشد. ساعتی بیش به شروع حمله نمانده است، و اینجا آیینه تجلّی همه تاریخ است، چه می جویی؟ عشق همینجاست. چه می جویی؟ انسان؟ اینجاست. همه تاریخ اینجا حاضر است. بدر و حنین و عاشورا اینجاست، و شاید آن " یار "، ... او هم اینجا باشد؟ این شاید که گفتم از دلِ شکّاکِ من است که برآمد، اهلِ یقین پیامی دیگر دارند... یاعلی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 164995_532552643463500_1979437763_n.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7754687311/164995_532552643463500_1979437763_n.jpg)