کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهمترین و به یاد ماندنی ترین جمله امام خامنه ای در سال 91
۱۵:۴۰, ۱۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله
.
.
.
در پایان سال 91 هستیم.
یک سوال دارم از دوستان .....
.
[تصویر: 4.gif]به نظر شما مهمترین و به یادماندنی ترین جمله امام خامنه ای(حفظه الله)در سالی که گذشت،کدام جمله بود؟
.
[تصویر: siWOCL_190.jpg]
این تاپیک برای گذرندان وقت و... زده نشده......
می خوایم یه مروری کنیم بر مهمترین پیام های حضرت آقا ، چرا که باید ایشون و کلام ایشون و کردار ایشون رو سرلوحه خودمون قرار بدیم.
و این مرور خیلی تاثیر گذار خواهد بود.
.
.
پ.ن:
در سال 90 هم همچین تاپیکی داشتیم....(اینجا)
من هم الان از سایت حضرت آقا الهام گرفتم....(اینجا)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، فانوس *7* ، بیداری اندیشه ، حفیظ ، revenger ، دل خسته ، وحید110 ، fazel ، seyed ahmad ، Havbb 110 ، MAHDI59 ، سید ابراهیم ، Agha sayyed ، ANTI satan ، سرباز سید علی ، عدالت ، Hadith ، عبدالرحیم ، شیدا ، حسن.س. ، sunrise59 ، *مهاجر* ، مفقود الاثر ، farzad313 ، امیریان

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۲۹, ۲۱/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
بسم الله
.
.
به‌یادماندنی‌ترین جمله رهبر انقلاب در سال ۹۱ انتخاب شد
.
[تصویر: smpl.jpg]
.
پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR در روزهای پایانی اسفندماه ۹۱ برای سومین سال پیاپی از كاربران خود خواست تا نظرشان را دربارهٔ مهم‌ترین و به‌یادماندنی‌ترین جمله رهبر انقلاب در سال از طریق پیامك و ارسال كامنت ابراز نمایند.
در پایانِ این نظرسنجی كه تا روز ۱۴ فروردین ۹۲ ادامه داشت و بیش از چهارده هزار نفر در آن شركت كردند،
جمله "من انقلابی‌ام" مربوط به «پاسخ رهبر انقلاب به پیشنهاد مذاكره آمریكایی‌ها» كه در نوزدهم بهمن‌ماه سال گذشته ایراد شده بود به عنوان مهم‌ترین و محبوب‌ترین جمله انتخاب شد.
.
همچنین جملات "بنده فعلا‌ً نصیحت میكنم" درباره حوادث مجلس شورای اسلامی، و جملات مربوط به موضوع «اختلاف بین مسئولین» و «پاسخ به تهدید دشمنان» در جایگاه بعدی قرار گرفتند.
.
.
چهار جمله‌ی محبوب كاربران به شرح زیر است:
.
1:"من ديپلمات نيستم، من انقلابى‌ام، حرف را صريح و صادقانه ميگويم. ديپلمات يك كلمه‌اى را ميگويد، معناى ديگرى را اراده ميكند. ما صريح و صادقانه حرف خودمان را ميزنيم؛ ما قاطع و جازم حرف خودمان را ميزنيم."
.
2:"به استناد متهم كردن يك نفر، انسان بيايد ديگران را، مجلس را، قوه‌ى قضائيه را متهم كند؛ اين كار درست نيست، اين كار غلط است. بنده فعلاً نصيحت ميكنم. اين كار، كار شايسته‌اى براى نظام جمهورى اسلامى نيست."
.
3:"اختلافات را نبايد علنى كرد؛ اختلافات را نبايد به مردم كشاند؛ احساسات مردم را نبايد در جهت ايجاد اختلاف تحريك كرد. از امروز تا روز انتخابات، هر كسى احساسات مردم را در جهت ايجاد اختلاف به كار بگيرد، قطعاً به كشور خيانت كرده."
.
4:"ما سلاح اتمى نداريم، سلاح اتمى هم نخواهيم ساخت، اما در مقابل تهاجم دشمنان - چه آمريكا و چه رژيم صهيونيستى - براى دفاع از خودمان، در همان سطحى كه دشمن حمله كند، به آنها حمله خواهيم كرد"
.
.
.
سال گذشته نیز مخاطبان سایت در نظرسنجی مشابهی، جمله «پشتیبانی علنی ایران از هرگونه مبارزه علیه اسرائیل» كه در نماز جمعه ۱۴ بهمن‌ماه ۹۰ ایراد شده بود را به عنوان جملهٔ به‌یادماندنی سال ۱۳۹۰ انتخاب كردند: «ما در قضایاى ضدیت با اسرائیل دخالت كردیم؛ نتیجه‌اش هم پیروزى جنگ سى و سه روزه و پیروزى جنگ بیست و دو روزه بود. بعد از این هم هر جا هر ملتى، هر گروهى با رژیم صهیونیستى مبارزه كند، مقابله كند، ما پشت سرش هستیم و كمكش می‌كنیم و هیچ ابائى هم از گفتن این حرف نداریم.»
در سال ۸۹ نیز مردم جمله «واكسینه‌شدن كشور در فتنه ۸۸» را به عنوان جملهٔ به‌یادماندنی سال ۱۳۸۹ انتخاب كردند.
.
.
.
پیشنهاد می کنم به لینک زیر برید و اون کلیپ صوتی رو که گذاشتن رو گوش بدید.

امضای میلاد.م
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، عبدالرحیم ، sunrise59 ، یا صاحب الزمان ، Agha sayyed ، امیریان
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]