کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کتاب تبار انحراف
۲۰:۰۴, ۲۳/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۰ ۴:۵۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام پیشنهاد می کنم در مورد یهود هم اطلاع رسانی را بیشتر کنیم
آقای مهدی طائب در این مورد کار کردند و دو کتاب دارند که خیلی می تونه به ما کمک کنه
1.تبار انحراف 2.مهار انحراف (البته کتاب دوم به علت اینکه به نقش یهود در بعد از مرگ پیامبر می پردازد چاپش ممنوع شد)
ما باید ربط بین فراماسون ها و یهود را پیدا کنیم
علت این که قران در مبحث دشمن شناسی مهم ترین دشمن را یهود می داند و اونها را از کفار هم خطرناک تر از اسلام می داند را باید بدانیم
مباحث آقای طائب در این دو کتاب می تونه در ساخت مستند مفید باشه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضد ماسون ، rahbin ، MohammadSadra ، yamin ، مجید121 ، freewish ، vahrakan ، azade ، faateme-313 ، meisam317

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۰۸, ۱۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۱۴)خادم الامام نوشته است:  من به صدرای عزیز هم گفتم به بقیه هم میگم
در حمل و خرید و فروش این کتاب چند وقتیه منع های قانونی شدید ایجاد شده
فقط مراقب باشید.....

چرا؟
از طرف کدوم نهاد یا سازمانی چنین منعی ایجاد شده؟!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۹:۱۶, ۱۱/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۰۶ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #12
آواتار
دوستان محدودیت برای کتاب مهار انحرافه نه تبار انحراف.

کتاب اول هم بابت بحث شیعه سنی محدودیت داره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادم الامام ، azade
۲۳:۱۶, ۱۱/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۱۹ توسط خادم الامام.)
شماره ارسال: #13
آواتار
دانلود pdf
استاد طائب در بحث صهیونیسم و تاریخچه یهود دارای پژوهش های عمیق و گسترده ای است که خواندن آنها برای هر جوان انقلابی لازم است در ادامه این مطلب می توانید دو تا از بهترین کتابهای استاد درباره یهود را ببینید و دانلود کنید.
[تصویر: 9232868-224x300.jpg]

رهبر معظم انقلاب: امروز در دنیای اسلام، مکلفیم دشمن‌شناسی و تکلیف‌شناسی را در حد اعلا برای جهان اسلام و مردم ایران تدارک ببینیم.

دنیا عرصة کارزار حق و باطل است و در این میان، شناخت دشمن و آگاهی از جایگاه و قدرت او از ضروریات عقلی است. اگر شخصی آشنا با فنون رزمی با شخصی کار ناآزموده وارد عرصة کارزار شود، قطعاً با ضربه‌ای حریف را از میدان بیرون خواهد کرد. اما اگر چشم و گوش این مبارز را ببندید، او دیگر پیروز میدان نخواهد بود؛ چرا که قدرت دارد، ولی به دلیل فقدان اطلاعات از حریف، نمی‌داند کی و چگونه از قدرت و فن خویش بهره گیرد. چون نمی‌داند حریف کی و از چه نقطه‌ای و با کدام وسیله حمله می‌کند. بنابراین هر قدر که قدرتمند باشید، اما اطلاعات کافی از دشمن نداشته باشید شما شکست خوردة میدانید.
[تصویر: 4524-200x300.jpg]
دانلود کتاب تبار انحراف از
اینجا
دانلود کتاب مهار انحراف ازاینجا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: freewish ، MAHDI59 ، MohammadSadra ، محب الزهرا ، azade ، أین المنتظر ، SARV ، meisam317
۷:۵۹, ۱۶/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۹:۳۶ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #14
آواتار
بسم الله
.
.
رفقا کتاب تبار انحراف رو توی نمایشگاه کتاب در شبستان - راهرو 32 (آخرین راهرو) - غرفه 30 میتونید تهیه کنید.
مهار انحراف رو هم اگه پیدا کردید بگید که ما هم تهیه کنیم....

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، azade ، حفیظ
۲۳:۲۶, ۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
سلام
ممنون از پیشنهاد خوبتون ، من این کتاب رو تهیه کردم و به تازگی اون رو خوندم ، کتاب خوبی هست
کاش جلد دوم اون رو هم میشد تهیه کرد!

اما یک سوالی از متن این کتاب داشتم که نمیدونم همین جا باید بپرسم یا جای دیگه

توی این کتاب ، گفته میشه که هر زمینی که به دست پیامبر خدا (صلی الله علیه و اله ) فتح میشه دیگه هیچ وقت از دست مسلمانان خارج نخواهد شد.. این سوال برای من ایجاد شد که مکه که به دست مبارک ایشون فتح شد ، تا حالا دست مومنان (یا مسلمانان) بوده ؟ در حالیکه میدونیم الان کسانی بر این کشور حاکمند که بویی از اسلام نبردند و در جهت تفرقه بین مسلمانان و کشتن شیعیان و حتی سنیان نقش داشتند و همدست یهودیان هستند
۰:۰۲, ۱۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
به نام خدا
سلام خدمت همه . من این کتاب رو چند وقت پیش از طریق یکی از دوستان دیدم خیلی جالب بود بعد چون پیدا نمیشد اینترنتی خریدم کتاب خیلی خوبی بود ولی بعضی جاهاش یکم آدم رو به فکرهای ناجور میکشوند مثلا یک جای گفته بود که پیامبر به 72 زبان مسلط بودند ولی چون باید به دشمنان اسلام ثابت میشد که قرآن از طرف خدا هست وسخن پیامبر نیست از این علمشون استفاده نمیکردند که اگه اینجوری باشه این فریب امت محسوب میشه و حالا که ما میدونیم پیامبر امی نبودن دیگه قرآن جنبه اعجاز خودش رو از دست میده
۲:۳۴, ۱۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
بسم الله
.
.
خوب برادر عزیز امی بودن با تسلط به 72 زبان چه منافاتی دارد؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
معنای امی رو دقت کنید.....
امی یعنی کسی به مکتب نرفته و درس نخوانده ...............
نه اینکه بی سواد................
که میدانیم رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) علم زمان قبل خودشون و زمان خودشون و بعد از زمان خودشون را داشته اند...............و اصلا لازمه هدایت است و اگر پیامبر این را نداشت دیگر پیامبر نبود..............
اما علم پیامبر عنایتی بوده و اکتسابی نبوده............
پس به این نکته باید دقت بشه که امی یعنی مکتب نرفته و درس نخوانده..........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، MAHDI59 ، MohammadSadra
۱۲:۳۳, ۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
(۹/تیر/۹۱ ۲۳:۲۶)azade نوشته است:  سلام
ممنون از پیشنهاد خوبتون ، من این کتاب رو تهیه کردم و به تازگی اون رو خوندم ، کتاب خوبی هست
کاش جلد دوم اون رو هم میشد تهیه کرد!

اما یک سوالی از متن این کتاب داشتم که نمیدونم همین جا باید بپرسم یا جای دیگه

توی این کتاب ، گفته میشه که هر زمینی که به دست پیامبر خدا (صلی الله علیه و اله ) فتح میشه دیگه هیچ وقت از دست مسلمانان خارج نخواهد شد.. این سوال برای من ایجاد شد که مکه که به دست مبارک ایشون فتح شد ، تا حالا دست مومنان (یا مسلمانان) بوده ؟ در حالیکه میدونیم الان کسانی بر این کشور حاکمند که بویی از اسلام نبردند و در جهت تفرقه بین مسلمانان و کشتن شیعیان و حتی سنیان نقش داشتند و همدست یهودیان هستند
بسم الله
.
این مطلب در متون اسلامی که اصلا نیست....یعنی جزو اعتقادات اسلامی نیست.....
.
گویا فقط در زمان پیامبر همچین اعتقاداتی رو یهودیان داشتن ......
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا