|
و دوباره manoto و ماسون
|
|
۲۳:۳۲, ۲۴/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
دیروز یه مستند شبکه من و تو نشون داد واسم خیلی جالب بود. این مستند توی اسراییل فیلم برداری شده و جایی هستن به اسمه مگیدو که خودشون میگن قرار که جنگ آرماگدون توی اینجا رخ بده وبقیه مسائل که دیگه همه میدونن..... و قشنگترین قسمت این که ما میدونیم که فراماسون ها حضرت سلیمان رو به عنوان پیامبر قبول ندارن و میگن که ایشان بزرگترین پادشاه و جادوگر بوده، توی همین مستند اشاره شد که پادشاه سلیمان برای آنها معبد ساخت و غیره...... حالا واسم خیلی جالبتر شده که این شبکه چند ماهی هست داره درباره موجودات فرازمینی برنامه پخش میکنه اگه دوستان برنامه های ما وفرا زمینی های این شبکه رو دیده باشن ، می بینن که تو این برنامه مستقیما میگن که شیطان بر برخی از ما حلول کرده (درسته که برنامه درباره فضایی هاست اما اگه کسی فقط یه خورده درباره شیطان پرستی و فراماسونیو و .... بدونه متوجه میشه که هدف خود شیطانه) جالبتر اینجاست که دارن کم کم تک چشم هم وارد برنامه هاشون میکنن مثلا همین دیشب تو برنامه آکادمی چندتا تک چشمه خوشگل وسط آهنگ آوردن که اصلا لزومی به این کار نبود سرتونو درد نیارم این کانال داره خوب کار میکنه و من و تو (خودمو خودتو میگم نه اون من و تو) هنوز خوابیم |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۲۸, ۲۲/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۲/اردیبهشت/۹۲ ۳:۱۷)sadin-999 نوشته است: سلام.آشنايان و دوستان من خيلي بهم فشار اوردن تا ماهواره بگيرم ولي هيچ وقت ماهواره به خانه خودم راه ندادم ماهواره همان شيطان است.شبكه من و تو خيلي خودشو بين مخاطباش جا انداخته.همه اشناهام ماهواره دارن وقتي ميرم خونشون همه اش بحث اين سريالهاي چرتو پرت ماهواره را وسط ميكشن.خدايا ما را به راه راست هدايت كننرو خونه شون. منم نمی رم. اون جا شیطان هست. |
|||
|
|
۲۲:۲۲, ۲۳/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
جالبه بدونید حتی توی مستند هایی که این شبکه نشون میده درباره حیوانات هیچ حرفی از خدا نمیاد و فقط میگن که تکامل باعث به وجود اومدن موجوداته
|
|||
|
|
۱۴:۰۰, ۲۴/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
نمونه مستند های پخش شده از شبکه ی من و تو (منبع:
www.tvmostanad.com) ![]() با تشکر از محقق و نویسنده عزیز وبلاگ آنتی من و تو ( http://www.antimanoto.blogfa.com ) شبکه من و تو در مستندی به بررسی ارتباطات بشر با خدا، ملائکه، ارواح، اجنّه و بطور کلی تمام موجودات فرازمینی پرداخت. این مستند که حتی وجود خدا را ثابت فرض نکرده و از آن با نام خدایان تعبیر کرد مدعی شد "واقعا سخت می شود تصور کرد که خدایان همیشه بهترین آرزوها را برای انسان ها در نظر داشته باشند" همچنین شبکه من و تو در این مستند ارتباط کلیه پیامبران الهی با خداوند متعال را توهم نامید و گفت: "این احتمال که برخی پیام هایی که توسط موجودات فرازمینی ارسال و توسط واسطه ها (پیامبران) اشتباه تفسیر شود خیلی بالاست." همچنین در جای دیگر منکر وحی به حضرت موسی(علیه السلام) شده و می گوید "داستان ارتباط موسی را می توان نه به عنوان دیدار الهی بلکه همچون مواجهه با یک بیگانه فرازمینی تفسیر کرد." این مستند پا را فراتر برده و در توهینی آشکار به ابراهیم نبی(علیه السلام)، داستان قربانی کردن فرزند او را نه وحی خداوند بلکه القائات دیگر موجودات فرازمینی دانسته و مدعی شد: "در طول تاریخ کسانی که می خواستند مرتکب قتل شوند همیشه این ادعا را می کردند که خدایان از آنها می خواستند چنین کنند" شبکه من و تو توهین خود را به اوج رسانده و در جایی از مستند خود منکر بعضی از کتب الهی از جمله قرآن شده و می گوید: " اکثریت عظیمی از انسان ها، انجیل، تورات و قرآن را کلام خدا می دانند اما این احتمال وجود دارد که این کتاب ها از طرف خدا نبوده و چیزی جز کتاب راهنما نباشند." در حالی که مسلمانان سراسر جهان و حتی دیگر ادیان بر علیه تولید کنندگان و سازندگان فیلم موهن به پیامبر تظاهرات کرده اند و تنها سران آمریکایی، صهیونیستی و چند کشور غربی از این فیلم حمایت کرده اند چرا شبکه من و تو با سران غربی هم نوا شده و خود نیز به انبیاء الهی توهین می کند.( yahojjatollah.blogsky.com/1391/07/12/post-158) [align=START] [align=START]![]() فست فود فقط راحت و خوشمزه نیست. بلکه ریشه در تاریخ آمریکا داره و نسلهای مختلف مردم از غذاهای خوشمزه و یکسانی لذت بردن. شعبههای اصلی برخی از محبوبترین رستورانهای زنجیرهای هنوز مثل چند دهه پیش به مشتریان خودش سرویس میده. نیتانز فیموس که یکی از سمبلهای نیویورکه، هات داگهای خوشمزهاش رو از سال ۱۹۱۶ در کونی آیلند سرو میکنه. ایانددبلیو از سال ۱۹۱۹ و در لودی در کالیفرنیا، عطش مردم رو سیر میکنه. و اولین شعبه دانکن دوناتس هنوز هم در کوئینسی در ماساچوست پابرجاست و بیشتر از ۶۰ ساله که مردم بوستون رو سیر میکنه. این قسمت از جنون فست فود با عنوان فست فودهای اصلی، مملو از سنت و نوستالژیه. (این مستند قصد جذب بینندگان را به سمت فست فود دارد (می دانید که تغذیه کنترل شده ،بخشی از توطئه برای کنترل ذهن است.)
|
|||
|
|
۱۴:۱۳, ۲۴/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
با سلام،
اینکه "من و تو" یا شبکه های ماهواره ای از این موضوعات حرف بزن چیز تازه ای نیست، اما اینش تازه هست که قبلا این موضوعات به طور پوشیده و در لفافه گفته می شد ، طوری که به طور نا خوداگاه بود. ولی امروزه کارها و برنامه هاشونو به طور علنی و آشکار بیان میکنند. و جای تاسف اینجاست که خیلی از افراد از این چیزها خبر ندارن و بعضی ها هم این بحث ها رو توهم و خیالبافی می دونن. |
|||
|
|
۰:۵۸, ۲۵/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۲ ۱:۰۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۲۳, ۲۵/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام و ممنون
این شبکه ادعا دارد که شبکه ای برای ایرانیان و با احترام به عقاید و سنتهای ایرانیان است،(اسلام نیز جزو عقاید ماست)اما این شبکه در عمل...(دروغگویی ) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: ma.jpg]](http://www.tvmostanad.com/images/ma.jpg)
![[تصویر: eshghe%20fastfood%20-%20resturan%20haye%20asli.jpg]](http://tvmostanad.com/images/newspost_images/eshghe%20fastfood%20-%20resturan%20haye%20asli.jpg)