کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
و دوباره manoto و ماسون
۲۳:۳۲, ۲۴/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

دیروز یه مستند شبکه من و تو نشون داد واسم خیلی جالب بود. این مستند توی اسراییل فیلم برداری شده و جایی هستن به اسمه مگیدو که خودشون میگن قرار که جنگ آرماگدون توی اینجا رخ بده وبقیه مسائل که دیگه همه میدونن.....
و قشنگترین قسمت این که ما میدونیم که فراماسون ها حضرت سلیمان رو به عنوان پیامبر قبول ندارن و میگن که ایشان بزرگترین پادشاه و جادوگر بوده، توی همین مستند اشاره شد که پادشاه سلیمان برای آنها معبد ساخت و غیره......

حالا واسم خیلی جالبتر شده که این شبکه چند ماهی هست داره درباره موجودات فرازمینی برنامه پخش میکنه اگه دوستان برنامه های ما وفرا زمینی های این شبکه رو دیده باشن ، می بینن که تو این برنامه مستقیما میگن که شیطان بر برخی از ما حلول کرده (درسته که برنامه درباره فضایی هاست اما اگه کسی فقط یه خورده درباره شیطان پرستی و فراماسونیو و .... بدونه متوجه میشه که هدف خود شیطانه)

جالبتر اینجاست که دارن کم کم تک چشم هم وارد برنامه هاشون میکنن
مثلا همین دیشب تو برنامه آکادمی چندتا تک چشمه خوشگل وسط آهنگ آوردن که اصلا لزومی به این کار نبود

سرتونو درد نیارم این کانال داره خوب کار میکنه و من و تو (خودمو خودتو میگم نه اون من و تو) هنوز خوابیم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali.rahimi ، یاســین ، وحید110 ، rahbin ، منادی حق ، ELENOR ، jafar ، aleerz ، جویای حقیقت ، salman313 ، am_po ، بچه شیعه ، soshiant ، حوریه سادات ، ANTI satan ، سدرة المنتهی ، paramida.ir ، ندا دهنده ، hamediran ، لیلا ، عبداللهی ، طالب نور ، sajjadbest22 ، pari74bala ، ali0077
۱:۴۵, ۲۵/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #2

نگران کسانی که خودشون رو به خواب زده اند نباشید، نمیشه بیدارشون کرد.
هم‌قطار عزیز، مواظب خودتون باشید.
بودن در کنار این هم‌نشینان بد(نگاه کردنشون از تلویزیون) باعث اثر کردن خلق و خوی بد آنها در ما می‌شود.

ای نیک، با بدان منشین هرگز / خوش نیست وصله جامه‌ی دیبا را
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، منادی حق ، mahdy30na ، jafar ، جویای حقیقت ، salman313 ، mesmaeil ، am_po ، بچه شیعه ، حوریه سادات ، سدرة المنتهی ، vahrakan ، fiftynine ، رمز شب ، 59-11(یامهدی)
۱۲:۳۲, ۲۵/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
اونا حرفشونو عملی میکنن ولی ما فقط حرفیم و این در مکتب علی جای ندارد مولی علی در نحج البلاغه میفرماید

خطبه9

چون رعد خروشیدند و چون برق درخشیدند اما کاری از بیش نبردند و سرانجام سست گردیدند ولی ما اینگونه نیستییم تا عملی نکنیم رعد و برقی نداریم و تا نباریم سیلی جاری نمیسازیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، salman313 ، mesmaeil ، بچه شیعه ، وحید110
۲:۵۹, ۲۶/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۱ ۳:۰۰ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲۵/اسفند/۹۱ ۱۲:۳۲)ارش کمانگیر نوشته است:  اونا حرفشونو عملی میکنن ولی ما فقط حرفیم و این در مکتب علی جای ندارد مولی علی در نحج البلاغه میفرماید

این یک تهمت بزرگ بود به خیلی ها...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۷:۱۲, ۲۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام سید جان منظورتو از تهمت متوجه نشدم
مولی علی در جای دیگر تنها چند روز قبل از شهادت به کوفیان میفرماید
شما در یاری حق ضعیف هستید ولی شامیان در یاری باطل کوشا و قوی
رفتار ما مانند کوفیان قدیم هست و اسرائیل مانند شامیان قدیم اگه اینطور نیست پس کی میخوایم اثبات کنیم تا لایق این خطبه بشیم

خطبه11

اگر کوهها از جای کنده شوند تو ثابت واستوار باش دندانها را بر هم بفشار کاسه سرت را به خدا عاریت ده پای بر زمین میخکوب کن به صفوف پایانی دشمن بنگر از فراوانی دشمن چشم بپوش وبدان پیروزی از ان خدای سبحان است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، M03TAFA ، salman313
۱۸:۱۹, ۱۸/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
(۲۴/اسفند/۹۱ ۲۳:۳۲)amubehnam نوشته است:  سلام

دیروز یه مستند شبکه من و تو نشون داد واسم خیلی جالب بود. این مستند توی اسراییل فیلم برداری شده و جایی هستن به اسمه مگیدو که خودشون میگن قرار که جنگ آرماگدون توی اینجا رخ بده وبقیه مسائل که دیگه همه میدونن.....
و قشنگترین قسمت این که ما میدونیم که فراماسون ها حضرت سلیمان رو به عنوان پیامبر قبول ندارن و میگن که ایشان بزرگترین پادشاه و جادوگر بوده، توی همین مستند اشاره شد که پادشاه سلیمان برای آنها معبد ساخت و غیره......

حالا واسم خیلی جالبتر شده که این شبکه چند ماهی هست داره درباره موجودات فرازمینی برنامه پخش میکنه اگه دوستان برنامه های ما وفرا زمینی های این شبکه رو دیده باشن ، می بینن که تو این برنامه مستقیما میگن که شیطان بر برخی از ما حلول کرده (درسته که برنامه درباره فضایی هاست اما اگه کسی فقط یه خورده درباره شیطان پرستی و فراماسونیو و .... بدونه متوجه میشه که هدف خود شیطانه)

جالبتر اینجاست که دارن کم کم تک چشم هم وارد برنامه هاشون میکنن
مثلا همین دیشب تو برنامه آکادمی چندتا تک چشمه خوشگل وسط آهنگ آوردن که اصلا لزومی به این کار نبود

سرتونو درد نیارم این کانال داره خوب کار میکنه و من و تو (خودمو خودتو میگم نه اون من و تو) هنوز خوابیم
۱۸:۳۹, ۱۸/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
درسته بعضی از برنامه های شبکه من و تو مورد دار هستش ولی فکر نکنم همه مستند هایی که نشون میده بد یا مورد دار باشه البته چون مستند هایی که نشون میده توسط کشور های غربی ساخته شدن و به خاطره این که معمولا طرز تفکر مردم کشور های غربی با ما فرق داره پخش اغلب این مستند ها باعث ایجاد حساسیت بین کاربران اینترنت میشه که این طبیعی هستش
۲۱:۱۱, ۱۸/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام ممنون از مطلب
لطفا کامل بخوانید وگرنه کلا نخوانید
این شبکه ابتدا که آغاز به کار کرد اعلام کرد شبکه ای مناسب خانواده و شروع کرد به جذب مخاطب و در ابتدا زیاد برنامه های حساسیت بر انگیز پخش نکرد ،اما بعد از جذب کم کم شروع کرد به پخش برنامه های حساس و سعی کرد برخی از رفتار ها رو که از نظر اسلام ناپسند هست رو عادی جلوه بده ،بعد شروع به پخش مجموعه مستند های پایان دنیا (که چی دنیا تموم نشد قیامت کشک ) بعد شروع به پخش مجموعه مستند های پیش گویی (داموس و ...) ،بعد شروع به پخش مجموعه مستند های فرازمینی (که آقا موجودات بیگانه وجود دارند ،)و اثبات آنها و نظریه ی خلق ما توست آنها (خدایان واقعیت دارند و همان فرازمینی ها هستند) بعد شروع به پخش مجموعه مستند های ژنتیک و ...(اثبات نظریه ی داروین ) نمود ،فعلا هم سریال های مختلف (ما همان خدا هستیم) باور کنید یا نه این شبکه با منظور تاسیس شده و قصد آسیب رساندن به ما و باور برخی از توهمات رو داره ،ما باید در مقابل این شبکه کاری کنیم یا حداقل اطرافیان را از ماجرا آگاه کنیم .

وظیفه است ،وظیفه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdyshr ، لیلا ، aboutorab ، درست پسند ، fiftynine ، salman313
۳:۱۷, ۲۲/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۲ ۳:۲۷ توسط sadin-999.)
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام.آشنايان و دوستان من خيلي بهم فشار اوردن تا ماهواره بگيرم ولي هيچ وقت ماهواره به خانه خودم راه ندادم ماهواره همان شيطان است.شبكه من و تو خيلي خودشو بين مخاطباش جا انداخته.همه اشناهام ماهواره دارن وقتي ميرم خونشون همه اش بحث اين سريالهاي چرتو پرت ماهواره را وسط ميكشن.خدايا ما را به راه راست هدايت كن

سلام.بخدا من تاثير ماهواره را روي اشنايان نزديكم حس ميكنم سرشون بره سريالهاي ماهواره رو از دست نميدن واقعا عجيبه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، درست پسند ، fiftynine ، salman313
۳:۲۸, ۲۲/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
(۱۸/اردیبهشت/۹۲ ۱۸:۳۹)علی الهادی نوشته است:  درسته بعضی از برنامه های شبکه من و تو مورد دار هستش ولی فکر نکنم همه مستند هایی که نشون میده بد یا مورد دار باشه البته چون مستند هایی که نشون میده توسط کشور های غربی ساخته شدن و به خاطره این که معمولا طرز تفکر مردم کشور های غربی با ما فرق داره پخش اغلب این مستند ها باعث ایجاد حساسیت بین کاربران اینترنت میشه که این طبیعی هستش

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا علی بن محمد الهادی

خدمتتون عرض کنم رسانه استکبار جهانی اینطور رفتار میکنه که میان 10 تا برنامه نشون میدن

و تو این 10 تا 9 تا رو خوب نشون میدن

یدونش رو یا مستقیم یا غیر مستقیم مطلب مورد نظرشون رو جایگذاری میکنند

حتی از این پیچیده ترش اینه که اینا میان وقت شما رو میگیرن و کار دیگشون اینه که از یاد خدا غافلتون میکنن

یعنی شاید هیچ موردی توش آثار هنریشون نباشه

فقط کافیه شما به خدا فکر نکنی

میتونم بگم 100 در 100 برنامه هاشون همینطوریه

1-مورد دارن

2-وقتتون رو تلف میکنن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، fiftynine ، ندا دهنده
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان