|
بی اعتمادی مردم نسبت به نظام !!!!!!!!!!!
|
|
۱۴:۳۸, ۹/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۲ ۱۴:۴۳ توسط mojtabamax.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
کلیپی که باید دید...
خیلی خوشم اومد از این کلیپ .... مستند ساز ها و تهیه کنندگان کلیپ باید یک چنین محصولی از دل ساخته هاشون در بیاد... بی اعتمادی مردم به نظام؟؟!!!...... این کلیپ قسمتی از صحبت های دریا سالار شمخانی در برنامه دیروز امروز فرداست که فکر میکنیم یکی از دو بخش مهم این برنامه ست.... ![]() اینم فایل صوتی کامل اون برنامه ست...جالبه بدونید بعد از این برنامه یامین پور ممنوع التصویر میشند.... دانلود فایل صوتی دیروز امروز فردا اینم سخنرانی دکتر عباسی دقیقا فردای برنامه دیروز امروز فردا با حضور آقای شمخانی در این سخنرانی که عنوانش: من امپریالستم پس هستم 2 هستش آقای عباسی به نقد صحبت های آقای شمخانی در شب گذشته میپردازند... " چرا در یک برنامه تلوزیونی مینشینید و به مجری برنامه میگویید آخر جنگ صدام شیمیایی زد،ما هم پول نداشتیم ، پس جنگ رو خاتمه دادیم؟؟؟ " خوبه بدونید که در میان برنامه حسن عباسی با برنامه تماس تلفنی گرفت و گفت که اگه شما میفرمایید ما از شیمیایی صدام ترسیدیم پس فردا امریکا بمب اتم میزنه همتون با هم بازم میترسید.... یامین پور این خبر رو منعکس کرد که آقای عباسی تماس گرفتند و این چنین حرفی رو فرمودند...در این برنامه شمخانی گفتش که آقای عباسی در جبهه حضور نداشته پس حق نداره اظهار نظر کنه... آخر برنامه هم یامین پور میگه که من یه گله کوچیکی از شما دارم اونم اینه که برخی در جبهه حضور داشتند و حق اظهار نظر هم دارند ، چون شما اسم بردید از آقای عباسی و اون حرف رو زدید بنده این رو عرض میکنم... کلا برنامه جنجالی بود.... خیلی جالبه اول کلیپ رو بعدش فایل صوتی برنامه رو و بعدش این سخنرانی دکتر عباسی رو گوش کنید،خیلی به اطلاعاتتون راجع به پایان جنگ و جام زهر و اینجور مسائل افزوده میشه.... فایل صوتی سخنرانی دکتر فایل تصویری سخنرانی دکتر انعکاس خبر واکنش حسن عباسی به اظهارات شمخانی در برنامه دیروز امروز فردا |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۷, ۱۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
عزیزان شما میگید بحث سیاسی تو تالار ممنوع ،جهت گیری سیاسی ممنوع ولی انگار نمیبینید که این قدر حمایت از احزاب ،حکومت و... میشه پس آنها حرف سیاسی نیست فقط هرکی انتقاد کرد حرف سیاسی زده ،حمایت از جناح کرده واقعا متاستفم چه عدالت با حالی . من نمیگم کسی اینجا به حکومت توهین کنه یا اینکه بخواد ضد حکومت باشه من میگم یه طرفه نه . اون اتفاق اون اتفاق چرا اون اتفاق . |
|||
|
|
۱۰:۰۶, ۱۳/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۲/فروردین/۹۲ ۱۴:۰۴)mojtabamax نوشته است: چه ربطی داره ؟ چرا همه چیز رو ربط میدید به گرونی و تورم و افتصاد؟؟؟؟؟ به نام خدا سلام علیکم بله من همه چیز رو ربط میدم به اقتصاد و تورم چون برای زنده ماندن نیاز به غذا و مسکن و پوشاک داریم. این سه نیاز های اساسی انسان هستند. در دوره راهنمایی و دبیرستان به این موارد اشاره شده در کتاب تعلینات اجتماعی. این ها مهمتر چیز ها هستند. ممکن است آدم های سیر،که صدایشان از جای گرم بلند می شود،بگویند نه اینها مسئله ای نیست!!! اما وقتی خدای ناکرد در فقر قرار بگیرید،متوجه می شوید مسئله ای هست. در مورد آگاهی و نا اگاهی گفتید. نمی دونم شما مردم رو هنوز نشناختید!!! مردم دوست دارن اون چیزی که خودشون فکر می کنن درسته،ته اش در بیاد. اکثرا همین جوری اند. آدما از یه سنی به بعد، افکارشون مثل سنگ میشه،خدا هم که بیاد یه چیزی بگه بر خلاف میلشون،قبول نمی کنن. اخبار اگه حرفی بزنه مطابق میلشون باشه،می خندند و اگه خلاف میلشون بود،اعصابشون خورد میشه. اما فکر می کنم این حرف ها بیشتر باعث تشنج اوضاع بشه. بهتره پرهیز کنین. نگفتم هیچی نگین و انتقاد نکنین. بهتره تا انتخابات سکوت را رعایت فرمایید. از همین چیزای کوچیک شروع میشه. بحث سیاسی هم به قول ساقی گرامی خوب است. این همه اینجا از یک سری احزاب حمایت می شود،حالا از یک سری دیگر هم حمایت بشود تا عدالت بشود. اما الآن زمانی نیست که بخواهید از این حرفا بزنید. شرایط زمانی را درک کنید. فی امان الله |
|||
|
|
۳:۳۲, ۱۵/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۲/فروردین/۹۲ ۱۷:۴۷)ندا دهنده نوشته است: سلامسلام دوست گرامی، لطفاً ارسال شماره 7 را بخوانید تا إنشاءالله سوءتفاهم برطرف شود. (۱۳/فروردین/۹۲ ۱۰:۰۶)سجاد313 نوشته است: بله من همه چیز رو ربط میدم به اقتصاد و تورم چون برای زنده ماندن نیاز به غذا و مسکن و پوشاک داریم.دوست بسیار عزیز، با اجازتون میخواستم با نظرتون مخالفت کنم. کتاب تعلیمات اجتماعی اشتباه نوشته بوده، چرا که نیازهای معنوی انسان بسیار مهمتر هستند. من آن دسته که بخاطر کمبود غذا و مسکن و پوشاک مجبور باشند از دینشون بزنند رو ندیدهام. کسانی که روشون چنین اسمی گذاشته شده باشه رو دیدهام، ولی آنها که واقعاً اینطور باشند را ندیدهام. مگر فقر هم امتحان خداوند نیست؟ چطور ممکن است نعوذبالله خداوند بخواهد بندهای را مجبور کند که از دینش بزند؟ من خودم صدایم از جای گرم بلند میشود، و همچنین بیشترین گلهها را از آن دسته از اطرافیانم میبینیم که جایشان نرمتر و گرمتر است. مردم فقیری در کشورمان هستند که زندگی کردن مانند آنها به چشم ما بسیار دشوار است، اما آنها اظهار رضایت میکنند! شاید بخاطر اهمیت همان نیازهای معنوی است. آن نیازهایی که با حرص زدن امثال من برای مادیات بشدت سرکوب میشوند. و ما هرگز پیش خودمان مرور نمیکنیم که ببینیم چیزی که بدست آوردهایم آنچه که میخواستیم بوده یا نه. (۱۳/فروردین/۹۲ ۱۰:۰۶)سجاد313 نوشته است: اما فکر می کنم این حرف ها بیشتر باعث تشنج اوضاع بشه.بحث دربارهی مسائل سیاسی لازمهی حضور مردم در صحنه است، و هرگز رهبر و بزرگان از آن منع نفرمودهاند. البته که این بحث باید با پرهیز کامل از حاشیه انجام شود و در آن تنها به بیان دلایل پرداخته شود. مسلماً کسانی که در جستجوی حقیقتند میخواهند بحث به نتیجه برسد، و مسلماً تنش در بحث، از رسیدن به نتیجه جلوگیری میکند. میتوان توجه آنها را به این مسئله جلب کرد تا از تنش دور بایستند، و سیاستمدارانی که از تنش ابا ندارند را فاقد سیاست یا حسننیت بدانند. امام خمینی(رحمة الله علیه) هم فرمودهبودند که سیاسیون شمّ سیاسی پیدا کنند، و نیز به مردم فرمودهبودند که شمّ سیاسی پیدا کنند، و از مسائل مملکت خودشون اطلاع داشتهباشند، و همیشه در صحنه باشند. چرا که امکان ندارد در جستجوی حقیقت برآیند، و خداوند باطل را بجای آن به آنها بشناساند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 456356.jpg]](http://dl-max-articles.persiangig.com/image/456356.jpg)