|
توسل ویژه به حضرت اباالفضل علیه السلام
|
|
۱۲:۱۷, ۲۹/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۱ ۱۲:۳۰ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا قمر بنی هاشم
السلام علیک یا باب الحوائج یا اباالفضل العباس السلام علیک یا ساقی العطشان اَلسّلامُ عليکَ ايُّها العبدُ الصّالحُ المطيعُ للهِ وَ لِرسولهِ و لِأميرِلمؤمنينَ وَ الحسنِ و الحسينِ صلّي اللهُ عليهم و سَلَّم سلام به همه دوستان و همسنگران: در استانه سال نو هستیم و ایام شهادت مادرمون حضرت زهرا سلام الله علیها... [b]ختم 14000صلوات توسل به باب الحوائج جهت تعجیل در فرج و [b]؟؟؟ این تاپیک مخصوص کسانی هست (مثل من ) که وقتی به پشت سرشون نگاه میکنن می بینند یکسال دیگر هم گذشت و جز شرمندگی چیزی ندارند... از این میترسند که دوباره سالی دیگه بیاد و دوباره همون عقبگردها و در جا زدنها تکرار بشه... کسانی که از ته دل می خواهند یار و یاور امام زمانشون باشند ولی دستشون خالیه... کسانی که دوست دارند همیشه نگاه مهربان اقاشون و لبخند رضایتشون سایه سار وجودشون باشه ولی باز... تو این پست خونده بودم: نقل قول:میدانید تخصص ابالفضل چیست؟؟؟؟؟؟ [b]این تاپیک دخیلی هست به دامان باب الحوائج اباالفضل العباس(علیه السلام)... توسل ویژه ای هست به پیشگاه مقدس ایشان...
[/b] [b]برای اینکه بگیم: "اقا جان خودت ما رو تربیت کن" دوستانی که مایلند در این توسل شرکت کنند تعداد صلواتشون رو اعلام کنند ان شاءالله تو این تاپیک چندین دوره ختم انجام بشه و مشمول عنایت ویژه قمر بنی هاشم علیه السلام باشیم پیشاپیش سال نو رو خدمت همه عزیزان تبریک میگم +عرض تسلیت ایام فاطمیه و پیشاپیش از حضورتون در این تاپیک تشکر میکنم (حقیر تا 10 فروردین دسترسی به اینترنتم کمه..از دوستان شرکت کننده تقاضا دارم خودشون تاپیک رو مدیریت و تعداد صلواتها رو حساب کنند...ان شاءالله اگر عمری باقی بود بر میگردم و در خدمتتون هستم) التماس دعا ان شاءالله 5000 صلوات با "وعجل فرجهم" |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۴۷, ۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بسم الله
السلام علیک یا قمر بنی هاشم السلام علیک یا باب الحوائج یا اباالفضل العباس السلام علیک یا ساقی العطشان اَلسّلامُ عليکَ ايُّها العبدُ الصّالحُ المطيعُ للهِ وَ لِرسولهِ و لِأميرِلمؤمنينَ وَ الحسنِ و الحسينِ صلّي اللهُ عليهم و سَلَّم اقا جان خودت ما رو تربیت کن" ان شاء الله 313صلوات با عجل فرجهم میفرستم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
جمع صلوات:16296 التماس دعا |
|||
|
|
۱۷:۰۰, ۳/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام
السلام علیک یا قمر بنی هاشم السلام علیک یا باب الحوائج یا اباالفضل العباس السلام علیک یا ساقی العطشان انشاءالله امروز 110بار [b]اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم اللهم العن جبت والطاغوت يا فاطمه الزهرا سلام الله عليها
|
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بسم الله
السلام علیک یا قمر بنی هاشم السلام علیک یا باب الحوائج یا اباالفضل العباس السلام علیک یا ساقی العطشان اَلسّلامُ عليکَ ايُّها العبدُ الصّالحُ المطيعُ للهِ وَ لِرسولهِ و لِأميرِلمؤمنينَ وَ الحسنِ و الحسينِ صلّي اللهُ عليهم و سَلَّم اقا جان خودت ما رو تربیت کن" ان شاء الله 110 صلوات با عجل فرجهم میفرستم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
جمع صلوات:16516 التماس دعا |
|||
|
|
۰:۲۳, ۵/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
السلام عليك يا ابالفضل العباس انشاءالله امشب 110 اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم "عمو جان خودت ما رو تربیت کن" يا فاطمه الزهراسلام الله عليها الصديقه الشهيده |
|||
|
|
۰:۳۵, ۵/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بابا دیوونه شدم یکی بگه چیکار کنم
|
|||
|
|
۰:۳۹, ۵/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۲ ۰:۵۲ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
[/color][/size][/align]
منم ديونه ي عباسم (علیه السلام) بهت بگم چكار كني ؟ يه صلواتي بفرست و از عمو عباس (علیه السلام)كمك بگير اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم يا قمر منير بني هاشم مددي يا زهرا سلام الله عليها
|
|||
|
|
۰:۴۵, ۵/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۲ ۱:۲۸ توسط عماره.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
میخوام برم منطقه نمیزارن. میگن بمون تو شهر خدمت کن. میگم باشه خدمت میکنم اما بزارید خدمت در کنار پرورش باشه سکوت میکنن. امشب دلم خیلی گرفته مثل شبای مشابه دیگه
یادداشت (1) پاسی از شب گذشته و من هنوز بیدارم. گویی خواب از چشمانم می گریزد. در حصار اندیشه های گوناگون گیر کرده، و طاقت از کف داده ام. چون همیشه بی خوابی هوایی ام می کند و میل به نوشتن در من زنده می گردد. قلم را در دست می فشرم و لنگ لنگان سپیدی صفحه را به سیاهی قلم می سپارم، شاید کمی آرام شوم. خواب را به این بهانه بی خیال شده ام که شاید کسی سیاهه هایم را بخواند و سوالات بی شمارم را پاسخ دهد. در دلم آشوبی به پاست. غوغای دلم را چه کسی می داند؟ زخم هایم را چه کسی مرهم است؟ چقدر دلم گرفته، صدای رعد و برق می آید، هوای دلم بارانی ست. نم باران گونه هایم را خیس می کند. اشک امان از کفم ربوده، چه تلخ است قطره قطره اشک ریختن در تنهایی و چه شیرین است لحظه ی حضور. حضور!!! برای حضور دل لازم است و این روزها دل غایب است. کاش میشد روح و جسم را همراه کرد. اما روح سرکش را با زنجیر نیز نمی توان نگاه داشت. احساس آدم با من است، آن لحظه که از بهشت فرود آمد. احساس رانده شدن رهایم نمی کند. چقدر منتظر این لحظه ها بودم. چقدر خیال بافتم. چقدر... حتی فکر ماندن هم عذابم میداد. اما من اینجا هستم، در شهر، نه در سنگر. نه در اوج لذت، که در اوج ذلت. نه در بی نهایت قربت، که در بی نهایت غربت. چقدرهوای اسفند و فروردین شهر دلگیر است. گمان می کردم دوام می آورم، اما نه! نمی توانم. دلم گرفته، دلم همچو طوطی بازرگانی است که از رفیقان وصف پرواز در آبی نیلگون آسمان را شنیده، فیل دلم هوای هندوستان کرده. گرمی رد اشک را روی گونه هایم احساس می کنم. چقدر دل نازک شده ام. دلم هوای باران کرده، هوای خیس شدن. کاش باران می بارید و قطره های اشکم با قطره های باران هم آغوش می شدند. خدایا قرارمان که یادت هست!!! قرار بود من برای رضای تو خدمت کنم و تو برای التماس های شبانه ی من رخصت حضور هر ساله در کربلای شهدایت را بدهی. خدایا تو که کرمت از این حرفها گذشته، حتما من خالص نبودم. لابد خدمتم برای تو نبود. من!؟ خدایا عذر مرا بپذیر، حق با تو است این بنده هنوز هم من است و تا رسیدن به تو هفت آسمان باقی است. [/b] ... |
|||
|
|
۲:۲۷, ۵/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام
السلام علیک یا ساقی العطشان انشاءالله امروز 110بار [/font][font=Arial]اللهم صل علي محمد وال محمد و عجل فرجهم اللهم العن جبت والطاغوت يا زهرا سلام الله عليها جمع صلواتها 16736
|
|||
|
|
۲:۳۱, ۵/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
سلام
چشم |
|||
|
|
۳:۳۳, ۵/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۲ ۳:۳۴ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
با سلام و تشکر از دوستان
نقل قول:مهلت فرستادن صلوات ها تا کِی هستش؟ تا هر وقتی که احساس نیاز میکنیم... و چه زیباست وقتی با دست خالی دست به دامنشون میشیم و مطمئنیم که این توسل بی پاسخ نیست و زیباتر و مهم تر از اون ...........اینکه مطمئنیم این توسل بی دعوت نیست... خودشون اجازه دادند که متوسل به پیشگاه مقدسشون بشیم!!! اقا جان .......حالا که اجازه دادی!!!!!!!!! "خودت ما رو تربیت کن"
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سه حديث فوقالعاده درباره حضرت مسيح عليه السلام | راوی110 | 0 | 1,034 |
۴/دی/۹۶ ۱۱:۵۷ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| واغربتا...(ویژه نامه شهادت حضرت جواد الائمه(علیه السلام) ) | boghz | 46 | 16,908 |
۳۱/مرداد/۹۶ ۶:۵۸ آخرین ارسال: ماحی |
|
| شهادت حضرت امام علي النقي (هادي)عليه السلام | aboutorab | 4 | 2,969 |
۲۲/فروردین/۹۵ ۱۲:۳۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| ویژه نامه ی ولادت خزانه دار علم الهی امام باقر علیه السلام | آفتاب | 6 | 4,354 |
۲۰/فروردین/۹۵ ۱۳:۰۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| ویژه نامه ولادت امام حسن عسکری علیه السلام-اباالامام المنتظر | mahdy30na | 13 | 6,108 |
۲۹/دی/۹۴ ۱۲:۲۷ آخرین ارسال: ماحی |
|
| تصاویر پس زمینه ویژه شهادت حضرت رقیه(سلام الله علیها) | arax2015 | 0 | 1,315 |
۲۶/آبان/۹۴ ۱۲:۱۲ آخرین ارسال: arax2015 |
|
| ◆۩◆۩◆ ویژه نامه شهادت امام محمد باقر علیه السلام ◆۩◆۩◆ | mahdy30na | 24 | 8,136 |
۳۰/شهریور/۹۴ ۲:۵۰ آخرین ارسال: نورالسادات |
|