کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: به نظر شما آویزهای تک چشم چه مفهومی دارند؟
نماد فراماسونری
خرافات
برای چشم زخم موثر است
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آویزهای تک چشم برای چشم زخم!!
۱۶:۴۲, ۲۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز من می خواستم نظز گروه رو درباره آویزهایی تک چشم که در این چند ساله مد شده و در خانه ها و اتومبیلها به منظور جلوگیری از چشم زخم نصب میشه بدونم.آویز چشم نظر[/size]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fateme ، خیبر110 ، قاتل مرگ

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۵۱, ۲۳/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #21

(۱۳/خرداد/۹۱ ۱۴:۰۱)علمدار133 نوشته است:  
چشم زخم
یه سری رسم ها هست که تو ایران هیچ فلسفه خاصی ندارد و اگه از بزرگترها هم بپرسیم فقط میگن یه رسمه امید وارم که شما هم کمی در مورد این مطلب فکر کنید که این چشم زخم که شبیه به یک چشم آبی هست برای چی تو سنت ما ایرانی ها هست و خاصیتش چی هست اگه خاصییت خاصی داره که بگین ما هم بدونیم البته سنگ هم نیست که بگیم انرژی خاصی ساتع میکنه ویه تیکه شیشه هست که کار دست انسان هست و اگر هم که خاصیتی نداره و دکوری هست چرا باید به این شکل آبی و به صورت چشم باشه ؟؟؟
[تصویر: 10-8-evil%2520eye.jpg]

من جدیدا مطالعات زیادی در این زمینه ها داشته ام و امروز این نماد رو در پذیرایی خانه ام دیدم! ابتدا به شدت عصبانی شدم که چرا بعنوان یک نماد معنوی مثبت در خانه نگهداری میکنیم؟؟؟
اون کاربری که گفتند هر گردی گردو نیست. درسته فراماسون ها همیشه قسمتی از حقیقت رو با آموزه های خودشون که میخوان تو مغزتون جا کنن همراه میکنن. مثلا رنگ آبی که خیلی علمیه یا فیروزه ای با چیزی که خودشون میخوان ینی تک چشم. انقد نباید ساده به مسائل(نه فقط این) نگاه کرد.
ولی خب نزدیک شدم و دیدم این چشمی که ما داریم حداقل شاید بقیه اینطوری نیستن وسطش اسم اعظم خداوند در زبان عرب حک شده و یکمی اروم شدم. بعلاوه چشم دجال یا چشم جهان بین چشم سمت چپ هست. ازین مطمئنیم. در همه نمادهای فراماسونری، چشم سمت چپ است که مقدس شمرده میشود. میگویند چشم راست توسط سنگ های حضرت ابراهیم آسیب دیده است.
به همین دلیل شاید نشود به جرأت گفت که این سنگ نماد فراماسونری هست ولی بسیار شک برانگیز است و نیاز به مطالعات بیشتری دارد. من شخصا ترجیح میدهم برای زخم چشم(که به آن اعتقاد دارم) از یک آویز ایکاد یا آیت الکرسی استفاده کنم. دیواری یا گردنی.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۳:۵۶, ۲۳/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #22
آواتار
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-12053.html
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان