|
آویزهای تک چشم برای چشم زخم!!
|
|
۱۶:۴۲, ۲۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز من می خواستم نظز گروه رو درباره آویزهایی تک چشم که در این چند ساله مد شده و در خانه ها و اتومبیلها به منظور جلوگیری از چشم زخم نصب میشه بدونم.آویز چشم نظر[/size] |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۵۱, ۲۳/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۳/خرداد/۹۱ ۱۴:۰۱)علمدار133 نوشته است: من جدیدا مطالعات زیادی در این زمینه ها داشته ام و امروز این نماد رو در پذیرایی خانه ام دیدم! ابتدا به شدت عصبانی شدم که چرا بعنوان یک نماد معنوی مثبت در خانه نگهداری میکنیم؟؟؟ اون کاربری که گفتند هر گردی گردو نیست. درسته فراماسون ها همیشه قسمتی از حقیقت رو با آموزه های خودشون که میخوان تو مغزتون جا کنن همراه میکنن. مثلا رنگ آبی که خیلی علمیه یا فیروزه ای با چیزی که خودشون میخوان ینی تک چشم. انقد نباید ساده به مسائل(نه فقط این) نگاه کرد. ولی خب نزدیک شدم و دیدم این چشمی که ما داریم حداقل شاید بقیه اینطوری نیستن وسطش اسم اعظم خداوند در زبان عرب حک شده و یکمی اروم شدم. بعلاوه چشم دجال یا چشم جهان بین چشم سمت چپ هست. ازین مطمئنیم. در همه نمادهای فراماسونری، چشم سمت چپ است که مقدس شمرده میشود. میگویند چشم راست توسط سنگ های حضرت ابراهیم آسیب دیده است. به همین دلیل شاید نشود به جرأت گفت که این سنگ نماد فراماسونری هست ولی بسیار شک برانگیز است و نیاز به مطالعات بیشتری دارد. من شخصا ترجیح میدهم برای زخم چشم(که به آن اعتقاد دارم) از یک آویز ایکاد یا آیت الکرسی استفاده کنم. دیواری یا گردنی. |
|||
|
۱۳:۵۶, ۲۳/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 10-8-evil%2520eye.jpg]](http://zkabbalah.persiangig.com/10-8-evil%2520eye.jpg)