|
تبدیل تالار به یک سیستم (سازمان)
|
|
۱۸:۲۷, ۲۳/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۰ ۱۹:۲۴ توسط خاک.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام دوستان من یک پیشنهاد دارم و آن این که تالار مان را به یک سیستم تبدیل کنیم تا خروجی و برون داده ای داشته باشد با اضافه کردن بخش های زیر احتمالا بتوانیم تالار را به پویایی برسانیم آب باید در جریان باشد ما اطلاعات را در بخش های مخطلف در یافت می کنیم و با بحث و گفتگو آن را پردازش کرده و بعد آن را از طریق تالار انعکاس می دهیم تالار بیداری اندیشه از پتانسیل خوبی برخوردار است با هماهنگی و سازماندهی می توانیم قوی تر و سریعتر باشیم مثلا افراد زیادی اعلام آمادگی برای فعالیت در حوضه ی مستند سازی یا ترجمه کردند بخش های مفید دیگری هم می تواند ایجاد شود 1 - فصلنامه ی بیداری اندیشه pdf (گلچینی از بهترین مطالب تالار) 2- جنبش مجازی ( ابر وبلاگ ها و وبسایت های متصل) + هر بیدار یک وبلاگ (معرفی سایت ها و وبلاگ های مبارز) و+ مباحثی در مورد دست آورد های وبلاگ ها و سایت ها و تبادل نظر بین مدیران سایت ها و وبلاگ ها در مورد مباحث مختلف 3- «« پژوهشها و سایر مستندهای تصویری »» + سخنرانی ها و اطلاعات رسانی سخنرانی 4- معرفی و هماهنگی گروه ها +مثل گروه های منطقه ای و استانی مبارزه با تفرقه و تجزیه + یا مثل گروه سروش ایزد برای آشنایی مردم با دشمنان ..... یا از این قبیل گروه ها 5- گروه مستند سازی بیداری اندیشه + مستند های ساخته شده توسط گروه + معرفی فعالین در زمینه ی فیلم و مستند + دریافت پیشنهاد و ایده برای ساخت مستند + هیات تحریریه و نویسندگان مستند .................................. + محل جمع آوری فیلم عکس و موسیقی برای مستند................................... + هیات ترجمه مستند ................................. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- و اما در مورد ارتباط اعضا در بیرون از تالار و در دنیای واقعی پیشنهادی دارم اگر ماسون ها لژ داشته باشند ما مسجد داریم نیازی به خرج کردن پول و گرفتن سالون و برگذاری همایش نیست ما در همه جای ایران مسجد داریم اعضای تالار می توانند به تناسب جایی که ساکنند هر پنجشنبه در مسجدی مشخص یا متغیر (با اعلام و فراخوان قبلی) جمع گشته و بعد از عبادت و رازو نیاز به بحث و گفتگو بردازند مثلا اعضایی که تهرانی هستند در یک مسجد اعضای اردبیلی در یک مسجد اردبیل و.... جمع شویم و شعبه هایی برای بیداری اندیشه در سراسر ایران داشته باشیم این ها فقط یک پیشنهاد بود خوشحال می شوم نظرتان را بگویید |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۴۲, ۱۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیزی که در بحث شرکت میکنید لطفا نگاهی به تاریخ ایجاد تاپیک بندازین.!.
توی این تالار از این کارا انجام نمیشه!!! مطمئن باشید. همین دو تا مطلبی که روزانه یکی دو تا از مدیرها میان میذارن خیلیه.! |
|||
|
۱۲:۴۰, ۱۵/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
خوب یا بد! نمی دانم الان چند مدتی هست که این طرح ارائه شده و برای اجراش کاری انجام نشده
نکته ی جالب ترش اینه که همه هم موافقیم طرح خوبیه !! ولی نمی دونم چرا خوب انجام نمیشه! چی باعث میشه که توی تالار رو به جلو نریم و در جا بزنیم البته رو به جلو رفتن در ایمان مهمتره ... اینجا حرف و سخن غوغا می کند ولی مرد عمل نداریم! |
|||
|
|
۱۴:۰۵, ۱۵/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۱ ۱۴:۱۲ توسط خاک.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
بنام الله
خوب خوب خوب بعد از سالها چشمم به این تاپیک افتاد که اون اوایل نوشته بودم !!!!! صرفا جهت بروز شدن و اطلاع رسانی نقل قول: حیف ، ای کاش بطور جدی دنبال می شد.به صورت جدی در مورد این طرح و طرح دیگر که اسمش ریشه های درخت بیداری اندیشه بود توسط مدیران و ناظر ها بررسی و گفتگو انجام گرفته نقل قول: در مورد ارتباط اعضا در خارج از سایت به صورت سازماندهی شده باید بگم که نظر خودم هم تغییر پیدا کرده این طرح را بدون در نظر گرفتن کلیه پارامتر ها دادم حدود یک و نیم سال پیش این طرح کنار گذاشته شد چون چون احتمال خارج شدن از کنترل و به جهت انحرافی رفتن آن می رفت دوستانی که علاقه دارند به ارتباط برقرار کردن با همدیگر می توانند با هم جمع شوند و با پیام خصوصی هماهنگ شده و گروه های کوچکی برای فعالیت های علمی مذهبی و فرهنگی تشکیل دهند به طوری که مستقل از تالار باشد طرح اول من در مورد تبدیل تالار به سیستم بود و اشارهی کوچکی به ارتباط اعضا با هم کرده بودم هدف من از این طرح بیشتر از ارتباط برقرار کردن تبدیل تالار به سیستم بود که تا حدودی زیر ساخت هایش فراهم شد مخصوصا در این سالی که طی شده این طرح احتمالا در ایجاد موارد زیر اثر گذاشته 1 - فصلنامه ی بیداری اندیشه pdf (در جلد سوم متوقف مانده) http://forum.bidari-andishe.ir/thread-10...#pid169298 2 - هسته پژوهشی تالار (فعلا در مرحله رکود است ) _ بحث های مقدماتی - بحث های پایان یافته http://forum.bidari-andishe.ir/forum-61.html ==================================== نقل قول: گروه مستند سازی بیداری اندیشه در مورد ایجاد گروه فیلمسازی من تلاش هایی کردم در همین تالار در تاپیکی با عنوان کارگاه مستند سازی 1 که در طی آن به این نتیجه رسیدم ساختن مستند با گروه مجازی در اینترنت و با محدودیت های سرعت و حافظه و.... امکان ندارد نتیجه کارگاه مستند سازی 1 ساختن یک کار سریالی بزرگ توسط یک گروه نشد نتیجه آن ساخت کلیپ ها و مستند های کوتاهی در مورد بحرین - جنایات اسرائیل و... شد که هر یک از اعضا به صورت انفرادی توانستند آن را بسازند دوستانی که می خواهند گروهی مستند بسازند هم می توانند با هم جمع شوند و با پیام خصوصی هماهنگ شده و گروه های کوچک و بزرگی برای انجام پروژه های مستند تشکیل دهند و [b] عملیات ساخت کارشان را در فضای حقیقی انجام داده و در فضای مجازی نتیجه را نشر داده و بازخورد کار خوش را مشاهده کنند ========================================== ![]() این اولین ویژه نامه سینمایی بیداری اندیشه است که 1 سال پیش توسط حلقه های نقد گروهی بخش سینما تالار بیداری اندیشه تهیه شده بود نقل قول: من خودم برای احیای فصلنامه ی بیداری اندیشه تلاش می کنم اگر کسی علاقه دارد برای همکاری در تهیه و نشر آن به من پیام خصوصی بفرستد با عنوان : درخواست همکاری در هیات تحریریه مجله بیداری اندیشه در قسمت شرح مطلب : چه کمکی می توانید بکنید 1- تالیف مقاله؟ 2- صفحه آرایی مجله با نرم افزار این دیزاین؟ 3- ترجمه مقالات فارسی به انگلیسی ( برای مجله زبان انگلیسی بیداری اندیشه )؟ 4- ترجمه مقالات فارسی به عربی ( برای مجله زبان عربی بیداری اندیشه )؟ و....؟ دوستان توجه داشته باشید بقای تمام فعالیت ها و بخش های تالار به علاقه و همکاری و کار عملی شما بستگی دارد پس اگر واقعا می خواهید با همت مضاعف فعالیت کنید پیغام دهید اگر تعداد مناسبی درخواست جمع شد من از مدیران سایت خواهش می کنم که یک زیر شاخه در قسمت هسته پژوهشی تالار با نام هیات تحریریه مجله ایجاد کنند که فقط قابل دسترس اعضا ی هیات خواهد بود |
|||
|
|
۱۸:۵۴, ۲۶/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۱ ۱۸:۵۷ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام نقل قول:برای بیدار کردن با تشکر از دوستان تازه این تاپیکو دیدم من با گفته ی آقای علی110 موافقم البته نه اینکه با بقیه ی دوستان مخالف باشم خودم هفته ی پیش با چندتا از دوستام در این موارد صحبت کردم براشون خیلی جالب بودالبته یه چیزایی می دونستن همین شد که غرور جوونیمون جوشید قرار شد تو یه گروه کوچیک طلاعاتمون رو افزایش بدیم برای شروع قرار شد یکی از دوستان سیر مطالعاتی کتب شهید مطهری رو تهیه کنه انشا الله که موفق می شیم دعامون کنید... در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۱۹:۵۹, ۲۶/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۱ ۲۰:۰۱ توسط ارش کمانگیر.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
برای پیشرفت باید این کار را بکنیم
اگر شدنی بود عالی میشد |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 4012594-b.jpg]](http://static1.cloob.com//public/user_data/album_photo/1338/4012594-b.jpg)

![[تصویر: Mag_Rango.jpg]](http://s3.picofile.com/file/7385938602/Mag_Rango.jpg)