|
سلام بر مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
|
|
۱۶:۰۲, ۳۰/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مهر/۹۲ ۱:۲۴ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
السلام عليك يا بقيه الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ![]() يكدم از زير نقاب اي ماهرو بنما جبين تا به كف خورشيد را آيينه افتد بر زمين عكسي از روي نكويت گر بيفتد بر چمن تا ابد خورشيد خواهد رُست جاي ياسمن ![]() السلام علي المهدي الذي يملا الارض قسطاً و عدلاً ... درود بر مهدي ، زنده كننده قرآن و نجات دهنده انسان اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم يا فاطمه الزهرا سلام الله عليها
|
|||
| آغاز صفحه 93 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۰۷, ۱۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #921
|
|||
|
|||
|
سلام بر مهدی منتظر
مهربانترین پدر میلاد مبارک ![]() امام زمان ارواحنا فداه گفتم که بي قرار تو باشم ولي نشد تنها در انتظار تو باشم ولي نشد گفتم به دل که جلب رضايت کند نکرد گفتم که جان نثار تو باشم ولي نشد گفتم ميان جذر و مد اشک و آه شب در گردش مدار تو باشم ولي نشد گفتم که مي رسي تو و من هم دعا کنم در دولت تو يار تو باشم ولي نشد گفتم که تا اجل نرسيده ست لحظه اي در خيمه ات کنار تو باشم ولي نشد گفتم که خاک پاي تو را تاج سر کنم چون خاک رهگذر تو باشم ولي نشد گفتم به قدر آه دل دلشکستگان در عهد و روزگار تو باشم ولي نشد گفتم دعا کنم که بيايي ببينمت مانند مهزيار تو باشم ولي نشد
|
|||
|
|
۱۹:۵۶, ۱۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #922
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱:۳۵, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #923
|
|||
|
|||
|
سلام بر امان زمين و آسمان
[b]اي طبيب زخم هاي بي قرار اي قرار بي قراري ها بيا كس نمي فهمد زبان زخم را اي دواي زخم كاري ها بيا
|
|||
|
|
۸:۱۱, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #924
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحيمِ
اَلسَّلامُ عَلَيکَ يا ميثاقَ اللهِ الَّذي أخَذَهُ وَ وکَّدَه اَلسَّلامُ عَليکَ يا وَعدَ الله الَّذي ضَمِنَه اَلسَّلامُ عَلَيکَ أيُّهَا الْعَلَمُ الْمَنصوبُ وَ الْعِلمُ الْمَصبوب وَ الْغَوثُ وَ الرَّحمَةُ الواسِعَة وَعداً غَيرَ مَکذوب |
|||
|
|
۱۰:۱۷, ۱۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۳ ۱۱:۵۷ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #925
|
|||
|
|||
|
سلام بر منجی موعود
اگر عباس علمدار نگاهی نکند ته این راه فقط در به دری می ماند ![]() السلام علیک یا بقیه الله می خوانیم: «غیبت» و گمان می کنیم تو غایبی بی آنکه تأملّی در لحظه های حضور تو کنیم و لحظه های حضور خودمان... بی آنکه ببینیم دست تو را میان بیداری های جهان، بی آنکه ببینیم رد پای تو را در قلب هدایت شدگان، بی آنکه ببینیم حمایت تو را از شیعیان بی نام و نشان، بی آنکه ببینیم چهره ی تو را در چشم مشرّف شدگان، بی آنکه ببینیم استجابت دستهای دعا را تو را غایب می دانیم و نمی پرسیم خود چه کرده ایم؟ می خوانیم: «کبری» و معنا می کنیم: طولانی و نمی دانیم «غیبت کبری» که از آن ماست، یعنی: «چقدر نیستیم!» چقدر در ندبه های صبح های غریبانه ی جمعه نیستیم. چقدر پای قول و قرارهایمان نیستیم. چقدر در غم های تو شریک نیستیم. چقدر منتظر تو نیستیم. چقدر وقت عمل که می رسد، نیستیم! می خوانیم: «کبری» و نمی دانیم عظمت غمهای تو را در این غیبت طولانی... می خوانیم: «منتظر» و تعبیر می کنیم به انفعال، به دست روی دست گذاشتن، به نشستن، به خیره ماندن به جاده، بی آنکه شوری باشد و عشقی! ما... در غیبت کبرای تو منتظر نیستیم، پس کی ظهور می کنیم؟ ![]() |
|||
|
|
۱۲:۰۸, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #926
|
|||
|
|||
|
بسم الله السلام علیک یا سفینه النجات السلام علیک یا عین الحیات السلام علیک صلی الله علیک و علی آل بیتک الطیبین الطاهرین
اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم التماس دعا |
|||
|
|
۱۴:۰۱, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #927
|
|||
|
|||
|
السلام علیک یا اباصالح المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۵:۰۱, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #928
|
|||
|
|||
|
اَلسَّلامُ عَلَیکَ حینَ تَرکَعُ وَ تَسجُدَ سلام بر تو؛ آن گاه که رکوع و سجود میآوری |
|||
|
|
۱۵:۳۵, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #929
|
|||
|
|||
|
السلام علیک حین تصلی و تقنت... ******** ![]() |
|||
|
|
۶:۴۶, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #930
|
|||
|
|||
|
اَلسَّلامُ عَلَیکَ حینَ تُهَلِّلُ وَ تُکَبِّر سلام بر تو؛ آن گاه که «لا اله الا الله» و «الله اکبر» میگویی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| صلوات برای گره گشایی از کارحضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | hajiali.m | 6,350 | 888,107 |
۱۳/اردیبهشت/۹۷ ۱۲:۱۱ آخرین ارسال: Night_World |
|

![[تصویر: mahdi.jpg]](http://livescience.persiangig.com/image/mahdi.jpg)
![[تصویر: 1305416453.gif]](http://night-skin.com/blogcode/tasvir-zibasazi/upimg/uploads/1305416453.gif)

![[تصویر: emamzaman.jpg]](http://saminkeyhan.com/images/emamzaman.jpg)

![[تصویر: shaban10.bmp]](http://publicrelations.tums.ac.ir/UserFiles/Image/foto/FARHANGI/shaban10.bmp)