|
وقتی « من و تو » مامور تطهیر چهره منافقین میشود!
|
|
۲۰:۳۹, ۳/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() وقتی « من و تو » مامور تطهیر چهره منافقین میشود! مدتی است که شبکه « من و تو » اقدام به برگزاری برنامه ای تحت عنوان « آکادمی گوگوش » کرده و در اون افراد مختلف مسابقه خوانندگی برگزار میکنند. یکی از چهره هایی که در این مسابقات با حجاب به ظاهر اسلامی حضور پیدا کرده و تبدیل به یکی از چهره های شناخته شده این برنامه گردیده زنی به اسم « ارمیا » است. تا اینجای کار مشکل خاصی نیست، ولی حضور شخصی که ظاهرا به حجاب اسلامی مقیده در همچین مراسمی تعجب برانگیزه . این شک وقتی بیشتر میشه که صحبت از روابط پشت پرده این شبکه با گروهک منافقین به میون بیاد!! بررسی هایی که درباره گذشته این زن صورت گرفته نشون داده در واقع این فرد یکی از اعضای سازمان منافقین به اسم «اُرینب مشایخی» است که از طرف سازمان و با هماهنگی با مسئولان شبکه من و تو مامور شده تا وجهه سازمان مجاهدین رو بهبود ببخشه. بانویی جوان با پوستی سفید و چشمانی روشن باصدایی خوش، که طرفدار دین اسلام است ولی به افراد اجازه می دهد هربرداشتی که می خواهند از دین اسلام داشته باشند. اورینب مشایخی یا ارمیا در آلمان توسط 3 خانواده طرفدارن مجاهدین حمایت مالی می شود پس از معرفی وی به شبکه من و تو1 مقدمات حضور وی برای شرکت در این شوی تلویزیونی انجام می شود. وی پس از گذراندن دوره های آواز و شناخت دستگاه های موسیقی وارد آکادمی موسیقی گوگوش شد. همسر ارمیا ( که در واقع همسر دومش محسوب میشه ) با نام میشائیل هانس از مسیحیان جذب شده توسط این سازمان است که همکاری با این سازمان را پذیرفته است. (که البته در نظر داشته باشیم در دین اسلام ازدواج زن مسلمان با مردان اهل کتاب جایز تیست و ایشون چجور مسلمونیه بماند!) لازم به ذکر است این شخص به گونه ای انتخاب شده است که از هر نظر در فضای مجازی بدون سابقه قبلی است. شخصی که حتی یک ایمیل و پروفایل در هیچ سایتی ندارد. این درحالی است که بقیه هنرجویان حاضر در آکادمی حضور فعالی در اینترنت هستند. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۲۸, ۵/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
از نظر من این موضوع به عقاید ربط داره واین خانم ( ارمیا)قصد توطئه نداشته و یا از پادگان اشرف نبوده ،فقط شاید اشتباه کرده،ولی به احتمال بالا کل این آکادمی نقشه است ،توطئه ای شوم .
خیلی وقت بود که میخواستم به این موضوع اشاره کنم که ،شبکه ی من و تو یک نقشه ی پیچیده است ،چرا؟ چون اگر از شروع کار این شبکه، توجه کنیم متوجه خواهیم شد ، که این شبکه قدم به قدم ،نقشه هایش را دارد عملی میکند ابتدا با شعار شبکه ای مناسب برای خانواده آمد ولی بعد که کم کم که توانست توجه همه را جلب کند ،شروع به پخش برنامه هایی کرد که بسیاری از موضوعات گناه را عادی جلوه دهد و جدیدا با پخش مستند هایی سعی در خوب و موجه جلوه دادن چهره ی ماسون ها دارد و بعد به وجود موجودات بیگانه فضایی روی آورده است . |
|||
|
|
۱۲:۴۸, ۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند :
أولى النّاسِ بالتُّهْمةِ مَن جالَسَ أهلَ التُّهْمةِ . سزاوارترينِ مردم به تهمت كسى است كه با متهمان و (افراد مظنون) همنشينى كند . أمالي الصدوق : 28 / 4 منتخب ميزان الحكمة : 96 |
|||
|
|
۲۲:۰۳, ۶/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/فروردین/۹۲ ۲۲:۰۶ توسط انصارالمهدی.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان عزیز
میبینم که دوستان بیداری اندیشه درگیر جنگ نرم شبکه من و تو شدند . اصلا انتظار نداشته باشید که جبهه استکبار هر بار از یک ترفند برای خام کردن مخاطبان خود استفاده کنه . پیچیده کردن مطلب شاید اینبار ترفند جدید این شبکه برای کنجکاو کردن شما بود تا تکثرگرایی را به شما القا کند . به بیان ساده تر اینکه دین واحدی که از طرف خداوند آمده که چهرههایی مختلف دارد و برداشت من از دین با برداشت شما از دین متفاوت هست و برداشت خانم محجبه خواننده هم از دین متفاوت از ما ! شبکه من و تو در سناریو جدید خود با داشتن یک خط تعلیق فرعی ( اینکه این خانم عضو گروهک مجاهدین هست ) و منحرف کردن ذهن مخاطب , سعی در پیش بردن خط اصلی سناریوی خود یعنی القای تکثرگرایی دینی یا همون پلورالیسم دینی را دارد . چیزی که امروز شاید بحث نسبتا داغ بین جوانان جامعه ما هست . فرضا یکی از بحث داغ این زمینه که در دانشگاه ها هم کرسی نظریه پردازی و آزاد اندیشی برای اون برگزار شد همون بحث حجاب هست و خیلی ها می گفتند که باید هر جوری دلشون در جامعه حضور پیدا کنند در دیدگاه تکثر گرایان داریم "هر کس، طبق ذهنیت و شرایط خود، درکی از این واقعیت دارد. آنچه در اختیار ماست، فهمهای مختلفی است که به صورت قاطع نمیتوان ادعا کرد که کدام بهتر یا درست است. حقیقت واحدی به نام اسلام وجود داد د و هر کس هر چه می فهمد همان حق است !!! " یه نظر من بهتره به جای بحث بر سر این خانم محجبه خواننده , به فکر جوابی برای تکثر گرایی باشیم ( مطمئنا دین اسلام جواب این قضیه را داده ولی اینکه ما به عنوون یک مسلمان از جواب اسلام مطلع هستیم یا نه ) و من الله توفیق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ارتباط مامور ساواک و ایت الله شریعتمداری | Islam | 2 | 1,154 |
۳۰/خرداد/۹۶ ۱:۳۷ آخرین ارسال: pedramtech |
|

![[تصویر: 8cmko59rs840hwuck08e.jpg]](http://upload.tehran98.com/img1/8cmko59rs840hwuck08e.jpg)