کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خانواده ی خوب چه خانواده ای است؟
۱۰:۴۷, ۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
خانواده چیست؟[تصویر: huh.png][تصویر: angry.png][تصویر: heart.png][تصویر: wink.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: dodgy.png][تصویر: exclamation.gif]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، مهدی2012

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۰۴, ۱۲/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۲ ۱۰:۲۴ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #11
آواتار
یا اول
الف:در فرهنگ اسلامی،خانواده یک نهاد مقدس،کانون وفا به تعبیر بزرگان و مردان الهی یک قافله الهی است. در این قافله در اثر یگانگی و صمیمیت بین اعضاء،افراد در هم گم هستند،آنچنانکه در یک قافله گم می شوند،با هم حرکت می کنند،با هم می ایستند،با هم می پرند،با هم میخورند و فردیت و من و تویی وجود ندارد.
لباس رحمت و رأفت در زن ها بیشتر از مردها است و می گویند کسی که مورد رحمت زنش قرار می گیرد عرش خدا را سیر می کند و راه برایش باز می شود،یعنی وقتی به همسرش ترحم کند،محبت کند و از همدیگر تعریف کنند،ملکه شان می شود و راه برایشان باز میشود و قافله ای خدایی میشوند.
به قول فرمایش مقام معظم رهبری،خانواده در اسلام یعنی محل سکونت دو انسان،محل آرامش روانی در انسان،محل انس دو انسان با یکدیگر،محل تکامل یک نفر به وسیله یک نفر دیگر،آن جایی که در آن صفا می یابد راحتی روان می یابد،این محیط خانواده است،کانون خانواده در اسلام این قدر اهمیت دارد.

ادامه دارد.....
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat
۱۴:۳۳, ۱۲/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۲ ۱۴:۳۳ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #12
آواتار
یا مبین
ب:رسول خدا صلی الله و علیه و آله می فرمایند:"لبخندهای زن و شوهر به روی هم ،به هنگام برخورد با یکدیگر یا هنگام خداحافظی صدقه است و به اندازه انفاق فی سبیل الله ارزش دارد.(اصول کافی ج5 ص569)
مردی به پیامبر صلی الله علیه و آله عرض کرد:همسری دارم که هرگاه به منزل وارد می شوم به استقبال من می آید و زمانی که خارج می شوم مرا بدرقه می کند و هرگاه مرا اندوهگین میبیند به من می گوید چه چیز تو را غمگین ساخته است؟اگر نگران معاش هستی که خداوند متکفل رزق و روزی بندگان خود می باشد ولی اگر نگران امور معنوی خود می باشی،خداوند توجه و نگرانی تو را بیشتر سازد.پیامبر فرمود:همانا خداوند کارگزارانی دارد،این زن از زمره کارگزاران خدا می باشد و برای چنین زنی نصف اجر شهید است.(من لا یحضره الفقیه ج2 ص381)
در کنار خانواده قرار گرفتن و اوقات را با هم سپری کردن بقدری در ساختار ایجاد محبت در این کانون مهم می باشد که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند:"خداوند نشستن مرد در کنار همسرش را از اعتکاف در مسجد النبی بیشتر دوست دارد."

ادامه دارد.....
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]