|
پایتخت2
|
|
۱۶:۵۴, ۸/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۷ توسط ارش کمانگیر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام یزدان
خواهشا تعصبی نگاه نکنید بنده نظر خودمرو در پرانتز گذاشتم و هر کس میتونه نظر دیگه ای داشته باشه داستان فیلم . یک کامیون که که یک با گنبد و گلدسته که قراره به سمت جنوب بره(یک کاروان با هدف مقدس) که راننده نصاب و خانواده ان و صاحب بار(مردم) در راه برای این کاروان مشکلات زیادی اتفاق میوفتد قسمت 8 این سریال توجه منو جلب کرد در راه این کاروان به 3 پیر مرد برخورد میکنند( 3 تن از اعضای مجلس که به نظرم اقایان توکلی کواکبیان و مطهری هستند) که ماشینشان خراب شده( خودشان چند بار در دستکاری شدن ان حرف زدند یعنی جلوی پایشان سنگ می اندازند) ادامه داستان در رستوران که در ان نوشته شده از بحث سیاسی خودداری کنید که خود خدمه رستوران بحث سیاسی را پیش میکشند و میگویند بحث سیاسی نکنید در انجا اعضای شورا ( مجلس ) به حساب شورا غذا می خورند که یکی از انها از این کار را انجام نمیدهد سکانس بعد یکی از اعضای شورا با یکی تلفنی صحبت میکند که تمام کارها را به اون گذارش میدهد اصل این قسمت در سکانس بعد شروع میشود که معلوم میشود که هدف این سه نفر رسوندن نامه های امضا شده( جمع اوری امضا برای استیضاح وزیر و رئیس جمهور) به ضد اقای بخشدار( رئیس جمهور) که باید به دست رئیس جمهور ( اقای خامنه ای) در این سکانس عده ای برای پس گرفتن امضای خود می ایند ( قضیه پس گرفتن امضا برای استیضاح) که با مخالفت رئیس شورا مواجه میشوند یادم رفت که بگم ماشین اعضا به وسیله کامیون بکسل میشود در ادامه رئیس اعضای شورا تلفنی با کسی صحبت میکند که او را مقصر اصلی میداند ( اقای مشای) که چوب لای چرخ بخشدار( رئیس جمهور) میگذارد بعد اعضای کاروان (کامیون یا مردم) این موقعیت را مفید دانسته که قصد نوشتن نامه میکنند که با زیاد بودن مشکلات در این کار عاجزند که کدام مشکل خود را بنویسند در ادامه و در تاثیر گذار ترین سکانس یکی از کارکنان شورا بخاطر فشار بخشداری جلوی کاروان را میگیرد که رئیس شورا اشاره به دادن ماشین دولتی به کارمند شورا میکند ( یعنی اینها هم گناه کار هستند) بعد کارمند طناب بکسل را پاره میکند(ایجاد تشنج یا شاید 9 دی یا...) که بابا پنجعلی ( فردی مقدس برای مردم یا اعضای کاروان) در ان هست ماشین عقب عقب میرود که یک سریال طنز تبدیل به یک سریال کاملا حیجانی میشود در این گیرو دار نقی برای نگه داشتن ماشین خود را به زمین میکشد که اعضای کاروان هم کاملا مشوش میشوند و بهم میریزند بعد ماشین لبه پرتگاه میرسد و کیف که حاوی امضاها هست داخل رودخانه میریزد( ارای مردم در این تشنج از بین میرود و حتی از یاد مردم هم میرود) جالبه که رئیس شورا به پلیس زنگ میزند( همه چیز را با قانون حل میکند) و ماشینهای که از خارج اضافه میشوند کمکی نمیکنند اقای مقدم کارگردان فوق الهاده با هوشی هستند و این نظر و نگاه من بود و ممکن است اشتباه باشد |
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۵۲, ۱۲/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۳ ۱۲:۵۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
(۱۲/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۶)moze84 نوشته است: حالا عیبی داره که هم به فکر سوریه باشیم و هم به فکر پلنگ ایرانی؟ فقط همین ارسال حرف جدید داره رسانه ما مشکل داره خواهر من در مورد اون مسائل من میگم یه مسئله ای رو علم میکنن برای منسی شدن یه چیز دیگه تا حالا دقت کردید چه افرادی از مسئله خلیج فارس حمایت میکنن تو این دنیا؟ خودتون برید ببینید محیط زیست هم خیلی مهم تر از این مسائله خیلی دوست دارم بدونم رفتار برخی مدعیان (خارج از تالار) با محیط زیست چیه چقدر به تمیزی محیط بیرون از منزل اهمیت میدن تا الان چندتا نهال کاشتن؟ و ....تمام |
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
(۱۲/فروردین/۹۳ ۱:۱۹)عبدالرحمن نوشته است: در مورد یوزپلنگ اثبات کنید ؟ تاریخ دقیق کشتار پلنگ ها ، تاریخ بررسی صدا و سیما ، مدارک دال بر نبودن مساله ی مادیات بر سر کشتن این حیوانات ، تاریخ حوادث مورد نظر شما در صدا و سیما ، میزان ساعات بحث شده در این موارد ، این موج چگونه درست شد ؟ رهبری در این بازه ی زمانی به چه مسائلی اشاره کردند که به حاشیه رفت ؟ |
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۱۲/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۳ ۲۰:۵۳ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
|
دوستان یه لحظه هم همه نکنن !!!
![]() توجه توجه : این یک هشدار است ... ![]() 1. فقط در مورد پایتخت ها (1 ، 2 و 3) صحبت کنید ! 2. قاطی حرفاتون از کسی دیگه صحبت نکنید ! مطلبتون رو همه ش رو پاک میکنم (نگی نگفتی) ! 3. فحاشی نکنید و دنبال این نباشید که نطفۀ کی از کجا اومده ! ![]() 4. اگه بحث یوزپلنگ و پیراهن تیم ملی به آریایی ها و هخامنشی ها و اینا کشید منطقی بحث کنید و با دلیل و مدرک حرف بزنید ! ... اصلا دوست ندارم هیچ تاپیکی رو ببندم !!! پس مجبورم نکنید . یاحق. |
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۱۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
|
خدایی پایتخت 3 ترکوند
من هرچی شمالی میشناسم با سن های مختلف و جورای مختلف عاشق این فیلم بودن همه چیز هم توش درست بود توجه ما رو به جنگل بانان جلب شد !!!! قشری که اصلا بهش فکر نمی کردیم و به قل بهبود دیده نمی شد وجود این فیلم ها که شخصیت هاش از دل فرهنگ ایران هستند تقلید ارپا نیست فوق العاده است شخصیت هایی که از نظر خوبی اسطوره نیستند عادی اما خوبند |
|||
|
|
۱:۳۹, ۲۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
|
کسی میدونه عباس معصومی کیه؟
|
|||
|
|
۸:۴۵, ۲۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
|
محمد رضا عالی پیام (نقد پایتخت سه):
راستش را بخواهید در طول سه سال گذشته فقط سه بار پای تلوزیون آقای ضرغامی نشستم. یک بار برای دیدن سریال پایخت یک، دوم برای دیدن سریال پایتخت دو و سومی برای دیدن پایتخت سه. سیروس مقدم و کارهایش را دوست دارم و او را فیلمسازی موفق و هوشیار می دانم. کاگردانی متفاوت با آثاری متفاوت. اما هیچ کدام این ها باعث نمی شود تا مراتب افسوس خودم را از اثری به نام پایتخت سه اعلام نکنم. هر چند بسیار مشتاق به نقد فنی این سریال هستم، از پس رفتن قدرت و استحکام فیلمنامه در هر یک از این دو سریال که سال به سال ضعیف تر و آبکی تر می شود (فیلمنامه پایتخت یک به تمام معنا نمره قبولی می گرفت) تا وقایع فرعی که در خدمت وقایع اصلی نیست و فقط برای آب بستن به تایم کار است تا ..... ولی آنچه که الان بیش از نقد فنی فیلم لازم است ذکر کنم این که: سیروس عزیز، تو دیگه چرا؟ این همه تبلیغ و توجیه «دروغ» در مملکتی که دروغ نهادینه شده و هیچ امری جز به دروغ پیش نمی رود. سیروس عزیز، به اندازه کافی در 24 ساعت شبانروز از این آنتن دروغ تحویل مردم می شود. دیگه تو برنامه تو چرا؟ از ب بسم الله که سریال شروع شد با دروغ نقی به فریبا که « نه . . . گوساله عوض نشده . . .» دروغ شروع شد تا دروغ زن به شوهر، شوهر به زن، برادر به خواهر، خواهر به برادر، پسرخاله به پسر خاله، والدین به بچه ها، برادر زن به داماد، همسایه به همسایه . . . سیروس عزیز، واقعن یک بار فکر کردی پیام این فیلم چه بود؟ غیر از توجیه دروغ و دروغگویی؟ دروغ بگو تا مشکلت حل شود، دروغ بگو تا طرف ناراحت نشود، دروغ بگو تا سورپریز شوند، دروغ بگو تا مردم بخندند، تا یک سریال ساخته شود، تا قبح دروغ برای دروغ های بزرگ تری که مدام به خوردمان می دهند از بین برود راستش با وارد شدن دختر چینی به قصه، با خود می گفتم : خب حالا این دختر که با فرهنگ ایرانی و نقشی که امروزه دروغ در زندگی ما دارد آشنا نیست، حالا معترض می شود و با رفتار و گفتارش این عیب بزرگ اجتماعی را به بیننده منتقل می کند. ولی افسوس، این قهرمانان شما بودند که دروغ را به او نیز آموختند و فیلم پس از 13 قسمت، با دروغ بزرگ این شخصیت پایان یافت و بر این درس شما صحه گذاشت که: دروغ اگر مصلحتی باشد عیبی ندارد، اگر مجبور باشی عیبی ندارد، اگر برای خنده باشد عیبی ندارد، اصلن دروغ بگو تا کامروا باشی. |
|||
|
|
۱۲:۴۶, ۲۲/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۳ ۱۲:۵۰ توسط hessam.)
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
(۲۲/فروردین/۹۳ ۸:۴۵)AliAkbar53 نوشته است: محمد رضا عالی پیام (نقد پایتخت سه):salam arz mikonam khedmate doostan sharmandeh system haye daneshgah font farsi nadare in matno kamel az snn.ir lopi kardam . be nazaram pasokh kamelie be naghde doost azizemoon با وجود ضعف هایی که سریال داشت اما شعارهایش هم دوست داشتنی بود. کسی از این که یک قسمت کامل درباره محیط زیست و شکار غیرقانونی حرف زده شود، گله نمی کند. کسی از علی آبادی بودن نقی حرف نمی زند. بدش نمی آید. به او برنمی خورد. همه می دانند که علی آباد با پایتخت به اندازه ایران بزرگ شده و پلنگ مازندران، قهرمان همه ی ایران است. حالا همه ی دست اندرکاران صداوسیما، مسئولان فرهنگی و حتی روزنامه نگاران باید بنشینند و به موفقیت خانواده معمولی بپردازند. چه می شود که یک خانواده ی ساده انقدر محبوب می شود و میلیون ها نفر را به خود مشغول می کند. درس راستگویی می دهد به اوس موسی که اگر راستش را می گفتی همسرت شک نمی کرد. درس راستگویی می دهد به هما، اگر حقیقت را به نقی می گفت، 6 کیلو اضافه وزن را نمی خواست در 48 ساعت کم کند. درس راستگویی می دهد به ارسطو که گذشته اش را پنهان نکند از چوچانگ! هرجای این سریال دروغی گفتند یا پنهانکاری کردند، کار بدتر شد. سریال رو به جلو بود. فرار از بدبختی ها نبود، تلاش برای بالا رفتن بود. اوج گرفتن نقی آنجایی نیست که بالای برج میلاد می رود، حتی لحظه ی مدال گرفتنش هم نیست. اوج گرفتن نقی همان جایی است که دوپینگ می کند در کنار همسرش. آنجاست که بعد از پیروزی با سارا و نیکا تماس می گیرد. آنجاست که حتی قبل از کشتی برخلاف تمام کل کل کردن ها و درگیری های لفظی با دامادش، برای سلامتی اش نگران است. نقی، ایرانی است. «پایتخت 3» روایتگری می کند. خانواده ایرانی را به تلویزیون می آورد. می گوید ایرانی ها پدرشان را حتی وقتی فراموشی گرفته، فراموش نمی کنند و به خانه سالمندان نمی فرستند. پدرها هم حتی وقتی که فراموشی گرفته اند روی تشک کشتی به کمک پسرشان می آیند تا بگویند فراموشت نکردم. ایرانی ها برای قهرمانشان، گوسفند در شاسی بلند می گذارند. ایرانی جماعت، حتی اگر در مضیقه باشد، شاد و پرنشاط و بخشنده است و مثل اوس موسی سکه هایش را می دهد تا نقی را شاد کند و نقی هم سکه هایش را می دهد تا دونفر دیگر را... این می شود که دیگر کسی از صاحبخانه نمی گریزد، از بدبختی فرار نمی کند، روزهایش را در نکبت به سر نمی برد و با وجود همه ی مشکلات سعی می کند زندگی پیروزمندانه ای داشته باشد. همانطور که بهبود رو به بهبودی رفت و تیر شکارچیان غیرقانونی را از کمرش درآوردند، نقی هم به جای همه ی ایرانی ها بر سکوی قهرمانی ایستاد. |
|||
|
|
۲۰:۲۸, ۲۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
(۲۲/فروردین/۹۳ ۸:۴۵)AliAkbar53 نوشته است: دروغ اگر مصلحتی باشد عیبی ندارد، اگر مجبور باشی عیبی نداردُسلام دو تاش که درسته دروغ مصلحتی عیبی نداره و حتی ممکنه واجب هم بشه (جهت حفظ جان مومن) دروغ از روی اجبار (مثل زمانی که جان در خطر هست) هم اشکالی نداره البته من نمی گم این سریال بدون مشکل هست ، اما خوب یک نقطه مثبتی در روند بهبود سیستم مجوعه سازی سیمای ما است. |
|||
|
|
۲۰:۳۸, ۲۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
(۲۲/فروردین/۹۳ ۸:۴۵)AliAkbar53 نوشته است: محمد رضا عالی پیام (نقد پایتخت سه):انصافا عالی پیام درست میگه...پایتخت 3 دیگه خیلی دروغ داشت! ![]() اگرچه من فکر میکنم کاملا ناآگاهانه و در جریان نوشتن فیلمنامه پیش اومده. |
|||
|
۲۲:۳۹, ۲۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
|
کسی نمیدونه عباس معصومی کیهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه؟
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |