|
آهای منتظرها که بر ساحل نشسته...
|
|
۱۳:۴۷, ۲۰/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۲ ۱۳:۳۳ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
وارد تالار که میشوم یک راست میروم سراغ آخرین ارسال ها.بعد ارسال های امروز .حالا یکی یکی موضوع ها را ورانداز میکنم . خوب !کلمه هایی مثل آب نیسان ،خودکشی
،انگشتر شرف الشمس،ازدواج ،وتاپیک هایی مثل التماس دعاها را دریابید،من یک محجبه ام ،نظرم را جلب میکنند .میروم و بعد از سیری عمیق در این موضوع ها سرکی میکشم به قسمت آنلاینها !!! تا ببینم بچه ها کجاها سیر میکنند. بعد دوباره برمیگردم به صفحه ی اصلی . عنوان ها را بالا و پایین میکنم. کلمه ای را میبینم که حس عجیبی را به من القا میکند.انتظار.![]() ![]() ![]() حسم را نمیتوانم وصف کنم .به این کلمه که میرسم حس میکنم یک کاری یک چیزی ناتمام است. ناقص است. خودم باید چه کنم،نمیدانم . یعنی میدانم ها ،خودم را زده ام به آن راه. کافیست یک دور امضاهای بچه های تالار را بخوانم.یه عالمه حرف دارد این امضاها.همه اش دستور العمل است.با خودم میگویم خوب، تو که منتظری! میشود بگویی منتظری امامت بیاید چه بکند؟مثلا میخواهم انگیزه ایجاد کنم برای خودم برای انتظار. به ذهنم میرسد :که خوب این همه بی عدالتی .می آید که عدالت برقرار شود. به سرعت یک فایل جدید در ذهنم باز میشود که ،"عدالت همان است که خدا در حج برقرار میکند ؟یا چیزی شبیه این که بچه های تالار ایجاد کرده اند؟ یعنی به هرکس بر اساس میزان فعالیتش رنگ و رتبه ای و اعتبار و امتیازی داده اند؟ میترسم فایل های ذهنم یکی یکی باز شوند و باز بینتیجه بمانم. پس میروم سراغ تاپیک های انتظار ،با عقل ناقصم جواب سوالم را نمیگیرم .حالا با شمام !آهای منتظرها!میشود یک نفر به من بگوید هر جمعه منتظر است امامش بیاید که ...؟پیشاپیش از همه ی منتظران واقعی که این موضوع ها برایشان حل شده است صمیمانه عذر خواهی میکنم .باشد که مقبول افتد.هفت شهر غشق را عطار گشت ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم... |
|||
|
|
۲۳:۰۳, ۲۰/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
استاد ما میگفت همه برای خودمون مولا رو میخواهیم . نه برای خودش!
خونم . زندگیم . کارم ... مولا بیاد این رو درست کنه اون رو درست کنه . کمتر کسی ایشون رو به خاطر خودشون میخوان . نهیتا میگیم اقا بیاد ما رو ادم کنه مولا هم نمیان که فلان کنند و چنان . اصل تشریف فرمایی مولا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به خاطر اینه که ما رو با خدا اشتی بدن التماس دع |
|||
|
|
۱۲:۰۷, ۲۱/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
قبل از اینکه کسی بخواهد به این سوال جواب بده
همانطور که قبلاً هم در اینجا گفته ام انسان باید با خود بنشیند و به قول مولا امیرالمومنین علی بن ابیطالب روحی لتراب مقدمه الفداه تکلیف خودش را با این سوال ها مشخص کند که: (۱/فروردین/۹۲ ۴:۴۰)علی 110 نوشته است: « رحم اللَّه امرء علم من أين و في أين و إلى أين» هر وقت خوب جواب اینها را پیدا کرد خود به خود جواب سوال بالا را هم خواهد یافت! |
|||
|
|
۱۱:۰۹, ۲۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
نقل قول:آهای منتظرها!میشود یک نفر به من بگوید هر جمعه منتظر است امامش بیاید که ...؟توصیه میکنم در این مورد سخنرانی آقای رائفی پور رو گوش بدین. سخنرانی "آزمایش های الهی در دوران های مختلف" آقای رائفی پور رو گوش بدین. خیلییییییییییییییی خوبه. |
|||
|
|
۱۳:۳۶, ۲۳/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۲ ۰:۲۰ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خیلی خیلی ممنونم از توصیه های دوستان . بسیار مفید بود.اما من دوست داشتم نظر شخصی بچه های تالار رو راجع به انتظار و هدف شخصیشون رو بدونم.شده حتی در حد یک جمله.
|
|||
|
۰:۰۵, ۲۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:خیلی خیلی ممنونم از توصیه های دوستان . بسیار مفید بود.اما من دوست داشتم نظر شخصی بچه های تالار رو راجع بع انتظار و هدف شخصیشون رو بدونم.شده حتی در حد یک جمله. البته شما در ابتدا گفتید هر جمعه منتظر امامتان هستید که چی؟ من که در حد این سوالتون نیستم چون من منتظر واقعی نیستم که هیچ منتظر دروغی هم نیستم. منتظر واقعی شدن سخته. خوب اومدن امام زمان به هر حال از همه نظر به نفع مایه: میگن وقتی امام زمان بیاد همه ی مریضا شفا پیدا میکنند- همه جا پر از عدل میشه یعنی حداقل من یه ماشین میندازم زیر پام از شر دوچرخه راحت میشم. اینا از لحاظ مادی بود که خیلی ها غصه های زندگیشون همین چیزای که حل میشه. البته من به این چیزا فکر نمیکنم الحمدالله راضیم. توجه کردین وقتی چهار تا آدم یکم با ایمان دورت هستند چقدر ایمانت قوی میشه و یا مثلا سخنرانی بعضی ها رو گوش میدی چقدر رو آدم تاثیر مثبت میذاره خوب به نظرتون وقتی امام زمان بیاد هم خودشو که نگاه کنی ایمانت از این رو به این رو میشه چه برسه به اینکه حرفاشو گوش بدی. یا فکرشو بکنین چی حالیییییییییییییییییییییییییییی میده امام زمان واسمون روضه بخونه وااای خیلی باحاله. دیگه این اتفاق نمیفته که چهار تا نخاله تو خیابون ببینیم و کلی عصابمون خورد بشه. دیگه خیلی ها از دین سو استفاده نیکنند و الکی ادای این آدم خوبا رو در نمیارن. آخه من به کی بگم یه شیخ که از اقوام دور ما هم بود سر مارو کلاه گذاشت هااااااااااا؟ بگذریم. به هر حال اون موقع از همه نظر همه چی خوب میشه. بدون امام بودن یعنی اکثر ما مستقیم جهنم. یک حالت دیگه هم داره که ولی قسمت ما نمیشه اونم شهید شدنه که بازم خیلی خوبه. خیلی خیلی اتفاق های خوبی میفته بیاد چون وجود امام زمان همش رحمته. البته من این حرفو که میگن شاید ما هم مثل کوفی ها خودمون دشمن امام زمان بشیم رو زیاد قبول ندارم نه اینکه قبول ندارم ولی اینو میدونم که اگه وقتی که امام زمان بیاد و بمیرم وضعم از اینی که الان بمیرم بهتره. اگه الان برم جهنم اون موقع حداقل یه جهنم خنک تر میرم. به هر حال ما شیعه هستیم و امام زمان رو دوست داریم خدا رو قبول داریم و اونقدر که امام زمان ما مهربونه هیچوقت ما رو به حال خودمون نمیذاره و دستمون رو میگیره. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۷:۱۱, ۲۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
اگه بخوایم امام (علیه السلام) بیان، باید کارایی رو انجام بدیم که اون دوست داره و به اصطلاح خودمونو واسش لوس کنیم.
میگن امام (علیه السلام) نماز اول وقت و انصاف یا همون " هرچیز برای خود نمیپسندی برای دیگران نیز مپسند " رو خیلی دوست داره. [b]mahdi2012 عزیز[/b] هم که گفتن: اگه امام(علیه السلام) بیاد همه ی مریضا شفا پیدا میکنن، به نظرم انتظار خوبی نیست از امام(علیه السلام)، یا خیلی چیزای دیگه که میگن. خوب امام(علیه السلام) هم قرار بیاد وظیفشو انجام بده، مثل امامای(علیه السلام) دیگه. خدا هم که میگه سنتشو هیچ وقط تغییر نمیده و هر کی به اندازه ی تلاشی که در هر مسیر میکنه به همون اندازه گیرش میاد، یعنی اینکه تا این دنیا هست، فقیری خواهد بود که ثروتمندی به واسطه ی اون آزمایش بشه و... . میگن امام علی(علیه السلام) هر شب برای ایتام و مستمندا، نون و شیر میبرده، این یعنی اینکه در زمان او هم در جامعه فقر وجود داشته. نکنه ما این انتظارهای بیجا (به نظر من) رو داشته باشیم بعد آقا بیادو جا بخوریمو ازش دلخور شیم! چه زنم چوناي هردم ز نواي شوق او دم ××××× که لسان غيب خوشتر بنوازد اين نوا را همه شب در اين اميدم که نسيم صبحگاهي ××××× به پيام آشنائي بنوازد و آشنا را |
|||
|
|
۱۱:۴۸, ۲۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام. انتظاری که بزرگان دین (علیهم السلام) در نظر مبارکشان داشتند، با انتظاری که ما فکر می کنیم تفاوت زیادی دارد. ببنید این همه انسان هر روز در زیارتگاه ها مشغول دعا و عبادت هستند، اما واقعا چند درصد از آنها واقعا برای چیزی غیر از حاجت های شخصی به آنجا می روند؟
(۲۰/فروردین/۹۲ ۲۳:۰۳)وحید110 نوشته است: مولا بیاد این رو درست کنه اون رو درست کنه . کمتر کسی ایشون رو به خاطر خودشون میخوان . نهیتا میگیم اقا بیاد ما رو ادم کنه متاسفانه همان طور که آقای وحید110 هم اشاره کرد ما مولایمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را برای خودشان هم نمی خواهیم، چه برسد به آن که سفارش شده کل اعمال ما باید برای رضای خدا باشد! شما اگر به قرآن کریم هم دقت بفرمایید در بسیاری از آیات اشاره شده که اکثر افراد ایمان واقعی ندارند. طبیعی است که تا زمانی که به چیزی به طور قلبی ایمان نیاورده باشیم اوضاع همچنان به همین صورت خواهد بود. پس ایمانتان را تقویت کنید آن گاه هر آنچه که رنگ و بوی خدایی دارد، برایتان زیبا و خوشایند خواهد شد. اما نکته دوم انجام دادن عمل صالح است. چنان چه از خود شخص مولا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)این حدیث نقل شده است: ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سرمیزند و خبر آنها به ما میرسد. بنابراین هر گاه ایمان و عمل صالح ما با تکیه بر دستورات دین درست شد، آنگاه می توانیم جزء منتظران آن حضرت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشیم. در پناه حق زنده و پیروز باشید. |
|||
|
|
۱۴:۳۴, ۲۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول:پس ایمانتان را تقویت کنیدچه جوری ایمانمون رو قوی کنیم؟ |
|||
|
|
۰:۰۴, ۳۰/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
تو پست آقاي علي 110 روي كلمه اينجاكليك كنيد.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

،انگشتر شرف الشمس،ازدواج
،وتاپیک هایی مثل التماس دعاها را دریابید،من یک محجبه ام ،نظرم را جلب میکنند .میروم و بعد از سیری عمیق در این موضوع ها سرکی میکشم به قسمت آنلاینها !!!
تا ببینم بچه ها کجاها سیر میکنند.
بعد دوباره برمیگردم به صفحه ی اصلی . عنوان ها را بالا و پایین میکنم. کلمه ای را میبینم که حس عجیبی را به من القا میکند.
حسم را نمیتوانم وصف کنم .به این کلمه که میرسم حس میکنم یک کاری یک چیزی ناتمام است. ناقص است. خودم باید چه کنم،نمیدانم . یعنی میدانم ها ،خودم را زده ام به آن راه. کافیست یک دور امضاهای بچه های تالار را بخوانم.یه عالمه حرف دارد این امضاها.همه اش دستور العمل است.با خودم میگویم خوب، تو که منتظری! میشود بگویی منتظری امامت بیاید چه بکند؟مثلا میخواهم انگیزه ایجاد کنم برای خودم برای انتظار. به ذهنم میرسد :که خوب این همه بی عدالتی .می آید که عدالت برقرار شود.
پس میروم سراغ تاپیک های انتظار ،با عقل ناقصم جواب سوالم را نمیگیرم
.حالا با شمام !آهای منتظرها!میشود یک نفر به من بگوید هر جمعه منتظر است امامش بیاید که ...؟پیشاپیش از همه ی منتظران واقعی که این موضوع ها برایشان حل شده است صمیمانه عذر خواهی میکنم .باشد که مقبول افتد.