کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: کدوم رو می پسندی؟
این نظرسنجی بسته شده است.
مانتو 0% 0 0%
چادر 96.97% 32 96.97%
هیچکدام 3.03% 1 3.03%
تمام 33 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کدوم رو می پسندید؟ مانتو یا چادر؟ چرا؟
۱۸:۴۲, ۲۳/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به بچه های خوب و با مرام تالار؛
هدف من از ایجاد این بحث، جرو بحث و درگیری نیست. بنده خانم نیستم و درکی از پوشش مانتو یا چادر ندارم و نمی دونم پوشیدن هرکدوم چه مزایا و یا معایب (و گاهی اوقات چه سختی هایی) می تونه داشته باشه. فقط دوست دارم منطق اونایی که مثلا چادر رو می پسندن بدونم و این که آیا برای این کارشون دلیل خاصی دارند، یا مثلا فقط دلیلش اینه که احساس می کنن بهتره.
فعلا خودم نظری نمی دم. چون این بحث در مورد حجاب خانم هاست و بنده تجربه کافی ندارم!
(البته یه چیزهایی به مخیله ام میاد!)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بچه شیعه ، یا صاحب الزمان ، شهیدطیبه واعظی ، دل خسته ، مجید املشی ، faraz_223 ، fiftynine ، nasimesaba ، أین المنتظر ، آفتاب ، پارمیس

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۵۸, ۲۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
يكي از خواهرها جمله قشنگي در يكي از پست ها نوشته بودند
" چادر فقط ي پوشش نيست ، چادر يك يونيفرمه "
اگه از اين ديدگاه بهش نگاه كنيم چادر قبل از اينكه حجاب باشه هويته
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، مهدی2012 ، meshkat ، omidman ، سجاد313 ، nasimesaba
۹:۲۵, ۲۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
اگه چادر یا مانتو زائیده‌ی عفت و حیاء باشن جفتشون خوبن و اگر اینطور باشه، مطمئناً مانتو هم بعد از مدتی به چادر تبدیل میشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، meshkat ، fiftynine ، ويانا مبين نژاد ، omidman ، nasimesaba ، faateme-313
۹:۳۵, ۲۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
چادر محدودیت است !!
... برای چشم های شیطانی ...

.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، meshkat ، وحید110 ، freewish ، مهسا110 ، Farzaneh ، نگار ، ghofran ، omidman ، شیدا ، nasimesaba ، mahdy30na
۱۰:۴۲, ۲۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
بنام خدا سلام دوستان من مانتو می پوشم ولی گاهی از چادر استفاده میکنم محیط کارم اینطورهست که با چادر نمیتونم کارکنم چون اشاعه آلودگی میکنه ولی اغلب جاهای مذهبی و راه پیمایی ها وبعضی مراسم را حتما از چادر استفاده میکنم من از چادر خیلی خوشم میاد به خصوص که زیبا هم پوشیده بشه ولی پوشش فقط چادر نیست ولی بهترین پوشش چادر هست این را قبول دارم مانتویی که می پوشم را باهزار دردسر پیدا میکنم و اگه روزی برسه که مانتویی که به نظرم پوشش مناسبی داشته باشه پیدا نکنم مسلما چادر را حتما انتخاب میکنم حتی اگه به قیمت از دست دادن کارم باشه چون عموما توی ازمایشگاه نمیشه از پوشش چادر استفاده کردبا وجود اینکه مانتو می پوشم ولی مزاحمی هم ندارم و به خوبی می توونم ارتباط اجتماعی داشته باشم فکر میکنم نوع پوشش چادر یا مانتو زیاد مهم نباشه اینکه چطور پوشش داشته باشیم مهمتره باید فکرکنیم همیشه روزه چشم دست وپا ....داریم وچشمهای خدا حتی دلهایمان را می بیند و از راز دلها باخبراست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، وحید110 ، یا صاحب الزمان ، Farzaneh ، نگار ، ghofran ، omidman ، سجاد313 ، nasimesaba ، آفتاب
۱۷:۵۷, ۲۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
به نام خدا

وقتي راجبه چادر حرف ميزنيد دلم قنج ميره........

به نظر من يه لطف بزرگي كه خدا در حق زنان كرده همين چادره..................

پوشيدن چادر به من احساس آرامش و امنيت ميده..........................

از همه مهم تر كه لباس مادرمون حضرت فاطمه(سلام الله علیها) است...............................

من از اول راهنمايي دارم چادر ميپوشم و واقعا هيچ لذت دنيايي رو با پوشيدن چادر عوض نميكنم........................

اللهم صل علاي محمد و آل محمد وعجل فرجهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، meshkat ، یا صاحب الزمان ، ويانا مبين نژاد ، نگار ، omidman ، شیدا ، عبداللهی ، nasimesaba
۱۸:۳۳, ۴/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۰۳ توسط omidman.)
شماره ارسال: #16
آواتار
سلام. دو مرتبه می خواستم به این مبحث پاسخ بدم، اما به خاطر شلوغی تالار ارسال نشد و نوشته هام پاک شد! ببینم ایندفعه میشه...

...انگار شد!
به نظر بنده چادر کمتر از مانتو قابلیت تغییر منفی داره(یعنی بدن نما شدن، تنگ شدن و سوء استفاده). سازندگان مانتو از این قضیه سوءاستفاده کرده اند و هر چی میشده اونو تنگ و زننده کردن.
خیلی از خانم ها تو استفاده از چادر معذبند، ولی مطمئن هستند با پوشیدن چادر، تا وقتی خودشون عفت و پاکی دارن، کسی بهشون آزار نمی رسونه و این چادر براشون یه سپر در برابر نگاه های بد و ناشایست افراد دل مریض هست.(مگه موارد استثنا )
اما بعضی از خانم هایی که مانتو می پوشن، با این که تو استفاده از مانتو معذبند، سعی می کنن با کشیدن مقنعه یا به هر روش که می تونن خودشون رو از معرض دید افراد ناپاک نگه دارن...آخه خانم عزیز، خواهر گرامی، مگه مجبوری!!! می بینی که داری چپ و راست نگاه ها و دلهای مریض رو به خودت جلب می کنی، اما بازم می پوشی؟! بعد هم میگی باید مرد ها چشم پاک باشن و نگاه نکنن! آیا همه ی مردها چشم پاک هستند و یا با حرف شما چشم پاک میشن؟! و شما می تونی جلوی افراد مریض رو بگیری؟
بعضی دیگه از خانم ها که مانتوهای ناجور دارن، انگار اصلا براشون نگاه افراد هرزه مهم نیست و خودشون رو کاملا ایمن می دونن!!! از من به عنوان برادر کوچکتون یه هشدار... افراد مریض همه کار ازشون بر میاد چون طناب کنترل خودشون بریده...
یا شایدم پناه بر خدا... خود این خانم ها باکیشونه... اگه نیست، پس چرا اصرار دارن؟
البته اکثر این خانم های مانتویی پاک و با عفتن، اما مگه فقط پاک بودن یک طرف شرطه؟!

اگه حرف بنده رو قبول دارید، یه صلوات بفرستید (به قول دوستمون که می گفتن برا تایید از صلوات استفاده بشه.)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انديشه نو ، عبداللهی ، nasimesaba
۱۰:۲۶, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
السلام علیک یا صاحب الزمان
بخوان و بدان

روز شنبه 1393.04.21 راه‌پیمایی حجاب و عفاف در مقابل درب ورودی پارک ملت روبروی صدا و سیما به اجرا درآمد.
تمام حرفشان حفظ حجاب و عفاف و چادر بود.(اطلاعات بیشتر را از Google بیابید)

اما متاسفانه در بیانیه‌هایشان نگفتند چرا بد حجابی ریشه کرده نگفتند از کجا آمده.
تا منشا را نشناسی چطور میخواهی جلویش را بگیری.
تا سر منشا سیل را ندانی نمیدانی که کجا سد بزنی.
...............
"امام حسین(علیه السلام) در کربلا سخنانی فرمود....
در آن حال و هوا بود که سخنان حق امام حسین(علیه السلام) همانند پتکی بر سر یزیدیان فرود می آمد.اما چه فایده ؟؟؟؟
شکم یزیدیان آنقدر از مال حرام و عیش و نوش پر شده بود که هیچ کدام سخن حق را نمی‌شنیدند."
...............
یکی از منشاهای مهم نشنیدن سخن حق، مال حرام است.
من نوعی، اگر بخواهم صحیح عمل کنم، نمیتوانم!!! زیرا مال حرام در رگهایم جریان دارد.
شاید بگویید کدام مال حرام؟؟!!
پس خوب گوش کنید............
وام‌های بانکی که همه را گرفتار کرده با سودهای بالا یا پایین فرقی نمیکند، چرا که تعیین مبلغ سود، خود ربا است.
وام‌های بانکی که در مسکن مهر به این همه آدم دادند تا خانه دنیوی بخرند و خانه آخرت را خراب کنند.
شاید بعضی‌ها بگویند که """اگر مسکن مهر نبود ما خانه دار نمیشدیم ... مسکن مهر ارزان است خدا خیرشان بدهد ... مسکن مهر همه را خانه دار کرد و ..."""
اما کجای وام بانکی که به شما دادند، خانه آخرت شما را تضمیین خواهد کرد؟؟!!
(به کجا چنین شتابان)
بیچاره مردمی که خود را به مال دنیا بفروشند
من نوعی، بارها پدرم، همسرم و اعضای دیگر خانواده گفتند بیا و برو مسکن مهر بگیر از این مستاجری در بیا. اما خدا را شکر که تا الان خدا رسونده بعد از این هم میرسونه
خدا روزی دهنده است. آن که دندان دهد نان دهد.
و خلاصه وام بانکی و مال حرام تو رگ‌های این جامعه جریان داره و صبح تا شب تلویزیون داره تبلیغش میکنه
پس پولی که از تبلیغ درمیاره حرامه
پس از این صدا و سیما بوی اخروی بودن در نمیاد
پس از این صدا و سیما انتظار تبلیغ اسلام نداشته باشید
پس از این صدا و سیما انتظار فیلم‌های اسلامی نداشته باشید
پس از این صدا و سیما انتظار حضور انسان‌های شریف نداشته باشید
.
زیاد حرف زدم
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبداللهی ، nasimesaba
۱۴:۳۷, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #18
آواتار
من مانتوییم..و فکر نمیکنم حجابم مشکلی داشته باشه..در مورد چادر هم خیلی تحقیق کردم..از هر کسی دلیلشو پرسیدم فقط برحسب علاقه و احساس خودش پاسخ داد..آیه یا حدیثی در مورد چادر (لفظ چادر) داریم؟!بخاطر همینم از حجاب خودم راضیم..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، آفتاب ، پارمیس
۱۵:۵۸, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #19

سلام،
من دو- سه سال چادر میذاشتم البته بیشتر تو شهر خودمون و موقع مدرسه رفتن. الان چادر نمیذارم، ولی سعی میکنم حجابم کامل بشه. از اونجایی که تو این دوره و زمونه به سختی می شه یه مانتو مناسب و خوب پیدا کرد، همه ی مانتو هامو میدم خیاط برام بدوزه. هم از ساق دست استفاده میکنم، هم از هد بند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات ، فاطمه خانم ، آفتاب ، پارمیس
۱۷:۰۹, ۲۳/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۳ ۱۷:۱۱ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #20
آواتار
چند تا بچه مدرسه ای رو در نظر بگیرید :
  • تنبل : مهم نیست چه نمره ای بگیرد ! حداکثر 7-8
  • تنبل رو به بالا : سعی می کند 10 بگیرد
  • متوسط : یه 15 راضی است
  • بچه درس خون : تا 20 نگیرد ول کنه معامله نیست !

یه نظره من حجاب هم همینطوری هست .
حجاب هم درجه بندی دارد .
ماتویی باشی قبولی اما
یه عده هم ... خوب "ایده آلیست" هستند ! دوست دارند چادری باشند . Smile

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، شیدا ، یاســین ، اولولالباب ، آفتاب ، faateme-313
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]