|
تالار دوستت داریم...
|
|
۱۵:۳۹, ۲۶/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۲ ۰:۰۱ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
صبح روز 24 فروردین با حالت نگرانی از خواب بیدارشدم. خواب تالار و دیده بودم! با عجله رفتم سراغ مادرم . گفتم مامان دیشب خواب تالار و دیدم. گفتم میخوام یه تاپیک ایجاد کنم با این عنوان:اگه یه روز بیدار شید ببینید هیچ اثری از تالار نیست چیکار میکنید!؟" مامانم گفت بد به دلت راه نده.این دیگه چه موضوعیه؟ نمیدونم چرا اون روز خیلی نگران بودم. به حرف مادرم گوش دادم و این تاپیک رو ایجاد نکردم. نزدیکای ساعت 14:30 توی تالار بودم که یه هو این پیامو دیدم:FORBIDEN!
قلبم اومد تو دهنم. تو این مدتی که با تالار آشنا شده بودم تا حالا همچین پیامی ندیده بودم.با یکی از بچه های تالار تماس گرفتم گفت عادیه حل میشه. خیالم راحت شد. تواین چند روز یه بار کاملا اتفاقی به تالار بار یافتم! دیدم بچه ها انتقاد کردن از تالار . تو دلم گفتم خدارو شکر که تالاری هست که ازش انتقاد کنیم... حالا واقعا اگه یه روز پاشید ببینید این تالار و بچه هاش یه خواب بوده چه حالی میشید؟ البته این در مدح تالار نبود ، که در مدح خیمه گاه منتطران بود که، نام مستعارش تالار گفتگوی بیداری اندیشه ی اسلامیست. |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۵, ۲۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() چرا من؟ بابا من کاری ندارم که!
|
|||
|
۱:۳۳, ۳۰/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۳ ۱:۳۵ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
|
۱:۳۸, ۳۰/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۳ ۱:۳۸ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
۱:۴۰, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
۱:۴۶, ۳۰/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۳ ۱:۴۸ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۳ ۱:۴۰)aaaaa نوشته است: ازدواج کنید اگر نمیتوانید تقوا پیشه کنید. یک بار توجه بفرمایید به این آیات. سوره مبارکه نور آیه 32 و 33 وَ أَنكِحُواْ الْأَيَامَى مِنكمُْ وَ الصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكمُْ وَ إِمَائكُمْ إِن يَكُونُواْ فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَ اللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ(32) وَ لْيَسْتَعْفِفِ الَّذِينَ لَا يجَِدُونَ نِكاَحًا حَتىَ يُغْنِيهَُمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ … . مردان و زنان بىهمسر خود را همسر دهيد، همچنين غلامان و كنيزان صالح و درستكارتان را اگر فقير و تنگدست باشند، خداوند از فضل خود آنان را بىنياز مىسازد خداوند گشايشدهنده و آگاه است!(32) و كسانى كه امكانى براى ازدواج نمىيابند، بايد پاكدامنى پيشه كنند تا خداوند از فضل خود آنان را بىنياز گرداند!... . |
|||
|
۱:۵۳, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۳ ۱:۴۶)مهسا110 نوشته است: مردان و زنان بىهمسر خود را همسر دهيد، همچنين غلامان و كنيزان صالح و درستكارتان را اگر فقير و تنگدست باشند، خداوند از فضل خود آنان را بىنياز مىسازد خداوند گشايشدهنده و آگاه است!(32) aaaaa نوشته است: ازدواج کنید اگر نمیتوانید تقوا پیشه کنید. |
|||
|
۱:۵۶, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
۲:۱۰, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
[/quote]مهسا110 نوشته است: [url=http://forum.bidari-andishe.ir/post-309236.html#pid309236][/url]خدا در قرآن گفته( تقوا پیشه کنید اگه نمیتونید ازدواج کنید (نقل به مضمون))
نقل قول: . حالا درست شد. . [quote='مهسا110' pid='309331' dateline='1413926765'] این دقیقا در کجای آیات بود؟ خدا میگه اگه نمیتونید ازدواج کنید پاکدامن باشید. |
|||
|
۲۳:۵۶, ۱۲/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
(۲۶/فروردین/۹۲ ۱۵:۳۹)مهسا110 نوشته است: حالا واقعا اگه یه روز پاشید ببینید این تالار و بچه هاش یه خواب بوده چه حالی میشید؟ ![]() از ایجاد این تاپیک 4 سال میگذره . |
|||
|
|
۱۵:۰۶, ۱۴/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/فروردین/۹۶ ۱۵:۱۷ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
بعداز مدتها اين پيام منو كشوند تالار.از طريق ايميلم ☺️چقدر همه چيز عجيبه ☺️
التماس دعا بچه ها☺️ نيستم ولي جام خالي نيست ![]() نيستيم ولي جامون خالي نيست مث اين دنيا ك اگه نباشيم توش،جامون خالي نيست... اين دنياهم ميگذره ب زودي. . پ ن :و منو تالاري ك توش فقط من آنلاينم.....تنها |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |